![]() |
#1981 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A maseczkę od razu sobie oblukałam na KWC bo uwielbiam owocowo pachnące kosmetyki ![]()
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
bo jest szczery i chciałby żebym go nie miała
![]() ![]() ![]() no fakt ostatnio się zrobił bardzo miły i kochany ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki....
http://mojesilnedrzewo.pl/ Posadźcie drzewo ![]() ![]() Kawuszka pozdrawia ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/834881/Walent...kartka-z-Tesco super kartka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
no to spadam pomęczyć trochę moje sadełko a później może pomęczę jeszcze trochę TŻ'ta
![]() nie ma grania za darmo ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- ![]() a sama się odezwać nie może? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() Wiem, ze mnie Carmi znów ochrzani, ale tak nam masakrycznie nowy plan ułożyli, dodali lekcje bo przygotowanie do egzaminu ![]() ![]() Co do walentynek, to nic sobie nie kupujemy, myślałam żeby jakąś kolację zrobić, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Aaaaa.. Crooze ta piżama którą pokazywałaś wcześniej moim zdaniem była fajniejsza ![]() Coś jeszcze chciałam napisać, ale to już chyba jutro, jak sobie przypomnę ![]() I tęskno mi za Tż'em ![]() Dobranoc ![]()
#1991 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze Cię rozumiem, bo ja już panikuję przed czwartkiem ![]() ![]() Dziękuję za dzisiejsze kciuki, z egzaminu piąteczka ![]() I kciukam za wszystkie potrzebujące jutro ![]()
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny liczę naprawde na Wasze kciuki z rana, bez nich sobie nie dam rady
![]() Idę z kompa, jeszcze coś poczytam i w kimę, bo przed 6. pobudka. Boję się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze Claris
![]()
#1995 |
Zakorzenienie
|
Claris, kciukam za Ciebie w myślach!
![]() ![]() ![]() wpadłam powiedzieć, że nie wiem, jak się nazywam. W ciągu ostatnich dwóch dni uczyłam się prawie 30 godzin ![]() dziś koleżanka oblała na Barańczaku. Pomyślałam sobie, kto to do licha jest Barańczak? Najlepsze, że tego samego dnia powtarzałam jego poezję, a pod wieczór nie wiedziałam o co kaman ![]() mam megadoła, chcę już oblać i żeby nagle był poniedziałek i wyjazd w góry z moim księciuniem ![]() a teraz idę się chlastać. ![]() Błagam o kciuki w czawartek!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko to mi może pomóc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
O Barańczaku wiem tyle, że jest bratem Musierowicz
![]() ![]() Na maturze ustnej z polskiego musiałam poloniście wytłumaczyć, kim jest Musierowicz, bo o niej nie słyszał ![]() ![]() Co do czwartku Naj - witaj w klubie. Ale damy radę, jak nie my, to kto? ![]()
#1997 | |
Zakorzenienie
|
ja skonam! właśnie weszłam na mejla, a tam wiadomość od promotorki: "kolejne pozycje do bibliografii - powodzenia w pisaniu I rozdziału pracy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
każdy inny ![]() w ogóle koleżanka pisze magisterkę o powieściach Musierowiczowej i jej promotor powiedział, że 3 lata temu sobie czytał i że żałował, że nie ma córki, bo miałby wcześniej pretekst ![]() ![]() dobra, ja kończę na dziś z Wami. buziaki i kciukam za każdą w każdy dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Koleżanka ma bardzo ciekawą pracę magisterską ![]()
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
Claris 3mam kciuki
![]() Rany dziewczyny, jak ja zazdroszczę wszystkim Wam, które mieszkacie ze swoimi facetami ![]() ![]() ![]() ![]() Posadziłam drzewo ![]()
![]() |
#2000 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Claris ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
Helloł.Zły mam nastrój.Halny wieje i się nie wyspałam. Wytłumaczyć Wam dlaczego?Mamy dom na górce,nie osłonięty przez nic.Moje okna (balkonowe,a więc sporo ich jest) są od strony południowej. I pomimo,że mamy nowe okna i wszystko fajnie zrobione,to i tak świszczy i mam w pokoju bardzo zimno
![]() A z drugiej strony domu jest taka duuuuża łąka.I właśnie przez okno gabinetu widzę,że ten cały śnieg zawiewa od strony naszego domu z tej łąki w kierunku znajdujących się po jej drugiej stronie domów.Ostatnio jak był halny to droga obok tych domów była tak zasypana,że stojąca tam Toyta była zakryta w połowie. BLeeee i oni to muszą odśnieżać. Jeeeeju ja też by tak nie chciała,bo nie byłabym pewna dlaczego TZ się ze mną żeni.Ale teraz,kiedy już planujemy ślub to już wiem,że żeni się ze mną bo chce i w razie czego chyba przyspieszylibyśmy ślub.
#2002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Claris bedzie dobrze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
Claris kciuki trzymam oczywiście
![]() Wy też za mnie trzymajcie - idę na rozmowę o staż...co prawda nie zaproponowali mi miejsca w dziale marketingu ale w dz. administracyjno - organizacyjnym ![]() no i tak sobie myslę, że mogłabym tam pojsc na 4 mies. i później przenieść sie do działu market. albo cos...musze z babeczka o tym pogadac ![]() ![]() wyspałam się, wstałam o 9.15 ![]() chociaż emocje opadły jak zobaczyłam ten nasz szary świat...szkoda, że my tak nie mamy... ![]() ok zmykam się szykować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
Od rana trzymam kciuki za dziewczynki ![]() Wczorajszy wieczór rocznicowy był hmm...mało uroczysty. Obydwoje po pracy, do domu doczłapaliśmy ok 19:00, zamówiliśmy pizzę, otworzyliśmy wino i padliśmy nie wypijając nawet jednego kieliszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech, a Tż już dzisiaj i wczoraj wieczorem samego siebie przeszedł... Wczoraj poszedł się myć i go nie było i nie było. Ja robiłam jedzenie... I w pewnym momencie chciałam się zająć kolejną rzeczą (po około 35 minutach), ale nie mogłam - boo miałam przepis na jego zablokowanym komputerze - poszłam do niego z prośbą o hasło, w końcu go nie otrzymałam i czekałam z 15 minut aż w końcu przyszedł - a ja już totalnie zła, bo poszedł na godzinę brać prysznic, kazał tyle czekać na hasło (przecież mógł dać, a potem sobie zmienić na inne :/ - a ja musiałam stać, czekać i nic nie robić) i w ogóle zapomniał, że czekam i że robię dla niego jedzenie :/ A dzisiaj miał iść gdzieś rano- wszystko ok, tylko dzwonię o 9, bo wracam od promotora i myślę sobie, że nie jest tak późno, bo możemy zjeść i on zdąży (na 10). Jednakże otrzymałam informację, że on nie ma już czasu i że nie będzie śniadania (a ja to chyba papier mam jeść ![]() ![]() Nom, więc jestem zła i głodna ![]()
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
Maya wierzę w Ciebie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Oj Zwiesu Zwiesu... Tż chce Cię chyba zagłodzić ![]() Właśnie, jak jest u Was z szeroko rozumianą prywatnością? Znacie swoje hasła, macie dostęp do maila itp.? U nas jest tak, że nie mamy potrzeby niczego przed sobą ukrywać. Znamy hasło do kompa, na maile, na nk, loginy i hasła do konta internetowego (wspólnego i indywidualnych). W zasadzie nie mamy żadnych tego typu tajemnic. Moją jedyną tajemnicą jest plik z sukniami, pierścionkami itp. Ale też nie jest jakos ukryty czy zahasłowany. Po prostu B. nie wie że takowy istnieje, chociaż jest w "Moich dokumentach" :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
Claris zdała
![]() ![]() ![]() Doberek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
a teraz w DDTVN "dlaczego mężczyźni boją się zaręczyn?"
![]() dzień doberek tak w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toż to pewne było ![]()
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bardziej mam problem z czekaniem - bo on znika i nie myśli, że ja czekam. Mam nadzieję, że uda się coś z tym zrobić - jesteśmy w trakcie negocjacji. Co do prywatności - dla mnie to normalne, że nie ruszamy swoich komputerów, kont, telefonów. Przy czym on zna moje hasła, bo czasem potrzebuję, żeby mi coś sprawdził. On raczej ma duże zabezpieczenia przed resztą społeczeństwa - jak blokada telefonu (dodatkowa, nie PIN), brak zdjęć na portalach, ogólnie to ceni swoją prywatność. Jak go poinformowałam, o tym, że umieściłam jego podręcznik na wizażu, to pierwsze pytanie było - "Czy usunęłaś dane osobowe?". Chociaż czasami jest śmieszny - na wizytówkach i na jego stronie nie ma jego prywatnego numeru, ale ma go na FB. A na stronie ma numer konta bankowego - więc ja czasami nie łapię ![]()
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
pomalu sie kuruje. i coraz bardziej jestem pewna tego, ze TZ zapomnial o rocznicy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.