|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
Hej
![]() Dawno nic nie wklejałam, ale też czasu nie było, żeby poszperać. Raz zrobiłam wielką wyprawę, a tu wyprzedaż :P No ale to co udało mi się kupić : (w następnym poście rzeczy już z nowej dostawy) 1. 3x krawat skórzany (zielony, szary i niebieski) + krawat dla taty już nie skórzany (bez zdjęcia)2. 3 muszka (biała, granatowa, czarna) 3. body koronkowe, białe 4. czarny półgolfik, bez rękawów (zdjęcie z neta) 5. krótkie spodenki SAFARI , r. 152 za to wszystko 2 zł 6. torebka mała czarna dla mamy 7. zielony sweterek, kardigan, dla mamy 8. apaszka czerwono malinowa w białe grochy 9. opaska bawełniana biała total cost: 6zł 10. golfik koronkowy, taki ściemniany tylko 60 gr
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
#1472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jaki to rozmiar?
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
I z nowej dostawy:
1. Stanik, wygląda na nowy ![]() 2. Bluzeczka z angory, strasznie cieplutka, a ja lubię takie przylegające do ciała ciepłodajki 3. Granatowe rurki skinny, r. 140 - H&M 4. Szare rurki skinny, r. 32/34 (za małe) - ONLY Za całość 24 zł
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
#1474 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2007-03
|
A to moje ostatnie :
1. Bolerko ażurowe 3zł 2. Spódnica 10 zł ( na dziecko 10 lat :P ) 3. Bolerko białe 4 zł 4. Leginsy czarne H&M niestety M ja nosze S- XS ale za 9zł się skusiłam 5. Sukienka Vero Moda 8 zł 6.Seterek 10 zł 7.Pasek Next ( na wagę) 8.Kamizelka puchowa z futerkiem Amisu 12 zł 9. Buty Emu wysokie wiązane - 9zł A ja nie chodzę na dostawy, bo mam chęć wykupienia wszystkiego i szlak mnie trafia jak nie mam kasy a jest tyle fajnych ciuchów :P |
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Ale superłowy
chyba mój odwyk długo nie potrwa
|
|
|
|
#1476 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najbardziej zazdroszczę Ci tej małej torebeczki , jest rewelacyjna ! Tak bym poszła polumpkować, a tu niestety kryzys finansowy Pozostało mi na razie tylko patrzeć na Wasze zdjęcia i zazdrościć
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na dniach wychodze z kryzysu
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam taką nadzieję, strasznie ciągnie mnie na łowy
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Cytat:
![]() ![]() NataliaZBruklinu jakie fajne muszki ^^
|
|
#1481 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ladnie staniczki roz Cytat:
strasznie sie ciesze jeszcze szukam namietnie bialej bokserki w prazki :P a kiedys szukalam zakietu, poszlam na dostawe i kupilam z h&m ![]() Cytat:
Cytat:
podobaja mi sie muszki, krawaciki, body opaska biala, spodenki fajneee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
! Dziekuje dziewczyny za wszystkie komentarze jeszcze raz !!
|
|
|
#1482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne zakupy ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
świetne staniki, róż- mhm ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
zaznaczone- ładne |
|||
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę mnie tu nie było i tyle Waszych cudnych łowów ominęłam że nie sposób wymienić wszystkie.Gratulacje dziewczyny.
![]() U mnie trochę się tych łowów nazbierało ale nie wiem czy jest się czym chwalić. |
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
kocham moje dzisiejsze zakupki
![]() koszt to 30 zl1 i 2 zdj to sweterek Jane Norman(patrzylam na stronkę,nówka 33 funciaki!) jest bardzo przyjemny i ma agore w kolnieżu i rękawach.do tego świetnie leży! 3 i 4 letnia sukienka(bezfirmowa);osta tnio często trafiam na letnie sukienki :P Takie zakupki co by dobrze luty rozpocząć
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#1485 |
|
Raczkowanie
|
a oto moje niedawne łupy
również lubię lumpkować i szperam kiedy mam chwilke czasu ![]() ![]() Załącznik 2835209 Załącznik 2835210 Załącznik 2835211 Załącznik 2835212 Załącznik 2835213 Załącznik 2835214 Załącznik 2835215 Załącznik 2835216 Załącznik 2835217 Załącznik 2835218
Licencja POF II stopnia ![]() Skąd obojętność, która każe mi stać? kiedy chciałabym pobiec za Tobą.. prawdziwe słowa i emocje jak te, które wiążą mi gardło i serce, nie umiem powiedzieć tego, że wciąż jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..
|
|
|
|
#1486 |
|
Przyczajenie
|
tynas - świetna sukienka - oddaj
SlodkiPucus słodkie szorty, a spodenki...bomba ![]() Jutro jak znajdę wolną chwile polecę, na łowy może coś znajdę ciekawego
|
|
|
|
#1487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczny sweterek
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Raczkowanie
|
.....cd
![]() troche sie tego zebrało wybaczcie ^^ .. kurcze reszte wrzuce kiedy indziej bo mi nie chce zaladowac. 3majcie sie kobietki ![]() Załącznik 2835320 Załącznik 2835326Załącznik 2835327
Licencja POF II stopnia ![]() Skąd obojętność, która każe mi stać? kiedy chciałabym pobiec za Tobą.. prawdziwe słowa i emocje jak te, które wiążą mi gardło i serce, nie umiem powiedzieć tego, że wciąż jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..
|
|
|
|
#1490 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1491 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
jestem oszołomiona waszymi łowami
a ja nie mam czasu niestety narazie na lumpki
|
|
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
poprostu piękne |
||
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
tynas
SlodkiPucus swietne łowy! |
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne łupy- jak to nazwałaś |
|
|
|
|
#1496 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczynki
![]() śliczne ciuszki potraficię wyłowić ![]() ja dopiero zaczynam muszę się wprawić ![]() ale wczoraj byłam 2 raz w lumpku i wyłowiłam 2 kurteczki jeansowe i koszulę za całe 11 zł za all :P
|
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
A ja ciągle szukam głupich jeansowych leginsów - A u nas w ogóle nie ma - ani małych ani średnich, ani dużych
A marzą mi się marmurkowe, albo granatowe
Edytowane przez MarTynx Czas edycji: 2010-02-02 o 21:12 |
|
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Często przeglądam ten wątek i jestem na prawde pod wrażeniem waszych zdobyczy
Ostatnio jednak zajrzalam do jednego lumpka i znalazłam takie oto coś, co o niej myślicie? nosić?? a i jeszcze kupilam 2 paseczki , czarny i srebrny, każdy 2 zł oops, przepraszam za wielkośc zdjeć, zapomnialam zmniejszyć
Fergalicious definition make them boys go loco, they want me treause so they get their pleasures from my photo, you can see me, you cant squezze me,I ain't easy,I ain't sleazy, I got reasons why I tease 'em, boys just come and go like seasons!
Edytowane przez 24tusia24 Czas edycji: 2010-02-03 o 13:41 |
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1500 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2007-03
|
MarTynx Ja też szukam i szukam, znalazłam tylko te czarne z H&M za duże na mnie :/ już chciałam się skusić i sobie kupić ale cena 40 zł przytłacza mnie, gdy wiem że mogę znaleść takie same za 10 zł. Ehh taki los lumpeksiary :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

60 gr 

) 8zł
)