offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 13:48   #4441
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
A co powiesz o księdzu, który dzieciakom w szkole, działającym bodajże w wolontariacie przy schronisku, mówi że pomoc zwierzętom to grzech?
Bo marnują energię i czas, które mogłyby poświęcić dla ludzi.
Itd..
Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
biorąc po uwagę to ze Kościół uważa ze zwierzęta nie maja duszy to postawa księdza była całkowicie zgodna doktryną... kolejny powód dla którego nie lubię kościoła
Kto czyni dobro braciom moim najmniejszym, czyni Bogu, że tak sparafrazuję Pismo Św. A uważam, że dla prawdziwego katolika to więcej znaczy niż słowa księdza, tym bardziej, że nasz ksiądz jak na klechę jest świetny i postępuje zgodnie z zasadami zawartymi w Biblii Nawet kiedyś psa bezdomnego przygarnął, ale ten uciekł i nie wrócił.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 13:50   #4442
Szotta
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
biorąc po uwagę to ze Kościół uważa ze zwierzęta nie maja duszy to postawa księdza była całkowicie zgodna doktryną... kolejny powód dla którego nie lubię kościoła
Nawet idąc tym tokiem myślenia, zwierze też cierpi.
A to dla mnie całkowicie zmienia postać rzeczy.
Zresztą myślcie co chcecie, wolę zwierzęta niż niektórych ludzi. Czasami.

Mam na oku świetną spódniczkę I nie wiem czy się skusić czy nie, bo nawet bym nie wiedziała co do niej nosić...

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 13:52   #4443
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Dziękuję Szmyreczku
Ja mam coś kombinować - nigdy w życiu
to że kompletnie nie wiem w co się ubrać jeszcze nic nie znaczy
Dobra, dobra, to po co jeszcze tam idziesz?
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:14   #4444
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzień dobry
Zasypane drogi, śnieg śnieg i jeszce raz śnieg.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:19   #4445
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Nawet idąc tym tokiem myślenia, zwierze też cierpi.
A to dla mnie całkowicie zmienia postać rzeczy.
Zresztą myślcie co chcecie, wolę zwierzęta niż niektórych ludzi. Czasami.
Też wolę

Dziewczyny, polecicie jakieś filmy na całonocne babskie leczenie złamanych serc?

Stary 2010-02-03, 14:21   #4446
Magdzia94
Zakorzenienie

Hm mama mi mówiła że film narzeczony mimo woli jest fajny, ale nie wiem czy to na złamane serca.
Ja dzisiaj kończę moje ryczadło- Bez mojej zgody

Stary 2010-02-03, 14:22   #4447
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Dobra, dobra, to po co jeszcze tam idziesz?
Nic nie powiem
Stary 2010-02-03, 14:25   #4448
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Też wolę

A ja (ale to nie do tematu) polecam Wam film: "małżeństwo z nieznajomym"
Oglądałam w wakacje... mocno rusza.

.
Stary 2010-02-03, 14:25   #4449
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Hm mama mi mówiła że film narzeczony mimo woli jest fajny, ale nie wiem czy to na złamane serca.
Ja dzisiaj kończę moje ryczadło- Bez mojej zgody
Dziękuję Przeczytam, o czym jest.

Zastanawiam się, czy Wichrowe Wzgórza nie będą zbyt okrutne

Stary 2010-02-03, 14:33   #4450
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
temat jest dobry...

oj tak.. mi ostatnio strasznie się plączą
mi tez. rani myłam-już są tłuste

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witajcie
u mnie wieje i pruszy snieg
mimo odwyku kupilam sobie odzywke matrixa bo maska mi sie skonczyla,i dzis sie ciesze prosciusienkimi jak druty wlosami jakas radosc w taka pogode musze miec
kobieta w ciąży wszystko może

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
wlaśnie wróciłam od dentysty
wogóle wchodze na wizaż i patrze że Agusia pisze że palomę wycofują to nic że ani razu jej nie spróbowałam a taka jedna sztuka u mnie na półce leży i może w takim razie przejadę sie do rossmanna a tak mi się nei chce wychodzic w taka okropną pogode bleee

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

wypiję pokrzywkę i pojadę do najblizszego rossmana kupić choć 1 palomę a jak siee nie uda to jutro pojadę do innych dwóch rossmanów mam nadzieje ze w którymś uda mi się kupić, ale ostatnio wszytko co dobre chcą wycofac tak jak odzywkę janatara teraz zel palomy to juz staje sie nudne
jednak nie wycofują. Wyprzedają, bo takiej Palomy już nie będzie. Może zmieniają tylko szatę graficzną, a może, nie daj Bóże skład.

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

jyyli, na złamane serca to ja wzięłabym jakies komedie, nawet lekko głupie, typu "american pie", "ni zadzieraj z fryzjerem"
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:36   #4451
dymka
Zakorzenienie

ja bym wzięła love actually
Stary 2010-02-03, 14:37   #4452
19agusia91
Zakorzenienie

dostałam coś takiego na maila, o co kaman?

W ramach Europejskiego Programu

Rozwoju Turystyki Indywidualnej (tegoroczna edycja) otrzymujesz następujący przydział:

Rodzaj przydziału:
3 dni opłaconego zakwaterowania
Termin potwierdzenia: do 10.02.2010 23:59
Kod przydziału: blablabla

Teraz zaloguj się do internetowego serwisu EPRTI wpisując ww kod Twojego przydziału i zgodnie z regulaminem EPRTI potwierdź swój przydział przez wypełnienie ankiety i podanie adresu doręczenia certyfikatu na bezpłatne zakwaterowanie. Certyfikat zostanie doręczony pocztą w ciągu kilku dni roboczych.

Certyfikat ważny jest 12 miesięcy. Przed jego realizacją wybierz hotel z katalogu hoteli EPRTI, następnie dokonaj rezerwacji. W dniu przybycia przedstaw swój certyfikat, aby zostać zwolnionym z opłaty za noclegi. Do wyboru masz 600 hoteli z 14 krajów Europy, które biorą udział w tej edycji EPRTI.

Gratulujemy i życzymy udanego weekendowego wypoczynku.

Komisja
Europejskiego Programu Rozwoju Turystyki Indywidualnej
Nr ref. 3002/R/2009/2010

W przypadku rezygnacji z przydziału kliknij na:
rezygnuję z przydziału
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-02-03, 14:38   #4453
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
dostałam coś takiego na maila, o co kaman?

W ramach Europejskiego Programu

Rozwoju Turystyki Indywidualnej (tegoroczna edycja) otrzymujesz następujący przydział:

Rodzaj przydziału:
3 dni opłaconego zakwaterowania
Termin potwierdzenia: do 10.02.2010 23:59
Kod przydziału: blablabla

Teraz zaloguj się do internetowego serwisu EPRTI wpisując ww kod Twojego przydziału i zgodnie z regulaminem EPRTI potwierdź swój przydział przez wypełnienie ankiety i podanie adresu doręczenia certyfikatu na bezpłatne zakwaterowanie. Certyfikat zostanie doręczony pocztą w ciągu kilku dni roboczych.

Certyfikat ważny jest 12 miesięcy. Przed jego realizacją wybierz hotel z katalogu hoteli EPRTI, następnie dokonaj rezerwacji. W dniu przybycia przedstaw swój certyfikat, aby zostać zwolnionym z opłaty za noclegi. Do wyboru masz 600 hoteli z 14 krajów Europy, które biorą udział w tej edycji EPRTI.

Gratulujemy i życzymy udanego weekendowego wypoczynku.

Komisja
Europejskiego Programu Rozwoju Turystyki Indywidualnej
Nr ref. 3002/R/2009/2010

W przypadku rezygnacji z przydziału kliknij na:
rezygnuję z przydziału
Coś takiego jak te wszystkie "Wygrałeś!!! Musisz tylko..."
Ja bym olała i tyle.

Od cholery takich przychodzi na pocztę.

.
Stary 2010-02-03, 14:40   #4454
n0emi
Zakorzenienie

madzia ja wlasnie bede konczyc ogladac ten film, bo wczoraj nie doczekalam tej godziny przerwy Bardzo fajny film, a jaki wzruszajacy...
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:40   #4455
19agusia91
Zakorzenienie

też tak myślę, bo podejrzanie reglamin można przeczytać dopiero po podaniu kodu
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-02-03, 14:44   #4456
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
też tak myślę, bo podejrzanie reglamin można przeczytać dopiero po podaniu kodu
Pewnie kolejny naciągacz.
No i nic za darmo, niestety

.
Stary 2010-02-03, 14:47   #4457
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
mnie też i nie wiem jak temu przeciwdziałać, bo wciąż odkrywam, że jest ich coraz więcej niby stosuje OMO, delikatnie myje głowę, staram się w miare często rozczesywać......

czy macie jakąś specjalną technikę mycia włosów?
jaka ze mnie farciara. Mi się w ogółe włosy nie plącza. Szczotkuję je dokładnie przed myciem, myjąc szoruję tylko skalp - reszta myje się spływającym szamponem. Jak nałożę odżywkę to tylko przeczesuję palcami. Czeszę dopiero jak wyschną. Mokrych włosów nie dotykam żadnym zgrzebłem. Moje włosy rozczesują się jednym pociągnięciem szczotki. Nawet bez odżywki (tak, kiedyś zdarzało mi się nie nałożyć odżywki)
Cytat:

A jeszcze dodam, co mnie doprowadza do białej gorączki: ludzie, którzy nie zajmują się zwierzęciem, są tacy u nas, którzy mają husky'ego i go widocznie nie karmią, wypuszczają na wieś, żeby sobie kurę od sąsiada upolował. A potem idą do kościoła i wielce święci ludzie. Nie rozumiem, po co chodzą, skoro według swojej wiary za takie coś będą się smażyć w piekle a każda ich spowiedź i przyjęta komunia jest nieważna
Niestety to w Polsce jest jeszcze normą. Po co karmić psa, jak można go wysłać na łowy.
A o ludziach i kościele to w ogóle nie chce misię wspominać. Banda hipokrytów. (nie chcę nikogo urazić. Wiem że są normalni wierzący ludzie)
Cytat:
A co powiesz o księdzu, który dzieciakom w szkole, działającym bodajże w wolontariacie przy schronisku, mówi że pomoc zwierzętom to grzech?
Itd..
Ksiądz to zło
Choć u mnie był cudowny proboszcz. Nie był nawiedzony. Nie straszył ogniem piekielnym. Był normalnym gościem, który miał 2 pasje: malarstwo i koty. Przygarniał wszystko co się na plebanię przyplątało.
Jak przychodził do nas po kolędzie to wszystkie moje koty na niego właziły.

Co do pomagania ludziom to mam taką nawiedzoną ciocie, która regularnie pomykała na pielgrzymki i wszystkie pieniądze daje na Licheń. Kiedyś się z nią pokłóciłam, bo ruszyło mnie, że oddała ślubne obrączki po śmierci wujka. Powiedziałam, że zamiast na Licheń dałaby, na jakiś dom dziecka. Powiedziała, że nie będzie płacić na dzieci alkoholików. Ze mają na wódkę i papierosy to i na dzieci powinni mieć. Tak jakby to był dzieci wybór w jakich rodzinach się rodzą.
Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Dziekuje Bogu, ze w naszym klimacie nie ma zadnych skorpionow ani innych jadowitych "gadow", a roztocza sa takie malenkie.

Bledne kolo, kicha. Wspolczuje Ci, ze mna az tak zle nie jest, nie trace przytomnosci. Tez zawsze slysze - tylozgiecie macicy, po urodzeniu dziecka wszystko sie unormuje Nie wierze, ze nic na to nie ma - pewnie nic, jesli chodzi o konwencjonalna medycyne, ktorej coraz mniej ufam. Moja znajomana wszelakie bolaczki bardzo sobie chwali homeopatie, moze sprobuj, chyba bez sensu do konca zycia tak na hormonach "jechac"...
No ja też w Ausrtalii mieszkać bym nie mogła. Właśnie ze względów robalowych, bardziej pociągają mnie kraje o klimacie umiarkowanym lub chłodniejszym

Na bóle próbowałam chyba wszystkiego. Ziółek, ćwiczeń, a teraz boję się przerwać pigułki. Moja angielska lekarka mówi, że mogę brać pigułki całe życie jęśli mam taką ochotę (wiem ze to totalna bzdura, ale jakoś tak usprawiedliwiająco działa na podświadomość)

Cierpliwie czekam na cudowne odkrycie nauki. Może jakąś operacje da się na to kiedyś zrobić.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2010-02-03 o 14:50
kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:49   #4458
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
madzia ja wlasnie bede konczyc ogladac ten film, bo wczoraj nie doczekalam tej godziny przerwy Bardzo fajny film, a jaki wzruszajacy...
Strasznie podobał mi się, na pewno nie raz go jeszcze zobaczę.

Stary 2010-02-03, 14:51   #4459
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
wiesz... w zasadzie nic takiego strasznego
jestem trochę zmęczona wszystkim... mam jakieś zaliczenia z kosmosu.. najpierw nic nikt nie mówi, a później czytam maile grupowe, że mamy nie wiadomo ile prac napisać na zaliczenie itd - i tak czas ucieka...
wszystko mnie wkurza
moje włosy żyją własnym życiem dziś za karę je wyprostowałam, więc przynajmniej jakoś wyglądają po raz pierwszy od dawna....
poza tym jeszcze Tż ma jakieś swoje loty i zachowuje się jak rozpieszczona paniusia...
To na pewno przez te pogode. Ja tez juz na głowe dostaje, bo ciagle w domu siedze, bo za zimno na spacery. A ja nie lubie tak. Bedzie dobrze. Trzymaj się

Ja teraz tez prostuje włosy, bo mnie draznia ostatnio. Ładuje na nie tone silikonów (a nigdy tego nie robiłam) i mam nadzieje, ze sie jakos uchowaja. Jak wroce do Poznania wrócę potulnie do mojej standardowej pielegnacji, bo tam nie mam prostownicy

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Zmykam odśnieżać i głowę muszę umyć bo olejek mamusiowy mam na głowie a na 15 na uczelnię po wpis (trzeci celujący ) i może nie tylko po wpis
Dymko, Ty geniuszu

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wam też robią się supełki na pojedyńczych włosach?
Mi sie teraz włosy nie placza na szczescie, no ale sa dosyc krotkie, wiec sie o nic nie ocieraja - o ubrania, torebke, cokolwiek. Teraz jeszcze nie wychodze z domu, wiec nawet z szalikiem nie maja do czynienia

Za to, kiedy były dłuższe (tak do zapiecia od stanika), to miałam z nimi masakryczne problemy. Przy karku ciagle mi sie zbijały w jeden wielki kołtun, którego sie nie dało rozczesac normalnie - musiałam sie z nimi szarpac po nałozeniu odżywki albo oleju. A nawet kiedy je olejowałam (tylko te włosy pod spodem, zeby nie było widac), to i tak sie zbijały w kołtun. Reszta włosow sie nie kołtuniła zbytnio, tylko te przy karku

Cytat:
A jeszcze dodam, co mnie doprowadza do białej gorączki: ludzie, którzy nie zajmują się zwierzęciem, są tacy u nas, którzy mają husky'ego i go widocznie nie karmią, wypuszczają na wieś, żeby sobie kurę od sąsiada upolował. A potem idą do kościoła i wielce święci ludzie. Nie rozumiem, po co chodzą, skoro według swojej wiary za takie coś będą się smażyć w piekle a każda ich spowiedź i przyjęta komunia jest nieważna
Ja mam sąsiadów, którzy mają kota. Ten kot jest CUDOWNY, przysięgam. Zawsze się łasi do człowieka, szuka z nim kontaktu, mruczy, rozumie polecenia. Ale sąsiedzi tego kota nie wpuszczają do domu nawet w taką pogodę, jak teraz. A to jest wybitnie domowy kot - widać to po jego zachowaniu. Tak mi go szkoda, że czasem go wpuszczam do nas, do przedsionka, żeby się ogrzał ale nie denerwował naszych zwierząt. Bo nasze nie lubią "nowych" Wziełabym go z checia do siebie, gdyby nie to, że mamy własnie własne zwierzaki, ktorych nie chce stresowac.
Nie lubię tych sąsiadów...
Stary 2010-02-03, 14:52   #4460
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja mam arachnofobie tylko na pewien rodzaj pająków - pająk domowy. To jest taki wielki, czarny i włochaty. Zimne poty mnie oblewają nawet jak o nim piszę.

Moja każda miesiączka wygląda tak, że nie wiele zniej pamiętam bo przez 2 dni jestem głownie nie przytomna. Po prostu odpływam i czasem wraca mi świadomość na kilka minut.
zampomniałam pierwotnie odp, ja na widok pająków krzyczę i przzywam coś okropnego boję się ich to ic ze kazdy mi tłumaczy ze one sa małe i nic mi nie zrobią to nie skutkuje trudno

a jesli chodzi o bole to ja mam jnajgorzej 1 dnia w sumei i tak troche stały sie lzejsze niz kiedys, kiedys jak bylam w gimnazjum pojechalismy właśnie tego 1 dnia na zakupy a ja z bolu prawie zemdlalam (gdyby nie oni pewnie bym zemdlała ale naszczescie mama mnie przytrzymała) od tej pory jak mowie zle sie czuje bo mnie boli brzuch rodzinka daje mi spokój świety

Cytat:
I to jest normalne, a nie to, co się dzieje w Polsce. Tutaj ktoś się zainteresuje losem zwierząt dopiero, kiedy mieszkają we własnych odchodach i są przerabiane na smalec i to nie zainteresuje się policja, ale telewizja.
pj mnie dobija co niektórzy ludzię robią, np w taki zimno nie karmią, np znam wiele domów na wsi którzy w takie zimno trzymają zwierzę uwiązane przy budzie, jeju przecież to jest okropne, jak patrze jak moja figa ma dobrze,,, a tamci tak cierpią

Cytat:
Itd..

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Niestety tak jest jak piszecie dlatego księża są dla mnie nikim, znam tylko jednego takiego młodego który porusza życiowe tematy a nie gada jakieś głupoty typu stary ksiądz proboszcz , że dokładne mycie się to masturbacja! z reszta dla księdza nie chodzę do kościoła tylko dla siebie i swojej wiary

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Coo? Palome wycofują? Mój tato się załamie...
To jest pewna informacja?
o widzisz Agusia zamiescila wiadomosc ze jednak nie wycofują

Cytat:
Dziękuję Przeczytam, o czym jest.

Zastanawiam się, czy Wichrowe Wzgórza nie będą zbyt okrutne
dla mnie Wichrowe Wzgórza to bardzo ładny film kiedyś go obejrzałam, mam nadzieje ze nie pomyliłam go z żadnym innym

Cytat:
jednak nie wycofują. Wyprzedają, bo takiej Palomy już nie będzie. Może zmieniają tylko szatę graficzną, a może, nie daj Bóże skład.
wogole bylam w jednym rossmanie po tej wiadomosci w poszukiwaniu palomy i oczywiscie nia ma w taką sniezyce ojehalam i po nic ale przynajmniej nie zlamałam odwyku zakupowego wlosowego, al na pasazu widziałam kosmetylo loreal profesionalne do kreconych i az mnie tak zachecilo do ich kupienia, ale nie zrobilam tego ale zrobię to

Edytowane przez malina19
Czas edycji: 2010-02-03 o 15:00
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:55   #4461
n0emi
Zakorzenienie

Co do tematu kotow to mamy taka kotke na ulicy (sasiadow), ktora lgnie strasznie do czlowieka. Nie ucieka, sama podchodzi i ociera sie o nogi. Jest biala, i ma gdzieniegdzie brazowe plamki. Wpuszczaja ja do domu, ale najgorsze jest to, ze co ruje chodzi z ogromnym brzuchem Czyli za kazdym razem ma kociaki... Nie wiem co oni z nimi robia
Stary 2010-02-03, 14:58   #4462
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tematu kotow to mamy taka kotke na ulicy (sasiadow), ktora lgnie strasznie do czlowieka. Nie ucieka, sama podchodzi i ociera sie o nogi. Jest biala, i ma gdzieniegdzie brazowe plamki. Wpuszczaja ja do domu, ale najgorsze jest to, ze co ruje chodzi z ogromnym brzuchem Czyli za kazdym razem ma kociaki... Nie wiem co oni z nimi robia
Zatłuc niektórych ludzi...
Lepiej nie wiedzieć co.

Kilka lat temu kotka sąsiada okociła się w naszym garażu. Wyśmiał nas, że nikt mu nie udowodni, że kociaki są jego i żebyśmy szli do diabła.
I tak bym mu nie oddała.

.

Edytowane przez Szotta
Czas edycji: 2010-02-03 o 15:00
Stary 2010-02-03, 15:02   #4463
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
jaka ze mnie farciara. Mi się w ogółe włosy nie plącza. Szczotkuję je dokładnie przed myciem, myjąc szoruję tylko skalp - reszta myje się spływającym szamponem. Jak nałożę odżywkę to tylko przeczesuję palcami. Czeszę dopiero jak wyschną. Mokrych włosów nie dotykam żadnym zgrzebłem. Moje włosy rozczesują się jednym pociągnięciem szczotki. Nawet bez odżywki (tak, kiedyś zdarzało mi się nie nałożyć odżywki)

Co do pomagania ludziom to mam taką nawiedzoną ciocie, która regularnie pomykała na pielgrzymki i wszystkie pieniądze daje na Licheń. Kiedyś się z nią pokłóciłam, bo ruszyło mnie, że oddała ślubne obrączki po śmierci wujka. Powiedziałam, że zamiast na Licheń dałaby, na jakiś dom dziecka. Powiedziała, że nie będzie płacić na dzieci alkoholików. Ze mają na wódkę i papierosy to i na dzieci powinni mieć. Tak jakby to był dzieci wybór w jakich rodzinach się rodzą.
ja moje czesze grzebieniem z szeroko rozstawionymi zabkami tylko na mokro, bo tylko wtedy jestem w stanie to zrobić i to wtedy gdy mam na włosach odżywkę

ojej szkoda tych obracek to naprawde wielka pamiatka jest i w sumie szkoda ze Twoja ciocia ma taki poglda na dzieci z domu dziecka, bo taka jest prawda to nei ich wina jest że żyją że są albo że ich rodzice piją
Stary 2010-02-03, 15:05   #4464
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Nie rozumiem takich ludzi. Przeciez to, jak człowiek traktuje zwierzaki dużo mówi o nim jako o człowieku. Dla mnie ktoś kto ma w pupie zwierzeta i sie totalnie nie przejmuje ich losem, albo co gorsza "pozbywa się problemu" jest dla mnie nic nie warty...
Stary 2010-02-03, 15:06   #4465
malina19
Zakorzenienie

Agusia a to jest pewne że nie wycofują palomy tzn skąd to wiesz
Stary 2010-02-03, 15:08   #4466
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Przeciez to, jak człowiek traktuje zwierzaki dużo mówi o nim jako o człowieku. Dla mnie ktoś kto ma w pupie zwierzeta i sie totalnie nie przejmuje ich losem, albo co gorsza "pozbywa się problemu" jest dla mnie nic nie warty...
dokładnie, zgadzam sie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 15:10   #4467
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem takich ludzi. Przeciez to, jak człowiek traktuje zwierzaki dużo mówi o nim jako o człowieku. Dla mnie ktoś kto ma w pupie zwierzeta i sie totalnie nie przejmuje ich losem, albo co gorsza "pozbywa się problemu" jest dla mnie nic nie warty...

.
Stary 2010-02-03, 15:10   #4468
19agusia91
Zakorzenienie

malino, babka w riossie tak mówiła,ze wyprzedają, bo będzie zmieniany.

Ogólnie, pełno wyprzedaży w rossie, jedna babka podpaski Always za 1,19 zł kupiła, nie wiem ,czy u mnie też tak..
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-02-03, 15:11   #4469
motylek1007
Zakorzenienie

trzeba sie przejsc do R.

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 15:12   #4470
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety to nie jest jedyny przypadek...
Po prostu wygodniej jest miec kota, bo nie trzeba wyprowadzac go na spacerki. Sam sie wyprowadza, ale tez w tym czasie przynosi mlode
Nie wiem czy to taki ciemnogrod... Ludzie malo wiedza o sterylizacji. Niestety, ale istnieje tyle mitow. Nikt ich nie obala i nikt nie naglasnia sprawy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości