Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 233 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 14:23   #6961
Samiii
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Maceratko - ja na początku miałam blizny nad fałdem, ale z każdym dniem zaczęły schodzić coraz niżej aż dotarły do fałdu i tam się umiejscowiły (ma to związek z układaniem się implantu).
Od czego to zależy - myślę, że lekarz praktykujący i preferujący dany rodzaj cięcia wie w którym dokładnie miejscu je wykonać (mając na względzie rozmiar implantu), tak aby ostatecznie blizna znalazła się z fałdzie - a nie powyżej czy poniżej tego fałdu. Dr Broma jest doskonały w cięciach otoczkowych....więc może dlatego?

nie umiem tego fachowo wytłumaczyc, bo się na tym nie znam
ale u mnie to bardziej jest tak, jakby ten fałd wyszedł ciut za wysoko, niż samo cięcie w stosunku do fałdu.
czasami widać takie coś na dole piersi, jakby własnie ten właściwy fałd - jak sobie porównuje fotki z tymi maziajami sprzed samej operacji, to wychodzi, że dr dobrze wyliczył miejsce fałdu, tylko moze kieszeń ciut za nisko wypreparował czy coś...
w każdym razie wygląda to dupnie i nic już tego nie zmieni

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
ale widziałam już blizny ponizej fałdu... to dopiero dramat ... nici z bikini
... a przy swoich mam przynajmniej pewność, ze będą niewidoczne dla obcych oczu... nawet jak sznureczki delikatnie się przesuną
to prawda.. chyba faktycznie to wygląda gorzej niz te moje paskudki...

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
..piękne ciało,kobiece,zadbane..:l ove:
..piękne piersi,takie zadziorne właśnie
..blizny..no,trochę wysoko,szczeg.ta prawa..bo ją nawet trochę w pionie widać..

..od czego to zależy?
..było wiadomo od początku,że będą wyżej, czy tak wyszło?
..czy zależy to tylko od lekarza, czy również od danej fizjonomii?
nie widać jak się tak normalnie patrzy, od spodu tylko wiadomo, widać. u mnie widzicie jeszcze biały pasek po plastrze do opalania który naklejam szerszy i dłuższy niż blizna, to potęguje efekt widoczności tych paskud ale jeszcze tylko 3 miechy, i koniec z plastrami hihih
Maceratko, jak mi to tłumaczył dr, to kwestia właśnie tego, o czym i Listopadowa wspomniała - wprawy bla bla bla - generalnie, jak się natnie, tak będzie. przegadałam z dr masę czasu, pokazałam mu z tysiąc zdjęć z takimi bliznami pod/nad fałdem i zapewniał mnie, że na pewno u mnie będą w fałdzie idealnie itd.
jak widać, nie są. można je przeszyć niżej - nie wiem jak się to robi, bo nie zamierzam przy nich dłubać na razie..
jest lipa z tym umiejscowieniem, ale co teraz zrobię.. tyle co sobie ponarzekam
kupie sobie na lato specjalne maskujące kosmetyki i będę kombinować, czy da się uzyskać nieskazitelny topless

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-02-03 o 14:25
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:25   #6962
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Maceratko - ja na początku miałam blizny nad fałdem, ale z każdym dniem zaczęły schodzić coraz niżej aż dotarły do fałdu i tam się umiejscowiły (ma to związek z układaniem się implantu).
Od czego to zależy - myślę, że lekarz praktykujący i preferujący dany rodzaj cięcia wie w którym dokładnie miejscu je wykonać (mając na względzie rozmiar implantu), tak aby ostatecznie blizna znalazła się w fałdzie - a nie powyżej czy poniżej tego fałdu. Dr Broma jest doskonały w cięciach otoczkowych....więc może dlatego?
dzięki
bo te moje maleństwa,nie karmiły ani nic...
będą raczej maksymalnie wypchane tymi okrągłymi 350cc,więc każda niedoskonałość bądzie widoczna

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-02-03 o 14:51
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:29   #6963
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

a ja znowuz mysle w druga strone, u mnie doktor powiedzial, ze mam malo pod spodem i ciecie bedzie musial zrobic okolo 3cm ponizej piersi, jak mi to narysowal to wielki kawal sie wydawal...tez sie boje zeby blizna nie byla poniezej linni biustonosza...a musi mi tak zrobic poniewaz moje piersi dolem wcale nie sa pelne, malo co tam jest
Stary 2010-02-03, 14:30   #6964
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
to prawda.. chyba faktycznie to wygląda gorzej niz te moje paskudki...

nie widać jak się tak normalnie patrzy, od spodu tylko wiadomo, widać. u mnie widzicie jeszcze biały pasek po plastrze do opalania który naklejam szerszy i dłuższy niż blizna, to potęguje efekt widoczności tych paskud ale jeszcze tylko 3 miechy, i koniec z plastrami hihih
a mi to naprawdę nie przeszkadza... w końcu nie paraduję z cycuchami na wierzchu a staniczek zakrywa blizny ... które z czasem jeszcze zbledną.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
a ja znowuz mysle w druga strone, u mnie doktor powiedzial, ze mam malo pod spodem i ciecie bedzie musial zrobic okolo 3cm ponizej piersi, jak mi to narysowal to wielki kawal sie wydawal...tez sie boje zeby blizna nie byla poniezej linni biustonosza...a musi mi tak zrobic poniewaz moje piersi dolem wcale nie sa pelne, malo co tam jest
ten dr naprawdę wie, co robi
wszystkie jego blizny są idealnie w faldzie klask i:

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:31   #6965
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
bo te moje maleństwa,nie karmiły ani nic...
będą raczej maksymalnie wypchane tymi okrągłymi 350cc,więc każda niedoskonałość bądzie widoczna
eee, moje mimo iż karmiły też są maksymalnie wypchane, więc nie sądzę, aby u Ciebie każda niedoskonałość była widoczna

EDIT: w moim poście o bliznach miało być oczywiście: znalazły się w fałdzie, a nie z fałdzie. Jakbyście mogły to poprawcie w swoich postach, bo durnie się czyta
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:32   #6966
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
a mi to naprawdę nie przeszkadza... w końcu nie paraduję z cycuchami na wierzchu a staniczek zakrywa blizny ... które z czasem jeszcze zbledną.
mi jednak przeszkadza, i gdybym wiedziała że będzie przeszkadzać aż tak, to nie wiem, czy bym się na to ciecie zdecydowała..

ale teraz to.. jak pisałam, mogę sobie pomarudzić

śledzę w necie różne wątki o kamuflowaniu blizn, i jeśli ludzie mogą tak kamuflować jakieś wielkie blizny po poparzeniach, że nie widać nic a nic, to ja sobie nie zamaluję kurna małej blizenki...?
coś wymyślę, nie byłabym soba, jakbym nie wymyśliła
Stary 2010-02-03, 14:34   #6967
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

zanett ja poszlam za Twoim przykladem i tez zamowilam ten sam biustonosz, tylko ten wiekszy rozmiar no i mam nadzieje, ze go troche zmniejsze, przynajmniej na poczatek, to jest 95D, ja mam 87 pod biustem wiec jak zapne najciasniej to chyba bedzie dobrze co myslisz? no i miska D, mam nadzieje, ze sie po operacji z moimi 450 cc w to zmieszcze jak nie to mamie bede musiala oddac...
Stary 2010-02-03, 14:36   #6968
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Olgawro - ja miałam cięcie zrobione też kilka cm poniżej piersi!!! (wyznacznikiem była blizna sprzed roku - po usunięciu dodatkowego sutka) . Po upchnięciu implantów blizny były z kolei kilka cm nad fałdem, ale w miarę układania się implantów blizny ostatecznie umiejscowiły się dokładnie w fałdzie

Nie masz się czego obawiać - tyle co widziałam ( a widziałam sporo) fotek piersi od dr Jarlińskiego to blizny były zawsze idealnie w fałdzie

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-02-03 o 14:41
Stary 2010-02-03, 14:37   #6969
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Sami moze jakis seksowny tatuzyk w tym miejscu???
Stary 2010-02-03, 14:37   #6970
listopadowa80
Zakorzenienie

Tymczasem i ja znikam na jakiś czas. Pa
Stary 2010-02-03, 14:38   #6971
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Horo, Listopadowa tez mam nadzieje, ze tak mi wlasnie doktorek dobrze zrobi
Stary 2010-02-03, 14:38   #6972
alela12
Raczkowanie

hej, ale macie tempo, nie nadrobie chyba

Dziewczynki HELP bylam na USG dzisiaj i mam malego cos twardego 11mm x3mm, ponoc niegrozne ale mam przyjsc na kontrole za 6 miesiecy. Myslicie, ze mozna miec op z czyms takim, nie wiem czy to wlokniak bo napisane nie dosc, ze po niemiecku to jeszcze lacinsku. Na szczescie bede w Wawie 5 dni przed op. i pojde jeszcze raz na USG, zeby po polsku miec wszystko. Dajcie mi prosze namiar na USG tam gdzie robilyscie. Ja bede na Bielanach ale nie maproblemu moge jechac na koniec wawy i czy trzeba wczesniej zadzwonic? Dzieki z gory, narazie mam wszystko pod gore, okres nie wiadomo kiedy bedzie, teraz to USG, TSH troche ponad
Stary 2010-02-03, 14:39   #6973
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
nie umiem tego fachowo wytłumaczyc, bo się na tym nie znam
ale u mnie to bardziej jest tak, jakby ten fałd wyszedł ciut za wysoko, niż samo cięcie w stosunku do fałdu.
czasami widać takie coś na dole piersi, jakby własnie ten właściwy fałd - jak sobie porównuje fotki z tymi maziajami sprzed samej operacji, to wychodzi, że dr dobrze wyliczył miejsce fałdu, tylko moze kieszeń ciut za nisko wypreparował czy coś...

..może masz rację z tą kieszenią,bo właśnie ten piękny zawadiacki kształt wynika tak jakby z tego,że żelek jast troszkę niżej niż"idealnie po środku",przynajmniej tak się wydaje..no i to jest bardzo ładne..

..sorki
..rzeczywiście to ten plaster
..wydawało mi się,że widzę białą poświatę,choć właśnie dziwiło mnie,że ta poświata jest pokaźniejsza od blizn, które przecież są króciutkie

dzięki za odp.
..a z przeszywaniem blizn to pewnie warto poczekać do "po baby"
..a do lata,to one jeszcze trochę wypięknieją..
Stary 2010-02-03, 14:42   #6974
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Nieeeee. A jak Samiii zajdzie w ciążę i będzie karmiła to przecież piersi jeszcze zwiększą swoją objętość, tatuaż się rozciągnie i dopiero będzie pasztet (po zakończeniu karmienia piersi wrócą do pierwotnego stanu, ale tatuaż już nie - będzie badziewny)

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez alela12 Pokaż wiadomość
hej, ale macie tempo, nie nadrobie chyba

Dziewczynki HELP bylam na USG dzisiaj i mam malego cos twardego 11mm x3mm, ponoc niegrozne ale mam przyjsc na kontrole za 6 miesiecy. Myslicie, ze mozna miec op z czyms takim, nie wiem czy to wlokniak bo napisane nie dosc, ze po niemiecku to jeszcze lacinsku. Na szczescie bede w Wawie 5 dni przed op. i pojde jeszcze raz na USG, zeby po polsku miec wszystko. Dajcie mi prosze namiar na USG tam gdzie robilyscie. Ja bede na Bielanach ale nie maproblemu moge jechac na koniec wawy i czy trzeba wczesniej zadzwonic? Dzieki z gory, narazie mam wszystko pod gore, okres nie wiadomo kiedy bedzie, teraz to USG, TSH troche ponad
Dawaj po łacinie

PS. U mnie przed op. też wykryto guzka (średnicy ok. 3,5 mm) - musiałam przesunąć termin op. (o miesiąc) - w tym czasie musiałam zrobić biopsję, poczekać na wynik i udać się na konsultację do onkologa. Biopsja (BAC - cienkoigłowa, wiarygodność ok. 50%, o ile nie wykaże guza złośliwego) wykazała masy białkowe, onkolog dał 'zielone światło' a w trakcie op. pani dr usunęła mi to świństwo z piersi i dała do badania histopatologicznego - wynik: gruczolak.

Czas edycji: 2010-02-03 o 14:46
Stary 2010-02-03, 14:43   #6975
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

no tak, ja to wogole nie mysle
Stary 2010-02-03, 14:48   #6976
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

Mnie doktorek cial 1cm pod faldem.Mierzyl 10 razy odleglosc pod piersia do czubka brodawki i tlumaczyl ,ze musi tak zrobic wlasnie po to,zeby blizna byla dokladnie w faldzie. Juz zaraz po byla dokladnie tam gdzie mowil i na razie nie zmienila polozenia.Mam nadzieje ze tam zostanie.
Zaufaj mu.Wie co robi.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:49   #6977
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT: w moim poście o bliznach miało być oczywiście: znalazły się w fałdzie, a nie z fałdzie. Jakbyście mogły to poprawcie w swoich postach, bo durnie się czyta

Pani Prezes
..nie być taka ambitna
..jak się rozpędzę to mi czasem takie śmieszne literówki się gromadzą, jakby to z było nieudolnie tłumaczone z obcego jązyka na polski przez obcokrajowca
..i nikt nie koryguje
..no ale P.Prezes nie wypada.. wiem wiem..
..już..już idę zobaczyć, czy coś jest do poprawki
Stary 2010-02-03, 14:50   #6978
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Nieeeee. A jak Samiii zajdzie w ciążę i będzie karmiła to przecież piersi jeszcze zwiększą swoją objętość, tatuaż się rozciągnie i dopiero będzie pasztet (po zakończeniu karmienia piersi wrócą do pierwotnego stanu, ale tatuaż już nie - będzie badziewny)
ooootóż to
poza tym... jak się odbiję finansowo od chwilowego dna to zaczynam odkładać na usunięcie innego tutuażu..
więc na razie w tego typu miejscach raczej o malunkach nie myślę (zeby się znowu za parę lat nie rozmyślić )

Cytat:
..może masz rację z tą kieszenią,bo właśnie ten piękny zawadiacki kształt wynika tak jakby z tego,że żelek jast troszkę niżej niż"idealnie po środku",przynajmniej tak się wydaje..no i to jest bardzo ładne..

..sorki
..rzeczywiście to ten plaster
..wydawało mi się,że widzę białą poświatę,choć właśnie dziwiło mnie,że ta poświata jest pokaźniejsza od blizn, które przecież są króciutkie

dzięki za odp.
..a z przeszywaniem blizn to pewnie warto poczekać do "po baby"
..a do lata,to one jeszcze trochę wypięknieją..
mi się też wydaje, że jakby wkładka była pół cm niżej, niż środek piersi (może z 1cm)
ale mi się podoba - nie ma tego zarysu góry wkładki hihi

i z tymi bliznami - też masz rację - nie chcę w nich dłubać teraz..
znaczna większość z Was tutaj ma za sobą te wazne dla kobiecego ciała (i nie tylko, ale skupiamy się tutaj na ciele raczej ) przeżycia, a ja jeszcze małolata pod tym względem jestem albo inaczej, małodoświadczona hihi
dlatego wszystko w swoim czasie
ale czasem tu sobie pomarudzę o te blizny....

Cytat:
ale w miarę układania się implantów blizny ostatecznie umiejscowiły się dokładnie w fałdzie:
mi też broma mówił, że to się ułoży i będzie git - po op ta lewa blizna była wyżej, niż prawa, a teraz jest odwrotnie, także układanie się piersi ma na to wpływ, ale niekoniecznie tak, jak się zaplanuje
ot, każdy jest indywiduum hihihi
Stary 2010-02-03, 14:52   #6979
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Mnie doktorek cial 1cm pod faldem.Mierzyl 10 razy odleglosc pod piersia do czubka brodawki i tlumaczyl ,ze musi tak zrobic wlasnie po to,zeby blizna byla dokladnie w faldzie. Juz zaraz po byla dokladnie tam gdzie mowil i na razie nie zmienila polozenia.Mam nadzieje ze tam zostanie.
Zaufaj mu.Wie co robi.
Dokładnie

Ja miałam cięcie bodajże ok. 2 cm poniżej piersi i jest git
Stary 2010-02-03, 14:54   #6980
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Pic!! wody....... ..........

Cytat:
a co do linea corporis... to tam proponują PIPy ... za;uje , ze co jakiś czas czyszczę skrzynkę, bo skopiowałabym maila, który mi przysłali oferujac właśnie te implanty... jeszcze przed 1 op
i pewnie gdyby nie to, ze W-wa, to pewnie ja bym je miała
mi dr.S mówił ze pracuje tylko na mentorach

Cytat:
dziękuję aldi ... przejrzę w międzyczasie

Misia i Danii... a Wy co proponujecie ? ... moze coś sprawdzonego
Horito ja kiedys tez sie w to bawiłam ,zamawialam wlaśnie na qnszt-cie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Dawaj po łacinie

PS. U mnie przed op. też wykryto guzka (średnicy ok. 3,5 mm) - musiałam przesunąć termin op. (o miesiąc) - w tym czasie musiałam zrobić biopsję, poczekać na wynik i udać się na konsultację do onkologa. Biopsja (BAC - cienkoigłowa, wiarygodność ok. 50%, o ile nie wykaże guza złośliwego) wykazała masy białkowe, onkolog dał 'zielone światło' a w trakcie op. pani dr usunęła mi to świństwo z piersi i dała do badania histopatologicznego - wynik: gruczolak.
Pani prezes to dopiero madra kobita

czy wiadomo juz co z Polili?

Edytowane przez mimi44
Czas edycji: 2010-02-03 o 14:55
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:55   #6981
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

mi też broma mówił, że to się ułoży i będzie git - po op ta lewa blizna była wyżej, niż prawa, a teraz jest odwrotnie, także układanie się piersi ma na to wpływ, ale niekoniecznie tak, jak się zaplanuje
ot, każdy jest indywiduum hihihi
Samiii - największy wpływ (oprócz innych bla, bla, bla) ma wprawa chirurga, wasz dr specjalizuje się jednak w cięciach otoczkowych, moja pani dr w cięciach pod piersią
Ale zawsze może coś pójść nie tak

Czas edycji: 2010-02-03 o 14:56
Stary 2010-02-03, 14:56   #6982
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
ooootóż to
poza tym... jak się odbiję finansowo od chwilowego dna to zaczynam odkładać na usunięcie innego tutuażu..
więc na razie w tego typu miejscach raczej o malunkach nie myślę (zeby się znowu za parę lat nie rozmyślić )
Samii
czyżby tego na Twej pięknej stópce???
Stary 2010-02-03, 14:58   #6983
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Ja miałam cięcie bodajże ok. 2 cm poniżej piersi i jest git
może u mnie tak powinno było być

Cytat:
Samiii - największy wpływ (oprócz innych bla, bla, bla) na wprawa chirurga, wasz dr specjalizuje się jednak w cięciach otoczkowych, moja pani dr w cięciach pod piersią
Ale zawsze może coś pójść nie tak
kurde.. wychodzi na to, że ja poszłam nie tak

co do specjalizowania się.. pewnie masz rację - Miszcz też robi tylko to cięcie, albo np nie robi wcale nosów (moze nie ma takiego programu komputerowego, co by mówił co trzeba i jak zrobić..), ja Bromę przecież też wybrałam dlatego, że robi ładnie na otoczce cięcie

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
Samii
czyżby tego na Twej pięknej stópce???
kochana, nie mam tatuażu na stópce, tylko na pleckach...
na stópce moze kiedyś...
taki malusi, żeby ze szpilek zakrytych nie było widać hihi

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-02-03 o 14:59
Stary 2010-02-03, 14:59   #6984
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Ufam ufam mam nadzieje,ze bedzie pieknie fajnie by bylo miec pare do krojenia, zeby samotnie nie lezec, ciekawe czy ktos na 15 kwietnia jeszcze sie pisze do dr J...hmmm

jeszcze a propos sportowcow..od dr dostane po operacyjny, ale chcialam teraz jeszcze pare kupic, obwod pod biustem taki jak teraz a miska?brac jak najwieksza?zamowilam na allegro ten shock absorber level 4 ale tylko 95D tej pani zostalo, kupilam bo tylko 45 zl...mam nadzieje, ze bedzie dobry,najwyzej zapiecie zmniejsze, tylko zeby miska pasowala...mozna tak w ciemno kupowac?
Stary 2010-02-03, 14:59   #6985
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Pani Prezes
..nie być taka ambitna
..jak się rozpędzę to mi czasem takie śmieszne literówki się gromadzą, jakby to z było nieudolnie tłumaczone z obcego jązyka na polski przez obcokrajowca
..i nikt nie koryguje
..no ale P.Prezes nie wypada.. wiem wiem..
..już..już idę zobaczyć, czy coś jest do poprawki
....bo ja zawsze dążę do perfekcji, a jak coś nie wyjdzie to

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość

Pani prezes to dopiero madra kobita
Ojej, aż się zaczerwieniłam
Stary 2010-02-03, 15:00   #6986
alela12
Raczkowanie

Dawaj po łacinie

PS. U mnie przed op. też wykryto guzka (średnicy ok. 3,5 mm) - musiałam przesunąć termin op. (o miesiąc) - w tym czasie musiałam zrobić biopsję, poczekać na wynik i udać się na konsultację do onkologa. Biopsja (BAC - cienkoigłowa, wiarygodność ok. 50%, o ile nie wykaże guza złośliwego) wykazała masy białkowe, onkolog dał 'zielone światło' a w trakcie op. pani dr usunęła mi to świństwo z piersi i dała do badania histopatologicznego - wynik: gruczolak.[/QUOTE]

kochana, chetnie bym dala po lacinie ale tu jest jedno slowo po lacinie a drugie w tym samym zdaniu po niemiecku. W sumie nie kazali robic biopsji, ja juz 10 lat temu mialam w ten samej piersi wlokniaka- gruczolaka i go usunelam ale wiem, podobno teraz niby to samo mam.

takie mam tu kwiatki: ze wyglada to jak Fibroadenom. twardy.
Stary 2010-02-03, 15:03   #6987
listopadowa80
Zakorzenienie

Alela - Hellooooo! Jesteś jeszcze?

......................... ......................... ............

Ja kurde znowu, ale się nie śmiejcie
Stary 2010-02-03, 15:03   #6988
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Polili jeszcze nie odpisuje ... pewnie slodko śpi... albo stęka

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 15:05   #6989
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alela12 Pokaż wiadomość
-
kochana, chetnie bym dala po lacinie ale tu jest jedno slowo po lacinie a drugie w tym samym zdaniu po niemiecku. W sumie nie kazali robic biopsji, ja juz 10 lat temu mialam w ten samej piersi wlokniaka- gruczolaka i go usunelam ale wiem, podobno teraz niby to samo mam.

takie mam tu kwiatki: ze wyglada to jak Fibroadenom. twardy.
Gruczolakowłókniak - guz niezłośliwy
A przepisz dokładnie (łącznie z niemieckim)
Stary 2010-02-03, 15:06   #6990
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Horo jaki rozmiar sportowego stanika powinnam sobie kupic biorac pod uwage ze bede miala 450 cc? na pewno 38 ale jaka miska

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości