|
|
#1771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
`w dłoniach trzymasz serce z kamienia... ile razy miłość może życie zmieniać.
`Rozstępująca się zupa, to nie cud, tylko sztuczka. Samotna matka, pracująca na dwa etaty i znajdująca czas, żeby jeździć z synem na treningi, to jest cud. Nastolatek, który mówi "NIE" narkotykom i "TAK" nauce, to jest cud. Ludzie ciągle o coś proszą, bo nie wierzą we własne siły.. Chcesz ujrzeć cud? To Go spraw..` `I gdy tak myślę, to tak rozpaczliwie tęsknię za Tobą, że chce mi się płakać. I nie jestem pewien, czy z tego smutku, że tak tęsknię, czy z tej radości, że mogę tęsknić. ` ...bo on wciąż jest dużym chłopcem, którego ulubionym zajęciem jest zabawa. On uwielbia się bawić! Dlatego nie dziw się, że twoje serce służy mu za jojo, tak dobrze przecież przylega do dłoni... `-może spróbujesz kamuflażu? -dzięki, nie piję francuskich win.` <lol2>
|
|
#1772 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
"chcę drinka. chcę pięćdziesiąt drinków. chcę butelkę najczystszego, najmocniejszego, najbardziej niszczycielskiego, najbardziej trującego alkoholu na ziemi. chcę pięćdziesiąt butelek. chcę cracku, brudnego i żółtego i wypełnionego formaldehydem. chcę kupę amfy w proszku, pięćset kwasów, worek grzybów, tubkę kleju większego od ciężarówki, basen benzyny tak duży, żeby się w nim utopić. chcę czegoś, wszystkiego, czegokolwiek, jakkolwiek, ile się da... " - Milion Małych Kawałków James Frey
; ))
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
` Dlaczego nie można na zapas Napatrzec się? Nagadać? Nakochać?
|
|
#1775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana... nawet nie masz pojęcia jak ja sie Ciesze ! Oczywiście uczucie odwzajemnione ! QUOTE=Drift;16938153]caroline2324 - ty wiesz że Cię kocham, genialna moja <3 ;* Istotka z Bajki - dziękuję kruszynko, niezmiernie mi miło <3 ;* dreams_x33 - dziękuję. uwielbiam, powinnaś to wiedzieć <3. ChupaChupsxd - dzięęki słonko ;** _ZaagubiOna_, me9so3horny, unvoiced - okradłam, przecudowne ! <3...i tak czytając posty i mi minka się uśmiechnęła że pojawiła się styrana i powinnam. Jedne z moich ulubienic, ale to za czasów gdy jeszcze się nie udzielałam ;* [/QUOTE] kradnij serduszko ![]() _______________
każdy powinien mieć swój pilocik do życia z przyciskiem 'pauza'. gdybyś tak potrafił kochać.... Miał niebieskie, naiwnie szczęśliwe oczy. Delikatne dłonie artysty i tak niesamowicie pachniał świeżością, życiem. Pamiętam ten zapach do dziś. ... coraz bardziej obcy. Nie chcę tak. Nie idź. Nie odchodź.! Obiecałeś. Do cholery obiecałeś, że będziesz już zawsze.! chciałabym marznąć tak do końca świata. i żeby on mnie ogrzewał swoją wielgachną dłonią, dłonią szeroką, o krótkich palcach, najpiękniejszą dłonią na świecie, aksamitną dłonią, która tak mnie dotyka, że oddech mi zamiera na samo jej wspomnienie. życie miażdży mnie perfidnie. za każdym razem, kiedy widzi, że się podnoszę przypier.dala mi ze zdwojoną siłą prosto w łeb. kiedy tak leżę przytulona do ciebie, jak gładzisz mnie po policzku i odgarniasz grzywkę z czoła.. tak bardzo się boję, że kiedyś będę to tylko wspominać. ze skurczem żołądka i tuszem pod okiem. najchętniej wrzuciłabym bym cię do pralki i włączyła mocne wirowanie! wyszczerbione serce niezdolne do szczerego - kochania na siłę wepchnięte w pierś. wiesz co? nigdy tak nie cierpiałam. dziękuje troszeczkę wczorajszej miłości, wczorajszego snu i tego samego piwa, z którego uleciał gaz. myślałam, że łatwo cię stamtąd wyrzucę. ale tak nie było. wkopałeś się jak kleszcz. dokonałeś inwazji w moich snach, poplątałeś mi marzenia. zamieniłeś moje noce w bezsenne, pełne pożądania. pod nosem się uśmiecham i już nic nie jest tak ważne oprócz ciepła Twoich rąk otulonych skórzanymi rękawiczkami i białymi opuszkami śniegu z nieba spadającymi jak szczęście; rozłóżmy ręce, kto wie, może dzisiejsza dawka przeznaczona jest specjalnie dla nas? nasz limit szczęścia nigdy się nie wyczerpie.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Ona zmieniła się całkiem na dobre,
inny jest kolor Jej włosów i powiek. oczy błękitne, a kolczyk zielony bardziej spokojny, już nie szalony. Tej dziewczynie która czyta list wyblakły, tej Kobiecie która milczy cały dzień, tej co stawia w noc bezsenną złe pasjanse, i ozdabia nadziejami ciemną sień. Niech się niebo nie kojarzy tylko z deszczem, niech się rzeka nie kojarzy z rzeką łez, są na świecie dobre okna w dobrym mieście, i ta wiara, że w człowieku człowiek jest.
|
#1777 |
|
Raczkowanie
|
martiska - baardzo się cieszę, że pomogłam
![]() . ` jestem dla Ciebie , lecz nie ma Cię dla mnie . ` .. w moim czekoladowym świecie, z lukrowym deszczem . jest jeszcze jeden malinowy pokój do wynajęcia w moim truskawkowym serduszkuu . ` ` choc dla Ciebie nie znaczę już nic , nie przestanę Cię kochac . nie umiem o Tobie zapomniec . o Twoich słodkich, błękitnych oczach . idealnym uśmiechu . . . Kocham Cię !
|
#1778 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pochwała od Ciebie... Marika te ama, Aniołku Cytat:
I kradnę Aniołku Cytat:
Karmiona brązem Twych oczu, wnoszę się ponad wyżynę codzienności.
Ciągle słyszę Twój aksamitny głos, wibrujący między przestrzenią moich wspomnień związanych węzłem przeszłości, a teraźniejszością, która miała być inna. Ten dźwięk wywoływał u mnie przyśpieszony rytm serca. Czułam jakby moja dusza była niczym obłoki chmur pędzące po niebie. Lekkość sprawiała, że unosiłam się ponad taflę codzienności. Dziś... Słyszę ten sam głos, lecz nie jest on już kierowany do mnie. Słowa przebiją każdy centymetr mojego ciało ostrym sztyletem. Czuję się jak ćpun na detoksie. W końcu będę zmuszona wyjechać. Wyjechać, by nie słyszeć Twego głosu. By móc choć w części uleczyć swą duszę. Na dnie pustki, ktoś zaczął budować dom. Cegła po cegle. Skrupulatnie. Bez pośpiechu. Zaczynając od fundamentów. Tak odrodziła się miłość. Niczym feniks z popiołu. U człowieka, który przysiągł, że nigdy w nią nie uwierzy. Kłamstwo wymierzone we mnie 'zabija w moich oczach' drugą osobę.. Dla mnie nie jesteś już nawet wspomnieniem, a wiatrem, na który nie zwracam uwagi. Nie słyszę Twych słów. Nie dostrzegam Twego bólu. Zbudowałam tak szczelną barykadę, że żadne przeprosiny nie są wstanie jej zburzyć. Żyj w krainie ułudy! W końcu to Twój jedyny prawdziwy świat w jakim potrafisz żyć. Z biegiem czasu minie moja wrogość. Lecz ona nie cofnie ciosu jaki został mi zadany. Jej wzrok był kiedyś niczym iskra jarząca się ogniem słońca. Bił blaskiem. Promieniał szczęściem. Spostrzegał każdy grymas twarzy. Wyczuwał niespodziewaną zmianę emocji. Istniał tu i teraz. Gdy On odszedł, zgasł blask. Jego miejsce zajęła pustka, niezrozumienie, strach. Jej wzrok nie dostrzega szczegółów. Nie odnajduje zrozumienia. Patrzy poza przestrzeń codzienności. Szuka innej prawdy.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-03 o 19:42 |
|||
|
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
Ludzie mówią: nie angażuj się, bo z niego i tak nic nie będzie... Serce mówi: kocham Cię takim jaki jesteś Głowa podpowiada: Pomogę Ci wyjść z tego g**na.... |
|
|
|
#1780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kradniij, kradniij Kochaniiie < 3 Niech Ci na zdrówko pójdziie . ![]() ii Twoje opisy .. KRADNĘĘ po prostu , bo są najss ! ![]()
|
|
#1781 |
|
Raczkowanie
|
caroline2324 , a zabieeeraj , kobieto ;*
morphine_ , kradnij ;* / bardzo fajna piosenka Zyga - kłamią tu , przesłuchajcie , naprawdę cudowna <33 ChupaChupsxd , dziękuję , ejjj ;* dresowa , dziękuję <3 KaMa2704 , gdzie jesteś? _________ nie spowiadam się z tęsknoty do Ciebie.
to nie On , to Ty. nie oddam Ci całej siebie - nie jesteś wart. czuję Twój wdech , wydech. ' tonę w marzeniu , które znam na pamięć. '
fuck you , i don't want you back. Edytowane przez uwielbiaj Czas edycji: 2010-02-03 o 19:48 |
|
|
|
#1782 |
|
Raczkowanie
|
"Hmm.- ona chyba jest inna... - czyli jaka ? - no inna . - taka jak twoje ' byłe ' ? , - właśnie nie , ona jest szczęśliwa nawet , gdy na nią nie patrzę..."
Na pytanie "jaka jesteś" ? Odpowiadam zawsze jednym zdaniem ; "To zależy czyich plotek posłuchasz. Życie jest jak teatr. Codziennie zaczyna się nasz spektakl... Każdy z nas odgrywa inną rolę. Ktoś jest królem. Ktoś żebrakiem. Komuś nadzieja dodała dziś skrzydeł. Komuś innemu odebrała sens na kolejne dni życia... Komuś los zesłał szczęście Ktoś inny oniemiał z bólu. Ty przemawiasz na różnych spotkaniach, zebraniach. Twój znajomy w obłędzie bredzi. Z jednej strony ulicy widać czyjś ślub, z drugiej czyjś pogrzeb. Nagle w teatrze zapanowała ogromna cisza i ciemność. Tak, już wiem skończył się nasz wspólny spektakl. Wiem już coś o niej. Gdy jest radosna ma rozupszczone włosy, gdy jej smutno wiąże je w kucyk, a gdy o czymś myśli obgryza paznokcie. To wystarczy bym mógł ją pokochać.. - dlaczego Ty tak bardzo lubisz huśtawki ? - bo... pozwalają mi chociaż na chwilę przenieść się w ten dawny, dziecinnie bezproblemowy świat. I don't wanna waste your time /Nie chcę marnować Twojego czasu A potopcie się, potopcie w swojej głupocie i nienawiści Ja czekam na deszcz, który z głupoty moje miasto oczyści. tak, potrzebuję tego, żeby wtulić się w Twoje ramiona i zapomnieć o problemach. < 3 jak debil całymi nocami wpatruję się w telefon jakbyś mógł zadzwonić do mnie o drugiej lub trzeciej w nocy nie mając nawet mojego numer.. don't boy don't cry ... ; ||
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
* Nie umiem spojrzeć w Twoje oczy... Zagryzam się sama w sobie. Wściekła podeptałam Twoje imię. Wybacz mi, wybacz mi w ten piękny dzień. Mam misterny plan - by nie patrzeć wstecz. Uczę się Twojej nieobecności... ![]() Na poduszce przechowuję wspomnienie zapachu Twojej skóry. W iskierkach wspomnień grzeję się... Uznaj mnie za zaginioną. A gdybyśmy nigdy się nie spotkali ? Dwa serduszka, cztery oczy Na Twoich ustach pozostawiam wspomnienia... I już nie chcę znać Twoich snów. Nie wiesz, jak bardzo pragnę, żebyś zawsze był obok mnie. Usiądźmy sobie na ławce chmur i pomachajmy w dół. Niech porwie nas sen. * no to chyba mój najdłuższy post w historii wizażu. Kocham WAS WSZYSTKIE moje utalentowane wizażanki. <3
Edytowane przez Sorciere25 Czas edycji: 2010-02-03 o 19:49 |
|
|
|
#1784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
proszę bardzo po to tu jestem ! a reszta to tajemnica kradnę ! ' bo te oczy straciły swój dawny blask. ' - Ufasz mi? - zapytał, patrząc w jej delikatną twarz, pełną zwątpienia i niepewności. A ona w odpowiedzi zamknęła oczy i podała mu swą dłoń, mówiąc: - Prowadź. `-Znudziła mi się już ta gra. -Tobie się wszystko szybko nudzi, ciekawe kiedy ja Ci się znudzę. -Ty mi się nigdy nie znudzisz. -Dlaczego? -Bo codziennie jesteś inna, codziennie ładniejsza, codziennie nowa!` Miłość prawdziwa zaczyna się wtedy, gdy niczego w zamian nie oczekujesz. - po co właściwie masz marzenia ? - wiesz, niejednokrotnie rozpromieniają mi codzienność. Usiadła na kamieniu, cała roztrzęsiona. Zapłakana, z rozmazanym tuszem. Z brudną białą bluzką. Płakała. Płakała, by zapomnieć, co się stało. I zapomniała. Ale spojrzała w niebo i czar prysł. Czy jego oczy musiały mieć tak pospolity kolor?! Myślę o Tobie około 50 minut na godzinę, a pozostały czas staram się o Tobie nie myśleć. Albo o Tobie mówię, a gdy przestaję, modlę się w duchu, aby ktoś zaczął o Tobie mówić z własnej woli. Nie wiesz, że bije mi szybciej serce, gdy idziesz korytarzem. Nie wiesz, że mam dobry dzień, gdy powiesz mi cześć częściej niż raz i uśmiechniesz się szerzej niż do przeciętnej koleżanki. To cholernie ciężkie, gdy mimo wszystkich Twoich wad, dalej wieczorem chcę, abyś mi się śnił, zasypiam myśląc, którymi wejść schodami, żeby na Ciebie wpaść, a gdy o Tobie nie myślę pomarańcze smakują zupełnie inaczej. Miałeś tak kiedyś? Nie możesz zasnąć, trzymając w ręku telefon, ciągle odblokowując klawiaturę- a nóż, może jest sms, może nie było słychać dźwięku... Rano wstajesz półprzytomny, szukasz kogoś w tłumie ludzi, choć wiesz, że tam, go nie ma.. żyjesz nadzieją, że może.. może dziś, może właśnie w tym tłumie.. że może.. Ach, miałeś tak? Bagatelizujesz wszystkie inne sprawy, tylko dla tej jednej, chociaż doskonale wiesz, że jest ona pozbawiona sensu.... Miałeś tak? No właśnie, nie miałeś tak, więc proszę nie mów mi, że rozumiesz. Po co chciałeś się ze mną spotkać o 5 rano? - Kochanie, ja właśnie zrozumiałem coś bardzo ważnego. - Co takiego.? Chyba nie...? - Nie, skarbie. Ja Cię tylko kocham! - nie patrz tak na mnie ! - jak ? - tak jakby między nami mogło coś być .. .-Nie boisz się śmierci? -Nie wiem. -Czyli o niej nie myślisz? -Myślę. Dzień w dzień. -Dzień w dzień? To bardzo często. Za często. -Dlaczego? Wszystko da się oswoić. -Nawet to? -Tak. '- Jesteś szczęśliwa! - krzyknęło złudzenie.. - Nie okłamuj jej... - szepnęło życie ...' Smutno cieszyć się w samotności. Nigdy nie płakała... Za bardzo cierpiała, żeby płakać... Wiesz, serce może pęknąć, ale i tak bije dalej... A wiesz? zimno mi... i wcale nie marze o Twoich ciepłych dłoniach... - W moim zamku ze szkła wszystko jest przezroczyste. - Na przykład.? - Okna zrobione są z łez. - A mury.? - Z duszy. - Jak z duszy.? Duszy nie ma.! I co wszyscy sobie mogą tam wejść.? - Tak, bo to właśnie o to chodzi. Każdy książę jest mile widziany. - A drzwi.? - Z serca. - Mówiłaś, że wszystko jest przezroczyste. - No tak, bo moje serce jest dziurawe. Całe z ran... -Jesteś smutna? -Trochę, a skąd wiesz? -Widziałem to dzisiaj w twoich oczach.Ale mimo to uśmiechałaś się. Czemu? -Bo nie chciałam żebyś zamartwiał się moimi problemami. I wolę kłócić się z Tobą, niż całować kogokolwiek innego "Skrzynka odbiorcza jest pełna. Usuń zbędne wiadomości" - Jak to zbędne??? Przecież wszystkie są od Niego! To jedyny ślad jaki mi pozostał po wielkiej miłości
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
na począteek posłoodzimy
![]() Mojee Talenciiary ! uwielbiaj :kwiatek: BeautifulLie :kwiatek: marikab :kwiatek: Issuee :kwiatek: zagubiona :kwiatek: aa ii czujcie siię okradzionee ! wybaczycie ? ![]() .. szara rzeczywistośc kolejny raz sprowadziła mnie na ziemię .. .. wiążąc mi szalik na szyji zawiązałeś supełek w moim sercu .. ![]() ` jesteś mój numerek ONE ! . ` ' kocham Cię tak jakby dziś miałby się skończyc świat . kocham Cię tak jak nitk na świecie . kocham Cię .. cii ` Ja Ciebie Też . <3
|
#1786 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki wam moje gwiazdki to ja chyba już z 5cm. urosłam. mogę się założyć <3 ale i tak jak dla mnie jesteście dużo dożo lepsze ode mnie ps. *DREAMS*** dobrze znowu Cie tu zobaczyć bo widzisz ja taka twoja cicha wielbicielka ![]() dziś tekst z piosenki z 'Roswell', która mi się okropnie spodobała to po pierwsze, a po drugie ból zęba pozbawia logicznego myślenia how many times oh, before it's too late? (ile jeszcze razy zanim będzie za późno?) calling all angels we're tryin' and we're hopin' but we're not sure how. (wzywając wszystkie anioły próbujemy, mamy nadzieję, lecz nie jesteśmy pewni jak.) and every day you gaze upon the sunset with such love and intensity. (i każdego dnia kiedy wpatrujesz się w zachód słońca z miłością i intensywnością.) we're tryin' we're hopin' we're hurtin' we're lovin' we're cryin' we're callin' cause we're not sure how this goes. (próbujemy, mamy nadzieję krzywdzimy, kochamy płaczemy, wzywamy, ponieważ nie jesteśmy pewni, jak to działa.)
|
|
|
#1787 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję za Wasze pochwały. naprawdę są motywujące
![]() *
Możesz zjeść mnie z ketchupem. Dla jednych dzień się kończy, a dla innych to początek Bo gdy jedni się gubią. Są tacy co nie chcą dlatego, że nie lubią. Świat wywrócił się do góry nogami. Phi, a to mi niespodzianka. uśmiecham się, śmieję się, rozmawiam, śpię, jem, oglądam tv, funkcjonuję normalnie.... Hm, tylko tyle zmieniło się po twoim zniknięciu. dźwięk płaczącego i krzyczącego serca rozchodzi się po moim ciele, niczym echo odbijające się od leśnych ścian.
|
|
#1788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniołku, ja z pełną odpowiedzialnością wybaczam Słowa są niczym powiew wiatru. Błąkają się w czasoprzestrzeniach. Zwiedzają krainy baśni. Odbywają służbę w wojsku. Walczą w krwawych wojnach. Są zarazem ciepłe jak promienie słońca i zimne niczym lód arktyczny. Ze słów zbudowane jest nasze życie. Słowa tańczą na Twoim weselu. Słowa będą spoczywać z Tobą w grobie. Lecz nie umrą wraz z Tobą. Są nieśmiertelne. Przybierają postać książki, muzyki.. Dają radość, wywołują uśmiech na twarzy. Ranią najboleśniej, przebijając jak sztylet każdą komórkę wewnątrz ciała. Gdzie znaleźć słowa? Słowa leżą na ulicy. Wystarczy zgiąć się, by je podnieść.
Po złym dniu, przyszedł gorszy dzień. Słońce jakby zgasło. A noc stała się ciemniejsza od czerni. Sens istnienia - forteca, którą jeszcze wczoraj broniłam ostatkiem sił, dziś stała się zgliszczem celi i marzeń. Bój był krwawy. Poległy fundamenty, na których opierało się moje 'bycie'. Powinnam już nie żyć. Lecz nie pójdę w otchłań czeluści. Poszukam cegieł i na nowo zbuduje swoją fortece. Żyję jak dealer. W ciągłej ucieczce. Z tą różnicą, że ja ukrywam się przed miłością. Może przegrałam już życie? Czasami czuję jakby śmierć dawała mi znaki, by powoli żegnać się z otoczeniem. Stoję nad przepaścią. Wokół widzę pustkę. Otacza mnie ciemność. Durna myśł wciąż krąży w mej głowie: "..nie wszystko stracone". Gdy uwierzę, nastąpi koniec czy początek? Retoryka. Niektóre pytania i tak nie mają już dziś sensu. - Wróć. Wróć. - Powtarzam te słowa niczym mantrę. Wierząc, że mają one magiczną siłę. Ale ileż można żyć samą wiarą? Minęła kolejna godzina. Za oknem ciemność nocy pochłania jakiekolwiek kształty. Wpatruję się w przestrzeń. Tik. Tak. Odszedłeś. Lecz zegar niezmiennie odlicza kolejne sekundy straconego życia. - Wróć. - Cicho łka serce na widok Twojego zdjęcia. Móc jeszcze raz bez żalu popatrzeć na Twoją twarz. Móc jeszcze raz oddychać dźwiękiem Twojego głosu. Móc... cofnąć czas. - Wróć. - Zasypiam i budzę się z tym słowem na ustach. Wierzę. Dziś jeszcze wierzę.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-03 o 20:12 |
|
|
|
|
#1789 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały, słoneczka
![]() ______ wolę mieć zamknięte oczy. nie można w ciągu jednego dnia zniszczyć wszystkiego, na czego stworzenie poświęciło się dni sześć. nie widzę słów, nie czuję zdań, nie oddycham, nie cierpię. nie przeklinam. nie uśmiecham się. nie mówię nic. czasami obłęd jest dobrym wyjściem. nigdy nie jestem w stanie ogarnąć mojego ciała, jest płynne, przybiera kształt wgłębienia w łóżku. nikt mnie nie odwiedza, nie pyta o mój stan. Wielka Dupa, która co jakiś czas obsrywa, w zależności od kierunku wiatru, różne miasta, kraje, ludzi. -kokaina, B.Rosiek
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2010-02-03 o 20:16 |
|
|
|
#1790 |
|
Raczkowanie
|
..... gdy tak codziiennie patrzę w okno, to podświadomnie widzę jak wchodzisz do klatki mojego bloku .. ` ..... to, że Cię kocham . nie daje Ci uprawnień do ciągłego ranienia mnie ! ![]() ..... wiem, że kiedyś przyjdzie taki dzień, w którym spełni się mój sen < 3 ..... ` że kiedyś będziemy wśród idealnych par .. w tą bajkę staram się wierzyc od lat .. ` ..... ' kiedyś zrozumiesz, że bardzo mnie potrzebujesz .. przyjdziesz pod drzwi mojego mieszkania .. zapukasz .. a drzwi otworzy ktoś, kto nie musiał się tyle zastanawiac, że mnie KOCHA ' . ![]()
|
#1791 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
---
Mam ostatnio alergię na prawdę. Trzeba ich krótko trzymać, bo jak nie, to zawsze z czymś wyskoczą. Mówię ci, faceci to psy. I marzę o dniu w którym mi powiesz jak Mark Darcy swojej ukochanej Bridget Jones - "Lubię cię taką jaka jesteś" Przestaje wierzyć w ludzi, odkąd przestałeś mówić mi "cześć". Świat to skrzyżowanie rzeźni z burdelem.
|
#1792 | |
|
Raczkowanie
|
.. uśmiecham się tylko przez emotikonki .. ( ) ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
.. cuuuda tworzysz ! ![]() kraadnę , kraadnę , kradnę Kochaana ! wybaczysz ? ![]() ![]() wiiesz, Twoim opisom trudno się oprzec ![]() .. gdziekolwiek spojrzę, widzę Twą twarz ` . nie kocham Cię za 'coś' .. kocham Cię pomimo 'czegoś' . `
|
|
#1793 |
|
Rozeznanie
|
Libri - a na zdrowie ^^
Missi_16 - miło mi ![]() blondii69 - ![]() dreams_x33 - miłość odwzajemniona ^^ caroline2324 - <3 ChupaChupsxd - jaaaakie wielkie serducho ![]() Kamisha - ![]() ________ 1. Obrałam kurs na Twoje serce. W drodze zgubiłam mapę, kompas i całą silną wolę. 2. Herbata już zawsze będzie zimna, a pobudka zbyt wczesna. Na dworze za zimno lub za gorąco, a w sercu zbyt pusto. 3. Nawiedzałeś me myśli całą noc to teraz tłumacz się z moich podkrążonych oczu.! 4. Droga między moim sercem, a Twoim domem jest miarowo wydreptana. To odchodzisz, to znów przychodzisz, jak do przydrożnego hotelu. 5. Zapijam smutki 7 kieliszkiem Wyborowej Gorzkiej. Nie pomaga. Alkohol jedynie zatruwa na moment ciało i umysł zamiast usunąć Cię z mojego organizmu. 6. Radosne trele ptaków już nie wpadają przez uchylone okno. Zaczynam podejrzewać, że odfrunęły wraz z Twoim odejściem dochodząc do wniosku, że dla cienia człowieka, którym się stałam, śpiewać nie warto. 7. I widzę już tylko śnieżną biel ścian i rażące w oczy światło zza szpitalnych krat. 8. Nie będę już grać w Twoją grę. Wyrzuciłam dziś pionek. 9. Wpatrując się w płomień świeci niemal zobaczyłam swój szyderczy uśmiech. |
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
dresowa - ;*** <3
____ 'Nie zabieraj mi rzeczy która jest powodem mojej radości .
'To jest tak jak z pamięcią w komputerze ,wszystkie ważne rzeczy masz zapisane ,nadejdzie kasowanie i wszystko znika . 'Rzeczywistość może nam sprawić ból o którym nawet sobie nie wyobrażamy . 'Czy spotkam Cię w którymś papierku po cukierku ?
|
#1795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I akurat pasuje do mojej sytuacji... ![]() Jesteś moją nową miłością, wiesz ? Podczas lekcji rysuję tuszem na szybie maleńkie obłoczki...
Które pod presją zamieniają się w raj.
|
|
#1796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O jej <wow> kradnij cukiereczku czuje się zaszczycona <ten na czerwono kradnę > PRAWDA! Kradnę talenciaro ![]() Mój własny raj to sny, a w nich jesteś tylko TY ![]() Moje łzy składają się z krwi bo bez Ciebie się wykrwawiam
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
` dlaczego mi to robisz ?! rozkochujesz, rozkochujesz i NARA .
![]() .. ii co . zostały żyletki . amfa . alkohol . choleera ! wszystko to po to, aby choc na chwilę o Tobie nie myślec . ` - bezsensuu .. to też nie działaa ' .. weź mnie i nieś ' niech niebo będzie bliżej ` . - Na razie ! - Nie, nie na razie .. Na zawsze ! ' dziś będziemy bawic się chłopcami tak, jak oni bawią się nami do cholery ! ![]() .. fizyczniee jestem w domu , ale myślami zawszee tam gdzie Ty < 33
|
#1798 |
|
Wtajemniczenie
|
dreams_x33, ChupaChupsxd - dziekuje. ;*
zagubiona - totalnie powtarzasz. summy - zauroczyłas mnie. ------------------------- Sznurując buty, zastanawiała się, co zrobić, i w jaki sposób wpłynąć na rzeczywistość, żeby rzeczywistość tym razem poddała się jak modelina jej planom. Najpierw rezygnujesz z drobiazgów, potem z większych rzeczy, a w końcu ze wszystkiego. Śmiejesz się coraz ciszej, aż wreszcie zupełnie przestajesz się śmiać. Twój uśmiech przygasa, aż staje się tylko imitacją radości, czymś nakładanym jak makijaż. gwiazdy nie świecą kiedy mają złamane serce ... Z tyłkiem wypiętym do lustra zerkasz na niego przez ramię. Rzygać mi się chce! Uuch! Nie dość,że opaliłaś się nie równo, leżąc cały dzień na desce, to jeszcze twoim dupskiem można by grać w kręgle. chodź to jeszcze tylko parę ulic stąd, kilkanaście chodnikowych dziur .. chodź przyspieszmy kroku bo dogania nas noc, a w nocy lepiej losu tu nie kusić .. i wtedy powiem ci jak bardzo cię chcę. i wszystkie moje tajemnice .. Wychwytywać uśmiech, ten nieziemski uśmiech, i znaczące spojrzenia. Czekać. |
|
|
|
#1799 |
|
Zadomowienie
|
So close no matter how far [Tak blisko, bez względu na odległość]
Couldn't be much more from the heart [Nie można być bliżej serca] Forever trusting who we are [Zawsze ufając w to, kim jesteśmy] No nothing else matters [Nie, nie ma niczego ważniejszego] Metallica - Nothing Else Matters
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous, Toogether93, m4dziar4, _ZaagubiOna_, me9so3horny, unvoiced, Drift, caroline2324, Istotka z Bajki, dreams_x33, ChupaChupsxd, summy, blondii69, dresowa, limitowanaa, marikab, kruuszi, Sorciere25, minimum4znaki, jednaZwielu, CaMa... Wiem bezczelna jestem no ale już za późno okradłam, jesteście cudowne <3
mówili jej że musi być silna bo nie ma czasu na bycie słabą Obiecujesz że będziesz moim powietrzem.? W jednym momencie miałam to wszystko. miałam... Kochanie ja wiem jak latać Chciałam przeżyć z tobą swój pierwszy raz... Poznasz jak smakuje zło będąc więźniem moich rąk Słońce śpi możemy już być sami, Zostań tu marzenia są dziś z nami -co on ma takiego czego nie mam ja? -mnie Teraz to już mi tak trochę prawie na nim nie zależy -czyli byłam tylko po to zebyś zapomniał o niej? -nie, to nie tak... -a więc jak? wytłumacz mi to... -chciałem żeby ona zrozumiała ze jestem dla niej stworzony -i co udało się? zrozumiała? -nie, dlatego nie ma sensu tego dalej ciągnąć Nie musi być przy mnie bez przerwy wystarczy żeby mnie kochał Takie trochę... Ostatnio straszny brak czasu, wybaczcie.... Postaram się poprawić...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

przynajmniej raz dziennie 

No bo po prostu Was uwielbiam. Tak bardzo, bardzo, że nawet sobie tego nie wyobrażacie. <3
kochana... nawet nie masz pojęcia jak ja sie Ciesze ! 

;*),Drift, Issuee
),
Pochwała od Ciebie...
Marika te ama, Aniołku