![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avon, My Secret, kolorówki, pielęgnacja, biżuteria, lakiery
hej mi sie u ciebie podoba troszke wiecej wiec moze coś dobierzesz?
Cytat:
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Avon, My Secret
niestety nic
![]()
![]() |
#64 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś u mnie za: -Krem tonujący Ziaja Nuno, odcień 01, użyty dwa razy -Ziaja Nuno, maska z zieloną glinką, ok. 50%; Komplet sześciu cieni do powiek, odcienie brązu, miedzi i złota, z aplikatorem, maźnięte; -Błyszczyk do ust w kredce Oriflame, Matujący mus do twarzy Wibo odcień 2, ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-Mini-perfuma Tendre Jasmin (Yves Rocher), malutki ubytek z 5 ml; -Ziaja Nuno, maska z zieloną glinką, ok. 50%; -Miniperfuma Uves Rocher Ming Shu, ponad połowa z 7,5 ml; Próbka Naomi Campbell Seductive Elixir; Odp. proszę u mnie ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
Woda micelarna SVR Provegol do skóry wrażliwej, próbka (ok. 60%) Spray Ziaja Masło Kakaowe przyspieszający opalanie (także w solarium), ok. 50 ml; Dezodorant perfumowany XX by Mexx Wild, ok. 1/4 z 75 ml; Mini-perfuma Tendre Jasmin (Yves Rocher), malutki ubytek z 5 ml; Zegarek Yves Rocher (nowy!); Miniperfuma Uves Rocher Ming Shu, ponad połowa z 7,5 ml; Próbka Naomi Campbell Seductive Elixir; -Czarny tusz do rzęs Manhattan Long&Swing z podkręconą szczoteczką, użyty dwa razy! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1265055487 ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- A te getry sporo sie rozciagaja bo ja nosze s/m? Woda micelarna SVR Provegol do skóry wrażliwej, próbka (ok. 60%) - ile ma ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Ok, to mi pasuje
![]() Tylko paczke moge wyslac dopiero pon. -wtorek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
W takim razie poczekam na jakies dokladki. No chyba, ze mozesz miec cos interesujacego spod lady:-P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wypatrzyłam u Ciebie kilka rzeczy mianowicie: Kolczyki: któreś z tych: -Kolczyki na sztyfcie z oczkiem (nie są srebrne) lub -Kolczyki z różowym oczkiem (nowe!), podoba mi się jeszcze lusterko i jeszcze -Czarna kredka Avon Glimmerstick, ok. 3/4 opakowania, jeśli jesteś zainteresowana wymianą to napisz proszę które z tych rzeczy mogłabyś mi oddać za tą bluzkę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ok, to ja jestem chętna termin wysyłki mi nie przeszkadza
![]() Przypominam tylko, że bluzeczka ma lekką dziurkę -nie widać jej przy noszeniu, a zdjęcie jest zrobione po naciągnięciu materiału - żeby móc sfotografować ![]() ![]() W takim razie na PW wysyłam adres i proszę o to samo ![]() Edytowane przez chayele Czas edycji: 2010-02-15 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.