|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
no mówie ci, ale co złego to nie Ja
![]() jeszcze tu posiedze ,może jakis kąsek wpadnie z różu![]() ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Macerato bedziemy mialy ten sam size implantów
|
#6812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jakbyś coś złapała to możesz potraktować pumeksem Tymczasem Buziaki i do jutra Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-03 o 01:05 |
|
|
|
|
#6813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ide w bety do jutra wizażanki
|
|
#6814 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
ale mialam paskudna noc
|
#6815 |
|
Raczkowanie
|
A co takiego sie tej nocy stalo,Pysiu???
![]() Nawiedzily Cie koszmary??? |
|
|
|
#6816 |
|
Wtajemniczenie
|
Pic!! wody.......
..........
|
#6817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki, przejadę się jednak do kilku lekarzy. Bo to jest bardzo ciężka decyzja. Oczywiście wolałabym samo wypełnienie, tym bardziej że jak miałam operację na jajniki to zrobił mi się na części blizny okropny bliznowiec.Może wysoki profil mi podniesie. Oj spać nie mogłam, jeszcze te PIPy u Krajewskiego- zawsze trzeba pilnować swojego!! Ja jestem roztrzepana i pewnie nawet bym tego nie zauważyła. Dzielna Polii ![]() dr Skwiercz ( tylko powiększenie) dr Jarliński ( zaproponował samo podwieszenie, zobaczę co Ilmie powie) dr Krajewski ( powiększenie i podniesienie) |
|
|
|
|
#6818 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mialam tydzien temu samo wypelnienie zwisow po trzech ciazach i karmieniach.Zobacz w moim albumie.Wysle ci zaproszenie. |
|
|
|
|
#6819 |
|
Wtajemniczenie
|
Horo masz jakies newsy od Polili???
|
#6820 |
|
Zakorzenienie
|
nic takiego poprostu dzisiaj spalam sama bo moj maz byl na delegacji a strasznie tego nie lubie
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-03 o 08:55 |
|
|
|
#6821 |
|
Zakorzenienie
|
Polili rozmawiala z Doktorkiem
Bez problemu zgodził się na Mentory jak tylko o nie zapytała, ale 300 (PIPy miała mieć 310 - tam jest nieco inna rozmiarówka)... nie dopytała tylko jaka projekcja. więc... trzymamy kciuki za Polili ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- właśnie napisałam
|
#6822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pink star za***iszcze masz te buty ze zdjecia w albumie
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
|
#6823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do Dr Skwiercz mam najbliżej i napewno się wybiorę może ona mi coś poradzi. W Ostateczności podwieszenie. Już mi przeszedł wczorajszy dołek i nabrałam chęci do działania. |
|
|
|
|
#6824 |
|
Rozeznanie
|
witam się rano, ale zaraz mykam do łózka bo wczesna pobóde mielismy i czuje nie dosyt senny
|
|
|
|
#6825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję za zaproszenie. Może i ja nie musiałabym się ciąć całkowicie a moge wiedzieć ile płaciłaś za swoją operację?
|
|
|
|
|
#6826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- [QUOTE=horo;16922371]Polili rozmawiala z Doktorkiem Bez problemu zgodził się na Mentory jak tylko o nie zapytała, ale 300 (PIPy miała mieć 310 - tam jest nieco inna rozmiarówka)... nie dopytała tylko jaka projekcja. więc... trzymamy kciuki za Polili ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Tylko nie rozumiem jak sie nagle te Mentory dal Polili w klinice znalazly ? Wczoraj przeciez nie bylo? Czyzby jednak blad pielegnarki ? Ale dobrze, ze tak sie to skonczylo. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-03 o 09:28 |
|
|
|
|
#6827 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Happy_hour;16922731]placilam 14 tys. Jutro zdejma mi szwy to niedlugo wstawie fotki
w staniczku prezentują się ślicznie. Będę czekała na nowe fotki. pozdrawiam |
|
|
|
#6828 |
|
Zakorzenienie
|
Polili własnie nie wie co ma wybrać
![]() mentory 11,1 x 4,7 pipy 11,8 x 4,2 cm Powiedzieli jej, zę sama ma zdecydowac które chce
|
#6829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest tu chyba pierwsza u kt. chca montowac Pipy. Nikt z nas ich nie ma i nikt nic nie moze na ich temat powiedziec. Ja bym wziela mimo wszystko MENTORY lub kazde inne o ktorych byla juz tu mowa.Ale nie PIPY. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-03 o 09:38 |
|
|
|
|
#6830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie mialabym problemu z wyborem Przekaz Polili aby podejmowala madre decyzje, bez wzgledu jakie podejmie ale madrze ...
|
|
|
|
|
#6831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Polili nadal się zastanawia... Doktorek pozostawił jej decyzję. Napisałam, zeby zapytała o efekt końcowy... o autostradę przede wszystkim ... i niech sama wybierze---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
gdybym wzięła to, co mi DR proponował na początku, to uniknęłabym 2 op i... dodatkowych kosztow ... ale tez nie wiedziałam wtedy co to za firma Polytech Silimed (bo takie mi chcieli zamontować)
|
|
#6832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie tak,HORO ale nie wiadomo co sie stanie po latach z tymi Pipami.Nikt o nich nic nie wie.A Mentory juz w koncu sprawdzone. Chyba bym nie ryzykowala. |
|
|
|
|
#6833 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane dr.Broma mi odpisal i zaproponowal 360 albo 390 Nagory typ HR lub EHR...
prosze kobitki pomozcie mi co to sa te oznaczenia bo implant oczywiscie ten wiekszymusze cos mu odpisac i na cos sie zdecydowac ![]() z gory dziekuje no a od wczoraj 4 stronki mam do nadrobienia...oj szalejecie
|
|
#6834 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
masz propozycje takie jak Trelek zapoznaj sie z wymiarami w katalodu i decycuj, bo to że większe to sie rozumie samo przez się ![]() http://www.italtrade.ro/nagor.html |
|
|
|
|
#6835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zobaczylam wymiary i nie wielka roznica jest niedzy nimi...wiec jak myslisz jakie??? Ty bys wziela???
|
|
|
#6836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie moja sprawa, ale interesujace jest czemu w ogole w klinice tego doktora sa zelki, ktore np. dosc nagminnie wstawia sie w wyjatkowo konkurencyjnych klinikach Czeskich, o ktorych dosc glosno bylo przy okazji wielu bledow w operacjach piersi Angielek, ktore skuszone niziutkimi cenami, to wlasnie w tamtym kierunku uprawiaja cycko-turystyke ![]() Listopadowa, mam pytanie, czy Twoja Pani doktor oferuje PIP-y jako "lekarstwo" na waziutka czy nietypowa klatke? Z moich osobistych doswiadczen wiem, ze kliniki Linea Corporis i dr Bromy nie oferuje i nie poleca PIP-ow. |
|
|
|
|
#6837 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ja mam EHR są węższe na podstawie ale z większą projekcją a HR są szersze z ciut mniejszą projekcją..różnica w 2-3mm.. |
|
|
|
|
#6838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisałam wcześniej, ze nie znam tych implantów i nie wypowiadam sie na ich temat. Doktorek... przekonałam się na sobie... poleca Allergan i Mentor Mi chciał za pierwszym razem zamontować chyba 510 Polytech Silimed Meme HP, ale bałam się tej 500 no i... nie słyszałam nic o firmie. A juz później dowiedziałam sie, ze jest jedną z lepszych... jeśli nie najlepszą Nie chcę tutaj stać murem za doktorkiem, ale ... to p[acjentki mówią, ze PIPy przez wąsdką klatke czy szeroki rozstaw..., może to info od pielęgniarek. Ja do szerokiego rozstawu miaam zaproponowane właśnie Allergan... bo mentory o najwyższej projekcji nie miały takiej szerokości ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- a co do linea corporis... to tam proponują PIPy i pewnie gdyby nie to, ze W-wa, to pewnie ja bym je miała
|
|
#6839 |
|
Raczkowanie
|
dzien doberek kochane
ale zamieszanie z nasza Polili i jaki niepotrzebny stres dla niej tuz przed operacja mnie zastanawia skoro te pip-y takie odpowiednie dlaczego nie miala ich zaproponowanych na konsultacjach? mam nadzieje, ze cokowliek Poli wybierze, bedzie zadowolona z efektow!!! Trzymam kciuki za operacje i odpowiednie implanty!
|
#6840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam taką nadzieję ważne, zeby sama podjęła decyzję i była przekonana co do jej trafności
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

jeszcze tu posiedze ,może jakis kąsek wpadnie z różu

ide w bety do jutra wizażanki

..........

Przekaz Polili aby podejmowala madre decyzje, bez wzgledu jakie podejmie ale madrze ...