|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
Cytat:
W najnowszym numerze Glamour pokazane sa zwykle, nijakie ciuchy sklepowe, ktore dano naszym polskim projektantom do przerobki na cos ciekawszego. Na przyklad do zwyklych bialych rurek dodano z tylu suwak na wzor jeansow ktore teraz kroluja na wybiegu i naprawde fajny efekt(podobny do foty z zalacznika) wyszedl. Az samej zachcialo mi sie umiec szyc ![]() Co do papierosow nie pale, zal mi byloby wydawac zarobione pieniadze na dewastowanie swojego zdrowia , gdybym dostala kase od rodzicow i poleciala za to kupic papierosy to czulabym sie chyba jeszcze gorzej. Tak czy siak przy kazdym zapalonym papierosie mialabym wyrzuty sumienia, ze niszcze swoje zdrowie pomijajac fakt, ze jak dla mnie to nieelegancki nalog, dlatego jestem na nie
|
|
|
|
|
#3362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie powiedzenie palaczowi, że śmierdzi nie jest żadnym ubliżaniem, tylko stwirdzeniem faktu. Czasem do autobusu wchodzą tak śmierdzące laski, że nie da się wytrzymać, jak się stoi blisko nich - przez ostatnie 2 tygodnie na 3 takie panienki się natknęłam. Nie przesadzam, waliło papierochami jak od popielniczki, a stałam ponad metr od dziewcząt Jak ktoś chce palić- ok, nie moja sprawa- ale jak ktoś sobie śmierdzi przy mnie, to już mi przeszkadza, a jak ktoś dmuchnie na mnie dymem to mam ochotę powiesić za jaja/jajniki- do wyboru I generalnie zgadzam sięz bLonD_bEjBe w większości
|
|
|
|
|
#3363 | |
|
BAN stały
|
Przy Chanel valentine płacę 50 $ za przesyłkę.
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
dobre dobre. |
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Co do papierosów - nie palę i nigdy nie będę, mama truje mnie tym od dziecka
![]() Nie przeszkadza mi to dopóki nie siedzę zamknięta w ciasnym pomieszczeniu - z palaczami, wtedy autentycznie zaczynają łzawić mi oczy i czuję że "przesiąkam tym zapachem" ; lub dopóki ktoś nie chcący dmuchnie mi dymem papierosowym. Myślę, że nie ma co wyolbrzymiać, palacze niestety też muszą być Uważam, że w każdej restauracji/klubie/barze powinny być palarnie lub miejsca wyznaczone dla palaczy, a palenie na terenie niedozwolonym powinno być karane
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3365 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty sie smiejesz, a ja poważnie mówie ;P Moze są jakieś bardziej smrodzące papierosy, nie wiem, nie znam się
Moja bab cia pali jak lokomotywa i zapach jej papierosów też jest paskudny, ale tamte laski autobusowe tak waliły, że nie dało się oddychac ![]() Widziałam, że rozmawiałyście o tańcu na rurze Świetny filmik i wg mnie pomimo 'wygibasów', jak to ktoś wczesniej nazwał, jest mega seksowny Oglądać! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=u6KnU...eature=related Zwróćcie uwagę na 2:33, niesamowite Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2010-02-03 o 21:44 |
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie zawijam ogladac The fame... ciekawe co to za tandeta bedzie
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to są wygibasy
Nie podoba mi się to dalej jako próba "rozpalenia faceta", ale umiejętności ma cholerne dobra jest
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz jest tyle sniegu, ze nie chodze w obcasach. A tak wysmuklaja figure.hmmm... kiedy ta zima wkoncu sie skonczy
|
|
#3369 |
|
BAN stały
|
Hello znów. Mam pytanie: używała któraś może pudru prasowanego Revlon ColorStay?
A co do tańca na rurze, to jak byłam na dyskotece, to jakiś zapijaczony facet wmawiał mi, że mnie z klubu go-go zna. Edytowane przez marlienkaa Czas edycji: 2010-02-03 o 21:50 |
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, ja tez kocham te spodnie Zakochałam sie w nich juz jak zobaczyłam je w kolekcji jakiegos projektanta ![]() a potem zobaczyłam takie w katalogu bonprix(fota ktora wklejalam to własnie jeansy z tego katalogu) , wiec spokojnie mozna sobie zamowic![]() A co do zimy i obcasow to ja juz pokonałam ten problem-wystarcza dobre buty. Kilka dni temu tez kupiłam sobie nowe kozaki na obcasach i sa mega-wygodne, ze hej , dlatego teraz mowie trzeba szukac, a na pewno sie cos znajdzie
|
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale pewnie niedlugo w sklepach masowka bedzie. a te buty to koniecznie antyposlizgowe. Ja codziennie sobie mysle nad zestawem na nastepny dzien i obiecuje sobie, ze ubiore kozaki z obcasem. ![]() ha, a rano co?zaspana, wciskam na stopy- plaskie kozaki, bo wygodnie i szybko. Niedlugo walentynki, ciekawe co w tropikalnej bedzie w sopocie.
|
|
#3373 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff dobije mnie ta nauka i jeszcze wszystko układa się nie tak
zerwałam z TŻtem znów to samo, ZNÓW pił i ZNÓW mnie okłamał, ZNÓW obwinia. Prawie 3 lata z człowiekiem, wykryłam kilka kłamstw zastanawiam się o czym nie wiem Gdyby jeszcze były szanse na poprawę, ale nie ma bo on nie widzi w sobie winy, zero samokrytycyzmu. Zazdroszczę Wam humorków i problemów z serii - jaki podkład kupić.. Wiem wiem to jest problem, ale teraz jestem taaka przybita
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
noo ładnie, wyszła afera dopingowa i wszystkie zamilkły
|
|
|
|
#3375 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie powiem Ci nic innego, jak.... bedzie dobrze, bo musi
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Rozeznanie
|
przed karą sie chowają cwaniary
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
No bo to teraz wiesz, bedzie sie ciagnac cala ta procedura. Potem dyskwalifikacja, te klimaty. Teraz wiesz... wszystkie cicho, bo dygaja, bo pewnie kazda sie tam "ulepszala"
![]()
|
|
|
|
#3379 |
|
Wtajemniczenie
|
i to jeszcze mess wpadła, przecież tyle się znamy, ufałam jej i myślałam, że jest czysta
|
|
|
|
#3380 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3381 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też to oglądam Cytat:
ten Sun ozon jest dobry ? Cytat:
![]() może będzie kontynuacja tamtego wątku, fajnie się czytało Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3382 | |||
|
Zakorzenienie
|
no i po zawodach
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obraze sie i bede udawac ze cie nie znam i nie bede sie odzywac, usune twoj nr tel i gg i wogole usune cie ze znajomych na wizazu o!
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny,
jezu jestem wykończone nie miałam pojęcia że skręcanie szafy z IKEI jest takie ciężkie co do papierosów, to ja paliłam 4 lata, rzuciłam ok, pół roku temu, na prośbę TŻta bo mielismy wojny o to straszne. Luuubiłam palić , lubiłam nawet zapach rąk przesiakniętych dymem
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a juz myslalam ze jestes niezniszczalna
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem niezniszczalna... tylko zartowalam
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Eloska jak przeczytałam Twój post, nie wiedziałam o co chodzi
Całe szczęście, że to ta nieszczęsna dyskwalifikacja ![]() Dualstar - ja nakładam zawsze tylko jeden co drugi dzień ![]() Sun Ozon bardzo ładnie schodzi, pójdę do wanny przejadę gąbką i już go nie ma - daje bardzo ładny kolor opalenizny. Garnier - opala od razu, raz zaaplikujesz i następnego dnia zauważysz znaczną różnicę, schodzi w sposób niewidoczny, ale trzeba uważać, żeby nie nakładać codziennie bo może być pomarańczowy.
|
|
|
#3388 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam Teraz jest najgorszy etap bo ciągle natykam się na jakieś jego i nasze 'slady' to zdjęcie, to coś zostawił, to ja zostawiłam u niego ksiązkę z biblioteki, to rodzice się pytają czemu nie przychodzi Ale dziś spotykam się z przyjaciółką, jak się nie rozkleję to się rozerwę i będę nosić legginsy!
|
|
#3389 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() jednak postanowiłam się przefarbować na swój dawny kolorek stęskniłam się już za nim.. a Nail Tek II można kupić tylko przez internet czy dostępny jest też w "zwykłych" sklepach? miłego dnia życzę
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak wogole to dzien dobry, ide prostowac wlosy. Moze wyrwe dzisiaj gdzies jakiegos przystojniaka Nie ma w koncu na co czekac No i jade do body shopu po ta odzywke. Kurde, sama nie wiem co jeszcze chce, bo bym pojechala do tej fajnej hurtowni, co kupowalam dekolor. A i wczoraj kupilam te clipy... 2 komplety, jeden 40cm, a drugi 50cm zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() AAAAAAAAAAAA to byl moj 2000 poooooooost ![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

Dla mnie powiedzenie palaczowi, że śmierdzi nie jest żadnym ubliżaniem, tylko stwirdzeniem faktu. Czasem do autobusu wchodzą tak śmierdzące laski, że nie da się wytrzymać, jak się stoi blisko nich - przez ostatnie 2 tygodnie na 3 takie panienki się natknęłam. Nie przesadzam, waliło papierochami jak od popielniczki, a stałam ponad metr od dziewcząt 

Gdyby jeszcze były szanse na poprawę, ale nie ma bo on nie widzi w sobie winy, zero samokrytycyzmu. 
paierosy sa bleeee, paliłam ładne kikla lat i rzuciłam i teraz zapale tak do piwka albo cos, okazjonalnie 
) szaleją, a ona dalej leci i leci.... aż w końcu znika z horyzontu widzenia.... na telebimie ukazuje się ona wraz z Monią przy piwku !