|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Konczita, ty diable wcielony, gdzie jesteś
![]() ![]() ![]() Azakowana, ja może odpowiem też na pytanie, które Jocie zadałaś. Piłam ziółka ojca Sroki i u mnie to nie było tak, że wiedziałam na pewno, że te są odpowiednie. Podejrzewałam, z czym mam problem i tak szukałam, ale dla mnie to było szukanie na oślep trochę. Pewnie gdyby się nie udało, to bym zmieniła na inny zestaw ziół. Jota, jak po wizycie u lekarza? Anciaahk, jak samopoczucie? Ilonko, dziś lepszy humor? Mnie dziś tak wkurzyła baba w rejestracji, że normalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Pomidora i Tobie te zioła pomogły?
#4503 |
Zakorzenienie
|
Mi nie pomogły, przestałam je pić i zaczęłam brać wiesiołek i siemię lniane, a mąż do Salfazinu dodał wit. E (może zwiększyć żywotność plemników nawet o 120%) i w tym cyklu zaszłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zadomowienie
|
hello dziewuszki
dzionek mi zleciłą siedziałam i pisałam moja pracę dr i nawet mi idzie ![]() Za godzinkę tż wróci z Pracki zjemy obiadek i pojedziemy do sklepu bo Tż dostał premię a marzył nam się dobry ekspres do kawki i jedziemy zobaczyć. Tak jak pisałyście dziś już wtorek zaraz środa potem czwartek piątek i zrobię tą bete. Choć zastanawiam się czy to nie za wcześnie??? No niby kazała mi tak zrobić ale to będzie 11-12 dni od OWU i tak się zastanawiam czy to nie za wczesnie??? Anciahk tobie też kazano testować po jakiś 10 dniach tak? Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-02-02 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tego co wiem, beta powinna być miarodajna ok. 10 dnia po owu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja Owu miałam 24 albo25 styczeń. Więc będzie ponad 10 dni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Co tutaj taka cisza..............
Konczita czekamy na Twoje wiesci ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz piję mieszankę Sroki, tak na próbę. Nie wiem, czy jest dla mnie odpowiednia, bo ja owulację mam normalną. Jak będę miała USG zobaczę czy będzie jakaś różnica w porównaniu z USG bez picia ziółek. Piję zioła, bo próbuję już wszystkiego. Cytat:
Wizytę mam 12 lutego, teraz mam @ Konczita trzyma nas napięciu ![]()
![]() |
#4509 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny.....Jestem na swoim i powoli wracam do Was
![]()
#4510 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#4511 |
Zadomowienie
|
Ale u Nas sie spokojnie zrobiło ostatnimi czasy....
Ja dziś postanowiłam do pracy przyjechać. Muszę się spotkać z promotorką Potem postanowiłam zapisać się na angielki na konwersacje. nie mam z nim styczności teraz i zaczęłam się cofać ![]() U mnie bez zmian mam wrażliwe sutki od szasu do czsu zaboli mnie jejnik i mam strasznei "mokro" ale to chyab objawy @ temeratura mam ok 37,3 no ale do @ raczej jeszcze około tygodnia Anciaahk co u Ciebie czemu sie nie odzywasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Dorotko a Ty zawsze mialas tak dlugie cykle
![]() ![]() Ilonko no to tempka super jesli utrzyma sie w gorze a tego zycze to bedzie co swietowac ![]() ![]() Gin kazal zbadac progesteron w 21dc. Z rozbiegu zrobilam tez prolaktyne,niewiem czy dobrze?? Przeczytalam w necie ze to ona moze byc winna wiec postanowilam sama sprawdzic...Ale tez dziewczyny pisaly ze sprawdza sie po obciazeniu....nic nie rozumiem ![]() Odebralam wyniki i tak Progesteron chyba w normie 14,1 ng/ml Prolaktyna 40,64 ng/ml Chyba za wysoka prawda?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiscie jakoś tak cicho na forum ostatnio.Chyba nikt nie chce nic pisac,bo czeka na wieści od Konczitya wtedy to już poleci ![]() A ja zostałam wczoraj ciocią drugiej córeczki mojej przyjaciółki(dla pierwszej jestem matką chrzesną) ![]() A co z Velluto?Danią? Pomidorko jak tam u ciebie samopoczucie? Ilonko zapowiada się obiecująco ![]() Edytowane przez coralady Czas edycji: 2010-02-03 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jota, coś mi się pomyliło z tą twoją wizytą ![]() Anka, i jak na swoim? ![]() Konczita, ty to coś ściemniasz albo sobie wmawiasz ![]() ![]() ![]() ![]() Ilonko, objawy obiecujące, trzymam kciuki ![]() Bombko, mi też się wydaje, że prolaktynę masz za wysoką, ale jak pisała Coralady, prosto ją zbić ![]() ![]() Coralady, gratuluję zostania ciocią ![]() ![]() ![]() ![]() Aanciahk ![]() ![]() ![]() Miałam dziś noc koszmarów, dobrze, że się skończyła. Jutro wizyta i gina - trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez jestem... pierwszy brat ma cudnego synka,a w maju zostanę obdarowana drugim bratankiem lub bratanica. Potem już tylko mama chce być ![]() Cytat:
![]() Pomidorko trzymam kciuki i wracaj do nas ze świeżymi fluidkami. No i mysl o czyms przyjemnym przed snem wtedy sny tez beda milsze ![]() Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2010-02-03 o 10:55 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Laseczki cos mi sie poprzestawiało ale niby po Luteinie zawsze przychodzi wiec czekam grzecznie
a dzisiaj mam doła musiałam dać chłopakowi wypowiedzenie no jasna cholera !!!!!! ![]()
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ściskam babulki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam dziś taki dziwaczny sen. Śniła mi się moja koleżanka z którą nie widziałam od ponad roku bo się ściekłyśmy ![]() Ja chyba świra dziewuchy dostaje, niedługo oprócz monitoringu u ina będę do psychiatry chodzić.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Ilona coś mi się wydaje, że Cię gin za bardzo nakręcił. Wyluzuj
![]() Jeszcze tylko dwa dni ![]()
#4520 |
Zadomowienie
|
Już luzuje pomału. Nawet nie wiem czy pójdę w piątek na tą betę czy spokojnie nie poczekać na termin @. przynajmniej w weekend jeszcze spokojnienie poszaleje bo na narty chcę jechać a jak będzie dupa to na pewno mi się odechce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Ja bym na Twoim miejscu poczekała, ale myślałam że Ty jesteś zdecydowana na ten piątek.
Ja w piątek idę na pierwszy monitoring w tym cyklu. Zobaczymy ile tym razem pęcherzyków wyhodowałam.
#4522 |
Zadomowienie
|
Ja mam iść z polecenia Pani Dr ale zaczynam się zastanawiać czy te 12 dni po Owu jest sens iść. Czy może zrobić sikacza jakiegoś czułego. TŻ
musi mi pomóc w decyzji choć współczuje mu bo moje humorki ostatnimi dniami nie są zbyt miłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa aankaa78(Ania, 31 lat)~~~~~~~~~~~@ 14.01 dolnośląskie agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 30.01 Łódź starania zawieszone asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 21.01 Malopolska Dra (Daria, 23 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 10.12 ![]() edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 18.01 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @23.01 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 IlonaN2 (Ilona, 27 lat) ~~~~~~~~~~~ @ 11.01 Kraków Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~~~@ 07.01 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 ![]() Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 20.12 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 11.01 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 01.02 mazowsze Pomidora (Kasia, 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12 ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~~~~@ 27.09 Stokrotka81(Justyna, 29lat)~~~~~~~~@ 07.01 Lubelskie Są dwie kreski II... obecnie: 9 ![]() Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ??? Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ??? Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ??? Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ??? Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 10.05.2010r. ??? lub ??? Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ??? Darianna25 (Daria, 31lat) t.p. 20.06.2010r ??? lub Mateuszek ![]()
#4524 |
Zadomowienie
|
O Konczita zawitała
![]() A czy @ przyszła czy może nie ?? Właśnie wpadłam na pomysł fryzjera i już się ubieram. Idę coś zmienić zetnę, ufarbuje może... Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-02-03 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie....
ja sie rzadko odzywam, bo na nic nie mam sily, chodze jak zombie...szczegolnie po ostatniej nocy. do tego rano mialam wizyte u dentysty i higienisty jamy ustnej. Za to teraz czuje sie , jakby miala nowa szczeke... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() najgorsze to jest to czekanie .... Fajnie, ze zajrzalas Konczitko , bo o malo z napiecia watek nie wybuchl ![]() Cytat:
ale z tym psychiatra to przegielas...ze smiechu oplulam monitor, choc to oczywiscie wcale nie smieszne. ale wyobrazilam sobie Ilonke pedzaca zaraz po monitoringu na sesje z psychiatra ![]() swoja droga , mi tez by sie przydala , zwykle maja takie wygodne kozetki , na ktorych mozna sie polozyc, to ja bym sie tak polozyla i zdrzemnela.. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
Taka kolejka u tego fryzjera że sie poddałam
![]() A z psychiatrą to oczywiście żarty i mam nadziej że nie będzie mi potrzebny hiihh Czekam Na TŻ bo dziś wróciłam wcześniej z pracy, Zrobiłam obiadek (chińskie risotto) Mam straszną ochotę na winoooooooo!!!! Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-02-03 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() boze obiad trzeba zrobic!!!!!!!!!!!!!!!! zapomnialam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
No Nikuś to mi humorek poprawiłaś
![]() Zapomniec o obiedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.