|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7141 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Dziewczyny źle kombinujecie, o nic mi nie chodzi. Zacytowałam tylko to co pisała Vichy, a mianowicie to, ze w Holandii nikt nie używa mentorów, a przeciez tam sa produkowane.
A weźmy takie nagory, produkowane są w Anglii i nikt sie nie wzbrania przed ich używaniem. A ja obecnie powaznie zastanawiam się nad wyborem tej własnie firmy |
|
|
|
#7142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tu nie pochwalamy czczego gadania ![]() i argumentów typu: tak, bo tak![]() . Jesteśmy zbyt poważne na taką dziecinadęWybieraj sobie implanty jakie chcesz, nikt Ciebie przecież nie zmusza do Mentorów ![]() Ale chyba raczej będziesz musiała szukać ew. pomocy gdzie indziej, bo tu raczej już jej nie uzyskasz (w zasadzie powinnam pisać za siebie, ale czuję pod skórą, że inne dziewczyny myślą podobnie) ... . Nie po takim "wejściu"I to wszystko co mam Tobie do powiedzenia... Kończę dyskusję z Tobą. Amen Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-03 o 20:53 |
|
|
|
|
#7143 |
|
Przyczajenie
|
tutaj to chyba co jakiś czas ktoś musi wpaśc ni z gruszki ni z pietruszki i kocioł zrobić jednej avki sie nie podobają innej z kolei firma implantów szok ,a konkretnych uzasadnień brak
|
|
|
|
#7144 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Heella
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2010-02-03 o 20:59 |
||||
|
|
|
#7145 |
|
BAN stały
|
Wyraźnie widać, że amerykański kicz przegrywa z solidna europejską produkcją z Anglii. Pamiętajcie o tym dokonując wyboru.
W Holandii już wiedzą co lepsze : |
|
|
|
#7146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7147 |
|
Raczkowanie
|
zdrówko Poli
|
|
|
|
#7148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty o fiszbinach zapomnij jeszcze przez 3 miesiace ![]()
|
|
#7149 |
|
BAN stały
|
Podejrzewam, że tak. Te drugie tzw. amerykany, produkowane są gdzieś w biednej Costa Rice - to jak z tym oryginalnym dresem adidasa, tylko że zrobionym w Bangladeszu (rozpadł mi sie po dwóch praniach) -wiec skarbie zalecam ostożność tzn. nie bierz zbyt głębokich oddechów
|
|
|
|
#7150 |
|
Raczkowanie
|
wiem, wiem, ale mam fajny staniczek sprzed operacji i założyłam go dzisiaj na pół minutki, żeby zobaczyć jak wyglądam ale fiszbina kończy się na implancie, czyli mam go oddać siostrze? A taki był ładny, amerykański, szkoda
|
|
|
|
#7151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukaj jakiegoś forum dla osób z problemami ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- McGhan CUI - grupa amerykańskiego koncernu Allergan - największy producent implantów i ekspanderów piersi na świecie. Istnieje od 1974 roku i zaopatruje 61% światowego rynku. Oferuje najszerszą gamę implantów okrągłych i anatomicznych, co pozwala na najbardziej satysfakcjonujący dobór wkładki do wymogów pacjentki, budowy anatomicznej piersi oraz klatki piersiowej. żel zagęszczony Jakość. Produkty McGhan CUI to: najwyższa jakość, ręczne wykonanie, wieloetapowe kontrole jakości. Każdy implant posiada kilkanaście powłok zabezpieczających oraz wbudowane bariery antydyfuzyjne. Większość implantów wypełniona jest żelem zagęszczonym zabezpieczającym przed wyciekiem w przypadku uszkodzenia powłoki wszczepu.Implant posiada laserowo wybity niepowtarzalny numer seryjny.
|
|
#7152 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam heelli za złe nie mam,choć to strasznie nudne,i czytać się nie chce..
![]() bo dzięki niej się zrelaksowałam ![]() troche byłam naładowana,pewnie nie tyle niepozorną uwagą Miski ![]() Pysia choć pewnie sama się bardziej nakręciłam, niż to było ważne ![]() ..no ale wyładowałam się trochę na zabłąkanej koleżance,i jest git ![]() Pysia-fajne te zajęcia,i że kreatywnie traktujesz swoją pracę,jak również miło jest,że masz ochotę się z nami nią dzielić/cieszyć Adriatix
|
#7153 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - proszę nie wdawać się w dyskusję z dzieckiem (albo, o zgrozo, trollem
), które nie ma pojęcia o implantach, sieje zamęt, wypisuje bzdurne informacje wyssane z palca . Nakaz z góry!
|
|
|
|
#7154 |
|
Zakorzenienie
|
jak już opanujesz sztukę czytania ze zrozumieniem, a nie tylko kłapania "ozorem", to ...
![]() ![]() ... moze pogadamyps. ciekawa jestem jakie Tobie wcisneli badziewie??? .. bo na pewno już coś tam masz...i jestem święcie przekonana, ze nie są to ani Mentory ani Allergany
|
#7155 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
....i wróc prosze do poprzedniego stylu ![]() a kolezance heelli juz podziekujemy ![]() bo jak na jeden dzien dosc krwi juz napsula !!!! ![]() ![]() : ksiadz:Edytowane przez skorpion7 Czas edycji: 2010-02-03 o 21:19 |
|
|
|
|
#7156 |
|
Przyczajenie
|
Adriatix
mi jest również bardzo miło |
|
|
|
#7157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w Anglii to które produkują,bo ja nie jestem taka obeznana?
|
|
#7158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#7159 |
|
Zadomowienie
|
ludzieeeeee .... znowu mnie opetalo http://www.video.banzaj.pl/film/4356...-rain-princea/
normalnie od tego wycia psy pochowaly sie po katach a mnie wciaz malo i malo ... no nie wiem, moze przez ta wyzszosc Holandii nad reszta swiata
|
|
|
|
#7160 |
|
Zakorzenienie
|
|
#7161 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiedz nam jeszcze złotko, skoro wiesz wszystko, dlaczego te słynne mcghan 410 nie są dopuszczone przez FDA do obrotu w USA |
|
|
|
|
#7162 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam Allergan Inspira, a nie słynne 410 a jestem jedna z pacjentek a nie producentem... moze skieruj pytanie do producentów implantów
|
|
#7164 |
|
Przyczajenie
|
nie mogę się nadziwić jak heella próbuje oczernić wszystkie firmy to powiec nam kochana która firma jest najlepsiejsza hehe
|
|
|
|
#7165 |
|
Zakorzenienie
|
..a czy to jest tylko moje wrażenie,czy Trelek gdzieś się zapodziała..?
|
#7166 |
|
BAN stały
|
Widzisz, allergany też kiepsko wypadają. utwierdza mnie to w przekonaniu, że angielski Nagor to najlepszy wybór z możliwych
|
|
|
|
#7167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. a swoją droga ciekawe ile Ci placą za taką reklamę ... ![]()
|
|
#7168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7169 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Cytat:
juz nie będe po raz kolejny tłumaczyc o co mi chodziło. |
||
|
|
|
#7170 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehehe pewnie PIPY ![]() (moze to faktycznie fooftra z polili kliniki)....ja chwilowo zmykam dziewczynki bo cos mi internet muli (czyzby jakies wirusy sie tu pojawily?) ![]() Edytowane przez skorpion7 Czas edycji: 2010-02-03 o 21:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

. Nie po takim "wejściu"
Moze skrobniesz cos o sobie, co?

16.12. 2009