![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
Za mnie proszę trzymać kciuki w czwartek
![]() Ale jeszcze nie wiem co chciałabym mieć, pomysle o tym jutro ![]() Za to zrobiłam zamówienie z BU na ponad 70zł ![]() I pojutrze o tej porze bedę już w swoim łóżeczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mnie z moim dzielilo okolo 2 000 km ![]() I po krzyku juz. Mam lenia powaznego. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2010-02-02 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
no to runda 1 czas niedługo zacząć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie zdające dzisiaj
![]() A mnie od rana wkurzył tż i zepsuł mi humor zapewne na cały dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
już po geodezji
zdobyłam zaliczenie... i zaraz później je straciłam, bo kolega ode mnie ściagał i oboje dostaliśmy 2.0 za niedozwoloną współpracę;/ koleny termin w piątek |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marta co sie dzieje? pewnie zaraz Wam przejdzie ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny, staram sie jak moge, ale nawet nie wiem co mu powiedziec
![]() Hula przykro mi zpowodu mamy ![]() wracam do cz-wy w niedziele, moze tambedzie mniej bolalo troche ![]()
#2618 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
jestem,od soboty spie u niego codziennie...
wczoraj byl pogrzeb, moze bedzie troche lepiej. Stracila ktoras z was mame lub tate? Tz wogole nie chce jesc, a ja juz go nie prosze, bo zaraz sie zlosci ![]()
#2620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wprawdzie moi rodzice cale szczescie zyja (!!), ale moja mama przezyla nagla smierc jedynego brata, ktory zginal w wypadku samochodowym. Najgorsza czescia tego bylo otrzymanie wiadomosci o jego smierci przez telefon. Przez pol roku nie odezwala sie do nas slowem, wiec Twoj Tz jest naprawde dzielny. W koncu oswoi sie z mysla, ze taty juz nie ma, ale pewnie dlugo mu to zajmie, wiec mozesz byc tylko cierpliwa.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Hula, ale nieciekawa sytuacja :/ mój TŻ zawsze się wkurza, że od niego ktoś ściąga, on faktycznie zawsze nauczony i zasługuje na swoje oceny, a ktoś inny tylko przychodzi i chce spisać... dlatego przeważnie siada w pierwszej ławce na egzaminie.
Mariolcia, mój ojciec nie żyje. Ale ja na pewno przeżywałam to inaczej niż Twój TŻ. Najgorsze dla mnie było to, że pierwsza się dowiedziałam i musiałam zawiadomić mamę i rodzeństwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Mariolciu: Wspieraj, wspieraj i jeszcze raz wspieraj, nie zmuszaj go do jedzenia, mysle, że nie może nic przełknąć i tak nie da rady, z czasem powinno być lepiej, to ogromna strata i bardzo boli i bardzo dobrze, że przy nim jesteś.
Hula: Dlatego ja nie daję ściągać, to nie fair, że zdałaś, a jednak zaliczenia nie masz przez kogoś tam. Pozytywne jest to, że umiesz więc w piątek zaliczysz! Oczywiście o głupote się pokłóciliśmy znaczy ja się obraziłam, bo obiecywał mi coś, a nie dotrzymał słowa i to nie pierwszy raz więc jest foch. Idę teraz po coś do jedzenia bo lodówka pusta a przy nauce trzeba sie jakoś odzywiac ![]() Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2010-02-03 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
ja nie straciłam żadnego z rodziców jednak od 2 miesięcy przez chorobę mamy taka myśl czasami nade mną wisi... ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
Hula Na pewno w piątek uda Ci się zaliczyć
![]() Ja zawsze chętnie wyślę swoje notatki czy podzielę się książką do skserowania itd. Ale na kolokwiach czy egzaminach nikomu nie pomagam, bo nie chcę mieć problemów ![]()
#2625 |
Zakorzenienie
|
Mariolciu ja widziałam jak mój tata przeżył śmierć swojego ojca, a mojego dziadka....
nie chciał tego tak bardzo po sobie pokazać ale bardzo cierpiał... a dziadek wcale nie umarł nagle tylko był chory przez dłuższy czas |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Zadomowienie
|
przepraszam, że tak się wstrzelam w tą poważną tematykę, ale...
ZDAŁAM!!!! ![]() ![]() ![]() i po sesji ![]()
#2627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zadomowienie
|
Mariolcia, przykra sprawa. :glaszcze:
Kaliope, gratuluję ![]() Zgubiłam pasek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
Ufff, już po sesji.
Egzamin nie był zbyt łatwy. Ale zobaczymy. Zdałam za to marketing ![]() Jeszcze nie mam wyników z egzamu ze staty i z tego dzisiejszego,ale co by się nie działo to na razie mam wolneeee ![]() Zaraz ruszamy w Sopot piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ić! ![]()
#2630 |
Zakorzenienie
|
zaliczyam ETP
![]() ![]() egzamin dzisijeszy do dupki ale to nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Rok temu ktoś wrzucił na kafeterię test, który będzie na zaliczeniu z technik komunikacyjnych w niedzielę
![]() ![]() Tak beznadziejnie ułożonego testu jeszcze nie widziałam ![]()
#2632 |
Zadomowienie
|
Przejrzałam ten test i nie wydaje się trudny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
Uczę się... Uczę... Zmuście mnie do nauki :P
I ![]() ![]()
#2634 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję zaliczenia, dziewczyny
![]() Czytam temat o seksie bez zabezpieczenia. I naprawdę, naprawdę pewnych rzeczy, które dzieją się na świecie, nie zrozumiem. Nie pojmę i nie wiem, jakimi ścieżkami hasają sobie myśli innych ludzi ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- O, Shir, nie zauważyłam, że coś napisałaś. Więc jutro mamy trzymać? Bo zrozumiałam, że dzisiaj ![]() A ja proszę: spalcie wszystkie moje Pottery! Albo chociaż schowajcie i oddajcie po maturze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem Ville. Czy ciężki to nie wiem. Zmęczona po praktykach, a egzamin w zasadzie jutro. Już teraz wiem, że raczej nie zdam, bo nie czytałam dwóch tekstów, nie mam z nich notatek i nie byłam na tych zajęciach, więc troszki ciężko będzie. Jutro od 13 około, bo tak zamierzam wejść na egzamin. Wejdę, wylosuję pytanie i wyjdę. Bo egzamin ustny
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2010-02-03 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Książka pod poduszkę i wmówienie sobie, że to działa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
ville, znam całkiem sporo facetów, którzy uważają, że prezerwatywy to największy syf i oni tego używać nie będą - tylko sobie wyjdą wcześniej, i to jak najbardziej skuteczne a dowodem na to jest fakt, że przecież mieliby już gromadkę dzieci.
#2638 |
Zakorzenienie
|
OK., faceci, ale dziwi mnie, no dobra, nie dziwi, ale jednak uważam, że dziewczyna powinna już inaczej myśleć. No cóż, argument "bo z gumką to nie to samo" jest powalający.
I w ten sposób moje dwie znajome stały się matkami ![]() Zajrzałam na stare forum, na którym udzielałam się bardzo intensywnie przed wizażem, stęskniłam się za tamtymi ludźmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Zadomowienie
|
pozdrawiam Was z nad zadań z urządzeń elektrycznych...
![]() jutro baaardzo proszę kciuki za mnie od 9:00 przez godzinę. Zdawalność z tego przedmiotu- tragiczna... ![]() i miłych ferii tym, które już mogą cieszyć się wolnym ![]() moje ferie stanęły pod znakiem zapytania... za dużo egz na za mało czasu i się nie zmieścimy w sesji ;(
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
noo to ja wróciłam już z opijania po raz enty sesji
![]() ![]() ![]() a co do zabezpieczania to z tego co słyszałam to dla facetów jest o niebo lepsze bez niz z guma... ale tak tylko słyszałam :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.