![]() |
#1441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() Ja to ostatnio tak się zapusciłam jeśli o włosy chodzi, ze szok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
no właśnei jaki offtop?
ja się cały czas mocno odzywkuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wypróbuję po raz 1 maski rozświetlającej Marion ![]()
![]() |
#1444 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
To zawsze musi być 12 produktów? Na jaiej zasadzie odbywają się takie zamówienia? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() Idę go zaraz zmywać ![]() Muszę pomyśleć, jaką odżywkę w następnej kolejności używać ![]() Czy mi się wydaje, czy emotki każdego dnia są w innych miejsach?
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie powinni, bo bardzo często zamówienia sa o takiej wartosci ale jest i tak, ze za 51$ naliczą a za 150$ nie naliczą.... waty zdarzaja się bardzo bardzo rzadko, ale zawsze ryzyko jest dlatego musimy zamknąć tanimi rzeczami ![]() Twój przelew dzisiaj dotarł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No ewidentnie mi się te emotki przestawiają w panelu odpowiedzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze ktos zajmie te 2 ostatnie miejsca ![]() bo jak nie to tylko czas sie wydłuży... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Niby nic - spóźnione życzenia ![]() Impreza już była czy dopiero będzie? ![]() Heroldin - ja też uwielbiam jeść ![]() ![]() ![]() ![]() Póki co śmiejemy się z TŻ'em, że kiedy zamieszkamy razem w naszym domu będzie następujący podział obowiązków: on będzie gotował a ja będę zmywać - tzn wkładać naczynia do zmywarki ![]() Ale chyba trzeba się wreszcie wziąć za jakąś dietę, koleżanka niedawno zaczęła i bardzo sobie chwali, nawet już są jakieś efekty - ale u mnie to niestety nie przejdzie ![]() ![]() ![]() Poza tym u mnie w domu nie przeszłoby nie jedzenie chleba, ziemniaków, kupowanie i gotowanie jakichś warzywek itd. Tak więc o diecie mogę myśleć dopiero jak się wyprowadzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
|
Nooo, Joanna Rzepa z zieloną etykietą jest moją faworytą od lat
![]() Zdradziłam ją w tym czasie może ze dwa, trzy razy i zawsze wracam z podkulonym ogonem do niej ![]() Nawet ja mam ochotę na inny szampon, to zmywam nim jedynie długość, a do skalpu zawsze moja ulubiona ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zamieniam czasem na joanne z apteczki babuni ![]() i ew. czasem joanna nutria albo babydream ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- moze jeszcze jakas włosomaniaczka dopisałaby się do naszgeo mineralnego zamówienia? 2 wolne miejsca na małe rzeczy, pędzelki do oczu, cienie (po znizce wychodzzi 3,3$+1.15$ wysyłka) ew. róże, korektory |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
|
Cytat:
![]() Już naprawdę nie mogę sobie na więcej pozwolić ![]() Cóż, najwyżej trochę poczekamy na doklejkę. Co tu tak cicho? Where's everyone?
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Cytat:
No cóż, czas spróbować. "W mieście" widziałam minerałki z firmy IsaDora i nawet palucha do próbnika wsadziłam. Ale, że miałam w głowie co innego - nie przyjrzałam się dogłębnie. Dzisiaj / jutro to naprawię ![]() ![]() Rękawiczek bawełnianych nie znalazłam. Na koniec eskapady, kiedy to zmęczona łażeniem zasiadłam w celu relaksu nad kubasem kawy rozpuszczalnej - przyszło mi na myśl, że kiedyś - gdzieś czytałam, że AVON ma jakieś takie rękawiczki. W "moim" mieście jest chyba sklepik tej firmy. Dzisiaj / jutro eskapady ciąg dalszy. Wagi nie kupiłam, bo ... nie mogłam się zdecydować : jaką ![]() Ale "jedwab" kupiłam i to dwa rodzaje. Jeden - WAX, drugi - MARION. Nigdy takich preparatów nie używałam. Zobaczymy, czy podziałają na puszystość włosów i jaki efekt po zdjęciu czapki będzie. Kupiłam też {a jak - chwalę się} czerwoną herbatę, bo mi ją kazała dochtórka pić. Jezusiczku, tego się nie da pić !!! Pani w sklepie mnie ostrzegała, że ta herbata to tylko dla wyjątkowych koneserów, bo zapach i smak pozostawiają wiele do życzenia. Tak się zastanawiam : jaki to musi być wyjątkowy koneser, któremu odpowiada zapach nieświeżej ryby, zgniłego siana i czegoś tam jeszcze paskudniejszego. Ni jak nie dam rady tego czegoś w siebie wlać. Odruch : jak u brata 'Estelle'. A - i jakże mogłoby być inaczej - dwa rodzaje kupiłam : zwykłą i z żurawiną. No bo przecież - nie mogłam się zdecydować ![]() Wczoraj w TV ogłosili, że dzisiaj "u mnie" 0 stopni. Czyżby odwilż zbliżała się krokami wielkimi. Zaczęło świtać . Już można odczuć, że dni są dłuższe. Pa, pa ! Pocałunków tysiąc dwa ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Rozeznanie
|
A ja poszłam spać o 23.30, a jakimś cudem zasnęłam dopiero około 4 :/
Tak to jest, jak Cię w nocy głód napadnie (i ja mam tak co noc, ale na szczęście- mam baaaaardzo dobrą przemianę materii i nic po mnie nie widać ![]() Ja używam jedwabiu już mechanicznie, z przyzwyczajenia. Joanny jest dobry, ale teraz z powodu braku funduszy kupiłam sobie ekonomicznie ![]() Ogólnie rzecz biorąc to zastanowiły mnie te Wasze minerałki... Potem coś poczytam i może sama też zakupię? Heroldin- a dlaczego musisz pić tę herbatę? Ale jakby co, to nic się nie martw, 'pocukrz' ją ile wlezie, zatkaj nos i walnij to 4 łykami i z bańki ![]() A myślisz, że jak ja robiłam z niedobrymi herbatami? ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wiosennie (tak, wiosennie, bo nie mogę się doczekać, kiedy ta przeklęta zima się wreszcie skończy -.-) EEEEEEj, dziewczyny! Mam offtopowe pytanko. Moja 18 wypada pod koneic listopada 2010, ale nie moge wynajac zadnego lokalu ani nic, no a wiadomo, zimą to ognicha nie zrobię -.- Myślicie, ze to byłoby głupie, gdybym zrobiła spóźnioną o pół roku osiemnastkę w czerwcu 2011 na działce? (Oczywiscie alko, żarcie, muzyka i tp.) Co o tym sądzicie?
![]() |
#1457 | |||||||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bo jeśli się łapki smaruje, potem owija folią i wkłada w rękawiczki, to wydaje mi się, że to po to, aby tam ciepło wytworzyć. A jeśli tak, to z innego materiału też się nadają ![]() Cytat:
A ja Wam powiem, że niby rasowa włosomaniaczka, a jedwabiu jeszcze nigdy zadnego nie miałam ![]() Serum na końcówki owszem, ale żadnego opatrzonego mianem "jedwab" ![]() ![]() Cytat:
Ja w takich sytuacjach dosypywałam herbaty owocowej granulowanej, co by smak zabić, ale one mają dużo cukru, więc to rozwiązanie raczej się nie sprawdzi. Może dorzuć w takim razie torebkę owocowej jakiejś Sagi, czy cuś, aby chociaż trochę zmienić smak? Cytat:
Wczoraj też się dzień pięknie zapowiadał, rano słonce, a potem śnieżyca. Walę dziś na spacer ![]() ![]() Cytat:
![]() Jakiś cień czy róż przecież Ci się przysa, prawda ![]() Cytat:
Wtedy jeszcze można na ciepłe dni trafić a taka jesienna atmosfera ogniskowa super jest. I świeże pieczone ziemniaczki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-02-04 o 12:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() isadora? a to chyba nie są 100% minerałki chyvba, ze o czyms nie wiem, a to mozliwe ![]() ja swoje bawełniane rękawiczki kupiłam w pasmanterii ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Rozeznanie
|
No wiesz, albo wóz, albo przewóz.
W innym wypadku nie będę miała 18 w ogóle:/ Mam ojca despotę, nie pozwoli, a jako, że pracuje we Włoszech, to wybrałabym sobie jakiś ciepły termin, kiedy by go akurat nie było w domu ![]() Działka jest taka nie-za-wielka, ale też nie jest malutka. Jest tam domek, przyczepa campingowa, toaleta z kuchnią, altanka, miejsce na ognisko, aczkolwiek bardziej pomyślałam sobie o nocowanku w namiotach, bo te domki to mój wujek wynajmuje i jeszcze by ktoś coś rozbił/popsuł i by była lipa :/ No i nie wiem, czy to dobry pomysł, czy nie. Listopad odpada, bo zimnawo jakoś tak. Może jednak lepiej w ogóle nie robić 18, niż taką spóźnioną? Oj, już sama nie wiem ![]()
![]() |
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo nie mozesz jak niby nic isc do jakiegos klubu i się pobawic bez wynajmowanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Rozeznanie
|
ze wsi jestem dziewczyna, klubów żadnych tu ni ma
![]() A wolalabym takie swoje wlasne ograniczone grono gosci 20-30 osobowe stworzyc. kurcze, to juz sama nie wiem ://
![]() |
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak troche dziwnie 18 obchodzic jak zaniedługo 19 bedziezsz miec ale to juz jak chcesz ![]() ja bym się nie doczekała ![]() Asiu mam takie pytanko... czy zamówiłabys mi te próbki http://www.lumierecosmetics.com/prod...ie-360-43.html 5 kosztuje 1 cent i najtańsza wysyłak chyba 5$ Ty masz paypala a ja nie ![]() nie chce tego teraz ale niebawem umiałabys z tej strony zamówic? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A nie możesz mniej osób zaprosić do domu, albo gdzieś jednak pojechać do jakiegoś miasta? Masz w sumie jeszcze dużo czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Rozeznanie
|
No racja, racja.
Jeszcze pomyślę, bo i tak muszę zrobić to cichaczem- mój tata by mnie hyba kill, jakby sie dowiedział... ;/ Ale sie zrobił offtop, o jaaaaaaaaaaaaaa ![]()
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale, żeby chociaż czasem na temat włosów porozmawiać to powiem, że siedze właśnie z 'ubełtanym' jajkiem, oliwą i miodem na włosach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
|
Cytat:
![]() Nie wiem tylko, czy zgodziliby się na wysyłkę od razu na Twój adres, czy najpierw do mnie - bo niektórzy sprzedawcy zastrzegają, że wysyłają tylko na adres Paypalowy. Zastanawiam się też, czy ta oferta istnieje jako samodzielna, czy może tylko jako dodatek do zamówienia innych przedmiotów [wtedy możesz skorzystać z promocji za 1 centa] - popytaj dziewczyn i daj mi znać ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 | ||
Zakorzenienie
|
Salve Dziewczyny !
Cytat:
[QUOTE='Estelle';16953353]A jeśli tak, to z innego materiału też się nadają ![]() Może i tak . Tylko, że wszędzie są "lureksowe", a dla mnie to nie materiał. W czeluściach mojej przepadzistej i niezastąpionej szafy znalazłam rękawiczki, które - dla zwiększenia komfortu - zakłada się pod rękawice narciarskie. 100 % naturalnego jedwabiu, jakoś tak przetworzonego, że nie ma takiego poślizgu. Dzisiaj na noc spróbuję. [QUOTE]Serum na końcówki owszem, ale żadnego opatrzonego mianem "jedwab" a przecież składowo to prawie to samo [QUOTE] Pewnie tak, bo w tych "moich" jedwabiach to : silikon silkonem pogania, a <cytuję> ethyl ester lub hydrolyzed silk <> na szarym końcu siedzą. [QUOTE] Oj, ciężko będzie. Może dorzuć w takim razie torebkę owocowej jakiejś Sagi, czy cuś, aby chociaż trochę zmienić smak?[QUOTE] E tam : ciężko ! Wręcz : niemożliwie !!! W temacie : herbata też wyjątkowa jestem. Torebkowe : wysuszają mi przełyk, a naturalne mieszanki owocowe - zakwaszają. Dlatego też wlewam w siebie hektolitry kawy i wody mineralnej, podpierając się magnezem z wit. B. Dobrze, że udało mi się przestawić na kawę rozpuszczalną. [QUOTE=Mirelkaaa;16956522]no to poczekamy, bo ja cholerka tez niczego nie potrzebuję ew. jedne cien, ale cały mi niepotrzeby [QUOTE] Dawaj namiary : gdzie mam się zapisać na te zakupy. Może u Ciebie ? Coś wezmę, to może pomogę w szybszej realizacji zamówienia. [QUOTE]dla mnie krem tłusty pod minerałki a drogeryjny podkład to to samo[QUOTE] Dla mnie - nie ! Nie umiem mazać się czymś tam pudrowym po warstwie kremu. Zawsze powstają mniej lub więcej intensywne plamy. [QUOTE] isadora? a to chyba nie są 100% minerałki chyvba, ze o czyms nie wiem, a to mozliwe [QUOTE] Prawdę powiedziawszy - wczoraj nie sprawdziłam. Skleroza ! Kompletnie zapomniałam, bo tak byłam zaaferowana poszukiwaniem rękawiczek. Przeleciałam, brnąc po kolana w zaspach, całe miasto do tego AVON-owego sklepu. Tak mnie wysłano. Sklep zlikwidowany, albo podano mi błędną lokalizację, bo nie znalazłam. Za to wagę kupiłam {sztuk - jeden ![]() ![]() Cytat:
Dzięki za podpowiedź ! Nie przyszło mi to na myśl. Sprawdzę. Następną eskapadę planuję na wtorek. Co zaś tyczy się planowanej przez linkę "imprezy" - mam trochę odmienne zdanie. Ja przełożyłabym właśnie na czerwiec. Po pierwsze - odmłodzi się o parę miesięcy ![]() "lód i piana - przyjaciele barmana !". Nie wiem jakie informacje przekazują w TV za granicami Polski, ale dostałam wczoraj maila od Przyjaciółki mieszkającej w innym europejskim kraju. Z takim przerażeniem pyta : co u mnie, czy nie trzeba zorganizować jakiejś kompleksowej pomocy {jedzenie, ubrania itp}, aż sama się przeraziłam. Każę Jej, żeby "minerałki" nam przysłała ![]() Mirelkaaa nie chciała mnie faworkami dożywić, to sama zamówiłam na tłusty czwartek : pączków - szt. 2 oraz faworków - szt. 4. Ale będzie uczta ! A potem : płacz i zgrzyt zębów !!! Zajrzę jeszcze tutaj dzisiaj, bo muszę przy komputerze posiedzieć. Między innymi, żeby mojej Przyjaciółce odpisać, bo jeszcze mi tu konwój jakowyś charytatywny przyśle. P. S. Nie umiem tak ładnie jak Wy multicytować. Dlatego macie na kolorowo. I tak postępy poczyniłam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Ty różu chyba używasz, dobrze kojarzę? Może też jakiś cień w brąziku wpadnie Ci w oko? Albo jaka zieleń ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.