|
|
#1651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
styrana - ty chyba wiesz najlepiej, jak tu Cię brakowało i jaki entuzjazm wybuchł po Twoim powrocie (;
nieliczylamwcalesie - oczywiście, że będę (; Ty będziesz moim, a ja Twoim, prywatnym natchnieniem *; dontgivemenames - choć nie powtarzam tego zbyt często, jesteś moim nałogiem, którego bezlitośnie okradam ;* papergirl - Ty wiesz. ;3 Jesteś dla mnie bardzo ważny, ale to bez Niego nie potrafię żyć. Skoro mnie nie kochasz to rozstańmy się. Tu nie chodzi tylko o seks. Zrozum.
|
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
Będą potrzebne nam wspólne wspomnienia
Gdy przyjdzie chwila zła, chwila milczenia |
|
|
|
#1653 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny =* dawno was nie chwaliłam .. więc postanowiłam wypisać w tym poście moje najukochańsze , najcudowniejsze , najwspanialsze gwiazdki < 33 : dresowa __Panna__Migotka__ otojest nieliczylamwcalesie cornels inquiring marikab envious morphine_ papergirl uwielbiaj kamisha _zakazana Nensie sanderson93 _midnight_ Guziki xD CookieCrisp magari91 snowball latin boundlessly Margaretta_1 minimum4znaki Missi_16 jednaZwielu grise caroline2324 CaMa Chocolaate Siatkarka18 IhateU Issuee Drift m4dziar4 TiScatteroUnaFoto ciiri dontgivemenames dużo was . ale was wszystkie porówno koocham mam nadzieję że o żadnej nie zapomniałam i że nie pokręciłam nicków. ![]() jak coś to przepraszam < 33 _____________ Nigdy się nie podda . Swoją wartość zna . wojowniczki duszę ma Waleczne serce w sobie ma . < 33 To co Ci ludzie wszyscy mówią o niej prawdą nie jest . Złe psy szczekają, a ona idzie w wiatr Bo do spełnienia wielką misję marzeń ma . < 33 Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-02-03 o 10:30 |
|
|
|
#1654 |
|
Raczkowanie
|
misiaaku, Ty wiesz.
<3na zdrowie. _____
mam niedobór szczęścia. moja kobieca intuicja mówi mi, że masz coś z tym wspólnego.. odszedłeś bez ostrzeżenia. śmiej żelka szuka wesołego kostka.
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
Każdy chodnik Twoje imię zna, wypisane kredą metr na metr.
******* Przykro mi kotku,nie kwalifikujesz się na mężczyznę moich marzeń ![]() ******** Jak zadzwonię do ciebie o czwartej rano, to pójdziesz ze mną pobiegać po śniegu? ******** Wystarczy jeden uśmiech, jedna obrzydliwie miła rozmowa, kilka muśnięć kolanami i zamiast herbatą upiję się dźwiękiem Pańskiego imienia. ******** Na drewnianej łyżeczce namaluj mi uśmiech i karz mi z nią chodzić. Żebym nie była smutna. ******** uwielbiam niedziele. kocham to uczucie, gdy człowiek otwiera rano oczy i wie, że nie ma powodu, by wstawać. w niedzielę nawet samotność mi nie doskwiera: nie przeszkadza to, że nie mogę sięgnąć ręką i pogłaskać mężczyzny, którego kocham. ******** .myślisz, że to takie proste oddzielić prosiaczka od puchatka ? ******** Nie wierzę w prognozy pogody i twoje obietnice! ******** potrzebuję Go jak powietrza , to nie jest wybór- to jest konieczność<3 |
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja... wśród takich talenciar Pochłonięta myślami o Tobie "We are such stuff as dreams are made on."
"Jesteśmy z tego samego materiału co nasze sny"
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-02-03 o 10:53 |
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
,,Jeśli przyjdzie ci umrzeć teraz, umieraj z sercem pełnym miłości.''
,,Miłość zmienia się z czasem.'' ,,Miała pewność, że żyje, mogła nawet dotknąć życia, jakby było ciałem stałym.'' ,,Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek.'' ,,Szaleni są ci, którzy wymyślili miłość.'' ,,Śmierć była łagodna, pachniała winem i głaskała ją po głowie'' wszystkie powyższe opisy wzięte są z książki Paulo Coelho - ,,Weronika postanawia umrzeć'' ![]()
|
#1658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* <3________________________
A moje oczy błądzą tam , błądzą po Twoim umyśle. Przepraszam, że dzisiaj pewnie znów Ciebie wyśnię. to przekracza wszystkie granice . a ja ? ja tylko piszę . Pomagała innym w miłości , a sobie pomóc nie umiała ... I niby nie pisaliśmy o niczym ważnym, ale podosił mi się poziom endorfin we krwi, kiedy widziałam jak świeci się okienko z Twoim imieniem na pasku zadań. Zakryłam misiowi oczy, żeby nie widział , że znów płaczę. Leć !!! Poskarż się mamie że Cię rzuciłam !
- Masz czasem tak , że uśmiechasz się do niego tylko po to żeby nie dać mu satysfakcji z tego że zabił Twoje marzenia ? - Mam . Każdy ma ! Edytowane przez morphine_ Czas edycji: 2010-02-03 o 11:07 |
|
|
|
|
#1659 |
|
BAN stały
|
Rzeka goryczy niesie mnie do morza niespełnionych nadziei, fale rozterek wrzucają mnie do oceanu zatopionej miłości, a źródłem wszystkiego jest potok mych łez
Zatapiam się w smutku, tonę w mych łzach, a ratownika jak nie było tak nie ma Kocham uśmiechać się do ludzi, myślą wtedy, że jestem szczęśliwa Może kiedyś zobaczysz, że obok ciebie nie stoi już koleżanka, ale kobieta cholernie w Tobie zakochana Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie. Mogę wymyślać co i jak mi powiesz. Kiedy mogę zmienić każdą złą odpowiedź. Bo jeszcze o tym nie wiesz, bo dopiero Ci powiem. Odchodząc nie zapomnij spakować też moich snów o tobie Weź ze sobą nasze wspomnienia, nie chcę do nich wracać i wyobrażać sobie jej na MOIM miejscu! Kiedyś i tak zobaczysz, że lepszej niż ja po prostu nie ma 3 osoby to zdecydowanie za dużo, ja umiem występować tylko w duetach Szkoda tylko, że nie widzisz niczego w moich oczach, gdy ja w Twoich mogłabym zatonąć |
|
|
|
#1660 |
|
Przyczajenie
|
chcę być powodem Twoich uśmiechów.
mogę ? __________ dziś mam dobry humor bo mam urodzinki. |
|
|
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
Każdy człowiek ma marzenia,
gdy one się spełniają, nazywa się je szczęściem . Na świecie nic nie dzieje się z przypadku - wszystko wynika z logicznego porządku Nie śpiesz się tak, bo przeoczysz coś oczywistego ale ja od dawna czekam na kogoś, kto mnie gdzieś zaprowadzi.. Istnieją sytuacje , w których serce może zapomnieć , jednak ciało będzie pamiętać. Ukrywając wszystko niczego nie zmienisz. Ucieczka ku snom .
|
#1662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spełnienia marzeń
|
|
#1663 |
|
Raczkowanie
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;16923675]
nieliczylamwcalesie, blondii69, _ZaagubiOna_, boundlessly, Nensie, caroline2324 <3 kamisha, drift, kochanaa, suve <3 <3 <3[/QUOTE] Słoneczko _______________ Mam ochote siąść w kącie pokoju, zakryć szczelnie dłońmi twarz i trwać tak dopóki to wszystko mnie nie ominie. To nie będzie łatwe. Długie skazanie na obojętność tworzy grube mury. Co to znaczy, że każdy ma drugą połówkę? Czemu porównuje się je do jabłka albo pomarańczy? Jeśli ma ją każdy już od urodzenia, tzn. że najwięksi bandyci też ją mają? A co jeśli czyjaś druga połówka umarła? Zginęła w wypadku samochodowym lub tuż przy narodzinach albo mieszka gdzieś na drugim końcu świata? A co jeśli ktoś nigdy nie pozna swojej drugiej połówki i nigdy nie zazna prawdziwego szczęścia bez swojej połowy? A co jeśli ludzie są ślepi, mijają się i nawet nie wiedzą, że są sobie przeznaczeni? Co z takimi ludźmi? Czy oni też nie powinni kochać? ona posiada już wprawę w pożegnaniach i zakończeniach. z rozczarowaniem, zawodem i gonitwą uczuć. Wierze, że mieszczę się jeszcze w Twoim spojrzeniu. Potrzebuję w tym momencie kawy, muzyki i stabilizacji uczuciowej. Wypełniona strachem popadam w jakaś psychozę. potłuczone plecy od upadków Chcę policzyć kolory wspomnień, co wazniejsze pozamykać szczelnie w słoiku.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#1664 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Rozeznanie
|
a kradnij. ;DD --------- Wyobrażam sobie Twoją rozpromienioną twarz i falę ciepła zalewającą Twoje ciało. Tylko czemu zbyt wiele się stało, żebym mogła jeszcze dla Ciebie otworzyć swoje serce? Jesteśmy więźniami czasu i doświadczeń, drogę do klucza musimy znaleźć sami.
|
|
#1666 |
|
Raczkowanie
|
take a dirty picture for me
![]()
|
#1667 |
|
Raczkowanie
|
Zabrali mi słońce pier.dolo.ne słońce..
Miłość i nienawiść to dzieci niewoli Wydane na świat dla lepszej kontroli Nad ludźmi którzy muszą mieć podziały Bo bez nich świat zrobi się zbyt szary;* Zamknięta w mroku bez ścian... Anioł miłości nie żyje. On długo płacze a ona się uśmiecha... Zostaw mnie, mnie kuś, nie mów nie wołaj.. Poprostu ze mną bądź nie zawiodę, obiecuję!;* Prawie się nie znamy, lecz łączy nas więź między ulicznymi świrami. Ze mną kilku chłopaków a za nami cała polska, to samo sie nie zrobi, do wiosła. Chce mieć szklarnie zielska tuż za moim domem, Jak okiem sięgnąć wszystko zielone;]] |
|
|
|
#1668 |
|
Raczkowanie
|
Toogether93- ja?niezmiernie mi miło
zawsze czytam Twoje opisy z wypiekami na twarzy Rudzielcu- Ty mnie tak nie rozkochuj bo ja później funkcjonować nie moge normalnie ![]() Styrana- my się nie znamy,ale zachwycała mnie Pani tymi opisami i rozkochała w poprzednich częściach także cieszę się z powrotu ![]() Rilen- sprawdzasz moją cierpliwosc?Już dawno nie wzięłam życia we własne ręce Czy ja musze ciągle przez niego płakać? Czy nie może ktoś zmienić wkońcu tego scenariusza? Zawsze się zastanawiam czy doczekam wiosny... Kręta droga się nie prostuje... Deszcz-to zbiorowe samobójstwo milionów kropel....to tak jak i moje łzy są samobójstwem duszy Twoja obecność zmęczyła moją duszę...żebym nie rzekła że zamęczyła.
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2010-02-03 o 12:59 |
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
dla krótkich chwil z Tobą potrafię zapomnieć o wszelkiej odpowiedzialności akceptuję cierpienie w naszej miłości,narażam swoje uczucia - wszystko by być z Tobą bez cierpienia człowiek, nie ma cholernego życia
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2010-02-03 o 12:31 |
|
|
|
#1670 |
|
Raczkowanie
|
ona_fryteczka
______________________ a teraz cię nie ma... została pustka, której tak cholernie nie na widzę .
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
Siemka wszystkim !
Waszw cudaaa kradnę juuż .. ooj długo, długo ![]() Naprawdę maciee ogromny talent !! Najbardziej podobają mi się opisy od . : ~ takagwiazdka . ~ CaMa . ~ blondii69 . ~ ciiri . ~ Cukiiereczek . ~ TurlajDropsa . Najczęściiej kradnę od Issuee . ` Teraaz może garstę ode mnie . ![]() - niewypowiedziane myśli .. nielegalne słowa .. urwane zdanie z niedosłyszanym 'KOCHAM' .. ` - chemia ciał. cyniczny dystans. makijaż hipokryzji. intymne marzenia. - emocje nie na sprzedaż. .. ` odtąd jej serce nigdy nie zaznało spokoju. . - Smutna królewna , której od dawna uśmiech z twarzy znikł.. - Dzień Dobry. Poproszę herbatę z marzeń zaparzoną . - Bo wierz mi, łatwiej wyrzucić tysiące pieniędzy z kieszeni niż jedno uczucie z serca.. - mówię, że Cię straciłam , ale przecież nigdy Cię nie miałam. - Smutne oczy , lustro pełne bólu i rozczarowania , niespełnione marzenia.. - w milczeniu dalej kroczyła ścieżką , która była jej przeznaczeniem <3 Ode mnie tyle ( na raziie ) Kochaane, mam nadziieję, że nie zrobiłam jakiegoś złego wrażenia jak na początek ?
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
chcę drinka. chcę pięćdziesiąt drinków. chcę butelkę najczystszego, najmocniejszego, najbardziej niszczycielskiego, najbardziej trującego alkoholu na ziemi. chcę pięćdziesiąt butelek. chcę cracku, brudnego i żółtego i wypełnionego formaldehydem. chcę kupę amfy w proszku, pięćset kwasów, worek grzybów, tubkę kleju większego od ciężarówki, basen benzyny tak duży, żeby się w nim utopić. chcę czegoś, wszystkiego, czegokolwiek, jakkolwiek, ile się da...
...By zapomnieć. ;((
|
|
#1673 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I coś ode mnie: A mówiłam żebyś nie zawracał mi w głowie! Teraz nie mogę przestać o myśleć o Tobie… Uwielbiam gdy razem tańczymy w mych snach I co chwilę spoglądam w okno, bo może odwrócisz się i wrócisz Nawet całe niebo gwiazd nie zastąpi mi blasku oczu twych Moje szczęście Twoje imię ma… szczęście ma Twój zapach i smak Gdzie jutra słodki smak, gdzie szczęściu nic nie grozi… A zanim upadnę chcę stać się płatkiem śniegu, wirować pod niebem, niesiona z wiatrem skrzyć się jasnym blaskiem Czynię Cię niewidomym, kradnę Twych oczu blask I nawet obudzić się jest ciężko gdy obok nie ma Ciebie |
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
grise, kochanie. dziękuję , dziękuję. lecz Ty cudowniejsza !
kamisha , jest niegrzeczna i ma zaje.biste opisy ! ;* o taaak , Dziubku. ![]() dreams_x33 , ooo. kurczaki. to chyba moja pierwsza pochwała od Ciebie. czuje się zaszczycona i bardzo dziękuję za motywację do dalszego działania. <3caroline2324 , styrana ____________ chcę Ci coś powiedzieć , choć nie mogę znaleźć odpowiednich słów.
złączeni taflą ze szkła. schłodzić myśli i poukładać je w głowie. tęsknię do wszystkich chwil , które nie zdarzyły się. przełamię nam granice dnia i nocy.
|
|
#1675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ciesze się, że jesteś, bo już od początku byłaś najlepsza i mam nadzieję, że nie opuścisz nas już na tak długo, brakowało mi Ciebie ![]() _____________________ zastygam.. przemilczany problem nie istnieje. rzygamy swoją obecnością, mamy gdzieś nasze przysięgi, nie bardzo chce nam się udawać, że jest dobrze. ale jeszcze troszkę się kochamy, prawda? ja już nawet siebie nie pojmuję. leżąc w wannie, trzymając w jednym ręku kieliszek wina, a w drugim wciąż palącego się papierosa, zasnęła. budząc się nazajutrz zrozumiała, że wraz z jej sercem zabrano jej wszystkie wspomnienia. świat jest niedokończonym obrazem.. ile razy trzeba upaść, by powstać na zawsze?
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2010-02-03 o 13:01 |
|
|
|
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
Ej, stań przede mną .
To na co teraz patrzysz nazywa się perfekcją ... Zapamiętaj moją sylwetkę i moją twarz to co teraz widzisz, widzisz już ostatni raz.
|
#1677 |
|
Przyczajenie
|
`.Weź mocno mnie obejmij, jakby świat miał dziś się skończyć,
ja chwycę Cię mocniej i przytulę weź mnie dotknij, wierzchem swojej dłoni, przejedź po moim policzku...` |
|
|
|
#1678 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy po takim czasie ,będę potrafiła Ci jeszcze powiedzieć ,
- zostaniesz na noc ? ... zbyt głupia zbyt uczuciowa zbyt dobra ? - zawsze była zbyt ... byłam na jego każde zawołanie , na każdy telefon w nocy , na każdy dźwięk gg ,każdy problem - za miła , za dobra, troskliwa , uczuciowa ! - a teraz każdy facet odwraca się plecami , bardziej wytrwali pytają o adres tego ,który mi to zrobił, -nie mogą znieść mojej obojętności , braku uczuć - zła , zimna , nieosiągalna ... zaczęłam się nawet obwiniać ,za to że żyje... pół roku latam nad Tobą jak natrętna mucha , a Ty stwierdzasz ,że do niczego nie dążę ! |
|
|
|
#1679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
leżę . to jest najlepszy opis jaki widziałam do tej pory na wizażu . kradnę . kradnę . kradnę . kradnę . ! oczywiście że kradnę !!! =***** w takim razie najlepszego ;* i sto lat ! ![]() ___________ Just walk away.. | Poprostu odejdź.. wyszedł trzaskając drzwiami krzycząc ' zapomnij ' </3 czym zasłużyłam sobie na taką obojętność z twojej strony..? Nie potrafię oduczyć mojego serca Cię kochać.
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Przyczajenie
|
`.Ona.. ona tylko czeka, aż napiszesz jej wiadomość na gg… A gdy już jesteś dostępny, nie zauważasz jej chociaż ustawiła najbardziej rzucający się w oczy opis.` opis całkowicie o mnie. :| |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

<3
<3 .. ale żem nakradła xd
. 
To ja...

sprawdzasz moją cierpliwosc?
czuje się zaszczycona i bardzo dziękuję za motywację do dalszego działania. <3