|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6961 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
nie umiem tego fachowo wytłumaczyc, bo się na tym nie znam ![]() ale u mnie to bardziej jest tak, jakby ten fałd wyszedł ciut za wysoko, niż samo cięcie w stosunku do fałdu. czasami widać takie coś na dole piersi, jakby własnie ten właściwy fałd - jak sobie porównuje fotki z tymi maziajami sprzed samej operacji, to wychodzi, że dr dobrze wyliczył miejsce fałdu, tylko moze kieszeń ciut za nisko wypreparował czy coś... w każdym razie wygląda to dupnie i nic już tego nie zmieni Cytat:
Cytat:
który naklejam szerszy i dłuższy niż blizna, to potęguje efekt widoczności tych paskud ale jeszcze tylko 3 miechy, i koniec z plastrami hihihMaceratko, jak mi to tłumaczył dr, to kwestia właśnie tego, o czym i Listopadowa wspomniała - wprawy bla bla bla - generalnie, jak się natnie, tak będzie. przegadałam z dr masę czasu, pokazałam mu z tysiąc zdjęć z takimi bliznami pod/nad fałdem i zapewniał mnie, że na pewno u mnie będą w fałdzie idealnie itd. jak widać, nie są. można je przeszyć niżej - nie wiem jak się to robi, bo nie zamierzam przy nich dłubać na razie.. jest lipa z tym umiejscowieniem, ale co teraz zrobię.. tyle co sobie ponarzekam kupie sobie na lato specjalne maskujące kosmetyki i będę kombinować, czy da się uzyskać nieskazitelny topless Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-03 o 14:25 |
|||
|
|
|
#6962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo te moje maleństwa,nie karmiły ani nic... będą raczej maksymalnie wypchane tymi okrągłymi 350cc,więc każda niedoskonałość bądzie widoczna
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-02-03 o 14:51 |
|
|
|
|
#6963 |
|
Raczkowanie
|
a ja znowuz mysle w druga strone, u mnie doktor powiedzial, ze mam malo pod spodem i ciecie bedzie musial zrobic okolo 3cm ponizej piersi, jak mi to narysowal to wielki kawal sie wydawal...tez sie boje zeby blizna nie byla poniezej linni biustonosza...a musi mi tak zrobic poniewaz moje piersi dolem wcale nie sa pelne, malo co tam jest
|
#6964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
wszystkie jego blizny są idealnie w faldzie ![]() ![]() klask i:
|
|
#6965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, więc nie sądzę, aby u Ciebie każda niedoskonałość była widocznaEDIT: w moim poście o bliznach miało być oczywiście: znalazły się w fałdzie, a nie z fałdzie . Jakbyście mogły to poprawcie w swoich postach, bo durnie się czyta
|
|
|
|
|
#6966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale teraz to.. jak pisałam, mogę sobie pomarudzić śledzę w necie różne wątki o kamuflowaniu blizn, i jeśli ludzie mogą tak kamuflować jakieś wielkie blizny po poparzeniach, że nie widać nic a nic, to ja sobie nie zamaluję kurna małej blizenki...? coś wymyślę, nie byłabym soba, jakbym nie wymyśliła |
|
|
|
|
#6967 |
|
Raczkowanie
|
zanett ja poszlam za Twoim przykladem i tez zamowilam ten sam biustonosz, tylko ten wiekszy rozmiar no i mam nadzieje, ze go troche zmniejsze, przynajmniej na poczatek, to jest 95D, ja mam 87 pod biustem wiec jak zapne najciasniej to chyba bedzie dobrze co myslisz? no i miska D, mam nadzieje, ze sie po operacji z moimi 450 cc w to zmieszcze
jak nie to mamie bede musiala oddac...
|
#6968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) . Po upchnięciu implantów blizny były z kolei kilka cm nad fałdem, ale w miarę układania się implantów blizny ostatecznie umiejscowiły się dokładnie w fałdzieNie masz się czego obawiać - tyle co widziałam ( a widziałam sporo) fotek piersi od dr Jarlińskiego to blizny były zawsze idealnie w fałdzie Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-03 o 14:41 |
|
|
|
|
#6969 |
|
Raczkowanie
|
Sami moze jakis seksowny tatuzyk w tym miejscu???
|
#6970 |
|
Zakorzenienie
|
Tymczasem i ja znikam na jakiś czas
|
|
|
|
#6971 |
|
Raczkowanie
|
Horo, Listopadowa tez mam nadzieje, ze tak mi wlasnie doktorek dobrze zrobi
|
#6972 |
|
Raczkowanie
|
hej, ale macie tempo, nie nadrobie chyba
Dziewczynki HELP bylam na USG dzisiaj i mam malego cos twardego 11mm x3mm, ponoc niegrozne ale mam przyjsc na kontrole za 6 miesiecy. Myslicie, ze mozna miec op z czyms takim, nie wiem czy to wlokniak bo napisane nie dosc, ze po niemiecku to jeszcze lacinsku. Na szczescie bede w Wawie 5 dni przed op. i pojde jeszcze raz na USG, zeby po polsku miec wszystko. Dajcie mi prosze namiar na USG tam gdzie robilyscie. Ja bede na Bielanach ale nie maproblemu moge jechac na koniec wawy i czy trzeba wczesniej zadzwonic? Dzieki z gory, narazie mam wszystko pod gore, okres nie wiadomo kiedy bedzie, teraz to USG, TSH troche ponad
|
#6973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..może masz rację z tą kieszenią,bo właśnie ten piękny zawadiacki kształt wynika tak jakby z tego,że żelek jast troszkę niżej niż"idealnie po środku",przynajmniej tak się wydaje..no i to jest bardzo ładne.. ..sorki ..rzeczywiście to ten plaster ![]() ..wydawało mi się,że widzę białą poświatę,choć właśnie dziwiło mnie,że ta poświata jest pokaźniejsza od blizn, które przecież są króciutkie ![]() dzięki za odp. ..a z przeszywaniem blizn to pewnie warto poczekać do "po baby" ..a do lata,to one jeszcze trochę wypięknieją..
|
|
#6974 | |
|
Zakorzenienie
|
Nieeeee
)---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
PS. U mnie przed op. też wykryto guzka (średnicy ok. 3,5 mm) - musiałam przesunąć termin op. (o miesiąc) - w tym czasie musiałam zrobić biopsję, poczekać na wynik i udać się na konsultację do onkologa. Biopsja (BAC - cienkoigłowa, wiarygodność ok. 50%, o ile nie wykaże guza złośliwego) wykazała masy białkowe, onkolog dał 'zielone światło' a w trakcie op. pani dr usunęła mi to świństwo z piersi i dała do badania histopatologicznego - wynik: gruczolak. Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-03 o 14:46 |
|
|
|
|
#6975 |
|
Raczkowanie
|
no tak, ja to wogole nie mysle
|
#6976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie doktorek cial 1cm pod faldem.Mierzyl 10 razy odleglosc pod piersia do czubka brodawki i tlumaczyl ,ze musi tak zrobic wlasnie po to,zeby blizna byla dokladnie w faldzie. Juz zaraz po byla dokladnie tam gdzie mowil i na razie nie zmienila polozenia.Mam nadzieje ze tam zostanie. Zaufaj mu.Wie co robi. |
|
|
|
|
#6977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani Prezes ..nie być taka ambitna ![]() ..jak się rozpędzę to mi czasem takie śmieszne literówki się gromadzą, jakby to z było nieudolnie tłumaczone z obcego jązyka na polski przez obcokrajowca ..i nikt nie koryguje ![]() ..no ale P.Prezes nie wypada.. wiem wiem....już..już idę zobaczyć, czy coś jest do poprawki
|
|
#6978 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poza tym... jak się odbiję finansowo od chwilowego dna więc na razie w tego typu miejscach raczej o malunkach nie myślę (zeby się znowu za parę lat nie rozmyślić Cytat:
ale mi się podoba - nie ma tego zarysu góry wkładki hihi i z tymi bliznami - też masz rację - nie chcę w nich dłubać teraz.. znaczna większość z Was tutaj ma za sobą te wazne dla kobiecego ciała (i nie tylko, ale skupiamy się tutaj na ciele raczej ) przeżycia, a ja jeszcze małolata pod tym względem jestem albo inaczej, małodoświadczona hihi dlatego wszystko w swoim czasie ale czasem tu sobie pomarudzę o te blizny.... ![]() Cytat:
![]() ot, każdy jest indywiduum hihihi
|
|||
|
|
|
#6979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam cięcie bodajże ok. 2 cm poniżej piersi i jest git
|
|
|
|
|
#6980 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() czy wiadomo juz co z Polili? Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-03 o 14:55 |
|||
|
|
|
#6981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wasz dr specjalizuje się jednak w cięciach otoczkowych, moja pani dr w cięciach pod piersiąAle zawsze może coś pójść nie tak
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-03 o 14:56 |
|
|
|
|
#6982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyżby tego na Twej pięknej stópce???
|
|
#6983 | |
|
Zadomowienie
|
może u mnie tak powinno było być
Cytat:
co do specjalizowania się.. pewnie masz rację - Miszcz też robi tylko to cięcie, albo np nie robi wcale nosów (moze nie ma takiego programu komputerowego, co by mówił co trzeba i jak zrobić.. ), ja Bromę przecież też wybrałam dlatego, że robi ładnie na otoczce cięcie ![]() kochana, nie mam tatuażu na stópce, tylko na pleckach... na stópce moze kiedyś... ![]() taki malusi, żeby ze szpilek zakrytych nie było widać hihi Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-03 o 14:59 |
|
|
|
|
#6984 |
|
Raczkowanie
|
Ufam ufam
mam nadzieje,ze bedzie pieknie fajnie by bylo miec pare do krojenia, zeby samotnie nie lezec, ciekawe czy ktos na 15 kwietnia jeszcze sie pisze do dr J...hmmmjeszcze a propos sportowcow..od dr dostane po operacyjny, ale chcialam teraz jeszcze pare kupic, obwod pod biustem taki jak teraz a miska?brac jak najwieksza?zamowilam na allegro ten shock absorber level 4 ale tylko 95D tej pani zostalo, kupilam bo tylko 45 zl...mam nadzieje, ze bedzie dobry,najwyzej zapiecie zmniejsze, tylko zeby miska pasowala...mozna tak w ciemno kupowac?
|
#6985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jak coś nie wyjdzie toOjej, aż się zaczerwieniłam |
|
|
|
|
#6986 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------
Dawaj po łacinie PS. U mnie przed op. też wykryto guzka (średnicy ok. 3,5 mm) - musiałam przesunąć termin op. (o miesiąc) - w tym czasie musiałam zrobić biopsję, poczekać na wynik i udać się na konsultację do onkologa. Biopsja (BAC - cienkoigłowa, wiarygodność ok. 50%, o ile nie wykaże guza złośliwego) wykazała masy białkowe, onkolog dał 'zielone światło' a w trakcie op. pani dr usunęła mi to świństwo z piersi i dała do badania histopatologicznego - wynik: gruczolak.[/QUOTE] kochana, chetnie bym dala po lacinie ale tu jest jedno slowo po lacinie a drugie w tym samym zdaniu po niemiecku. W sumie nie kazali robic biopsji, ja juz 10 lat temu mialam w ten samej piersi wlokniaka- gruczolaka i go usunelam ale wiem, podobno teraz niby to samo mam. takie mam tu kwiatki: ze wyglada to jak Fibroadenom. twardy.
|
#6987 |
|
Zakorzenienie
|
Alela - Hellooooo! Jesteś jeszcze?
......................... ......................... ............ Ja kurde znowu |
|
|
|
#6988 |
|
Zakorzenienie
|
Polili jeszcze nie odpisuje
|
#6989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przepisz dokładnie (łącznie z niemieckim) |
|
|
|
|
#6990 |
|
Raczkowanie
|
Horo jaki rozmiar sportowego stanika powinnam sobie kupic biorac pod uwage ze bede miala 450 cc? na pewno 38 ale jaka miska
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

ale jeszcze tylko 3 miechy, i koniec z plastrami hihih

klask i:

wiem wiem..
..........
), ja Bromę przecież też wybrałam dlatego, że robi ładnie na otoczce cięcie
mam nadzieje,ze bedzie pieknie