|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ![]() A co do walentynek... widziałam na allegro koszulkę z napisem: "najlepsze ciacho w mieście" ![]() ![]() ps. Moja nowa torebuchna ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-02-02 o 11:27 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Jeju... jestem strasznie zła bo się rozpisałam i mi się to jakoś niechcący usunęło... ![]() ![]() Chciałam podziękować za przyjęcie mnie i powitanie ![]() virginia Tak, tak. Dokładnie tak ![]() ![]() Hmm jak się zastanowisz jak mogę się wkupić to daj mi znać ![]() ![]() Niuniuska Miło, że cieszysz się z nowego przybysza na tym wątku ![]() Zazdroszczę wolnego... Ja już niestety po feriach... ![]() A torebka mi się bardzo podoba ![]() fiolusiek Hmm według mnie to fajny pomysł ![]() ![]() ![]() Ja właśnie wróciłam do domku i gotuje obiad... jajka dzisiaj bo nie mam piersi a ryby mnie odstraszają ![]() Muszę się pochwalić bo nie wytrzymam:P Oddali mi dziś próbne maturki i z angielskiego miałam 91% ![]() ![]() Innymi nie ma się co chwalić bo są dużo słabsze ale nie jest tragicznie... ![]() Widziałam że poruszyłyście temat książek ![]() ![]() Edytowane przez madzior1007 Czas edycji: 2010-02-02 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
Bry bardzo
![]() ![]() ![]() Madzior ![]() ![]() ![]() I bolkerke widze, fajnie ze wrocila ![]() ![]() No i ja tez rzadko ![]() Limonko, bardziej by mi chyba pasowalo 25, bo 24 wyladuje u kolezanki i pewnie z nia bede chciala posiedziec wieczorem ![]() ![]() Ja dzisiaj mam mega lenia, takie jak nigdy chyba.... mam cala liste rzeczy do zrobienia i nie zrobilam jeszcze nic ![]() ![]() ![]() No i dietke ladnie trzymam, zaraz jade po bialkowe zaopatrzenie.... matko jak mi sie nie chce ![]() Fiolusku... jesli Ci glupio to powiedz mu, zeby zrobil ci sam niespodzianke, albo zeby zrobil dla ciebie dobra kolacje np ![]() Ja w tym roku dostalam zaproszenie na walentynki na kolacje wlasnie... a w menu risotto z krewetkami, o ktore sie prosze od 2 miesiecy ![]()
#2494 | |||
Raczkowanie
|
Witajcie moje chudnące niewolnice diety i wizażu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do twoick zakupów Virginio, to śledzę je na zakupowym ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() łaaadna ![]() ![]() ![]() A dzisiaj trzeba rozeprać choinkę, a moja jeszcze stoi w pokoju i chyba nie dam rady jej dzisiaj zwinąć. I nawet nie to, że nie mogę się z nią rozstać, bo wygląda już żałośnie, jak zasłuszony badyl...
![]() |
#2495 |
wizażowy robalek
|
madzior1007 cześć i czołem!
![]() 91% z próbnej?! Jeju, chciałabym tyle mieć... ja jak miałam maturę operonu, to się załamałam. Miałam 60-kilka. Trochę za mało... ![]() O właśnie, co zdajesz na maturze? Bo ja polski, wos i rosyjski rozszerzony, matma i ang podstawa ![]() niuniuska, śliczna torba ![]() fiolusiek, takie prezenty są praktyczne ![]() ![]() Wiecie może, co słychać u Mamrotki i jej maleństwa? ![]() A, i jeśli któraś z Was wpada do Stolycy w ciągu najbliższych 2 tygodni to chętnie się spotkam ![]() Lecę do rosyjskiego... pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Jaka ze mnie niezdara... znów usunęłam to co napisałam a do tego coś nagrzebałam i mi klawiatura wariowała:P jeju trochę techniki i się gubię ![]() mrofka Witam maturzystkę ![]() ![]() A matury operonu chyba są dużo trudniejsze niż te prawdziwe ![]() Hmm jeśli dobrze widziałam to już po studniówce? I jak wypadla? jak ona u Ciebie wygląda? Bo ja też i średnio jestem zadowolona... Malinn Hmm białka? skąd ja to znam ![]() ![]() Jeju zazdroszczę zaproszenia na kolacje... u mnie pewnie skończy się pluszakiem:P Własnie pożeram serek turek ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do ferii to nadrabiam zaległości w szkole masażu.... niektorzy prowadzący idą mi na rękę i mogę sie spóźniac na zajęcia wtorkowe....nie wiem jeszcze jak dokładnie z zajęciami piątkowymi ale chyba będzie ok....choc powiem szczerze, że nie chce mi sie juz uczyc ![]() Ponadto musze ułożyc pare klasówek żeby miec już po feriach, i tez troche poczytac na przyszłe lekcje.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A swoją drogą ja równiez witam na naszym wątku i życze powodzenia i wytrwałości w rzucaniu zbednych kg ![]() Cytat:
![]() ![]() ferie masz odpocznij troszkę ![]() Limonko Tobie równiez graruluję zdanej sesji ![]() ![]() A w pracy mam nadzieję, że jakoś dajesz radę ![]() ![]() ![]() ![]() Niuniuska fajna torba ![]() Ja tez dziś byłam na zakupach i kupiłam sobie torbę...taką w której będę mogła nosic ksiązki i całą resztę do szkoły, bo nie miałam w ogóle gdzie tego pakowac ![]() Byłam dziś w Rossmanie i jest pełno rzeczy przecenionych takich świątecznych ozdób itd. ![]() Wiele rzeczy opłaca się kupic ..ale mimo wszytko opanowałam sie ![]() Kupiłam tylko ozdobą wstążkę, taki zestaw do malowania palcami dla mojej chrześniaczki a przy kasie dostałam aniołka z drewna za 1 grosz ![]() miłego wieczorku ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
A ja bylam dzisiaj na zakupcach i kupialm sobie sliczne jeansiki, opiete na tylku jak cholera
![]() ![]() ![]() Madziu jogurty naturalne i mleko nie sa zrodelm bialka wiec lepiej zjedz serek wiejski, twarozek ![]() Ja jeszcze wcinam tunczyka w sobie wlasnym, gotowane jajka, chuda szyneczke, miesko grillowane albo parowane, duzo rybek ![]()
#2499 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ile dni zamierzasz byc na I fazie ? właśnie robie sobię na jutro sałatkę z tunczyka i jajka i dodałam ogórka jednego bo wyczytałam że można ..... wczoraj upiekłam sobie tez chlebek ... ale średnio na jeża smakuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
jaki chlebek???
ja tez zaczelam... i juz peklam bo zjadlam troche surowki... nosz nie moglam tego miesa samego ![]() na 1 fazie tylko 5 dni.... do soboty wlacznie... wiecej nie wydole ![]()
#2501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no nic to tylko surówka....ja na jutro mam rybkę...ale ogólnie jeśc tak same białko to trochę właśnie ciężko...tym bardziej że mam straszne obrzydzenie do jajek bo kiedys zafundowałam sobie diete kopenhadzką i mnie na wymioty brało jak miłam zjeśc jajko na twardo bez sloli, bez niczego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
no to mam podobna reakcje na jajca.... :
![]() za chlebek sie nie biore.... bo znajac zycie mi nie wyjdzie ![]()
#2503 |
Zadomowienie
|
Malinn wiesz co ja chyba mam 2 lewe ręce do gotowania
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2504 |
Zakorzenienie
|
te przepisy dietowe takie sa
![]() ![]() ![]()
#2505 |
Zadomowienie
|
hehe
![]() tylko, że na koncu przepisu zawsze autorka zachwala ze takie pyszne i smakowite hmmm ![]()
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
sa gusta i gusciki
![]()
#2507 |
Zadomowienie
|
NIENAWIDZE mojej debilnej szkoły!!!!
dziewczyny które nie poszłyście jeszcze na studia apeluje do was- NIE IDŹCIE tam!!! to jest samo zło!!!!! moj wczorajszy i dzisiejszy exam pozostawaim bez komentarza. jutro wam odpisze....bo dzis tylko bym chyba mogła nosem pojechać po klawiaturce...ide se.cium kociaki moje;*****
![]() |
#2508 |
Raczkowanie
|
Tysia1907
Jeju nie denerwuj się tak ![]() ![]() ![]() Malinn Dziękuje za rady ![]() ![]() ![]() Co do jogurtów to nie miałam pojęcia, że tak jest... Ale ja tak je lubię... ![]() ![]() ![]() ines85 Może trochę zdolna ale bardziej leniwa ze mnie uczennica ![]() ![]() O widzę, że tu więcej osób moją dietkę stosuje ![]() ![]() A co do tych przepisów na "wynalazki" to dla mnie one są dziwne, mają dziwne składniki i pewnie długo się je robi:P Malinn ines85 Hmm to powodzenia ![]() ![]() Dobranoooc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Wtajemniczenie
|
Padam na pyszczek.
Objadaliśmy ![]() ![]() ![]() Ogólnie jestem padnięta po tygodniach wkuwania i pisania więc szoruję spać, jutro Was nadrobię,o! ![]() Tyska, cho Cie wytarmoszę, nie płakaj i nie nerwuj się bamboszku pierdzioszku! ![]() ![]()
#2510 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrrrrrry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zupełnie nie rozumiem jak możesz mnie tak zaniedbywać... Czy Ty nie wiesz,że usycham z tęsknoty za Tobą? Już nie starasz się tak jak na początku naszej znajomości. Kiedyś bywałaś tu codziennie, a teraz od przypadku do przypadku... Mam nadzieję, że wynagrodzisz mi to przez najbliższe 3 tygodnie ![]() Ja myślę! Przecież "miiiiiłooość Ciiii wszyyyystkooo wyyybaaaczyyy..." ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak poważnie... Widzę, że będziemy miały wiele do nadrobienia podczas Twojej wizyty w Wawie. Zabytków można nie zwiedzać, do fajnych klubów/kawiarni nie wpadać, ale nie widzieć wiosennych kolekcji...? O nie! Ciocia Limonka nie pozwoli Ci żyć w takiej nieświadomości ![]() Cytat:
![]() Śliczna prześliczna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Witam ciepło nową koleżankę i życzę samych sukcesów na dietce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na prawdę, wstyd i hańba, żebyśmy nie były na bieżąco w Twoim życiu uczuciowym! Z tym pierwszym bym polemizowała... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na razie Mr Szef wychwala mnie podobno pod niebiosa (czy on na prawdę myśli, że jeśli powie coś moim chłopcom to oni mi tego nie powtórzą ![]() ![]() Dziewczyny, jak Wy te kciuki trzymacie? Hallo! Bo na razie odzewu na moje CV brak! Tak wiem... Wysyłam je dopiero od niecałego tygodnia... Ale cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną ![]() Inesko, mam nadzieję, że poukładasz sobie wszystko w pracy i studium. Życzę wyrozumiałych wykładowców ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co Tysi źli ludzie na tej uczelni zrobili? No dobra... Pora szykować się powolutku na kolejny ekscytujący dzień pracy ![]() Po pracy mam hiszpański i wrócę późno, więc nie gwarantuję, że jeszcze tu zajrzę. Hasta luego ![]()
![]() |
#2511 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim Paniom! mua*
Wstałam i taaak mi się nieeee chceee niiic ![]() Chyba to mnie tak demotywuje, bo mam nadzieję, że jakoś się prześliznę. Biada mi, leniowi ;(
#2512 |
Zakorzenienie
|
Hello Kobity
![]() Ja troche zalatana jestem ostatnio ![]() virginio - nie pomoge w kwestii techniki chodzenia - to moze malinn ![]() ![]() madzior1007 witam nowa koleżankę w niedoli odchudzania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() limonko - trzymaj sie w tych literkach, jak nikt inny chyba Cie rozumiem, nienawidzę takiej pracy, zero tworczości, zero kreatywności ![]() ![]() ![]() ines - trzymam kciuki za szczesliwe zakonczenie studium masażu, moze to akurat bedzie to co bedziesz chciala robic ![]() ![]() niunia - torba sliczna ![]() ![]() blokerko - a Ty jak sie odchudzasz? jakas dietka czy MZ ![]() wczoraj widzialam sie z kumpela ktorej nie widzialam sporo czasu i schudla ok. 10kg, ale co sie okazalo brala lindaxe chociaz twierdzi, ze tez chodzila na aerobik wodny i masaze odchudzające ![]() ![]() ![]() ![]() ide zaraz na zakupy bo lodowka straszy pustką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2514 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak to co? Będę leżała i pachniała! ![]() (czyt. pisała pracę mgr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kciukam!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() BRY niewiasty ![]() Chciałam się w końcu wyspać, ale przeżyłam zmasowany atak;P Sąsiadka jak zwykle puściła muzę na full, jakieś kubańskie rytmy czy coś w ten deseń;p W sekundę miałam oczy na zapałki, hyh. Jeszcze dostałam @ i brzuch mnie nawala więc zmykam się położyć. Miłego dnia myszki ciszki ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-02-03 o 10:19 Powód: dopisek |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Raczkowanie
|
Wiesz co... ja to chyba się odchudzam przede wszystkim gorącą modlitwą
![]()
#2516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Óczyć się! Marsz! ![]()
![]() |
#2517 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Bry!!
Moja krew!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak ja lubię te Twoje dzień dobrrrry!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tysiaku nie nerw się tak! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (tak mi wyobraźnię pobudzić, nononono! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak na poważnie - najgorsze jest to, że nigdy nie mam dość ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratki wyniki próbnej matury!! ![]() Pytałaś o książki - a jakie masz gusta literackie? Łatwiej będzie coś doradzić.. ![]() Cytat:
![]() Odchudzacie się, tak? No to Wam powiem, że wczoraj z mamcią zrobiłam mega pyszne ciacho - rafaello, normalnie niebo w gębie! ![]() Dobra zmykam, trza jakiś obiadzik zaserwować a od 14 korki. xoxo! ![]()
![]() |
#2518 |
wizażowy robalek
|
Heloooł
![]() madzior1007 - ja jestem w klasie społeczno-prawnej. Inteligientna nazwa profilu, ale total niewypał: historia i wos rozszerzone, gratis fakultety z prawa, socjologii i psychologii. Nad historią chce się płakać - jest tak beznadziejnie prowadzona, że na 27 osób w klasie zdaje ją tylko 3. Wos za to jest genialny... a raczej był genialny. Nasza babeczka od wosu (ahh, kobiecina cudna!!!) odeszła w listopadzie. Przez ten czas nie miałam ŻADNEJ lekcji, bo nowy nauczyciel miał umowę dopiero od stycznia! Buntowaliśmy się ostro. Dzwoniliśmy do kuratorium kilka razy, poszliśmy do dyra, do wychowawcy, do kogo się dało... i nic. Lipa. A jak przyszła nowa pani od wosu, zaczął się jeszcze większy koszmar. Kobieta podaje informacje z Wikipedii. To co ona poda, jest świętością i najlepiej pisać wszystko słowo w słowo. A, i Vademecum Operonu (w tym momencie jedno z najlepszych na rynku) kłamie... Jeśli chcesz, to napisz do mnie na priv - mam fajne książki z ćwiczeniami do historii (miałam zdawać, ale zrezygnowałam) A studniówka była świetna. Mieliśmy DJa - grał typowe hiciory, przy których świetnie bawiła się i moi rówieśnicy i nauczyciele. Jedzonko też spoko. Nie lubię za dużo jeść na imprezach, ale były różne specyjały: fontanna z czekoladą ![]() ![]() ines85 strasznie bym chciała odpoczywać, ale muszę pracować nad rosyjskim... zdecydowałam się zaryzykować i zdawać rozszerzony w tym roku. Bo filologia rosyjska.. ahh, byłoby pięknie! Muszę dużo nadrobić, bo ostatnie zetknięcie z językiem miałam 3 lata temu ![]() Malinn gdzie wyczaiłaś trampy przecenione na 5 złociszy?! Kocham trampy ![]() Możecie mi coś powiedzieć więcej o tej diecie Dukana, czy jak tam ten kolo się zwie? ![]() Idę, bo tatuś zwerbował mnie i brata do odśnieżania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2520 |
wizażowy robalek
|
Niuniuska Dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Mam całe 5 sezonów House'a i początek 6 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.