|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Sweterek falbankowy vero moda pomoc w zakupie
witam ,czy znajdzie sie jakas pomocna wizazanka,ktora zakupi dla mnie ten sweterek w rozm xs s lub m? najchetniej xs/ s kosztuje 29 lub 49 zl. wszelkie koszta pokrywam. zdjecie zapozyczone od wizazanki agatala - mam nadzieje,ze nie ma nic przeciwko
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sweterek falbankowy vero moda pomoc w zakupie
chodzi Ci dokładnie o ten kolor?
bo występuje jeszcze w takim ciemnym i jasnym kawowym - w Malcie widziałam wczoraj wiele M i L, jedną S. Z czarnego była tylko jedna M, na a te łososiowe jakby (pudrowo-różowe) tylko niestety L.. kosztują 29,0zł
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawowy tez mnie interesuje a ta lka pudrowa to duza? Ja niestety nie moge wybrac sie do malty, jestem uziemiona w domu. mialam wypadek a teraz powiklania ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja się nieśmiało przyłączę..
![]() Po zdjęciach na wątku zakupowym również nabrałam na nią ochoty ![]() Widziałyście je jeszcze gdzieś w Warszawie? Niestety od wczoraj leżę chora i nie bardzo mogę jeździć po mieście w jej poszukiwaniu, ale może namówiłabym TŻ-ta, żeby po nią podjechał, jeśli gdzieś by się jeszcze uchowała.. ![]() Oczywiście interesuje mnie kolor różowy ![]() Chyba, że któraś z Was będzie tak miła, że i dla mnie będzie mogła ją zakupić (rozmiar S/M/L - obojętnie, najwyżej będę kombinować )
|
|
#5 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() L raczej duża, przymierzałam M (normalnie noszę 34/36) i była troszkę za szeroka w ramionach, więc ta Lka pewnie będzie jeszcze szersza.. kawowy miał dwa odcienie - jaśniejszy i ciemniejszy (ten ciemniejszy wpadał w taki kawowo-brązowy, ciężki odcień do opisania) jutro mogę podjechać do Malty i Ci któryś zakupić, jeśli się zdecydujesz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli się jeszcze uchowa, to byłabym wdzięczna za pomoc w zakupie
W razie czego pójdzie do przeróbki
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ktory wg Ciebie byl ladniejszy? ciemniejszy czy jasniejszy?Bylabym baardzo wdzieczna za zakup, ja dopiero z domu moge wyjsc po weekendzie. Porazka... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moim zdaniem takie fasony generalnie lepiej wyglądają w jasnych kolorach ![]() Ojej, a co się stało? Mam nadzieję, że nic poważnego? Bo mnie chyba w końcu przewiało na dobre, albo złapałam jakiegoś wirusa i też jestem uziemiona
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
w Białymstoku są też te sweterki - różowy L i XL, kawowy (brzydki kolor) L , sama kupiłam różową L za 29zł i będę jakoś zwężać, bo dość duża jest
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
29 zł? Ja kupowałam za 49 ten sweterek.
L rzeczywiście jest szeroki, też będę zwężać, ale był ostatni i nie mogłam go nie kupić. ![]() Teraz poszukuję tego w kolorze różowym, w rozmiarze M... |
|
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jutro koło południa będę w Malcie, więc jeśli się uchowały, to Wam kupię
|
||
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny widziałam u mnie M i L za 29.90 albo 29.00 nie pamiętam dokładnie. Mogę pomoć z zakupem jak coś- kawowa, pudrowa czy fioletowa. Na zdjęciach o niebo lepiej wygląda, na żywo totalnie mi się nie podoba
![]() Gosiu- wypadek?!?! jejku...mam nadzieję, że nic poważnego...miałaś coś złamanego?
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie poprosze jasniejszy ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
mialam wypadek samochodowy, tzn dachowalismy i wpadlismy na drzewo. |
||
|
|
|
|
#14 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
Strasznie mi przykro, to musiało być okropne przeżycie ![]() Trzymaj się cieplutko! Moja mama jest po wypadku, ale z tej drugiej strony - uderzył w nią samochód więc wiem, jak to jest.. Po ponad 2 miesiącach dopiero zaczyna chodzić, miała miednicę złamaną w trzech miejscach i połamane nogi..
|
|
|
#15 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, bardzo dziekuje za troske To chyba najgorszy tydzien w moim zyciu. Caly swiat mi sie wali ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
Dziekuje Asiu za troske ![]() Najgorsze jest to,ze dopiero teraz zle sie czuje. Jeszcze nakladaja mi sie inne problemy, juz nie mam sily. ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
To musialo byc straszne. Mialam wieelkie szczescie.. A te wirusy to jakas porazka. Chce juz wiosne Szybkiego powrotu do zdrowia kochana!!!
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-02-03 o 17:50 |
|||
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
jej Dziewczyny straszne rzeczy piszecie
aż strach w taką pogodę wchodzić do samochodu..Gosiu to naprawdę miałaś szczęście, że nic gorszego się nie stało. Kuruj się, odpoczywaj i nie stresuj, wszystko będzie dobrze i ten zły czas szybko minie Asiu, również szybkiego powrotu do zdrowia życzę Jutro dam Wam znać co i jak z tymi sweterkami
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś w łodzi je może widział? Edytowane przez mortish Czas edycji: 2010-02-03 o 18:06 |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje bardzo ![]() I w ogole kochana, jeszcze raz dziekuje za pomoc !
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że skończyło się jak się skończyło, tylko na obiciach, chociaż wiem, że i one mogą być paskudne ale zawsze lepsze to niż złamania..Dziękuje w jej imieniu, już jest dużo lepiej, też miała sporo szczęścia bo walnął w nią samochód jadący z dosyć dużą prędkością i to na przejściu dla pieszych ![]() Strasznie jest teraz dużo wypadków ![]() Tobie też ), ale na szczęście pisać daje radę ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Czasami nawet bycie ostrożnym nie wystarczy.. Pozostaje nam tylko uważać na każdym kroku i czekać do wiosny ![]() Dziękuję
|
|
|
#20 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak coś służę pomocą w zakupie.Co do wypadku- sama miałam w sierpniu, złamaną kość krzyżową i uraz miednicy...do dziś odczuwam ból do tego doszła mi choroba kręgosłupa ciągnie się to od tego wypadku...na szczęśćie rehabilitacje dużo pomagają. Moja mama też miała złamaną miednicę same nieszczęścia wkoło...Cytat:
wiem jak to jst mieć wypadek samocjodwy...ja mam na razie uraz do aut i jak muszę już jechać to mam wielkiego stracha Ciągle przypomina mi się ból i zakleszczenie w aucie...karetki i strażaków rozcinającyh auto brr łączę sie z Toba w bólu.W Lbn Mogę Ci pomóc z zakupem jak coś
|
||
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
jeśli to możliwe to ja także prosiłabym o pomoc w zakupie! jak najmniejszy rozmiar... z góry dziękuję za odzew
|
|
#22 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w końcu majątku on nie kosztuje więc nawet jeśli nie będzie miłością od pierwszego wejrzenia, to przynajmniej nie będę żałować, że go nie kupiłam ![]() Cytat:
, bo póki co ma duże trudności z przemieszczaniem się po mieszkaniu, wstawaniem i siadaniem czy chociażby staniem dłużej w jednym miejscu, nie mówiąc już o normalnym funkcjonowaniu.. I jeszcze ten uraz, ja mam jakiś podświadomy lęk związany z wypadkami samochodowymi (od dziecka powtarza mi się co jakiś czas taki sen, że uderza we mnie drugi samochód..) i nawet nie chcę sobie wyobrażać przez co musiałyście przechodzić
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
jej ale się nam smutny wątek zrobił
bardzo Wam wszystkim współczuję, nie wyobrażam sobie przez co musiałyście przechodzić ja rzadko jeżdżę samochodem ale i tak coraz częściej odczuwam strach wsiadając do jakiegoś, tyle się słyszy dookoła o wpadkach u mnie w rodzinie też niestety zdarzyły się niedawno dwa, na szczęście niepoważne.. Trzymajcie się Cytat:
![]() i wiecie co? sama jednak nabrałam na niego ochoty teraz nie rozumiem czemu...
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
czarny M
jeśli to możliwe on jest za 29 zł?albo jakikolwiek inny kolor tylko jak najmniejszy rozmiar (noszę xs) i JEDNA sztuka
Good friends are like stars on the sky... you don't always see them...but you know that they are there... Edytowane przez KKarolinka Czas edycji: 2010-02-03 o 18:48 |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o jakim kolorze myślisz?
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosztują 29zł albo 29,90zł ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- o jasnym kawowym, taki właśnie przymierzałam bo rozmiar M jeszcze jest ok, najładniejszy jest różowy ale wtedy miałabym problem ze zmniejszaniem..
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
martinia to kawowy
tylko m bo boję się że z L-ki zrobiłabym dla siebie dwa takie sweterki ![]() daj znać i wyślij mi dane do przelewu naprawdę bardzo Ci dziękuję za szybki odzew
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wypadków- ogromnie współczuję Twojej mamie, ja tylko miesiąc byłam w szpitalu. Mam nadzieję, że czas zrobi swoje i będzie jej się polepszało. Martinia: masz rację, że smutny. Musimy byc silne i iść do przodu. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście wszystkie koszty pokryję![]() Dziewczyny wracajcie do zdrowia współczuję takich przeżyć napewno wszystko będzie dobrze.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.