|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
![]()
![]() |
#3062 |
Pani Buka
|
U mnie niestety sporo potencjalnych zamówień odpadło przez sesję, dziewczyny nie mają ochoty oglądać katalogów jak mają egzaminy na głowie
![]() Ale 100 PP mam nadzieję uzbieram... ps. Jak oceniacie trwałość lakierow do paznokci z Visions? Tych ze str. 41 ![]()
#3063 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3064 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za info ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie, kiedy najpóźniej będzie wiadomo o nowej kampanii rekrutacyjnej? W sobotę?
![]()
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
słuchajcie czy na szkolenia można zabrać dodatkową osobe która nie jest w oriiflame??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Raczkowanie
|
Ja byłam wczoraj na konferencji w Warszawie
![]() Nowa kampania rekrutacyjna rusza od 3 katalogu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Zadomowienie
|
Na szkolenia kosmetyczne, takie jak u nas w filii wrocławskiej, możesz zabrać osobę nie będącą konsultantką, naatomiast na szkolenia biznesowe lub inne tego typu już nie. Nie możesz też wziąść osoby spoza oriflame na szkołe makijażu - tylko konsultantki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() *** Słuchajcie, w K3 na str. 85 jest woda Giordani Man (przy jej zakupie gratis jest dezodorant i balsam po goleniu) za 76,90 zł. I teraz mam pytanie, czy wiadomo może, czy ten zestaw będzie cały dostępny? W brakach ciągle jest balsam do golenia... ;/ I co w przypadku, jak nie będzie balsamu? :/
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-03 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Ma być jakiś nowy fajny program - coś jak Magia Czerwieni, ale inny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja już mam naszykowany wniosek o przyjęcie, zanoszę w piątek do biura i w poniedziałek, z samego rana będą mnie rejestrować, bo chcę od razu zamówienie złożyć w poniedziałek jeszcze ![]() ![]() [Pewnie w tym mailu informacyjnym do K3 będą jakieś informacje :P ]
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-03 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi chodzi o szkolenie sztukę makijażu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zadomowienie
|
"Szkołę makijażu"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Przyczajenie
|
Chciałam się zapytać czy informacje o szkoleniach w danym mieście (chodzi mi o Wrocław) można uzyskać jedynie w oddziałach Ori i tam też się zapisać, czy np. na stronie internetowej również
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Rozeznanie
|
Na razie wiemy tyle, że rekrutacja będzie w K3 i K4 - prawdopodobnie nazywać się będzie MAGIA ZŁOTA - ale nie znamy jeszcze szczegółów
![]() Czekamy na informację, w weekend będzie już wiadomo ![]()
![]() |
#3077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3078 | |
Raczkowanie
|
No to mniej więcej będzie wyglądało tak...
Dla nowych konsultantów opłata rejestracyjna 1 zł, i przy pierwszym zamówieniu 20 zł, przy drugim 30 zł, a przy trzecim możliwość zakupienia zielonego kuferka za 19,9 zł A dla sponsorów są etapy... za to... wybaczcie, ale nie do końca pamiętam szczegóły, a ulotkę zostawiłam w domu, więc ewentualnie uzupełnie wieczorem, za 2-3 konsultantów, którzy rozpoczna progra witamy, dostaje się notes, portfel i złoty dlugopis ![]() za drugi etap - jak iluś z nich skończy cały etap, to torebka za 1 zł, a jeszcze za coś zestaw złotej biżuterii z Kruka ![]() Szczegóły jak będziecie chcieli napiszę wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() A i z ciekawostek wprowadzili kampanie samochodową skierowaną do dyrektorów ![]() A na koniec konferencji wystepowal Czarek Pazura ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O programie dla sponsorów możesz napisać wieczorem ![]() A ja i tak już się cieszę na sobotnią konferencję w Wiśle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zadomowienie
|
Na stronie głównej oriflame wchodzisz w "więcej newsów" pod kolumną
'Twój Status w Klubie Oriflame' i 'Newsy' i tam po lewej stronie są "szkolenia kosmetyczne" |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapowiada się ciekawie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ktoś kiedyś coś pisał że ma być nowa seria swedish spa do ciała.Może wiecie coś o tym? Niby na stronie Ori można jeszcze kupić kilka rzeczy ale nie ma tego kremu do rąk. Zawsze na niego miałam kilka zamówień... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
BAN stały
|
Hej, ja mam taki problem. Zamowilam dwa podklady ujedrniajace zmaiast dwoch baz pod makijaz GG. Jak ja mam to wymienic? Na tsronie Ori nic nie pisze. Mam zwrocic najpierw podklady, a pozniej zamowic osobno bazy? Jak w ogole wyglada reklamacja produktu? Czy moge zareklamowac dwa produkty naraz?
I tak btw widzialyscie moze te nowe pomadki ze Smoky Collection? Jak one wygladaja na ustach? Daja efekt cielistych ust ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wypełnisz druk (można chyba dwa na raz produkty wpisać), zrobią Ci kopię faktury (na niej też zaznacz najlepiej te dwie rzeczy). I musisz zamówić osobno dwie bazy. A oni jakoś w przeciągu tygodnia dadzą Ci nadpłatę na konto za to. (za dwie bazy) A jeśli nie masz biura, to po prostu odeślij pocztą (w kopercie bombelkowej). I w cale nie musisz wypełniać żadnego zielonego druku, wystarczy, że napiszesz krótki list, o co chodzi (że pomylilas produkty i zamówisz sobie właściwy na nowo), podasz swoje dane i też Ci uwzględnią ![]() Tylko pamiętaj, koniecznie POLECONYM LISTEM! ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-03 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ciekawe z tą kampanią rekrutacyjną... tak się zastanawiam, nie ma żadnego ograniczenia odnośnie tego, kiedy mogę mieć kogoś 'pode mną'? i gdybym chciała zapisać kogoś, to jak to zrobić? muszę iść z nią/nim do biura czy filii i podpisać umowę (potrzebny mi do tego jakiś dyrektor? ktoś nade mną?) czy online?
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W cale nie musisz być z liderem, czy dyrektorem ![]() Nawet na stronie jest taka funkcja, że logujesz się na swoje konto i dajesz zapisz nowego konsultanta (podajesz jego dane) i automatycznie jest nowa osoba zapisana na Ciebie (jesteś sponsorem), no ale oczywiście też możesz iść z nową osobą do biura ![]() Jak to nie podpisuje się, jak przy tym druku, gdzie wypełnia nowa osoba na dole trzeba wpisać swoje dane (sponsora) i podpisać się ![]() Więc coś tam podpisać trzeba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy wpisowym za 1zł trzeba mieć dodatkowo zamówienie. U mnie w grupie jest tak, że jeden z dyrektorów ma możliwość sam wpisać nowego konsultanta do systemu a do filii przynoszę tylko wniosek z już nadanym numerem konsultanta i ksero DO, i w tym momencie żadne zamówienie nie jest już potrzebna. Należy tylko pamiętać o 5 dniowym terminie złożenia pierwszego zamówienia bo inaczej wpadnie 19zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.