|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Buciki ślubne
Dziewczyny a macie w archiwach jakieś "kolorowe " panny młode (w sensie buty
); ja wpadłam na pomysł dziś, kiedy przeglądałam forum z poznania i znalazłam zdjęcia dziewczyny z fioletowymi butami, jednak nie mam nic poza tym. Jeśli macie jakieś przykłady, prześlijcie proszę.Z góry dziękuję
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dalej nie może tego sobie wyobrazić mówi sie trudno jakos to będzie musiala przezyc jesli się oczywiście zdecyduje, a zalezy to raczej od tego czy dostane jakies fajne nie wysokie satynkija na bierząco co mam kolorowego to dorzucam na forum
|
|
#1954 | |
|
Raczkowanie
|
witam kochane
![]() mam małą prożbę, orientujecie się może gdzie w krakowie mogę kupić ślubne buciki? chodzi mi o buty z zakrytymi palcami i piętą , na wysokim obcasie lub słupku z małym noskiem, białe ,,, pozdrawiam ;p ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
jeśli coś znajdziesz to proszę podziel się na forum , szukam takich bucików jak ty ja byłam dziś w krakowie i na ulicy długiej w takim pasarzu z ślubnymi sukniami , dodatkami , garniturami, bielizną itp znalazłam śliczne butki, które po opisie sądzę, że trafiły by w twój gust. bielutkie na wysokim słupku, na platformie , i z cudną broszką , są poprostu śliczne , tylko ta cena 250 zl ;/ chociaż sądzę, ze jeśli nic innego nie znajdę to sie na nie skuszę
|
|
#1955 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja, po bezowocnych poszukiwaniach sklepowych, wkurzyłam się w piątek i kupiłam buty przez internet. Dzisiaj przyszły i są idealne I kolor idealnie dobrany Oto one...
|
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane |
|
|
|
|
#1957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1958 |
|
Raczkowanie
|
A mi podobają sie takie, proste
bardziej te 1, a z tych drugich usunęła bym tą ozdóbkę
|
|
|
|
#1959 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:31 |
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję , a Twoje buciki ładne ;p
|
#1961 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy to www.butyslubne.com.pl? Edytowane przez hmmm3 Czas edycji: 2010-01-28 o 08:41 Powód: dokładniejsze przeczytanie tematu ;) |
|
|
|
|
#1962 | |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Ja poszukuję czegoś w tym stylu. Tylko cały czas się zastanawiam czy dobrym rozwiązaniem jest zakup butów bez paseczka na kostkach, bo nie wiem czy będą dobrze się trzymały. Myślałam też nad butami koloru cielistego.
|
|
|
|
#1964 |
|
Raczkowanie
|
Nisia4 , czwóreczka prześliczna jest
może masz rację , ja mam maly rozmiarek buta więc u mnie koniecznie paseczek wokół kostki musi być , tak też wygodniej zresztą :P
|
#1965 |
|
Zadomowienie
|
Podobne do tej 4 znalazłam dzisiaj w Daichmanie, za 69 zł, chyba warte zainteresowania
Zdjęcie poniżej.
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Mała inspiracja dla poszukających koloru
![]() Początkowo też myślałam o kolorowych butach Jednak pod koniec roku kupiłam białe buciki ślubne, trafiła mi się okazje bo buty kosztowały parę euro i pieknie komponują się z suknią. Słupek ma jakieś 8,9 cm i są wygodne
|
#1967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1968 |
|
Zadomowienie
|
Ja nawet myślę, czy ich czasem nie kupić, co prawda do czerwca jeszcze mam trochę czasu, ale jak nie znajdę innych, a tych później nie będzie to będzie problem
A tak najbardziej to chciałabym na ciut wyższym obcasie i z wyciętymi palcami
|
|
|
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie odradzam w kolorze cielistym. Będą wyglądały jak brudne. Widywałam takie, skórzane, atłasowe, z tafty. Żadne sie nie prezentowały tak jak białe albo ecru.
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane |
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
moje butki, obcas 3 cm, zakupione przez internet, ponieważ w stacjonarnych sklepach nie znalazłam nic na niższym obcasie niż 8 cm
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-30 o 19:00 |
|
|
|
#1971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A do sukienki już mam kupione. Kolor ecru, ale taki jaśniejszy. |
|
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
w googlach w grafikach
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam takie pytanie, czy ślubne buciki będziecie potem nosic??moze głupie pytanie, ale sama mam białebaleriny i szpilki wiec stąd pytanie
![]() widzę ze górują z zaokrąglonymi czubkami, te z czrwonym serduszkiem https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1264020027 są swietne
Edytowane przez Emilia1 Czas edycji: 2010-02-02 o 22:38 |
|
|
|
#1974 |
|
Raczkowanie
|
Cześć. Dla inspiracji w załączeniu "kolorowe" panny młode
![]() Może komuś się przyda. |
|
|
|
#1975 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Te Malinowe butki są bombowe !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Fajny pomysł z tymi kolorowymi butami do ślubu... Jak dla mnie chyba zbyt odważnie, ale bardzo ciekawie, i ładnie to wygląda w duecie z odpowiednio dobranym kolorystycznie bukiecikiem. Te Malinki są śliczne :rolleye s: I bardziej mi się podobają od tych czerwonych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam dwie koncepcje (fioletowe w zestawinie, które we wcześniejszym moim wpisie) lub koncepcja 2 - malinka
|
|
|
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
do wcześniejszej mojej wypowiedzi
|
|
|
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
ewentualnie wersja 3
|
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny doradźcie proszę - czy te buty będą pasować do tej sukienki i bukieciku ? Trochę się waham czy są odpowiednie choć bardzo mi się podoba ich krój i wysokość obcasa - zastanawiam sie jednak czy kolor nie jest trochę za ciemny i do tak lekkiej sukni nie powinien być jaśniejszy a z drugiej strony chciałabym żeby butki pasowały do bukietu
|
#1980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

); ja wpadłam na pomysł dziś, kiedy przeglądałam forum z poznania i znalazłam zdjęcia dziewczyny z fioletowymi butami, jednak nie mam nic poza tym. Jeśli macie jakieś przykłady, prześlijcie proszę.Z góry dziękuję 

jesli się oczywiście zdecyduje, a zalezy to raczej od tego czy dostane jakies fajne nie wysokie satynki
(( 

!!!!!!