|
|
#1741 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Cytat:
Kradnę ![]() Cytat:
![]() Każdy z nas jest reżyserem. Codziennie nakręcamy nowy film zwany snem.
Czasami ludzie są wredni. Traktują drugiego człowieka, jak kolejny wkład do długopisu. Po zużyciu kupują nowy, a stary wyrzucają, nie interesując się jego dalszym losem. Znów go widziałam. Sądziłam, że to kolejny sen z cyklu "jesteś mi potrzebny, bez Ciebie nic nie jest takie samo". Ale dziś - to nie był sen. Dziś nie mnie trzymałeś za rękę. Nie mnie obejmowałeś pod tym samym drzewem, pod którym po raz pierwszy spostrzegłam Twój wzrok na sobie. Nie do mnie się uśmiechałeś. Nie na mnie padł strzał Twoich niebieskich oczu. Nie ja słuchałam komplementów szeptanych czule do ucha. To nie ja byłam tą kobietą w zielonej sukience... Czułam, że po policzkach spływa mi milion maleńkich kropelek łez, wyrażających ból, żal, smutek, gorycz serca... Tyle razy przywoływałam go we śnie, że to zderzenie z rzeczywistością było niczym koszmar, z którego nie można się obudzić. Niby prowadziłam normalne życie. Uśmiech, serdeczność, wypady na kawę. A w głębi ducha niczym masochistka katowałam się przywoływaniem wspomnień. Moje serce już nie krwawi, choć nadal czuję ranę jaką mi zadano. Daleko mi do całkowitego wyleczenia, ale teraz czuję, że jestem na dobrej drodzę do szczęścia. Powroty to tak jak sklejanie ulubionego dzbanka, który się rozbił. Niby sklejony, a jednak już nie taki sam jak kiedyś. Raj nawet ziemski bez bliskich jest nieistotny.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-03 o 17:12 |
||
|
|
|
#1742 |
|
Rozeznanie
|
dreams_x33 , ChupaChupsxd - dzubulki kochane
![]() kamisha - pochwała od Ciebie... zaszczyt ___ i wtedy on jej były mężczyzna zaprosił ją do siebie na noc mówiąc że będzie to spotkanie dwóch dobrych kumpli i mówiąc że potrzebna mu rozmowa z mądrą osobą że potrzebna mu mądra przyjacielska rozmowa nocą. A w portfelu coraz częściej zamiast fotografii bliskich błyszczą karty kredytowe. Dwie kobiety potrafią nazwać przyjaźnią, wspólną nienawiść do trzeciej. Jest tylu rogaczy, że przydałby się myśliwy. Spójrz na moje cierpienie spowodowane twoją głupotą. Zakochana kobieta staje się romantyczką, nawet mimo iż nią nie była wcześniej. Najbardziej na świecie uwielbiam sposób w jakim mówisz, że mnie kochasz Nie sprawiaj, żebym musiała wybierać między tym, czego chcę a tym, czego myślisz, że potrzebuję .. Znajdę swoją drugą połówkę, nie muszę najpierw zaliczyć bandy frajerów. |
|
|
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
.dla niego nielegalna,dla niego zakazana.
|
|
#1744 |
|
Raczkowanie
|
`przepraszam za to, że jem, od jutra przestanę także pić, pojutrze spać, a od czwartku nie będę oddychać. i na pewno od razu poczuję się lepiej.
`to będzie ktoś, kto poda mi kredki kiedy będę miała ołówek. zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu. nie będzie pytał, bo będzie wiedział. sprawi, że wiatr będzie miał zapach bryzy. przejdzie ze mną na czerwonym świetle. pojawi się nagle. a co najważniejsze będzie mnie kochał . ` chciałabym, żeby znowu był lipiec tego roku. twoja bluza tak cudownie pachniała, a twoje usta były takie słodkie. tego dnia czułam, że przez chwilę mam wszystko czego potrzebuję, czułam, że jestem cholernie szczęśliwa.. ` może go nie kocham , tak to prawdopodobne , że tylko go lubię , ale ciągle o nim myślę , i zastanawiam się co robi , i jak się czuje , czy wszystko mu się udało , czy myśli o mnie tyle co ja o nim . nie nie kocham go. ale zdecydowanie jest na dzień dzisiejszy najważniejszym mężczyzną w moim życiu. OSZALAŁAM !!!! ; DD
|
|
#1745 |
|
Przyczajenie
|
pierwszy raz się udzielam, ale mam nadzieję, że się przydam.
przez otwarty obraz lustra do marzeń w zamkniętej fantazji. mów do mnie źrenic blaskiem. w Twoim śnie jestem gwiazdą ze starego romansu... masochizm serc. taaa, im większy sobie się wydajesz tym bardziej malejesz. ;] przejadłam myśli, wypiłam marzenia. uśmiechnę się do swoich myśli. )pachniesz różowym szczęściem. <3 |
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko miłość może zmienić Twoje życie.
Podziwiasz mnie za to, że każdego dnia wytrzymuję ze swoim samotnym złamanym sercem. Już wszystko mi jedno, rob co chcesz. Nie dbam o to. Naprawdę trudno jest mi spojrzeć Ci w oczy i powiedzieć, że Cię nie pragnę, że Cię nie potrzebuję... Następnego razu widziałam go z tą dziewczyną, nie wierzę, że nawet pomyślałby o odejściu ode mnie do niej. Nienawidzę Twoich rąk, którymi prowadziłeś mnie. boundlessly- Twoja pierwsza pochwała i wymieniłaś mnie w gronie najlepszych? ła, dzięki słońce ;-*.
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
nie zamierzam walczyć z miłością niszcząc ją, zamierzam tylko doprowadzać ją do szaleństwa, do wybuchu, tak by stała się wulkanem i zalała nas lawą wzajemnego pragnienia. jedyny na milion, który potrafi rozkochać mnie w swoim chamstwie. tańczyć będę na swym grobie, z papierosem w ręku. nie znam Cię, ale myślę, że moglibyśmy się dobrze bawić. tutaj wszystko takie jak z mydła miliony baniek. wczoraj miałam na ciebie ochotę. dziś już nie jestem pijana. ![]() życie to film z dobrze dopracowanym wątkiem dramatycznym. ja muszę tylko dobrze odegrać swoją rolę. kocham każdy z płatków śniegu na jego ciemnych rzęsach. on się tak pięknie uśmiecha- prosto w moje serce. serce stanęło, kolana się ugięły, już nie wiem gdzie jestem, co robię. ah, to tylko ty tam szedłeś. ona będzie twoją dziwką, ja twoją podporą w trudnych chwilach? jestem cholernie skłonna uczynić cię moim. Edytowane przez showmeyourteeth Czas edycji: 2010-02-03 o 17:24 |
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
istotkazbajki
limitowana chupachupsxd ![]() i na odwrocie, na 457 stronie, pośród obżartych rogów kolorowanek i starych drukowanych kartek, narysuję dla Ciebie serduszko. |
|
|
|
#1749 |
|
Przyczajenie
|
"Kochaj mnie, a ja Cię zaprowadzę nad nicości brzeg..."
Najpiękniejsza muzyka? Twoje kroki w korytarzu. Mam Twoje zdjęcie na tapecie. Z nią...Jesteście tacy szczęśliwi. Nie chce mi się czekać, aż Ci się zachce.
|
#1750 |
|
BAN stały
|
limitowanaa, myszka23101 - dzięki.
![]() marikab, zagubiona - dziewczyny, wiem, że już Was chwalono tysiące razy, ale ja też bym chciała. No bo po prostu Was uwielbiam. Tak bardzo, bardzo, że nawet sobie tego nie wyobrażacie. <3![]() But I find it hard to love you. Ale stwierdzam, że trudno jest Cię kochać. Unoszę się nad ziemię by spadać wciąż od nowa. Chyba każdy czekał na nasz błąd. Sami dla siebie tłem. Staję się formą obdartą w treści. Ona i on dla siebie zwariowali. |
|
|
|
#1751 |
|
BAN stały
|
Istotka z Bajki izka19855dreams_x33 ChupaChupsxd ej Wy wy się dobrze czujecie ? że ja w takim wspaniałym gronie ? dziękujedziękujedziękuje wam ! ♥ styrana łosz kurdę kto to się pojawił . normalnie cud ja juz myślałam, że już nigdy tu twojej twórczości nie zobacze o tu masz taki fajny zdziw . normalnie dalej jestem w szoku . oczywiście takim pozytywnym ![]() . . . dał jej marnego kwiatka i myślał, że będą juz na zawsze razem. idiota . - mogę Cię pocałować ? - no możesz, ale w dupe ! kupił jej plastkikowy pierścionek za 2 zł . a ona była przez to taka uchachana. a mówią, że kobiety tak trudno uszczęśliwić. hej chłopcze w śmiesznych bokserkach, tęsknie za Tobą wiesz ? bo nie potrafię pozbyć się uczucia, które mówi mi, że tracę Twoje serce " The sand loves when..the waves come The sky can't wait...for the light of the sun So how could you...look me in my eye And not see what what i feel inside Tell me how could youuuu... doubt the fact that I I love you... " Piasek kocha gdy... Nadpływają fale Niebo nie może się doczekać... na promienie słońca Więc jak możesz... patrzeć w moje oczy I nie dostrzegać tego, co czuję w środku? Powiedz mi, jak możesz... wątpić w fakt, że Kocham cię... . |
|
|
|
#1752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem coraz bardziej przekonana, że dobrze zrobiłam rejestrując się Pochwała od takiej talenciary ). I bądź częściej Aniołku Gdy słyszę snu cichy krok, wyostrzam w ciemności wzrok, patrząc czy Ty nie idziesz z nim, by zabić moje dobre sny. Zakute w kajdanki serce ciągle wyrywa się w stronę wolności. - Otwórz bramy do świata magii. - Ale gdzie ten świat się znajduje? - zapytał zatrwożony chłopczyk. - Tu. W Twojej głowie. By zasnąć wsłuchuję się w Twój równomierny oddech. Zatapiam się w rytm Twego serca, który przynosi mi sny. Wolę chodzić pieszo po ścieżce zwanej życiem.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-03 o 17:42 |
|
|
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
aaa! dziękuje
![]() __________ Miłość najlepszym nauczycielem. kupie czerwone wino i usiądę na dywanie i będę się sama ze sobą sprzeczała ze już cie nie kocham.
|
#1754 |
|
Rozeznanie
|
Take me for what I am, cause I'll never change all my colors for you.
Weź mnie taką jaka jestem, bo nigdy nie zmienię wszystkich moich barw dla Ciebie. Don't make me close one more door. I don't want to hurt anymore. Nie zamykaj przede mną jeszcze jednych drzwi. Nie chcę więcej cierpieć. Stay in my arms, if you dare. Or must I imagine you there ? Zostań w moich ramionach, jeśli potrafisz. Musze sobie Ciebie tam wyobrażać ?
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
moja cudowna ;*
Poprawianie poduszki, czy przekręcanie się z boku na bok nie pomoże. Tutaj potrzebne jest Twoje *dobranoc*.. Wiesz, jak się czuję, kiedy z zapałem szukam wibrującego telefonu, a okazuje się, że nie jesteś nadawcą wiadomości? - Ale ja chcę z Nim być ! - To masz misję . I to meega nierealną A dziś? Ile dla Ciebie znaczę? dzisiaj chyba jestem jak C w CH. ? niesłyszalna. A może po prostu: Przytulmy się jak kiedyś Chciała krzyknąć 'Kocham Cie' , lecz odpowiedziała tylko : 'tak oczywiście pomoge ci ją zdobyć'. chyba teraz moja kolej na brak czasu. poczekam aż zatęsknisz... Pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy gdy zobaczyłam spadającą gwiazdę to Ty...` Może już czas by, wymazać to, skasować coś . ? Możesz już wrócić.? Bo to już serio przestało być śmieszne. nie będę rysowała serduszek na marginesach , nie będę pisała Ci słodkich sms' ów , nie będę się dla Ciebie zmieniała . nie przysłonisz mi świata . "I gdy w końcu skrzyżują się drogi tych dwojga i spotkają się ich spojrzenia, wtedy znika cała przeszłość i cała przyszłość." -Co się dzieje z człowiekiem, który tęskni? -Nic. Zupełnie nic. Przecież żyję, piję herbatę, biorę prysznic, czytam książki, czasem nawet się uśmiecham.. z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu, rozumiesz? kiedyś Ci opowiem , jak puste były wieczory bez Ciebie . gdy za towarzystwo robiła muzyka , herbata , koc i Twoje zdjęcie . powiem Ci , jak smakowały moje łzy i tęsknota , której nie dało się opisać słowami , że nawet pomarańcze traciły smak ... Wystarczyło tylo położyć się na chwilę, włączyć ulubioną piosenkę, zamknąć oczy... I On ukazał się mym myślą, zupełnie znikąd. Jak we śnie, który był bardzo przyjemny. Tylko dlaczego, gdy otworzyłam oczy, były pełne łez?.. Mając zakneblowane usta... Znalazłabym sposób aby Ciebie pocałować... Ze skrępowanymi rękami... I tak bym Cię dotknęła... Nawet gdybym miała związane nogi... To i tak poszłąbym za Tobą na koniec świata...! opisy Mając zakneblowane usta... Znalazłabym sposób aby Ciebie pocałować... Ze skrępowanymi rękami... I tak bym Cię dotknęła... Nawet gdybym miała związane nogi... To i tak poszłąbym za Tobą na koniec świata...!
|
#1756 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mogę tobie dać to co dopomaga szczęściu, przestań się śmiać, mogę schować cię w sercu. Każda miłość jest tutaj czyjaś W tym wszystkim coraz mniej ciebie i mnie uciekamy, ale wciąż nie wiemy gdzie |
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
nie poznałam jeszcze gorzkiego smaku życia .
kolejna sekunda mija jak inne . myślisz że jesteś ideałem ?słonko ,one nie istnieją. będę okradała sklepy ze szczęściem ,jak inni banki . porozmawiam sama ze sobą i zobaczę czy coś wyjdzie . kierujesz i nie wiesz co robisz . mam tą satysfakcję ,że nie posiadam jakiegoś wieprza na utrzymaniu . zalogować się nie mogę na życie .
|
#1759 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkie talenciary.
* przjeżdżam palcem po twoim policzku. Cóż... szkoda, że to tylko zdjęcie. zrobiłabym dla Ciebie wszystko, nawet jeśli wybuchłaby wojna przeciwko każdej z płci. Pół roku... Już teraz juz wiem, że czas wszystko zmienia. czuję, że przez twoje ignorowanie zaczynam wariować. tylko spakuję swoje rzeczy, zabiorę gitarę na plecy, włożę pałeczki perkusyjne do tylnej kieszeni podartych jeans'ów i ruszę w świat. stałam się wulgarną wywłoką społeczeństwa, aż się sama siebie boję.
|
|
#1760 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy:
Żyła sobie Żyła, a w tej Żyle żyła żyła, jak tej Żyle pękła żyła, to ta Żyła już nie żyła
|
|
|
|
#1762 | ||
|
Zadomowienie
|
Okradziona z marzeń.
Jeden uśmiech Twój wart więcej niż to wszystko. Cytat:
Najlepsze, co wychwyciałam! Cytat:
Mój obecny opis na gadu. ^^ Rybka. ;* Jakoś mi tak brakuję tego klimatu z poprzednich części.. |
||
|
|
|
#1763 |
|
Rozeznanie
|
-wiesz gdzie leży niebo? -wiem, on jest moim niebem. -tam gdzie... -dobranoc- powiedział diabeł sterujesz moimi uczuciami. Lubię wiosnę. Słońce tak szybko wysusza łzy. lubię go, naprawdę lubię i na razie to mi wystarcza. tak niedoskonała że aż idealna. nie pamiętam czy o Tobie zapomniałam wymienił mnie na nią, bo ładniej się uśmiecha, ma klasę, a w szpilkach nie chodzi jak kaleka. graliśmy uczciwie, ty oszukiwałeś, ja oszukiwałam, wygrał lepszy.
|
#1764 |
|
Wtajemniczenie
|
caroline2324 - ty wiesz że Cię kocham, genialna moja <3 ;*
Istotka z Bajki - dziękuję kruszynko, niezmiernie mi miło <3 ;* dreams_x33 - dziękuję. uwielbiam, powinnaś to wiedzieć <3. ChupaChupsxd - dzięęki słonko ;** _ZaagubiOna_, me9so3horny, unvoiced - okradłam, przecudowne ! <3...i tak czytając posty i mi minka się uśmiechnęła że pojawiła się styrana i powinnam. Jedne z moich ulubienic, ale to za czasów gdy jeszcze się nie udzielałam ;* Zabiłam serce. Z zimną krwią, z premedytacją. Przestało zadręczać mnie swoim tęskniącym pukaniem. Pod schodami zawsze było jakoś ciemno i ponuro. Kiedyś chował się tam dziecięcy potwór, dziś czai się wspomnienie o tobie. Zastygłam w objęciu, ciepłym i wrażliwym uścisku. Porozumiewać się bez słów, jednym gestem przekazać Ci jak bardzo Cię potrzebuję.
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
1. Powiedziałeś, że już mnie nie kochasz i odchodzisz... A ja wciąż stałam z tym uśmiechem, bo jeszcze przed chwilą myślałam, że oznajmisz, iż kochasz mnie nad życie...
2. Więc wsiadaj na tą łódkę i spływaj. Dmuchnę w Twoje żagle, byle prędzej! 3. Jesteś zwykłym draniem, chamem, sukins... No i co? Co tak patrzysz Ty kret... Po raz kolejny rozwaliłeś mnie jednym spojrzeniem. 4. Uderzyła go w twarz i wyszła. Na klatce wciąż nasłuchiwała kroków z nadzieją, że pobiegnie za nią... Nie usłyszała ich. 5. Uwielbiam oglądać z Tobą telewizję... Kiedy oboje zasypiamy na kanapie, a ja budząc się po godzinie widzę Twoją blond czuprynę na swoim ramieniu. 6. Zostawiłeś swoją kostkę do gitary, gitarę, notes i okulary. Przyjedziesz po to? Ależ nie. Nie ma po co. Kostkę wyrzuciłam, w gitarze poprzecinałam struny, notes podarłam a okulary zdeptałam. Zrobiłam dokładnie to, co Ty z moim sercem. 7. Otwieram okno, czuję na twarzy mroźny powiew... I nagle Ty stajesz za plecami. Od razu jest mi cieplej, nawet przy otwartym oknie. 8. Zalewam płatki mlekiem. Z drugiego końca stołu spoglądają na mnie niebieskie oczy. To dla nich włożyłam na siebie tylko koszulę tatusia. 9. Ok, może jestem zepsuta, ale nie łamię serc. Bo ludzie nie mają serc. 10. Dzwoniłam, dzwoniłam, dzwoniłam i nagle 'abonent niedostępny'. I znowu powiesz mi, że siadła Ci komórka?
|
|
#1766 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie nooo, normalnie dziewczyny powalacie na kolana, od rana tylko siedze na necie i sprawdzam co dodajecie."minimum4znaki" skąd ty bierzesz takie pomysły? Z wszystkich Cię okradam ![]() -Nienawidzę jej -Przecież nawet jej nie znasz -Wystarczy mi, że wiem, że to ją nazywa „swoim szczęściem” |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
Chyba nie jesteś, aż tak zajęty, by nie móc mi poświęcić chwili.
Najchętniej przeleżałabym całe życie w łóżku. Z "Balladyną", podręcznikiem od historii czy jakimś tandetnym czasopismem...co za różnica? Po prostu muszę zabić myśli.
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
ChupaChupsxd,limitowanaa, myszka23101,
dziękuję za pochwały perełki <3 ![]() ___________________ kiedy to się skończy ? czekanie sprawia ,że gorzknieje cała miłość w nas.. podaruj mi coś czego nie zdobędę sama. czyżby coś zaczęło się w końcu dziać ? bo ja lubię do Ciebie pisać . Z różnych powodów. tyle razy myślałam, że to koniec, wiesz ..? wszystko było by takie cudowne gdyby nie Ty. nie radze sobie , jest mi przeokropnie źle. nie wiem co ze sobą zrobić . wszystko się sypie.. ______________ _midnight_, ,marikab,panna_miodowa,Ta jemniczaPanna unvoiced,m4dziar4(Ciebie to już nawet chwalić nie trzeba, dobrze o tym wiesz,że jesteś dla mnie tą najlepszą. ;*),Drift, Issuee (więcej tych opisów, więcej! ) ,agrr, uwielbiaj, JednaZwielu,kamisha,MamCieGdzies,Guzi ki xD , xxgorszek07xx ,Toogether93,caroline2324 ,RobCoChcesz,styrana,boun dlessly, dotgivemenames,envious,ag atte(gdzieś Ty? ),IhateU(aż mi wstyd,że Cię wcześniej nie chwaliłam ) - moje miłości.
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-02-03 o 19:05 |
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba za bardzo chciałam poczuć dawny smak upragnionej miłości. Nadzieja przestała być jakąkolwiek formą pomocy i wsparcia. Słyszę tylko jej ciche szepty, które z dnia na dzień coraz bardziej doskwierają mojemu wymierającemy wnętrzu. Nie wiem jakie będzie jutro. Mam pewność dnia dzisiejszego, na to chwilowe szczęście, na ten moment. Cisza stała się ukojeniem, oczyszczeniem ze wszystkich naiwnych myśli. nagły przypływ nieopisanej rozpaczy. caroline2324, ChupaChupsxd, dreams_x33 motywujecie kochane, motywujecie. marikab jak najbardziej dobrze zrobiłaś ujawniając się <3 styrana ja Ciebie bardzo dobrze pamiętam. wspaniale, że wróciłaś ;-)* dresowa miłość jak najbardziej odwzajemniona;*
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-02-03 o 19:06 |
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
ponieważ mnie uszczęśliwiasz, ponieważ mnie uwalniasz. <3
rozmawiajmy uśmiechami. Będziemy się poznawać ustami i palcami. Kocham Cie, bo gdy Cie widzę moje oczy nabierają barw. _______ idiota mój. <3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

;*),Drift, Issuee
),