Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-02, 21:58   #301
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
a meble jakie masz?
mebelki jasne, taki kolor jak wlasnie Lustereczko wkleila teraz !
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 22:03   #302
Lustereczko
Rozeznanie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Katunia i jak czujesz się ciążowo? myślisz że tym razem pokażą się 2 grube krechy?
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 22:06   #303
domi7ks
Zakorzenienie

Strippi to super ze masz rozwarcie. Ja aczynalam od zera:/ a do 3ech cm czasami rodzace bardzo sie mecza. Ja Ci nie prorokuje kiedy to bedzie bo wiem jakie to wkurzajace. Zycze Ci tylko, zeby jak najszybciej zaczal sie porod, minal jak najmniej bolesnie i szybciutko

Ja mialam cywilny slub 22 sierpnia wiec prosze mnie dopisac do listy a koscielny bierzemy w tym roku, to nie wiem jaka data sie liczy?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 22:07   #304
aniaaa84
Zadomowienie

Hej, witam wieczorową porą

Dziewczyny super tak czytać o Waszych przeprowadzkach, przyznanych kredytach, planach remontowych. Mam nadzieję, że my też się doczekamy...
Jutro mam podpis w U.P. i tak się zastanawiam czy jest sens jechać i co daje mi fakt bycia zarejstrowanym jako bezrobotna aaa i ten kto wymyślił te śmieszne podpisy chyba się mocno w głowę uderzył...nie wiem czemu to służy...zmarnowany czas, pieniądze na bilet.

Myszko lista jest świetna dopieszczona w każdym szczególe

Maggie Gratulacje Wasze starania zostały nagrodzone dbaj o Was i idź na L4

Katuniu 3mam kciuki za test

SSR gratuluję przeprowadzki

Motylku myślałam wczoraj o Tobie fajnie, że jesteś

Strippi oby malutka szybko się pojawiła

...dobranoc
Stary 2010-02-02, 22:15   #305
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Katunia i jak czujesz się ciążowo? myślisz że tym razem pokażą się 2 grube krechy?
Nie chce zapeszac i mowic ze czuje sie ciazowo, ale piersi mam strasznie opuchniete i bolace, brzuch pobolewa, jak przed okresem (a wyczytalam ze to tak jest tez...) Normalnie przed @ boli mnie tylko w tym dniu jak mam dostac a mnie tak czasem pobolawa od kilku dni tylko slabaiej, normalnie przy @ umieram z bolu. Na razie mam nadzieje na dwie kreseczki, ale nie chce sie zawiesc, wiec bede sie cieszyc na 100% jak sie potwierdzi.
A przed wami fajny okres - urzadzanie mieszkanka, najlepiej sie mieszka jak wszystkie sami zaplanujecie i bedzie po waszemu. My nasze remontowalismy pol roku, ale bylo warto bo mamy wszystko tak jak sami sobie wymyslislismy. Ostatnio dojechal ostatni mebel - duzy rozkladany opragly stol do salonu !

widze ze wszystkie grzeja juz lozeczka, to ja tez zmykam,niestety do pustego bo maz w pracy... dobranoc

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2010-02-02 o 22:42
Stary 2010-02-02, 23:53   #306
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
aż mnie dreszcz przeszedł
jak już tak sobie szczerze rozmawiamy... to... co to jest czop??
czop to jest hmm taki śluz zabarwiony krwią i on zamykał dojście do dzidziusia i chronił go przed infekcjami. Pod koniec ciąży wypada i wtedy zaczyna się akcja...czasami kilka dni przed czasami kilka godzin.

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
poszła do szpitala dopiero jakoś 4-5 dni po terminie
no ja 3 dni jestem na razie

Cytat:
Strasznie to brzmiii... i to jeszcze po tym co przeszłam u ginów, to nie mogę tego słuchać...

no mój mąż powiedział, że jak zobaczył mój ból na twarzy to jego też bolało..
zawsze ze mną jest na USG u lekarza (ale nie patrzy jak lekarka bada, stoi w innym miejscu) widzi moją twarz

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
strippi cos czuje ze to będzie dziś
no zobaczymy zobaczymy
mój tato ma dziś urodzinki

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

strippi tylko nie rodz do jutra do 8 rano bo mam wylaczony telefon
Chcialam tez powiedziec, ze gdyby strippi mi napisala w ciagu dnia to odeslę sms do martusi, by na wizaz wpisala - bo nie chce byscie mnie zlinczowaly za opoznienia w przekazie
'

no na pewno nie będę rodzić do 14:00 bo mój tż w pracy hehe
a on musi być przy mnie D

Cytat:

strippi trzymam kciuki za lekki i szybki poród
nie dziękuję

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Strippi to super ze masz rozwarcie. Ja aczynalam od zera:/ a do 3ech cm czasami rodzace bardzo sie mecza. Ja Ci nie prorokuje kiedy to bedzie bo wiem jakie to wkurzajace. Zycze Ci tylko, zeby jak najszybciej zaczal sie porod, minal jak najmniej bolesnie i szybciutko
nie dziękuję kochana
no ciekawe jak będzie ze mną

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Strippi oby malutka szybko się pojawiła
oby oby
Stary 2010-02-03, 00:03   #307
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
czop to jest hmm taki śluz zabarwiony krwią i on zamykał dojście do dzidziusia i chronił go przed infekcjami. Pod koniec ciąży wypada i wtedy zaczyna się akcja...czasami kilka dni przed czasami kilka godzin.

no ja 3 dni jestem na razie

no mój mąż powiedział, że jak zobaczył mój ból na twarzy to jego też bolało..
zawsze ze mną jest na USG u lekarza (ale nie patrzy jak lekarka bada, stoi w innym miejscu) widzi moją twarz

no zobaczymy zobaczymy
mój tato ma dziś urodzinki

'

no na pewno nie będę rodzić do 14:00 bo mój tż w pracy hehe
a on musi być przy mnie D

nie dziękuję

nie dziękuję kochana
no ciekawe jak będzie ze mną

oby oby

Kochana a Ty jeszcze między nami

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 00:13   #308
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Swietna lista kawał dobrej roboty
racja racja suuuper lista

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
no serio, sama rozważam porozdawanie tych naszych fot na 1 rocznice, zawsze to przynajmniej jakieś takie wytłumaczenie (hah wiem że marne :P) czemu tak późno

)
kurcze to moze masz racje
w takim razie jak polecimy do PL na wakacje to kazdemu rozdam osobiscie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Tak wiec polecam fiolet do sypialni !
ja mialam fiolet w pokoju za panny
teraz mamy kremowy

Cytat:
W internecie znalazlam jedno super zdjęcie sypialni, niestety my tak nie możemy zrobić bo łóżko może jedynie zagłówkiem centralnie pod oknem
super sypialnia

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Ja mialam cywilny slub 22 sierpnia wiec prosze mnie dopisac do listy a koscielny bierzemy w tym roku, to nie wiem jaka data sie liczy?
to Ty podwojna PMka jestes
a wlasnie mialam Cie pytac udzielasz sie tez na watku PM 2010?

Strippi -mam pytanko ten przepis co podalas na mielone z serem i pieczarka .. to ta pieczarka ma byc surowa czy marynowana?

a no i zycze szybkiego rozwiazania

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 00:27   #309
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

to Ty podwojna PMka jestes
a wlasnie mialam Cie pytac udzielasz sie tez na watku PM 2010?
No właśnie... mam nadzieję, że nas z pmkami 2010 nie zdradzasz

Strippi, liczę na Ciebie!
Bądź dzielna!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 01:45   #310
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie... mam nadzieję, że nas z pmkami 2010 nie zdradzasz
no wlasnie

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-03, 04:14   #311
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Kochana a Ty jeszcze między nami
no, ale już mam nowinę

Cytat:

Strippi -mam pytanko ten przepis co podalas na mielone z serem i pieczarka .. to ta pieczarka ma byc surowa czy marynowana?

a no i zycze szybkiego rozwiazania
no może być surowa podczas smażenia ona dojdzie do siebie

DZIEWCZYNY zanotowałam 12 skurczy 30 sekundowych co 10 min... 2 razy wtargnął się skurcz i miałam co 5 min..
bardzo boli, ale między skurczami jest ok
Do tego nogi jak lód zimne
i mi niedobrze
3MAJCIE KCIUKI!

ps. mam je od 3:00 wcześniej miałam ale nie były tak bolesne i się nie przejmowałam
Stary 2010-02-03, 04:19   #312
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

DZIEWCZYNY zanotowałam 12 skurczy 30 sekundowych co 10 min... 2 razy wtargnął się skurcz i miałam co 5 min..
i mi niedobrze
3MAJCIE KCIUKI!

ps. mam je od 3:00 wcześniej miałam ale nie były tak bolesne i się nie przejmowałam
ok dziekuje ...

tak pomyslalam ze cos sie ruszylo z porodem .. bo co Ty bys o 5 rano na wizazu robila?! TRZYMAM KCIUKI KOCHANA BEDZIE DOBRZE JUZ NIEDLUGO BEDZIESZ MIALA SWOJA DZIECINKA W RAMIONACH

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-03, 04:36   #313
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
ok dziekuje ...

tak pomyslalam ze cos sie ruszylo z porodem .. bo co Ty bys o 5 rano na wizazu robila?! TRZYMAM KCIUKI KOCHANA BEDZIE DOBRZE JUZ NIEDLUGO BEDZIESZ MIALA SWOJA DZIECINKA W RAMIONACH
Nie dziękuję. Chyba idę do wanny.
Już częściej między skurcze co 10min wplatają się mniejsze, że wychodzi co 5 min, ale nie są tak bolesne i nie trwają tak długo jak te regularne co 10min..
nie wiem czy to jest znak przejścia na skurcze co 5 min? nie mam pojęcia.
Stary 2010-02-03, 04:53   #314
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziękuję. Chyba idę do wanny.
Już częściej między skurcze co 10min wplatają się mniejsze, że wychodzi co 5 min, ale nie są tak bolesne i nie trwają tak długo jak te regularne co 10min..
nie wiem czy to jest znak przejścia na skurcze co 5 min? nie mam pojęcia.

kurcze nie moge Ci doradzic ... bo sama nie wiem
a TZet jest w domu ? moze zadzwon do swojego lekarza ?!

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-03, 05:39   #315
Zakorzenienie

Dziewczyny czy wy spac nie umiecie ze o takich porach tu piszecie

Strippi - zmykaj do szpitala i trzymam dzis caly dzien za Ciebie kciuki za spokojny porod i radosny widok Twojego malenstwa na swiecie !!

Wczoraj mialam dostac @ - nie ma dzis tez na razie wiec zrobilam test
I co sa dwie kreski wyrazne ?? ja widze, na zywo ta druga jest jeszcze wyrazniejsza.

U mnie jakas sniezyca sie zrobila, pada snieg, wieje wiatr, strach wyhodzic na zewnatrz, a ja zaraz do pracy jade busem.

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2010-02-03 o 05:57
Stary 2010-02-03, 06:12   #316
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

I co sa dwie kreski wyrazne ?? ja widze, na zywo ta druga jest jeszcze wyrazniejsza.

.
u mnie inny czas dlatego jeszcze nie spie .. ale wlasnie zaraz zmykam

domyslam sie ze Strippi juz pewnie w szpitalu jest

no baaa 2 kreseczki widac jak nic o wiele wyrazniej niz ostatnim razem no i jeszcze jak okres sie nie pojawil to napewno jestes w ciazy nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac

ps dziewczyny normalnie rozmnazacie sie w expresowym tempie hehehe to zanim ja bede w ciazy z pierwszym dzieckiem to Wy juz pewnie dwojke bedziecie mialy

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-03, 06:13   #317
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
kurcze nie moge Ci doradzic ... bo sama nie wiem
a TZet jest w domu ? moze zadzwon do swojego lekarza ?!
no jest tż bo skurcze zaczęły się o 3:00 i zadzwonił o 5:00, ze urlop na żądanie
jest cały czas przy mnie

Cytat:

Strippi - zmykaj do szpitala i trzymam dzis caly dzien za Ciebie kciuki za spokojny porod i radosny widok Twojego malenstwa na swiecie !!
no zaraz zmykam
skurcze teraz mam co 5min i trwają 45sekund

właśnie wyszłam z wanny - powiem wam fajnie relaksuje przy skurczach i między siedziałam w niej 40 minut

teraz ubralam sie jako tako
i na pilce zamierzam

ja szpital mam 5 min drogi wiec jak bedzie co 3 min to pojade

ja widzę 2 kreski !!!!

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2010-02-03 o 06:15
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 06:15   #318
kolanka
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny super tak czytać o Waszych przeprowadzkach, przyznanych kredytach, planach remontowych. Mam nadzieję, że my też się doczekamy...
Jutro mam podpis w U.P. i tak się zastanawiam czy jest sens jechać i co daje mi fakt bycia zarejstrowanym jako bezrobotna aaa i ten kto wymyślił te śmieszne podpisy chyba się mocno w głowę uderzył...nie wiem czemu to służy...zmarnowany czas, pieniądze na bilet.
Oczywiscie, ze dużo daje, zwłaszcza to, ze jesteś ubezpieczona i mozesz chodzić normalnie do lekarza na kase chorych.Bardzo nieodpowiedzialne byłoby z Twojej strony zrezygnowanie z takiego przywileju. Gdybyś wyladowała w szpitalu i musiała ze swojej kieszeni wyłożyć za pobyt, wszytskie badania, płacić za wszystkie leki 100%, to nie bylo by wesoło .

Strippi - ile w Tobie spokoju i opanowania . Powodzonka przy rozpakowywaniu życze .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-03 o 06:21
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 06:35   #319
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Strippi - ile w Tobie spokoju i opanowania . Powodzonka przy rozpakowywaniu życze .
na początku byłam zestresowana, że cała się trzęsłam teraz się trochę zrelaksowałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 06:51   #320
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja tez chce zywe kolory
Sprawdzone kolory jakie moge polecić, tylko nie wiem, czy jeszcze sa dostępne:
pole kukurydzy - dulux - piękny kolor bardzo ciepły. Pokój wyglada jak rozświetlony promieniami słonecznymi idealnie kompuje sie z ciepłym brazem. ( mam go w łazience i pokoju)
soczysta pomarańcza dulux- bardzo intensywny pomarańczowy - na początku ciezko jest sie do niego przyzwyczaić. Po dłuższym czasie moze sie znudzić.
Oliwkowy gaj-dulux - cudowny spokojny odcień zieleni przechodzący w czarość (fajnie komponuje się z pmarańczowymi dodatkami)
Tabasco - to nie pamiętam jakiej firmy - kolor kojarzy mi się z cynamonem, bardzo fajny ciepły ciemny kolor idealnie komponuje się w zestawieniu z pole kukurydzy.
Kafe late dulux- kolor spokojy, jednak ściany wyglądają "staro" trochę nudny, dlatego potrzebne są intensywne dodatki.
Dojrzały groszek - najpiękniejszy zielony jaki znam , stonowany, ciepły odcień, średnio ciemny, nadaje się także do małych pokoi.
Orzech włoski - dulux- kolor przypomina szary fiolet idealnie wygląda z jasnymi meblami (białymi również) , super wygladaja na mim fototapety w kolorach szarości, białe dodatki.
Może do czegoś się przydadza moje informacje.

Strippi - ale będzie z Ciebie cudowna mamuśka .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-03 o 06:54
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 07:01   #321
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

U mnie jakas sniezyca sie zrobila, pada snieg, wieje wiatr, strach wyhodzic na zewnatrz, a ja zaraz do pracy jade busem.
2 krechy jak nic.

Cytat:
no jest tż bo skurcze zaczęły się o 3:00 i zadzwonił o 5:00, ze urlop na żądanie
jest cały czas przy mnie

no zaraz zmykam
skurcze teraz mam co 5min i trwają 45sekund

właśnie wyszłam z wanny - powiem wam fajnie relaksuje przy skurczach i między siedziałam w niej 40 minut

teraz ubralam sie jako tako
i na pilce zamierzam

ja szpital mam 5 min drogi wiec jak bedzie co 3 min to pojade

ja widzę 2 kreski !!!!

A w ogóle to dzień dobry

W ogóle bywając na różnych planowaczkowo-starankowych wątkach zauważam, ze dużo PM09 jest w ciązy. Szkoda, ze się tu nie udzielają

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 07:11   #322
azzis
Zakorzenienie

strippi trzymam mocno kciuki

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 07:32   #323
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No to dobrze, że się wszystko od razu wyjaśniło, bo niektórzy potem za takie umowy płacą, bo nie umieją znaleźć osoby odpowiedzialnej albo jeszcze coś innego.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 07:47   #324
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 07:54   #325
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny, ale naprodukowałyście przez ten wieczór
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
teraz pełno oszustów jest, czekają tylko na okazję, żeby kogoś oszukać, normalnie masakra, aż sie w głowie nie mieści

Cytat:
No to motylku do roboty!
Trzeba porządek z tym zrobić i mieć święty spokój
A film zostawię mężowi do przeróbki

Ale słuchajcie... prawie 5 miesięcy po ślubie a nikt nie widział filmu tylko ja i małż
nasz 6 mieszięcy po ślubie widziała rodzinka, ja a tz to nie bardzo, bo jedynie fragmenty na przewijaniu i mówi, ze tych nudów nie bedzie ogladał. Jest to film amatorski i wiecej nóg widac niż filmu ale zawsze to coś

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No cóż Maja, my tu chyba jesteśmy jakimiś dziwnymi przypadkami ...hehe
U mnie Księcia na białym koniu brak również i nie zanosi się żeby przygalopował pod moją wieże Póki co same żałosne przypadki pukają do drzwi...Chociaż ponoć..."Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym." ALe nic to, bogatsza o doświadczenia życiowe postanowiłam być "zołzą", a nie grzeczną panienką i nie dam się byle samcowi !!!
nie daj sie i bądź sobą, to najważniejsze, a jakiś fajny facet jeszcze się trafi i dopiero poczujesz co to miłość
Cytat:
Hej żoneczki i ja sie melduje w nowej części super tytuł

SRR pytałaś o szczególy odnośnie mieszkanka, więc ma 48m, 3 pokoje i jest po remoncie, jedyne co w nim musimy zrobić to je po prostu pomałować na nasze kolory i oczywiście zakupić meble, bo na stanie są tylko meble kuchenne robione na wymiar. Jesteśmy umówieni na 2 marca na spisanie aktu notarialnego, i jak dobrze pójdzie to 15 marca się tam wprowadzamy ale na wynajętym mieszkanku będziemy tylko do końca lutego, i potem musimy trochę pomieszkać z teściami, nie wiem jak ja to przeżyje
W czwartek skladamy wniosek o kredyt, bierzemy 80 tyś na 20 lat, z dopłatami od państwa, i przez pierwsze 8 lat bedziemy płacić ok 400 zł, a potem 600 zł.

I właśnie szukam jakiś pomyslów na salon i sypialnie, narazie wymyśliłam że w salonie chyba zrobimy kremowe ściany a na jedną położymy taką fajną pomarańczową tapetę, a sypialnia chyba będzie fioletowa

strippi trzymam kciuki za lekki i szybki poród
a w jakim banku bierzecie ten kredyt? wogule gratuluje mieszkanka
Cytat:
Ana za mieszkanie płacimi 148 tyś, a resztę pieniędzy mamy z wesela i rodzice nam też dołożą, bo początkowo mieliśmy brać 110 tyś na 30 lat, ale na szczęscie nie musimy. Mieszkamy w niedużej miejscowości więc cena nie jest wygórowana, bo u nas mieszkania do remontu kosztują ok 2600-2900 za m2, a takie po remoncie to 3000- 3200m2. My szukaliśmy po remoncie, bo nie chce nam się bawić w generalne remonty.
W internecie znalazlam jedno super zdjęcie sypialni, niestety my tak nie możemy zrobić bo łóżko może jedynie zagłówkiem centralnie pod oknem
u nas ceny za mieszkanie są podobne, to plus małych miast, że ceny nie są z kosmosu

Cytat:
Cytat:

doczekacie, doczekacie napewno sie coś znajdzie stworzone dla was, ja też mam nadzieję, że nam się uda i to szybko
Cytat:
no, ale już mam nowinę

i mi niedobrze
3MAJCIE KCIUKI!

trzymam kciuku, będzie dobrze, już będziesz miała swoją kruszynkę obok siebie, powodzenia kochana

Cytat:

ja widzę wyraźne dwie kreseczki, super, kiedy na bete sie wybierasz i do lekarza?

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Sprawdzone kolory jakie moge polecić, tylko nie wiem, czy jeszcze sa dostępne:
pole kukurydzy - dulux - piękny kolor bardzo ciepły. Pokój wyglada jak rozświetlony promieniami słonecznymi idealnie kompuje sie z ciepłym brazem. ( mam go w łazience i pokoju)
soczysta pomarańcza dulux- bardzo intensywny pomarańczowy - na początku ciezko jest sie do niego przyzwyczaić. Po dłuższym czasie moze sie znudzić.
Oliwkowy gaj-dulux - cudowny spokojny odcień zieleni przechodzący w czarość (fajnie komponuje się z pmarańczowymi dodatkami)
Tabasco - to nie pamiętam jakiej firmy - kolor kojarzy mi się z cynamonem, bardzo fajny ciepły ciemny kolor idealnie komponuje się w zestawieniu z pole kukurydzy.
Kafe late dulux- kolor spokojy, jednak ściany wyglądają "staro" trochę nudny, dlatego potrzebne są intensywne dodatki.
Dojrzały groszek - najpiękniejszy zielony jaki znam , stonowany, ciepły odcień, średnio ciemny, nadaje się także do małych pokoi.
Orzech włoski - dulux- kolor przypomina szary fiolet idealnie wygląda z jasnymi meblami (białymi również) , super wygladaja na mim fototapety w kolorach szarości, białe dodatki.
Może do czegoś się przydadza moje informacje.

Strippi - ale będzie z Ciebie cudowna mamuśka .
my malowaliśmy nasz pokój u teściów kolorem lawendowe pole z duluxa, fajny fiolecik wychodzi

ledwo dzisiaj dojechałam do pracy przez ten śnieg. Na szczęście kolerzanka pomagała pchać i jakoś się udało, ale niech ta zima się już kończy bo strasznie męcząca jest.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 07:57   #326
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A tak w ogóle to dzień dobry Dzisiaj jak mąż wyszedł do pracy to poleżałam w łóżeczku i udało mi się zasnąć co się baaaardzo rzadko zdarza
strippi trzymam kciuki, żeby to było już i żebyśmy za parę dni mogły oglądać śliczne zdjęcia Twojej córeczki
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:05   #327
Maggie1983
Zakorzenienie

Dziewzcyny, najpierw buzi dla kazdej
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Jak masz się tak męczyć i stresować to od razu biegnij po L4

To zależy czy będziesz przyklejała po 1 zdjęciu na kartce czy po 2 zdjęcia i czy tylko na przedniej stronie czy na obydwu stronach kartki.... Jeżeli będziesz przyklejała po 2 zdjęcia na stronie to Ci się zmieści 40 zdjęć, a jak chcesz przyklejać tylko po 1 zdjęciu to zmieści Ci się 20 zdjęć

A album cudny uwielbiam takie albumy

Dziewczynki a ja mam pytanie. Czy któraś z Was farbowała swoje buty ślubne?? Ja mam satynowe i kurcze trudno dostać farbki do materiału, które nie wymagają gotowania...Bo jakbym tak zaczęła buty gotować w tym barwniku to już raczej by było po butkach...A one mi się tak podobają Ale białe to do niczego mi nie pasują
no wlasnie ja tez bym chciala zafarbowac, tylko co wtedy z jasnym obcasem jak to bedzie wygladalo???
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
albo ją zapłodniłysmy przez Wizaz i teraz nas szuka po Polsce żeby nas zatłuc

Cytat:
Maggie1983 oficjalnie gratuluję fasolki!!!!

i również gratulacje za 5 a co studiujesz? i gdzie pracujesz, że tak stresująco?

strippi nie martw się na pewno wszystko jest w porządku
badanie ginekologiczne zawsze boli przed porodem, czy jak? dlaczego Cię bolało?
studiuje administracje, wykonuje prace biurowa-place, kadry, ksiegowosc tylko tak naprawde ciagne tu 3 firmy, a problem jest taki ze jest dwoch udzialowcow, ktorzy maja rozne wizje i na dodatek zadne z nich nie jest tu na miejscu. Przy wczorajszej klotni byla siostra mojej szefowej i jej ponoc powtorzyla wszystko i szefowa prosi, zebym jeszcze chociaz do marca wytrzymala. Mam nadzieje sie z nia widziec wkrotce i wtedy powiem bez ogrodek o dzidziusiu i ze on teraz jest najwazniejszy i ze chce pozamykac rok i mam w d... i ide na L4! juz dzis ochlonelam, uspokoilam sie i postanowilam, ze z debilami nie rozmawiam, a jak sie wkurze to w kazdym momencie moge trzasnac drzwiami i isc na L4!

Cytat:
no, ale już mam nowinę

i mi niedobrze
3MAJCIE KCIUKI!

chyba sie zaczyna i juz wkrotce poznamy Julcie !!!
Cytat:

gratulacje Mamusiu! to teraz sio do lekarza i dbaj o siebie
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
2 krechy jak nic.

A w ogóle to dzień dobry

W ogóle bywając na różnych planowaczkowo-starankowych wątkach zauważam, ze dużo PM09 jest w ciązy. Szkoda, ze się tu nie udzielają
no to jak jest ktos nowy to rob konkurs ciekawe czy rownie dobra bede w zgadywaniu
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
strippi trzymam mocno kciuki
Azzis, zrobilam scan usg, jak tylko obrobie to wrzuce
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:08   #328
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Konkursu nie będzie,
pamiętacie ewelinę.00?
Niestety nie udało jej się utrzymać ciązy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:14   #329
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No cóż Maja, my tu chyba jesteśmy jakimiś dziwnymi przypadkami ...hehe
U mnie Księcia na białym koniu brak również i nie zanosi się żeby przygalopował pod moją wieże Póki co same żałosne przypadki pukają do drzwi...Chociaż ponoć..."Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym." ALe nic to, bogatsza o doświadczenia życiowe postanowiłam być "zołzą", a nie grzeczną panienką i nie dam się byle samcowi !!!
ja to od dawna jestem zołzą
W dodatku większość potencjalnych absztyfikantów potrafię w ciągu jednej rozmowy przegadać lub przebić wiedzą
No przeciez nie będę się upokarzać i udawać głupszej niż jestem tylko po to, żeby dowartościować jakiegoś gościa

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
o kurcze, ale i tak dalej trzymam kciuki

ale to wy razem to wybraliscie i mi jest narzucone a ja nie lubie jak ktoś mi coś narzuca wrrr. tym bardziej, ze ja nie chciałam nigdy dawac drugiego imienia. ale u TZ tradycja i tradycja i wrrr nasz bedzie miał na drugie Jerzy
to jeszcze spoko
Mój szwagier ma na drugie Urban (po dziadku szlachcicu)
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
nie daj sie i bądź sobą, to najważniejsze, a jakiś fajny facet jeszcze się trafi i dopiero poczujesz co to miłość
taaa.... tak, to już dwadzieścia parę lat mam

Kurczę, tata mnie dzisiaj na pociąg zawiózł, ledwo się przebił przez śniegi
W nocy nawiało na droge tyle, że z trudem jedejn samochód jest w stanie przejechać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-03 o 08:16
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 08:16   #330
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

smutne takie wieści

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości