![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
a ja jak dotad - 2 jajka, kromka chleba wlasnej roboty, no i galaretkaaaaa.
nie wiem jak wy macie, ale ja po porstu musze codzien zjesc cos slodkiego , bo inaczej wpadam w depresje. a tak chcialabym pzrejsc do wyzszego poziomu i nie zuwazac.... ide machnac sto pzrysiadow i spadam na wrotki ![]() ponoc pzrysiady dobre sa na schudniecie z brzucha i pupy. jakos nie zuwazylam, i choc tylek mi nie wisi to nietety nie chce zmalec ![]() jak paztrte na was ile wy robicie to az mi wstyd - ani aerobik, ani masaz, ani silka. zaczne biegac chyba od pzryslzego tygodnia....juz czas sie zaczac pzrygotowywac do sezonu krotkich bluzek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Zadomowienie
|
Melkas widzę, że nieźle sie trzymasz, nic zakazanego nie zjeść w Macu to nie lada wyczyn, oby tak dalej
![]() Bettix kurczę, ale masz super z tymi lecącymi spaodniami, ja uwielbiam to uczucie ![]() ![]() Niutka odśnieżanie to niezłe ćwiczenie, więc częściowo jestes rozgrzeszona ![]() Gigosia jak ćwiczysz, to wyrabiasz mięśnie, a one są cięższe niż tłuszcz, dlatego spadek wagi może być mniejszy. Proponuję się zmierzyć i kontrolować też wymiary, czasami waga się nie zmienia, a centymetrów powoli ubywa ![]() Ja już po obiadku - średnio dietetycznym, bo ziemniaczki z bigosikiem. Na dodatek nie wiem, czy dam radę dzisiaj poćwiczyć, bo mam zajęcia do 20 i pewnie będę zmęczona, ale może się zmobilizuje jak na mnie nakrzyczycie, że szukam wymówki ![]()
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
no to ja swoj jadlospis wstawie:
snidanie: pol makreli z ogorkiem kiszonym obiad: chili corn z tofu pol sloika deser: jog naturalny kolacja: zupa pom ktora sie wlasnie robi ![]() a pozniej pocwicze .bo narazie mnie trzesie chyba sie przeziebilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
ja dziś nie ćwiczę
![]() ![]() ![]() Bettix czuję, że u ciebie 5 z przodu się pojawi. I nagroda się należy za piękne ćwiczonka więc kup spodnie ładne i bikini na sznureczkach ![]() ![]() Melkas, a co to małż już funduje prezent ? I dobrze, bo już zakład przegrał ![]() ![]() Gigosia to zmęczenie to może być efekt diety organizm się buntuje, do tego ta wieczna zima, ale hormonki też lepiej sprawdzić ![]() Idę się nafaszerować lekami i do łóżeczka A może któraś za mnie poćwiczy? Są chętne? ![]() trzymajcie się, ![]()
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
Agika... Aguś kuruj się i zdrowiej! Ja kocham zimę i to właśnie w takim wydaniu
![]() ![]() ![]() ![]() ja za chwilkę za swoje się biorę. Miałam dziś się pomasować, ale jakiś leń mnie dopadł... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- meldunek: brzuch proste=5x 30, pośladki+wew uda=5x 30, wew uda (piłka ściskanie)= 2x40, ręce(piłka ściskanie)=2x 50; rozpiętki(ciężarki)= 3x 30, ręce "firaneczki"=2x 30. Troszkę dziś dałam na ręce, zobaczymy czy jutro utrzymam długopis ![]() miłego wieczoru ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-03 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() Po pierwsze to jestem strasznie wkurzona ![]() ![]() ![]() Tak wyglądał jeden z talerzy: Załącznik 2840995 Sosjerka, waza całe odrapane, normalnie mnie trafia ![]() Dziewczynki nie zobaczę 5 z przodu, bo zwiększyłam drugie śniadania... aby tą końcóweczkę wolniej już chudnąć. Tak ok. -0,5kg dało by mi wielką satysfakcję. Ale po tej diecie, to org chyba wszystko przetwarza, bo coś rzadko do wc chodzę ![]() Melkas, ja się nigdzie nie wybieram ![]() ![]() ![]() Ale masz fajowo, weźcie nas ze sobą ![]() A próbowałaś ciepłej kąpieli lub poduszki elektrycznej na brzusio? Lenuś, na drętwienie rąk zaaplikuj sobie "Magne B6" kosztuje ok. 22zł, ale pomaga ![]() W spódnicy napewno wyglądasz seksowniej niż ja w spodniach. Faceci lubią popatrzeć na nóżki ![]() Oj, musiałam edytować post, bo zapomniałam Ci lania zrobić za to, że szukasz pretekstu by nie ćwiczyć.... Kurka, ale za bardzo Cię lubię, by Cię złoić. Może taka minka wystarczy za motywację: ![]() Aga, kuruj się i nie poddawaj choróbsku ![]() ![]() Mój mąż wczoraj kichał raz za razem, więc zrobiłam grzańca. Dziś na śn. był serek z tuńczykiem i czosnkiem, ale te zabiegi nie pomogły. Dalej kicha, a mnie zaczęły boleć migdałki ![]() ![]() Ja już po biegańku 6,5km + brzuszki 2x50. Przyznam się, że trochę mi się nie chciało... ale satysfakcja tym większa ![]() Miłej nocki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-03 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Zadomowienie
|
Bettix niestety nie poćwiczyłam, bo wróciłam dosłownie pół godziny temu i byłam strasznie głodna i zmęczona. Obiad zjadłam o 15 i do tej pory nic, więc wybacz, ale nie dałam rady. Taki głupi dzień niestety.Na dodatek musiałam coś zjeść, więc dokończyłam zupę, ale zostawiłam wszystkie ziemniaki, tylko popiłam i warzywka zjadłam i triche polędwicy sopockiej.
Dzięki za radę odnośnie rąk, kupię ten preparat, bo to naprawdę męczące ![]() A jeśli chodzi o serwis, to współczuję, też bym się wkurzyła. Szok!! A pisałaś do tego sprzedawcy? Powinien ci zwrócić całą kasę razem z przesyłką.
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.Właśnie wróciłam z pracy( 17 godzinny maraton
![]() śniadanie: 2 jajka na szynce gotowanej, jedna kromka chleba przekąska: 2 ciastka owsiane obiad: ozorki w sosie chrzanowym( niewiele sosu) 150 g kaszy jęczmiennej, 150 g surówki z buraczków( daawno nie jadłam) przekąska: 3 kostki czekolady deserowej kolacja: gotowany brokuł( ok 150 g) posypany żółtym serem i plaster sera brie, i plaster szynki, zapieczone w mikrofali.-tak wymyśliłam na szybko do tego wypiłam 3 l wody z cytryną, magnez rozpuszczalny, 3 kawy z mlekiem i 3 herbaty( 1 czarna z cytryna i 2 czerwone) Miałam ochotę na grzańca bo mi coś w gardle drapie ale czasu brakło. Dzięki dziewczyny za pobłażliwość za mojego tosta wczorajszego ![]() Gigosia, obawiam się ze twoje złe samopoczucie jest spowodowane niedoczynnością, tak samo się czułam jak ją miałam.Przy niedoczynności tętno jest niżże, u mnie było 50 uderzeń na minute, a teraz mam ok 70. Mam jednak nadzieje,że się mylę.A pomidory bez skóry i czerwoną fasolę w puszce kupuję w Biedronce, kosztuje tylko 1,69 zł. Betix ja kiedyś też na allegro kupiłam sprzęt, który mnie rozczarował,wiec wiem co czujesz.
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
hello
melduje ![]() a dzis sniadanko ![]() ![]() obiad: tunczyk z jajkiem i kiszonym ![]() kolacja chili corn -pol sloika mi zostalo ilioni ja sie obawiam ze to cos z hormonami ![]() a co do zakupow w Biedronce hmmm ![]() bettixkoniecznie odeslij te talerze...dziedy jedne ![]() ![]() agikazdrowka zycze ![]() ![]() ja dzis do robotki wiec milego dzionka zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
dzień dobry z rana...
Bettix... Współczuje z tym serwisem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciepły kompres na brzusio ![]() ![]() No super, to się pakujcie i dawajcie z nami ![]() ![]() Ilion... Rany, ale Ty w siebie płynów wlewasz?! Będzie ok. 5 l (chyba, że te kawy i herbaty to filiżanki). Ja coś czuję, że mi się woda w organizmie zatrzymuje. Dziś nieopatrznie stanęłam na wagę i znowu 1kg więcej ![]() Gigosiu... W lidlu też znajdziesz, na pewno ![]() ![]() ![]() Dziś rano nie ćwiczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() menu: 8:45 - śn: 3szt pano, 4xpl krakowska sucha, 10g sera brie light, kawa z kropelką mleka 10:30 - herbata czerwona, 1szt ciastko otrębowe, baton musli (coś słodkie za mna chodzi... ![]() 11:30 - jabłko 13:00 - 4szt ciastka otrębowe, 10szt śliwka suszona, herbata czerwona 15;00 - 2x pano z pasztetem drobiowym, herbata zielona, 2xpl sera brie 19:30 - 300ml kefir 0%, 15szt orzechów laskowych, 3xpl ser żółty reszta w trakcie...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-04 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki jeszcze wczoraj dzwoniłam do tej firmy, gdy kobieta usłyszała jaka jestem wściekła, to obiecała zwrot pieniędzy. No zobaczymy jak to się skończy...
Lenko, 1 opak. powinno załatwić problem ![]() Ilion, ja prawie wszystko kupuję przez Neta, bo nie lubię chodzić po sklepach (wiem... dziwna jestem), ale coś takiego przytrafiło mi się pierwszy raz. Ale Ty dziewczyno tyrasz ![]() A dzisiaj wydrukowałam sobie przepis na Twoje kulki ziemniaczane i będę robiła w niedzielę do obiadu. Dam znać jak wyszły ![]() Gigosia, ciekawa jestem jak pójdzie Ci ważenie w piątek? I Aga ma rację dieta stosowana po raz pierwszy daje lepsze efekty, w powtórkach już jest gorzej ![]() Melkas, jesteś Kochana... ale to ma być wyjazd rodzinny, więc nie będę się wcinać między wódkę, a zakąskę, hi hi. Udanego odpoczynku ![]() ![]() A ja też stanęłam dzisiaj na wadze ![]() Zachęcona komentarzem Agi o tej 5 z przodu...i... przeżyłam zdumienie ![]() ![]() A tak ładnego tygodnia pod względem diety i ćwiczeń jeszcze w tym roku nie miałam... Najdziwniejsze jest to, że brzusio fajnie już wygląda, a waga "stoi" jak zaklęta. Za tydzień będzie jeszcze gorzej, bo przylezie @, będzie tłusty czwartek (mama piecze pączki, ja faworki do pracy dla mnie i dla M), a także rocznica rodziców. Chyba wywalę małpę przez okno na 2 tygodnie ![]() Nie zrażam się jednak i ćwiczonka dzisiaj będą ![]() A może spróbuję jeść coś słodkiego po południami do kawy jak dawniej? Skoro wyrzeczenia są mało skuteczne? W tym tygodniu, to nawet capuccinno rzadko piłam po południu. Hm... może jak nie dostarczam słodkości, to w org budzi się czerwona lampka i czuje, że coś kombinuję? W nadchodzącym tygodniu słodkości będzie trochę... aż mnie ciekawią efekty ![]() Póki co moje menu: 7,00 serek wiejski (200g) + 3pl wędlinki + jajko -> w formie sałatki, ale pychota 8,15 kawa czarna - zwana siekierą, bo musiałam się obudzić 9,20 woda n/g + koncentrat 11,00 dwie kromki chleba z serem Delikate (ten w plastrach) Melkas kupujesz ten, czy ten do smarowania? Mi smakują oba ![]() 13,15 pokrzywa (właśnie piję) 14,00 jabłko 15,30 to samo co wczoraj. A po południu zjem loda, na złość tej głupiej elektronicznej małpie ![]() A tu coś do poczytania o dietkowaniu w różnych fazach cyklu: http://zdrowie.onet.pl/1593116,2039,...filaktyka.html ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Melkas, mam nadzieję, że poprawiłam Ci humor swoim skokiem wagowym?! To pewnie powietrze nas tuczy ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-04 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Zadomowienie
|
kochane melduje ze zyje ale brak czasu na pisanie hehe wolepoczytac was
![]() melkas kochanie ja tez dzis stanełam na wage i u mnie tez 1kg wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() szatanko jak tylko znajde chwilke sposobnosci zabieram sie za szukanie cwiczeń nie pamietam gdzie sa zapisane a mam tego sporo w kompie buziaki dla wszystkich ![]() wieczorkiem zdam raport
![]() |
#1213 |
Zadomowienie
|
Melkas, Bettix ja tylko cichaczem z pracy napiszę, że zaczynam wierzyć, ze dzień grzechu przynosi dobre efekty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1214 |
Zadomowienie
|
Aga, chyba muszę zainwestować w jakąś lupę, bo za pioruna mięśni nie widzę
![]() Jak wrócę do domu, to sobie z nimi pogadam ![]() A tak poważnie, to ja też lepiej leciałam w dół jak nie żałowałam sobie deserków do kawy, ale teraz nie chciałam, aby po tej dietce oczyszczającej jakieś jo-jo się przyplątało i dlatego uważałam. Zresztą jak na tydzień: 2 herbatniki, 1/3 paczki chipsów (po tym wieczorze ważyłam mniej, ha ha) to przecież nie jest dużo. Może to brak sauny w tym tygodniu? Ale za to było dodatkowe biegańko i brzusie ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
Kobietki, ja tego po prostu nie czaję
![]() ![]() ![]() ![]() Aguś ja od początku roku to prawie co sobotę ![]() ![]() ![]() ![]() Olunek... Cześć dziewczyno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix...No powietrze, pewnie że powietrze! A nie pomyliłam się, to mięśnie... ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-04 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Zadomowienie
|
Wiecie ci te wahania wagi rzeczywiście są dołujące i czasami niezrozumiałe i strasznie zniechęcają
![]() ![]() ![]() Melkas a co to za ciasteczka dla cukrzyków? Chętnie bym wypróbowała ![]() ![]() Wesoły okres ci się zapowiada ![]() ![]() Ilion też jestem w szoku odnośnie twego picia, ja bym tyle nie zmieściła ![]() ![]() Potem jeszcze zajrzę, teraz lecę na aerobik.
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
lenka no własnie u mnie z tym piciem to tragedia ale mam tak od zawsze.walcze choc nieraz tak jak wczoraj polegam. to jest tak ze przypominam sobie ze musze sie napic ale zamiast zrobic to od razu to chce chce dokonczyc inne rzeczy no i...zapominam.jem za to bardzo duzo warzyw choc to nie to samo ale zawsze jakies nawodnienie jest.
a dzis umieram- biegunka mnie dopadła i nie wiem z czego. w sumie nic takiego nie jadłam. juz mnie moje 4 litery tak bola od wizyt w wc ze nie wiem jak siasc ![]() ![]()
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
Melkas ja mam lepszą metode na spotkanie albo wręcz "małzeństwo" z toaletą.Wypróbowałam kilkakrotnie
![]() ![]() ![]() myślicie,ze za dużo wody piję?Ale mi sie strasznie pić chce ![]() ![]()
![]() |
#1219 |
Zadomowienie
|
Ilion mój też strasznie leniwy tydzień jest, nawet jutrzejsze ważenie mnie nie motywuje, bo chyba nie będzie dobrze.
![]() ![]() ![]() Bettix okropieństwo z tym serwisem. Nie odpuszczaj ![]() ![]() Odnośnie wody, to nie wiem, czy można za dużo wypić? A Ilion u ciebie to nie jest związane z hormonami? Bo koleżanka co ma tarczyce, też dużo pije. ![]() Olunek, skad ta biegunka. Pewnie wirusek. Weź może jakiś stoperan. Aleś sobie kurację przed ważeniem załatwiła ![]() ![]() Słuchajcie, a może to jest tak, żeby spalić tłuszcze to słodkie jest potrzebne? Wiem może trochę naciągana teoria, ale do nas 30+ pasuje ![]() ![]() Melkas ja też mam imprezy prawie co tydzień, tak sobie umilamy życie z sąsiadami, znajomymi itp, no i imprezka za imprezką, ale co przez dietę mam się nie spotykać. Kochana damy radę. Ja zawsze szykuję sałatki mięska zgodne z SB, czasem coś podjem niewskazanego, ale nie żałuję. Na jutro sąsiadka robi krokiety, a ja zrobię bogracza niskokalorycznego ![]() ![]() Bettix po co lupa ![]() ![]() Olunek czekam na raport, może mnie zmotywuje. Gigosia jak tam choróbsko walczysz_ popryestawialo mi sie na klawiaturye, musy poprawi potem resyta bo mam do dodania o weglach
![]() |
#1220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie, co ja wcale tak się nad jedzeniem nie trzęsę, po prostu zaczęłam myśleć co jem. Jeżeli mam ochotę na np.: coś słodkiego - wybieram baton musli a nie "marsa"; chleb ciemny nie biały, itd. Ale jeżeli strasznie zachciałoby mi się świeżej bułeczki z masełkiem - po prostu zjadłabym ją ![]() ![]() ![]() ![]() Ilion... DZięki za radę ![]() ![]() ![]() ![]() Oluś... Trzymaj się ![]() meldunek: bieżnia = 20min, v=7km/h, 2,2km = -205kcal, orbitrek= 12min= -100kcal, nogi (wszystkie partie mięśni)= 2x30; brzuch proste= 2x40. miłej nocki ![]()
![]() |
![]() |
#1221 |
Zadomowienie
|
Melkas, nie miałaś się cieszyć... tylko poprawić sobie humor
![]() ![]() ![]() Lenko, zdecydowanie wracam do deserków ![]() ![]() Olunku, nie chcę Cię straszyć, ale Twoje nerki tak długo nie pociągną ![]() ![]() Ilion, niewiarygodnie dużo pracujesz i nazywasz ten tydzień LENIWYM? Fajny ten Twój sposób na WC, a powiedz mi nie jest to szkodliwe? Ja po pracy pojechałam z M szukać nowego kompletu na rocznicę rodziców i strasznie się cieszę, bo udało się kupić ![]() ![]() Tak jak obiecywałam, to ćwiczonka wykonałam 6,5km z V=7,4km/h + 2x50 brzuszków. Nie powiem, żebym z entuzjazmem się za nie zabierała dzisiaj ![]() Zmykam do kuchni skończyć zupkę rybną, udało mi się kupić łososia (2,20kg), więc będzie jutro uczta ![]() Miłej nocki ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
dobra już normalnie piszę,
no więc dziś jadłam szczególnie dużo węgli i wiecie co, cały dzień byłam głodna i miałam chęć na podjadanie. A wieczorem to już cięzko było mi sie opanować. Coś w tym jest. Menu; Śniadanie: owsianka 3 łyżki, mleko 2% Przekąska; jabłko lunch: 5 pierogów ruskich, kefir przekąska 2: jabłko, kolacja: chicken burger: grahamka, grilowana pierś, salata, ogórek pomidor, sos ketchup jogurt, kawałek kiełbaski, kawalek pomarańczy, I za waszą namową grzaniec ![]() Ilion jak ty dajesz radę tyle godzin w pracy. Szok ![]() Dobrej nocy i jutro od rana do raportu - waga i zmiana od ostatniego tygodnia ![]() pozdrawiam
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() A wizualnie jest lepiej, nawet sobie jeansy mniejsze ostatnio kupiłam (i luźne są!). Właśnie jutro dodatkowo robie pomiary obwodów (robię je co 2 tyg) - zobaczymy jak wypadną ![]() ![]()
![]() |
#1224 |
Zadomowienie
|
Aga, węgle trawią się 2h i dlatego człowiek jest zaraz głodny. Białka 6h, więc długo trzymają.
Dlatego też, jak jem słodkości, to następnego dnia trudno mi się im oprzeć i dawniej jadłam prawie codziennie, ale w małych ilościach. Teraz nie jadam i nie mam na nie ochoty. A ten dzisiejszy lód naprawdę mi nie smakował ![]() Melkas, to chyba zainwestuję w centymetr krawiecki, bo nie mam. W domu mam tylko metrówki zwijane, lecz nie nadają się. Póbowałam ![]() Ja od jutra wprowadzę jeszcze jedną zmianę: zmniejszę prędkość biegania do 7km/h. Co by te mięśnie tak nie rosły ![]() I wprowadzę słodkości (proszę na mnie nie krzyczeć - to będzie test), ale dopiero za tydzień, bo ten zbliżający zarezerwowałam na tłusty czwartek. Do jutra Piękne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Zadomowienie
|
agika haha zalezy co cie motywuje kleska czy sukces?
![]() 1ś: bułka z ziarnami z poledwica 2ś:serek wiejski o: sałatka z połowy duzej kapusty pekińskiej+papryka+cebula czerwona + sos czosnkowy+ pół mielonego p: kawa z mlekiem:P k: serek wiejski z tym piciem macie racje zreszta moj tz cały czas mnie za to ochrzania. codziennie prawie wykład mam. zreszta widac juz efekty-skora odwodniona najbardziej widoczne pod oczami. spróbije sposobu serduszka ![]() melkas te ciasteczka to chyba otrebusiehttp://www.bogutynmlyn.pl/go/_info/?id=308&page= ![]() a co do biegunki to niech sobie bedzie przynajmniej sie przeczyszcze ciut ![]() betix pochwal sie prezentem . poprzednia zastawa fakt jakby z odpadow była ale ludzie maja tupet ![]() ![]() eeeeee cos miałam jeszcze napisac ale zapomniałam...czyli wniosek do chromu musze dodac lecytyne o ile nie zapomne ![]() buziaki edit: juz wiem a propos słodyczy... jak kiedys sie odchudzałam i byłam na naprawde bardzo rygorystycznej diecie to w niedziele jadałam normalnie bez wybrzydzania ze tłuste czy słodkie i co... waga spadała baaardzo szybko ( doszłam do 46 kg) no niestety pułapka było to ze popsułam sobie metabolizm i juz takie rzeczy nie działaja. ale przy rozsadnym takim działaniu mozna pieknie podkrecic metabolizm ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-04 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Raczkowanie
|
Betix,Melkas, Agika mój ciezki tydzień skończy sie w poniedziałek( w sumie będzie 65 godzin, czyli o 24 więcej niż norma tygodniowa). Robię to tylko dla kasy, bo jakoś z długów wyjść nie możemy, ale przyznam, ze padam na twarz.Wczoraj np poszłam spać ok 24 a już 5,30 pobudka,koszmar.Zawsze uważałam sie za leniwą, myślałam, że praca jest smutną koniecznością zapewniającą byt i dostatek, ale coraz częściej zauważam u siebie objawy pracocholizmu. Np jak jestem na urlopie albo zwolnieniu już po 3 dniach zaczyna mnie nosić i odczuwam niepokój.Da się to leczyć? Betix nie wiem czy picie takiej ilosci kwasu z ogórków nie jest szkodliwy,mój organizm buntuje się jak widac.Ale wiemtez, ze kwas z kiszonych ogórków albo kapusty jest bardzo zdrowy bo ma duzo wit C i kwasu mlekowego ale nie w takiej ilosci jak ja pije.Jak wypije tylko 1/2 szklanki a nie litr to nie mam żadnych rewelacji żołądkowych, ale ja tak lubię ten smak
![]() ![]() Olunek ja na biegunkę( taką zwykłą, nie po kwasie z ogórków) , zwłaszcza jak przy okazji czuję się jak podczas grypy zażywam NIFUROKSAZYD, bez recepty i leczy a nie zatyka jelita tak jak np STOPERAN. Wow ale dziś nagrezdałam, a oczy mi się kleją, że aż zapałki wszystkie zużyłam ![]()
![]() |
#1227 |
Wtajemniczenie
|
U mnie niestety kiepsko
leń, leń, leń ![]() nic nie ćwiczyłam, a do tego wylądowaliśmy z mężulkiem na pizzy w knajpce i zeżarłam 4 wielkie kawały, bo myslelismy, ze będzie mniejsza, a ona była wielka ![]() jutro będzie futro ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
hello
to no sie zwazylam ![]() ![]() i sama nie wiem czy to ze po raz kolejny ta sam dieta, czy to ze cwicze troche czy to ze @ nie moze sie rozkrecic ![]() wczoraj pojezdzilam 40 min na rowerku i troche HH pokrecilam aa i jadlospis: sniadanie: 2 jajka, 2 plasterki szynki gotowanej i pomidorki +kawa+jog nat obiad pracowy: 2 kanapki SB aa na kolacje jeszcze nie wiem ilion ogorki kiszone mniam mniam..ale az tak sok na ciebie dziala ![]() agika jak czlowiek przeziebiony to nic sie nie chce..zycze szybszego dojscia do formy ![]() melkas ![]() olunek ja tez tak duzo nie lubie pic.ale u ciebie to przesada..chyb musisz sie zmusic ![]() a mi sie zdaje ze zapotrzebowanie na wode nie jest zwiazane z hormonami tarczycy bo ja tak samo jak ilion po jej pozbyciu a pic az tak mocno sie nie chce ..zwlaszcza zima... dobra kofane zajrze wieczorkie popatrzec na wasze wagi..mam nadzieje ze bedziemy mieli sie z czego cieszyc milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Zadomowienie
|
Hejka z rana
![]() Dzisiejsze ważenie: 60,85kg ![]() Tak mnie nagrodziła ta elektroniczna @ za wczorajsze latanie po sklepach i ćwiczenia, no chyba, że ten lód był za mały? ![]() ![]() ![]() Olunku, te ciasteczka wyglądają bardzo smakowicie ![]() ![]() Ładne to Twoje wczorajsze menu ![]() Ilion, ja to nawet ogórków kiszonych samych nie zjem, chociaż np. w sałatce mi nie przeszkadzają. Może czegoś Ci brakuje w org skoro tak się upomina o ten kwas? Pytałaś lekarza, co to może być? Niutko, Niutka jest leniem... jest leniem... ![]() ![]() Gigosia, już 40 min na rowerku śmigasz? No pięknie ![]() ![]() Jakbyś nie była na SB, to powiedziałabym, że nawet za dużo spadłaś. No, ale to jest taka dieta, że jak się ją ładnie stosuje, to dużo się traci. Ważne jest by potem z niej "wyjść",a nie zaprzestać, to jo-jo nie będzie ![]() Melkas, w duszy wczoraj liczyłam na to, że chociaż te -0,05kg będzie na minusie w stosunku do poprzedniego ważenia, no cholerka nie udało się ![]() A może to jakiś test na "twardość" charakteru? ![]() Moje dzisiejsze menu: 7,00 dwie kromki chleba z serkiem Delikate, kawa czarna 9,00 filiżanka wody n/g + koncentrat 11,00 kefir (400ml) + 3 Pano w między czasie: pokrzywa i filiżanka wody n/g + koncentrat 13,00 Kubuś 15,30 zupa rybna + kawałek łososia Po południu drzemka, już się z mężem umówiliśmy ![]() Potem bieganie + brzusie, a co twarda jestem i się nie poddam bez walki ![]() ... Dziewczynki zobaczcie co znalazłam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402228 I po przeczytaniu tego wątku, zdecydowanie mam lepszy humor ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-05 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
witajcie,
ale sie czuję, kaszel mam taki, że serce mnie boli. ![]() Gigosia super wynik, wcale nie tak mało jak na SB. ![]() Bettix - no małpa jednak, jednak walczy z tobą. Choć wiemy,że wygląd, figura i jędrność się liczy, to jednak chcemy, by waga szła z tym w parze. Pewnie będzie jak nam pisałaś przy ostatniej walce, jak kg nagle zaczęły lecieć okropnie. Trzymam za ciebie i za twoją małpę, bo boję się o jej byt jak tak dalej pójdzie ![]() Ilion 65 godz, nieźle. Normalnie wykończysz się. Mam nadzieję, że trochę odpoczniesz next week. A Bettix, już wczoraj ten wątek co wkleiłaś przejrzałam. Jakoś mi się tytuł nawinął ![]() Ja tez po ważeniu. waga pokazała -0,40 kg, czyli 55,1. Cieszę się ze spadku. I cieszę się, że nie więcej. Bo bałam się schudnąć więcej niż 0,5 kg. Choć ciuchy (te nowe) zaczynają mi już lecieć, widzę znaczną poprawę sylwetki, to na cm niewiele się zmienia - zwłaszcza w obszarze brzusia. Tylko pępek mam niżej niż wcześniej ![]() Ilion, niezła metoda z tym kwasem, ale straszne ilości wypijasz. czego brak organizmowi. Olunek - lepiej już? I menu ![]() Bettix z tymi węglami to prawda, jednak w diecie chyba ważniejsze jest jak się je a nie ile. Małe porcje nie gwarantują sukcesu tylko dobra kompozycja posiłków. No dziewczynki - do raportu. Wiolka, SzatAnka, Lenka, Ilion, Melkas, Olunek, A_neska, Serduszkowata, Niutek, Laudik ... i mam nadzieję nikogo nie pominęlam, jak tak to do podwójnego raportu. Będę zaglądać, bo mam wolne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.