Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-02, 11:25   #2491
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
hello
wpadlam sie poradzic was cos TŻ wymyslil ze w ramach prezentu walentynkowego pojdziemy na zakupy i kupi mi cos ladnego chodzilo mu o zakupy ciuchowe a ja nie potrafie tak jakos brac od kogos rzeczy czy ''naciagać'' kogos na koszty jezeli chce cos sobie kupic to wole sama nie chcialam mu robic przykrosci i od razu odmawiac... ale jakos mi sie to nie podoba
Fiolusku, szczerze? To ja osobiście w takich zakupach nie widzę nic złego. Jeśli robicie sobie wzajemnie takie prezenty to wydaje mi się, że nie mają nic wspólnego z naciąganiem. My z Tżtem czasem tak robimy na różne okazje, kiedy np. nie mamy pomysłów, co sobie podarować (wena po prawie 6 latach ucieka;P). Ustalamy jakąś kwotę, do której szalejemy i idziemy na zakupy. On kupuje mi, ja kupuję jemu Wtedy przynajmniej ryzyko złego zakupu jest minimalne bo każdy wybiera sobie, co mu się podoba. No chyba, że chodzi Ci o sytuację, w której on funduje Ci prezent na walentynki, a Ty mu nic nie kupujesz, to wtedy może być troszkę głupio
A co do walentynek... widziałam na allegro koszulkę z napisem: "najlepsze ciacho w mieście" Ciekawe czy mój młody będzie w takiej śmigał? Neee... ;-)

ps. Moja nowa torebuchna zakochałam się w niej <3

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2010-02-02 o 11:27 Powód: dopisek
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 13:49   #2492
madzior1007
Raczkowanie

Dzień doberek

Jeju... jestem strasznie zła bo się rozpisałam i mi się to jakoś niechcący usunęło... I musze od nowa... buuu

Chciałam podziękować za przyjęcie mnie i powitanie

virginia
Tak, tak. Dokładnie tak To ta dieta proteinowa
Hmm jak się zastanowisz jak mogę się wkupić to daj mi znać Jestem gotowa na wszystko

Niuniuska
Miło, że cieszysz się z nowego przybysza na tym wątku
Zazdroszczę wolnego... Ja już niestety po feriach... Tyle na nie zaplanowałam i nie zrobiłam nic... tylko próbowałam zdać na prawko...:P
A torebka mi się bardzo podoba

fiolusiek
Hmm według mnie to fajny pomysł Też tak zrobiłam na święta:P Tak jak Ty na początku czułam się głupio... ale w zakupowym szale szybko przeszło Z prezentów byłam zadowolona i ja i On więc nie ma co narzekać

Ja właśnie wróciłam do domku i gotuje obiad... jajka dzisiaj bo nie mam piersi a ryby mnie odstraszają

Muszę się pochwalić bo nie wytrzymam:P Oddali mi dziś próbne maturki i z angielskiego miałam 91% (szkoda, że to nie wynik z rozszerzonego )
Innymi nie ma się co chwalić bo są dużo słabsze ale nie jest tragicznie...

Widziałam że poruszyłyście temat książek Może mogłybyście zaproponować mi coś ciekawego? Czytanie lektur mnie nudzi a muszę coś zrobić by nie zanikła u mnie sztuka rozpoznawania literek

Edytowane przez madzior1007
Czas edycji: 2010-02-02 o 14:21
madzior1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 13:59   #2493
Malinn
Zakorzenienie

Bry bardzo

Madzior fajnie, ze sie dolaczac, powodzenia

I bolkerke widze, fajnie ze wrocila No a reszta zgub? Olcia? Joyce? Mamrotka tez rzadko wpada
No i ja tez rzadko

Limonko, bardziej by mi chyba pasowalo 25, bo 24 wyladuje u kolezanki i pewnie z nia bede chciala posiedziec wieczorem A 25 chetnie, tyle, ze gdzies w ZT zebym blisko do pociagu pozniej miala

Ja dzisiaj mam mega lenia, takie jak nigdy chyba.... mam cala liste rzeczy do zrobienia i nie zrobilam jeszcze nic

No i dietke ladnie trzymam, zaraz jade po bialkowe zaopatrzenie.... matko jak mi sie nie chce

Fiolusku... jesli Ci glupio to powiedz mu, zeby zrobil ci sam niespodzianke, albo zeby zrobil dla ciebie dobra kolacje np

Ja w tym roku dostalam zaproszenie na walentynki na kolacje wlasnie... a w menu risotto z krewetkami, o ktore sie prosze od 2 miesiecy
Stary 2010-02-02, 16:14   #2494
blokerka
Raczkowanie

Witajcie moje chudnące niewolnice diety i wizażu
Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Blokerko-
łoże z baldachimem...? Szaleństwo
Cieszę się, że waga idzie w jedynym słusznym kierunku, czyli w dół. Mam nadzieję, że ten argument przekona Cię, żeby być u nas regularnym gościem
No... będzie łoże z baldachimem, a pokój się nazywa Truskawki w śmietanie Mam nadzieję, że mają tam dzwiękoszczelne ściany,co nazwa pokoju i zdjęcia tego wielkiego łóżka są bardziej niż obiecujące Hehe...

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Eeee blokerko, to może ja specjalnie dla Was jakąś 'recepturę' napiszę?
Czekam na recepturo-receptę i czekam i co? Jakaś cisza... Mam nadzieję, że to się zmieni,bo wyjazd tuż tuż
A co do twoick zakupów Virginio, to śledzę je na zakupowym Dajesz czadu dziewczyno

Cytat:
hello
wpadlam sie poradzic was cos TŻ wymyslil ze w ramach prezentu walentynkowego pojdziemy na zakupy i kupi mi cos ladnego chodzilo mu o zakupy ciuchowe a ja nie potrafie tak jakos brac od kogos rzeczy czy ''naciagać'' kogos na koszty jezeli chce cos sobie kupic to wole sama nie chcialam mu robic przykrosci i od razu odmawiac... ale jakos mi sie to nie podoba
Zrób chłopakowi przyjemność i daj sobie kupić coś ślicznego To przecież nie jest "naciąganie". Faceci lubią rozpieszczać Szkoda tylko, że jakoś po ślubie się to zmienia... i trzeba ich , żeby się nie krzywili na nasze "drobne" zakupki...

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
łaaadna ja też szukam takiej pakownej, czarnej, ale z pasurem. Kupiłam jedną pasująca do tego opisu w Stradim, ale jak wkładam do niej dużo rzeczy (oczywiście wszystkie niezbędne) to nie chcemi się dopiąć Jakbyście miały na oku jakąś fest pakowną taszkę, to dajcie znać

A dzisiaj trzeba rozeprać choinkę, a moja jeszcze stoi w pokoju i chyba nie dam rady jej dzisiaj zwinąć. I nawet nie to, że nie mogę się z nią rozstać, bo wygląda już żałośnie, jak zasłuszony badyl...
Stary 2010-02-02, 16:43   #2495
mrofka
wizażowy robalek

madzior1007 cześć i czołem! Jam ci też tegoroczna maturzystka. W tyle z materiałem może nie jestem, ale muszę ćwiczyć, ćwiczyć, powtarzać, ćwiczyć... Najgorzej u mnie z rosyjskim. Zdaję rozszerzony, a mam dużo zaległości. Próbuję teraz ciągnąć, bo mam ferie i mnóstwo wolnego czasu. Bo mi się zaczęła marzyć tak na poważnie filologia rosyjska. Tylko muszę kuć.

91% z próbnej?! Jeju, chciałabym tyle mieć... ja jak miałam maturę operonu, to się załamałam. Miałam 60-kilka. Trochę za mało...

O właśnie, co zdajesz na maturze? Bo ja polski, wos i rosyjski rozszerzony, matma i ang podstawa

niuniuska, śliczna torba

fiolusiek, takie prezenty są praktyczne Moi znajomi wychodzą z takiego założenia, że zamiast kupować sobie jakieś pierdółki, to fundują sobie ciuchy

Wiecie może, co słychać u Mamrotki i jej maleństwa?

A, i jeśli któraś z Was wpada do Stolycy w ciągu najbliższych 2 tygodni to chętnie się spotkam

Lecę do rosyjskiego... pozdrowionka
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 19:03   #2496
madzior1007
Raczkowanie

Hej

Jaka ze mnie niezdara... znów usunęłam to co napisałam a do tego coś nagrzebałam i mi klawiatura wariowała:P jeju trochę techniki i się gubię

mrofka
Witam maturzystkę Jej ja już po feriach ale zmarnowałam je totalnie nic nie ruszyłam nauki... Ja zdaję polski, angielski rozszerzone i matmę, historię podstawę. No i problem z historią... jestem w klasie biologicznej i ciężko mi z historią bo na lekcji robimy podstawy z podstaw podstawy chodzę na kurs maturalny ale i tak muszę się uczyć. Próbna zdałam na 46% i jestem zła. Ale nie przerobiłam nawet połowy materiału...:P

A matury operonu chyba są dużo trudniejsze niż te prawdziwe wszyscy tak mówią.

Hmm jeśli dobrze widziałam to już po studniówce? I jak wypadla? jak ona u Ciebie wygląda? Bo ja też i średnio jestem zadowolona...

Malinn
Hmm białka? skąd ja to znam czyżby dietka proteinowa? Możesz mi powiedzieć co kupujesz, jadasz? Bo ja jem jogurty naturalne, chude twarożki, pije chude mleko no i do tego gotowane chudziuchne mięsko (przeważnie kurczakowe )
Jeju zazdroszczę zaproszenia na kolacje... u mnie pewnie skończy się pluszakiem:P

Własnie pożeram serek turek No i zaraz powrót do nauki...

Pozdrawiam
Stary 2010-02-02, 19:05   #2497
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Inesko, wstaw swoją studniówkową kreację!
Jak mijają ferie? Mam nadzieję, że byczysz się na całego!
Nie wstawie fotki bo nawet sobie nie robilam, nie mam aparatu chyba musze sobie nowy sprawic .....a stare fotki raczej nie dadaja się do wklejenia ....
A co do ferii to nadrabiam zaległości w szkole masażu.... niektorzy prowadzący idą mi na rękę i mogę sie spóźniac na zajęcia wtorkowe....nie wiem jeszcze jak dokładnie z zajęciami piątkowymi ale chyba będzie ok....choc powiem szczerze, że nie chce mi sie juz uczyc
Ponadto musze ułożyc pare klasówek żeby miec już po feriach, i tez troche poczytac na przyszłe lekcje....

Cytat:
mi się wydaje, że to świetny pomysł, skoro TŻ zaproponował to nie protestuj tylko kup sobie coś o czym zawsze marzyłaś

Cytat:
Bry

Wróciłam... . Miałam dzisiaj pierwszy i ostatni egzamin (bo jeden odwołali a z drugiego byłam zwolniona) i od dzisiaj mam 3 tyg wolnego
Gratulację.....!!!! wow co Ty będziesz robiła przez 3 tyg ?!?!
Cytat:
Napisane przez madzior1007 Pokaż wiadomość

Muszę się pochwalić bo nie wytrzymam:P Oddali mi dziś próbne maturki i z angielskiego miałam 91% (szkoda, że to nie wynik z rozszerzonego )
Innymi nie ma się co chwalić bo są dużo słabsze ale nie jest tragicznie...
Wow zdolna uczennica
A swoją drogą ja równiez witam na naszym wątku i życze powodzenia i wytrwałości w rzucaniu zbednych kg

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
A dzisiaj trzeba rozeprać choinkę, a moja jeszcze stoi w pokoju i chyba nie dam rady jej dzisiaj zwinąć. I nawet nie to, że nie mogę się z nią rozstać, bo wygląda już żałośnie, jak zasłuszony badyl...
jejciu Ty masz jeszcze choinkę moja niestety sypała się już po 2 tyg. ze trzabyło ja rozebrac

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
Lecę do rosyjskiego... pozdrowionka
ferie masz odpocznij troszkę

Limonko Tobie równiez graruluję zdanej sesji
A w pracy mam nadzieję, że jakoś dajesz radę kto jak kto, ale Ty na pewno jesteś dzielna

Niuniuska fajna torba
Ja tez dziś byłam na zakupach i kupiłam sobie torbę...taką w której będę mogła nosic ksiązki i całą resztę do szkoły, bo nie miałam w ogóle gdzie tego pakowac

Byłam dziś w Rossmanie i jest pełno rzeczy przecenionych takich świątecznych ozdób itd.
Wiele rzeczy opłaca się kupic ..ale mimo wszytko opanowałam sie
Kupiłam tylko ozdobą wstążkę, taki zestaw do malowania palcami dla mojej chrześniaczki a przy kasie dostałam aniołka z drewna za 1 grosz

miłego wieczorku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 19:11   #2498
Malinn
Zakorzenienie

A ja bylam dzisiaj na zakupcach i kupialm sobie sliczne jeansiki, opiete na tylku jak cholera ale to z mysla, ze schudne te pare cm... a przecnione byly ze 189 na 49 no i kupilam jeszcze sliczne bialre trampki..... przecenione ze 129,90 na 5zł

Madziu jogurty naturalne i mleko nie sa zrodelm bialka wiec lepiej zjedz serek wiejski, twarozek
Ja jeszcze wcinam tunczyka w sobie wlasnym, gotowane jajka, chuda szyneczke, miesko grillowane albo parowane, duzo rybek
Stary 2010-02-02, 19:38   #2499
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
A ja bylam dzisiaj na zakupcach i kupialm sobie sliczne jeansiki, opiete na tylku jak cholera ale to z mysla, ze schudne te pare cm... a przecnione byly ze 189 na 49 no i kupilam jeszcze sliczne bialre trampki..... przecenione ze 129,90 na 5zł
ale fajne zakupy hmmm ja mam w szafie pełno ciuchów w które się nie mieszcze

Cytat:
Madziu jogurty naturalne i mleko nie sa zrodelm bialka wiec lepiej zjedz serek wiejski, twarozek
Ja jeszcze wcinam tunczyka w sobie wlasnym, gotowane jajka, chuda szyneczke, miesko grillowane albo parowane, duzo rybek
Malinn ja od jutra robię 2 podejście do diety Dukana .....mam nadzieję że mi się uda mimo ostarniej porazki
ile dni zamierzasz byc na I fazie ?
właśnie robie sobię na jutro sałatkę z tunczyka i jajka i dodałam ogórka jednego bo wyczytałam że można .....
wczoraj upiekłam sobie tez chlebek ... ale średnio na jeża smakuje
Stary 2010-02-02, 19:42   #2500
Malinn
Zakorzenienie

jaki chlebek???

ja tez zaczelam... i juz peklam bo zjadlam troche surowki... nosz nie moglam tego miesa samego
na 1 fazie tylko 5 dni.... do soboty wlacznie... wiecej nie wydole
Stary 2010-02-02, 20:01   #2501
ines85
Zadomowienie

Cytat:
jaki chlebek???

ja tez zaczelam... i juz peklam bo zjadlam troche surowki... nosz nie moglam tego miesa samego
na 1 fazie tylko 5 dni.... do soboty wlacznie... wiecej nie wydole
zrobiłam go z przepisau ze stronki .... miesza się ze sobą otręby przenne, owsiane, jegurt lub serek naturalny, mąke kukutydzianą, 2 jajka i jakiś aromat do ciasta, i rozrabia się jeszcze mleko z drożdzami...ale mi to średnio smakuje, takie troszkę zakalcowate wychodzi
no nic to tylko surówka....ja na jutro mam rybkę...ale ogólnie jeśc tak same białko to trochę właśnie ciężko...tym bardziej że mam straszne obrzydzenie do jajek bo kiedys zafundowałam sobie diete kopenhadzką i mnie na wymioty brało jak miłam zjeśc jajko na twardo bez sloli, bez niczego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 20:08   #2502
Malinn
Zakorzenienie

no to mam podobna reakcje na jajca.... :ez duzej ilosci majonezu nie przelkne... jajka moge tylko w kanapce...

za chlebek sie nie biore.... bo znajac zycie mi nie wyjdzie
Stary 2010-02-02, 20:18   #2503
ines85
Zadomowienie

Malinn wiesz co ja chyba mam 2 lewe ręce do gotowania bo robiłam też rybę z przepisu a wyszła jedna wielka papka
Stary 2010-02-02, 20:24   #2504
Malinn
Zakorzenienie

te przepisy dietowe takie sa kiedys robilam tego belgijskiego omleta i wywalilam, robialm bezy dietowe ze slodziku i wywalilam nooo nawet pizza na razowym mi nie wychodzi tylko zakalec wiec kto tu jest bez talencie...??
Stary 2010-02-02, 20:36   #2505
ines85
Zadomowienie

hehe
tylko, że na koncu przepisu zawsze autorka zachwala ze takie pyszne i smakowite hmmm
Stary 2010-02-02, 20:47   #2506
Malinn
Zakorzenienie

sa gusta i gusciki
Stary 2010-02-02, 21:55   #2507
Tysia1907
Zadomowienie

NIENAWIDZE mojej debilnej szkoły!!!!

dziewczyny które nie poszłyście jeszcze na studia apeluje do was- NIE IDŹCIE tam!!!
to jest samo zło!!!!!
moj wczorajszy i dzisiejszy exam pozostawaim bez komentarza. jutro wam odpisze....bo dzis tylko bym chyba mogła nosem pojechać po klawiaturce...ide se.cium kociaki moje;*****
Stary 2010-02-02, 22:27   #2508
madzior1007
Raczkowanie

Tysia1907
Jeju nie denerwuj się tak odpocznij, zrelaksuj się a potem musisz się wygadać uszy do góry

Malinn
Dziękuje za rady hmm tuńczyk? a myślałam, że on taki strasznie tłusty jest i się nie nadaje na tą dietkę to mnie pocieszyłaś, bo to jedyna ryba jaką zjem
Co do jogurtów to nie miałam pojęcia, że tak jest... Ale ja tak je lubię... proponujesz bym w tej diecie je ominęła? muszę jeszcze kuknąć do książki bo zdaje mi się, że coś tam o nich było napisane:P Łatwo z nich nie zrezygnuję :P są za dobre...:P

ines85
Może trochę zdolna ale bardziej leniwa ze mnie uczennica Ale wynik matury w sporej mierze zawdzięczam nauczycielce bo nas naprawdę solidnie przygotowuje

O widzę, że tu więcej osób moją dietkę stosuje fajnie, będziemy mogły wymieniać się doświadczeniami
A co do tych przepisów na "wynalazki" to dla mnie one są dziwne, mają dziwne składniki i pewnie długo się je robi:P

Malinn ines85
Hmm to powodzenia napiszcie jak rezultaty to potem je porównamy

Dobranoooc
Stary 2010-02-02, 22:43   #2509
Niuniuska
Wtajemniczenie

Padam na pyszczek.

Objadaliśmy z Tżtem moją ostatnią sesję... (zjadłam pół czosnkowej pizzy;p) przynajmniej na tych studiach Szkoda, że nie ma stypendium naukowego za ostatni rok, buuuuu ;/;/ bo mam tylko jedną 4 a w następnym semestrze podobno tylko fakultety i wykład monograficzny...
Ogólnie jestem padnięta po tygodniach wkuwania i pisania więc szoruję spać, jutro Was nadrobię,o!

Tyska, cho Cie wytarmoszę, nie płakaj i nie nerwuj się bamboszku pierdzioszku!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 04:43   #2510
Limonka1987
Zakorzenienie

Dzień dobrrrrrrrrry

Cytat:
Wróciłam... . Miałam dzisiaj pierwszy i ostatni egzamin (bo jeden odwołali a z drugiego byłam zwolniona) i od dzisiaj mam 3 tyg wolnego
Hip hip hurra! Niuniuska
Zupełnie nie rozumiem jak możesz mnie tak zaniedbywać... Czy Ty nie wiesz,że usycham z tęsknoty za Tobą? Już nie starasz się tak jak na początku naszej znajomości. Kiedyś bywałaś tu codziennie, a teraz od przypadku do przypadku...
Mam nadzieję, że wynagrodzisz mi to przez najbliższe 3 tygodnie

Cytat:
Hehe. Tobie nawet porównanie z Paris wybaczę
Ja myślę! Przecież "miiiiiłooość Ciiii wszyyyystkooo wyyybaaaczyyy..."

Cytat:
Skarbie, pamiętaj, że ja z prowincji i galeria u mnie się dopiero buduje . Co zresztą ratuje mnie przed całkowitym bankructwem, bo jakbym miała takową na miejscu, to chyba bym w niej zamieszkała.
Dlaczego Ty mi dopiero teraz o tym mówisz? To ja od miesięcy- ba! od lat!- wymyślam sposób jak walczyć z moim skrajnym zakupoholizmem, a sprawa jest tak banalnie prosta... Na 'prowincję' mi się trzeba wyprowadzić Eeee... Virginio, nie chciałabyś mieć nowego lokatora?
A tak poważnie... Widzę, że będziemy miały wiele do nadrobienia podczas Twojej wizyty w Wawie. Zabytków można nie zwiedzać, do fajnych klubów/kawiarni nie wpadać, ale nie widzieć wiosennych kolekcji...? O nie! Ciocia Limonka nie pozwoli Ci żyć w takiej nieświadomości

Cytat:
Uch i ach, koleżanko nie wiesz, że: wysmarowałam, część ciała, pokusiłam, powabna, dochodzę to moje ulubione słowa
Aaaaa... Z kim ja się odchudzam??? Całe życie z wariatami

Cytat:
Śliczna prześliczna

Cytat:
Hmm jak się zastanowisz jak mogę się wkupić to daj mi znać Jestem gotowa na wszystko
Na Twoim miejscu byłabym ostrożna z takimi deklaracjami... Tutaj trzeba uważać co się mówi
Witam ciepło nową koleżankę i życzę samych sukcesów na dietce

Cytat:
Limonko, bardziej by mi chyba pasowalo 25, bo 24 wyladuje u kolezanki i pewnie z nia bede chciala posiedziec wieczorem A 25 chetnie, tyle, ze gdzies w ZT zebym blisko do pociagu pozniej miala
25, Złote... Ok, jesteśmy umówione

Cytat:
Ja w tym roku dostalam zaproszenie na walentynki na kolacje wlasnie... a w menu risotto z krewetkami, o ktore sie prosze od 2 miesiecy
Kontynuuj Malinnko, kontynuuj... Od kogo to zaproszenie? Od tego faceta, z którym spotykałaś się ostatnio?
Na prawdę, wstyd i hańba, żebyśmy nie były na bieżąco w Twoim życiu uczuciowym!

Cytat:
Witajcie moje chudnące niewolnice diety i wizażu
Z tym pierwszym bym polemizowała... Ale do drugiego przyznaję się bez bicia

Cytat:
No... będzie łoże z baldachimem, a pokój się nazywa Truskawki w śmietanie Mam nadzieję, że mają tam dzwiękoszczelne ściany,co nazwa pokoju i zdjęcia tego wielkiego łóżka są bardziej niż obiecujące Hehe...
Ja też... W przeciwnym razie biada sąsiadom

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Limonko Tobie równiez graruluję zdanej sesji

Cytat:
A w pracy mam nadzieję, że jakoś dajesz radę kto jak kto, ale Ty na pewno jesteś dzielna
Niestety nie mam innego wyjścia
Na razie Mr Szef wychwala mnie podobno pod niebiosa (czy on na prawdę myśli, że jeśli powie coś moim chłopcom to oni mi tego nie powtórzą ), ale moja cierpliwość jest na wyczerpaniu...
Dziewczyny, jak Wy te kciuki trzymacie? Hallo! Bo na razie odzewu na moje CV brak!
Tak wiem... Wysyłam je dopiero od niecałego tygodnia... Ale cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną

Inesko, mam nadzieję, że poukładasz sobie wszystko w pracy i studium. Życzę wyrozumiałych wykładowców

Cytat:
A ja bylam dzisiaj na zakupcach i kupialm sobie sliczne jeansiki, opiete na tylku jak cholera ale to z mysla, ze schudne te pare cm... a przecnione byly ze 189 na 49
Tak zwane spodnie- motywator?

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
NIENAWIDZE mojej debilnej szkoły!!!!

dziewczyny które nie poszłyście jeszcze na studia apeluje do was- NIE IDŹCIE tam!!!
to jest samo zło!!!!!
moj wczorajszy i dzisiejszy exam pozostawaim bez komentarza. jutro wam odpisze....bo dzis tylko bym chyba mogła nosem pojechać po klawiaturce...ide se.cium kociaki moje;*****
Niech Tysia się nie denerwuje Złość piękności szkodzi
Co Tysi źli ludzie na tej uczelni zrobili?

No dobra... Pora szykować się powolutku na kolejny ekscytujący dzień pracy
Po pracy mam hiszpański i wrócę późno, więc nie gwarantuję, że jeszcze tu zajrzę.

Hasta luego
Stary 2010-02-03, 07:18   #2511
blokerka
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim Paniom! mua*
Wstałam i taaak mi się nieeee chceee niiic A muszę się uczyć. Jutro ostatni egzamin. Jak się zmobilizować to nie mam pojęcia... a nie chciałabym tego oblać i musieć jeszcze raz pisać... Tym bardziej, że to taki egamin do zdania, jak tylko trochę się poczytak, przeglądnie...
Chyba to mnie tak demotywuje, bo mam nadzieję, że jakoś się prześliznę.
Biada mi, leniowi ;(
Stary 2010-02-03, 07:49   #2512
Kostka09
Zakorzenienie

Hello Kobity

Ja troche zalatana jestem ostatnio wiec krociutko:

virginio - nie pomoge w kwestii techniki chodzenia - to moze malinn ja tylko sprzętowo coś niecoś wiem praktycznie

madzior1007 witam nowa koleżankę w niedoli odchudzaniai zyczę samych sukcesówmoże przypomnij sobie albo doczytaj jak nie skonczylas kisążkę Dukana bo tam wyraźnie jest napisane, że ryby wszystkie można jeść nawet te tłuste z niebieską skórą typu makrela a jogurty jakie jesz?? bo jak spojrzysz na sklad to węglowodanów jest tam więcej niż białka a zasada w Dukanie jest chyba taka jak pamietam, że produkty dozwolone to takie których suma tłuszczu i węglowodanóww jest mniejsza od ilości białka... no i naprawde na tej diecie trezba jeść dużo więcej mięsa (drób, ryby, podroby)czyli czystych protein niż nabiału, malinnka ma rację

limonko - trzymaj sie w tych literkach, jak nikt inny chyba Cie rozumiem, nienawidzę takiej pracy, zero tworczości, zero kreatywności ale napewno coś znajdziesz dla limonki

ines - trzymam kciuki za szczesliwe zakonczenie studium masażu, moze to akurat bedzie to co bedziesz chciala robic no i za drugie podejscie do Dukana

niunia - torba slicznaale teraz wpadaj do nas czesciej jak masz tyle ferii

blokerko - a Ty jak sie odchudzasz? jakas dietka czy MZ

wczoraj widzialam sie z kumpela ktorej nie widzialam sporo czasu i schudla ok. 10kg, ale co sie okazalo brala lindaxe chociaz twierdzi, ze tez chodzila na aerobik wodny i masaze odchudzające ja jej na to madra juz o wiedzę od ines - że masaż odchudzający odchudza tego co masuje więc pewnie głownie leki...ale chyba bym sie bała...co ciekawsze powiedziala, że je tyle samo co kiedyś...

ide zaraz na zakupy bo lodowka straszy pustkąa potem do pracy, miłego dnia
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 09:03   #2513
fiolusiek
Zakorzenienie

hello
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 10:16   #2514
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Zazdroszczę wolnego... Ja już niestety po feriach... Tyle na nie zaplanowałam i nie zrobiłam nic... tylko próbowałam zdać na prawko...:P
I jak, zdałaś? Jeśli nie, to mogę Cię pocieszyć, że mam kolegę, który zdał za 9 razem ;D

Cytat:
Uuu, gratki!

Cytat:
Ułałałaaa. ;D A krewetki to afrodyzjak czy nie?:P Jak tak, to będzie się po walentynkach działo Tak ten tego, nie chcę być wścibska... ale dołączam się do pytania Limonki, co to za wybranek? Nowy, stary?

Cytat:
Ale czad! Będzie się działo w tym pokoiku, oj będzie, już to widzę w wyobraźni Umknęło mi chyba, gdzie jedziesz

Cytat:
Gratulację.....!!!! wow co Ty będziesz robiła przez 3 tyg ?!?!
Jak to co? Będę leżała i pachniała!
(czyt. pisała pracę mgr)

Cytat:
O kurczę, to zakupy Ci się udały!

Cytat:
Hip hip hurra! Niuniuska
Zupełnie nie rozumiem jak możesz mnie tak zaniedbywać... Czy Ty nie wiesz,że usycham z tęsknoty za Tobą? Już nie starasz się tak jak na początku naszej znajomości. Kiedyś bywałaś tu codziennie, a teraz od przypadku do przypadku...
Mam nadzieję, że wynagrodzisz mi to przez najbliższe 3 tygodnie
Ależ mnie zjechałaś aż w piętki mi poszło Jak mogę o wybaczenie prosić, o Pani? Czy paść do Twych stóp to za mało?

Cytat:
Dziewczyny, jak Wy te kciuki trzymacie? Hallo! Bo na razie odzewu na moje CV brak!

Kciukam!!!!!

Cytat:
Dzień dobry wszystkim Paniom! mua*
Wstałam i taaak mi się nieeee chceee niiic A muszę się uczyć. Jutro ostatni egzamin. Jak się zmobilizować to nie mam pojęcia... a nie chciałabym tego oblać i musieć jeszcze raz pisać... Tym bardziej, że to taki egamin do zdania, jak tylko trochę się poczytak, przeglądnie...
Chyba to mnie tak demotywuje, bo mam nadzieję, że jakoś się prześliznę.
Biada mi, leniowi ;(
Eee, skoro to taki w miarę ludzki egzamin, to dasz radę! Szoruj pod kocyk z jakąś dobrą herbatką i poczytaj notatki A jutro zdasz wyśmienicie!

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
niunia - torba sliczna ale teraz wpadaj do nas czesciej jak masz tyle ferii
No pewka, będę tu stałym gościem, przykułam się kajdanami do wizażu;]

Cytat:
wczoraj widzialam sie z kumpela ktorej nie widzialam sporo czasu i schudla ok. 10kg, ale co sie okazalo brala lindaxe chociaz twierdzi, ze tez chodzila na aerobik wodny i masaze odchudzające ja jej na to madra juz o wiedzę od ines - że masaż odchudzający odchudza tego co masuje więc pewnie głownie leki...ale chyba bym sie bała...co ciekawsze powiedziala, że je tyle samo co kiedyś...
Oj, fajnie, że koleżanka schudła, ale całe życie na lekach nie będzie przecież, a skoro je tyle samo, co wcześniej, to może mieć później problem z jojo;/ Ja mam znajomą, która też faszerowała się dziwnymi specyfikami: chudła, tyła, chudła, tyła... i tak w kółko. Pewnie ma teraz rozstępy, że heeeeeeeej .;/

Cytat:
ide zaraz na zakupy bo lodowka straszy pustkąa potem do pracy, miłego dnia
Tobie również miłego

BRY niewiasty
Chciałam się w końcu wyspać, ale przeżyłam zmasowany atak;P Sąsiadka jak zwykle puściła muzę na full, jakieś kubańskie rytmy czy coś w ten deseń;p W sekundę miałam oczy na zapałki, hyh. Jeszcze dostałam @ i brzuch mnie nawala więc zmykam się położyć.

Miłego dnia myszki ciszki

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2010-02-03 o 10:19 Powód: dopisek
Stary 2010-02-03, 10:18   #2515
blokerka
Raczkowanie

Cytat:
blokerko - a Ty jak sie odchudzasz? jakas dietka czy MZ
Wiesz co... ja to chyba się odchudzam przede wszystkim gorącą modlitwą
Stary 2010-02-03, 10:30   #2516
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Działa??? To może jakieś zbiorowe modły i leżenie krzyżem urządzimy?
Óczyć się! Marsz!

Stary 2010-02-03, 11:47   #2517
virginia
Zakorzenienie

Bry!!

Cytat:
Jak to co? Będę leżała i pachniała!
Moja krew!!

Cytat:
Chciałam się w końcu wyspać, ale przeżyłam zmasowany atak;P Sąsiadka jak zwykle puściła muzę na full, jakieś kubańskie rytmy czy coś w ten deseń;p W sekundę miałam oczy na zapałki, hyh. Jeszcze dostałam @ i brzuch mnie nawala więc zmykam się położyć.
Mykaj do łóżeczka, mykaj, koleżanko, tylko co Ty tam będziesz robić wśród tych kubańskich rytmów?

Cytat:
Blokerko to weź i w mojej intencji zmów paciorka .

Cytat:
virginio - nie pomoge w kwestii techniki chodzenia - to moze malinn ja tylko sprzętowo coś niecoś wiem praktycznie
Koleżanko Malinnko, z polecenia Kosteczki, wołam o pomoc i rady!!

Cytat:
Dzień dobrrrrrrrrry
jak ja lubię te Twoje dzień dobrrrry!!

Cytat:
Na 'prowincję' mi się trzeba wyprowadzić Eeee... Virginio, nie chciałabyś mieć nowego lokatora?
Już Ci szykuję łóżeczko

Cytat:
A tak poważnie... Widzę, że będziemy miały wiele do nadrobienia podczas Twojej wizyty w Wawie. Zabytków można nie zwiedzać, do fajnych klubów/kawiarni nie wpadać, ale nie widzieć wiosennych kolekcji...? O nie! Ciocia Limonka nie pozwoli Ci żyć w takiej nieświadomości
Ja myślę!!

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
to jest samo zło!!!!!
Ahaha, dobre hasło .
Tysiaku nie nerw się tak!

Cytat:
Byłam dziś w Rossmanie i jest pełno rzeczy przecenionych takich świątecznych ozdób itd.
Wiele rzeczy opłaca się kupic ..ale mimo wszytko opanowałam sie
Kupiłam tylko ozdobą wstążkę, taki zestaw do malowania palcami dla mojej chrześniaczki a przy kasie dostałam aniołka z drewna za 1 grosz
Nie mów mi nic o Rossmanach!!

Cytat:
O rany, dziewczyno, take me with you!!!!!!!!!!!:love :
(tak mi wyobraźnię pobudzić, nononono! )

Cytat:
Czekam na recepturo-receptę i czekam i co? Jakaś cisza... Mam nadzieję, że to się zmieni,bo wyjazd tuż tuż
Kochana z takim łóżkiem i w takim pokoju to już Ci nawet moja recepta nie będzie potrzebna

Cytat:
A co do twoick zakupów Virginio, to śledzę je na zakupowym Dajesz czadu dziewczyno
Trzeba sobie jakoś w życiu radzić, nie?
A tak na poważnie - najgorsze jest to, że nigdy nie mam dość

Cytat:
virginia
Już Cię lubię!!! Ale Ty mnie jednak jeszcze mało znasz, bo te, co znają, wiedzą, że przy mnie się takich haseł nie rzuca . I mam teraz problem - czy potraktować Cię jak niewinną i niedoświadczoną nową wizażankę i odpuścić, czy wręcz przeciwnie
Gratki wyniki próbnej matury!!
Pytałaś o książki - a jakie masz gusta literackie? Łatwiej będzie coś doradzić..

Cytat:
Ale od kogo, Malinnko, od kogo? Nie bądź taka tajemnicza!!

Odchudzacie się, tak?
No to Wam powiem, że wczoraj z mamcią zrobiłam mega pyszne ciacho - rafaello, normalnie niebo w gębie!
Dobra zmykam, trza jakiś obiadzik zaserwować a od 14 korki.
xoxo!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 12:25   #2518
mrofka
wizażowy robalek

Heloooł

madzior1007 - ja jestem w klasie społeczno-prawnej. Inteligientna nazwa profilu, ale total niewypał: historia i wos rozszerzone, gratis fakultety z prawa, socjologii i psychologii. Nad historią chce się płakać - jest tak beznadziejnie prowadzona, że na 27 osób w klasie zdaje ją tylko 3. Wos za to jest genialny... a raczej był genialny. Nasza babeczka od wosu (ahh, kobiecina cudna!!!) odeszła w listopadzie. Przez ten czas nie miałam ŻADNEJ lekcji, bo nowy nauczyciel miał umowę dopiero od stycznia! Buntowaliśmy się ostro. Dzwoniliśmy do kuratorium kilka razy, poszliśmy do dyra, do wychowawcy, do kogo się dało... i nic. Lipa. A jak przyszła nowa pani od wosu, zaczął się jeszcze większy koszmar. Kobieta podaje informacje z Wikipedii. To co ona poda, jest świętością i najlepiej pisać wszystko słowo w słowo. A, i Vademecum Operonu (w tym momencie jedno z najlepszych na rynku) kłamie...

Jeśli chcesz, to napisz do mnie na priv - mam fajne książki z ćwiczeniami do historii (miałam zdawać, ale zrezygnowałam)

A studniówka była świetna. Mieliśmy DJa - grał typowe hiciory, przy których świetnie bawiła się i moi rówieśnicy i nauczyciele. Jedzonko też spoko. Nie lubię za dużo jeść na imprezach, ale były różne specyjały: fontanna z czekoladą można było maczać owocki, pianki, rurki waflowe... sushi, jakieś ciacho, kanapiczki, sałatki. Na główne rosołek, a potem jakieś zjadliwe mięsko w sosie grzybowym z warzywami. Siedziałam do końca I u mnie tańczy się poldka na początku i na końcu. Taka tradycja.

ines85 strasznie bym chciała odpoczywać, ale muszę pracować nad rosyjskim... zdecydowałam się zaryzykować i zdawać rozszerzony w tym roku. Bo filologia rosyjska.. ahh, byłoby pięknie! Muszę dużo nadrobić, bo ostatnie zetknięcie z językiem miałam 3 lata temu

Malinn gdzie wyczaiłaś trampy przecenione na 5 złociszy?! Kocham trampy

Możecie mi coś powiedzieć więcej o tej diecie Dukana, czy jak tam ten kolo się zwie?

Idę, bo tatuś zwerbował mnie i brata do odśnieżania Papa
Stary 2010-02-03, 13:48   #2519
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Mykaj do łóżeczka, mykaj, koleżanko, tylko co Ty tam będziesz robić wśród tych kubańskich rytmów?
Ćwiczyć silną wolę by nie pójść i nie nawrzucać sąsiadce "ciepłych" słów prosto w twarz

Cytat:
Odchudzacie się, tak?
No to Wam powiem, że wczoraj z mamcią zrobiłam mega pyszne ciacho - rafaello, normalnie niebo w gębie!
Mmmm, ja mam jeszcze całą blachę ciasta makowo-jabłkowego... ale póki co omijam lodówę szerokim łukiem.

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
A studniówka była świetna. Mieliśmy DJa - grał typowe hiciory, przy których świetnie bawiła się i moi rówieśnicy i nauczyciele. Jedzonko też spoko. Nie lubię za dużo jeść na imprezach, ale były różne specyjały: fontanna z czekoladą można było maczać owocki, pianki, rurki waflowe... sushi, jakieś ciacho, kanapiczki, sałatki. Na główne rosołek, a potem jakieś zjadliwe mięsko w sosie grzybowym z warzywami. Siedziałam do końca I u mnie tańczy się poldka na początku i na końcu. Taka tradycja.
Zapomniałam powiedzieć, że ślicznie wyglądałaś!!! A to na końcu imprezy jeszcze ktokolwiek trzymał się w pionie, tak by zatańczyć poloneza? Jestem w szoku

Stary 2010-02-03, 14:27   #2520
mrofka
wizażowy robalek

Niuniuska Dziękuję u mnie studniówka była totalnie bezalkoholowa. Nawet kurcze lampki szampana o tej 12 w nocy ale podobno jest takie założenie, że studniówki mają być bezalkoholowe... Podobno moi koledzy z mat-fizu coś przeszmuglowali, ale szczegółów nie znam A na koniec to było kilka par na krzyż. Ale tańczyliśmy

Mam całe 5 sezonów House'a i początek 6 To mój główny relaks feryjny I jeszcze się chyba dzisiaj pobawię modeliną i porobię różne potwory
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości