|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7231 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() Listopadowa ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
|
|
#7232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak czy siak - pochwaliłyśmy dzień przed zachodem słońca Jestem....rozczarowana , pewnie trollica jutro znowu zawita i będzie powtórka z rozrywki
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-03 o 23:32 |
|
|
|
|
#7233 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wszystkie .....to znaczy .......ze ........ja tez ? ![]() kurde jaK ciezko sie z wami rozstac ......kto wogole wymyslił F5 ? ![]() ![]() Edytowane przez skorpion7 Czas edycji: 2010-02-03 o 23:36 |
|
|
|
|
#7234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..może tylko ostrzeżenie.. ![]() ..może regulamin nie przewiduje BANów tak znienacka,w szczególności,że to nie był taki agresywny atak,tylko taki przynudzający.. ![]() może w skali przewinień nie stoi to aż tak wysoko ![]() ..ja sobie regulaminu tak dosłownie nie czytałam, bo przyznam,że czytanie tego o recenzjach kosmetyków mnie zniechęciło.. ..bo przynajmnie w czasie, gdy go ogarniałam,był napisany..tak jakby nie po polsku tzn.z dużym kaleczeniem języka....i podejrzewałam,że tu może być to samo,więc sobie oszczędziłam ![]()
|
|
#7235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i wpisowe za Free
|
|
#7236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jutro wyciagniemz ciezsza amunicje... ![]() a po wszystkim skoczymy browarka obalic
|
|
#7237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pa Pa
|
|
#7238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kto, to nie wiem , ale ja o F5 dowiedzialam od Miski . Wczesniej aktualizowalam myszka...taka ze mnie ciemna, silikonowa masa byla
|
|
#7239 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie to wszytkie Agnes ![]() Cytat:
Już zacieram łapki
|
|
|
|
|
#7240 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny mykam spac kolorowych snow
|
#7241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wcześniej to musiałam nieźle kombinować.. wychodziłam i wchodziłam z powrotem,czy jakoś tak ![]() ..nie pamiętam, i wolę sobie nie przypominać
|
|
#7242 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych snów dla wszystkich śpiochów
|
|
|
|
#7243 |
|
Rozeznanie
|
Na wiadomym forum do dzisiaj czkawke maja ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------
|
#7244 |
|
Rozeznanie
|
kochane moje mykam cos mi sie zawiesilo i te F5 nie dzialalo....
![]() no ale do jutra kobitki buziol ![]() i jakas trucizne na te trole wysypcie
|
|
#7245 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, ja tez bujam stad
moje kosciste dupsko... ![]() Dobranoc
|
#7246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Tak, ja już właśnie mieszam sekretną mieszankę pani L.---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Macerata |
|
|
|
|
#7247 | |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych, kobietki Cytat:
cóż,ja nie taka rozsądna, jak szanowna pani Prezesja dopiero "raczkowanie" ![]() ja się tu na błędach uczę i to dosłownie ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- uciekam ![]() pozdrawiam MyaDivę która próbowała doczytać, ale nie wiem,czy spodziewała się takiej ilości nowych postów ![]() Słodkich Snów
|
|
#7248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilość postów już mnie nie dziwi Wręcz martwię się o Was jak jest ich za mało. I bardzo Cię proszę nigdy ![]() przenigdy w żadnym wypadku i na niczyją prośbę ani groźbę nie zmieniaj Swojego wyjątkowego stylu !!!! ![]() niech wielokropi powrócą na swoje miejsce!!!! ![]() I nich wróci nasza Macerata ![]() taka jaką ją poznałyśmy!!! ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- No małe dziś zamieszanie było i sam Złosliwiec się pofatygował Ja też mam profity I ja to juz taka jestem, że w dwóch firmach dorabiam Najpierw allergany mi kieszeń nabijały teraz mentorki i za rok znowu się kroje, a co mi tam trzeba ciągnać kasę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7249 | |
|
Zakorzenienie
|
Tyle że z tego pofatygowania nic nie wynikło
Cytat:
, z dwóch firm już wyciągnęłaś tyle kasy, że hohohoA tak z innej beczki - masz już analizę? Bo to coś długo trwa
|
|
|
|
|
#7250 | |
|
Zakorzenienie
|
polili-gratuluję, że sobie poradziłaś
Bo rano jasia byś dostała i już byś obiekcji żadnych nie miała Więc toaścik wznoszę za dziewczynę ![]() i poradziła sobie jak należy I nadal uważam, że dr jest świetnym specjalistą. Ale takie praktyki są niedopuszczalne. I trzeba o tym mówić. Przepraszam Horo, ale wydaje mi się że jeszcze chwila i byś te PIPY zaczęła chwalić. Przypomniałaś sobie że dr Ci jeszcze Politech proponował (pamięć mam dobrą i pierwszy raz o tym słyszę . Kilka dni temu była o nich mowa i nic nie wspominałaś ). I takie wrażenie odniosłam, że jakoś inaczej zaczełaś nagle przedstawiać to i owo.... A tu nikt nie podważa tego, że dr jest świetnym specjalistą---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
Tylko dwie są dobre Co do analizy-dopiero tydzień temy dokumentacja była kompletna ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- no faktycznie, nawet ostrzeżenia nie dostała. Jutro ją wykończycie ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- Ale fotki w klubie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w sprawie tej analizy - no strasznie się to przeciąga , miał być miesiąc, teraz 3... hmm...Sama jestem ciekawa co ustalą - na czyją korzyść a na czyją niekorzyść A po czterech literach to powinien dostać wiadomo kto ![]() ![]() A teraz już muszę spać |
|
|
|
|
#7252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- bo będzie lipa. Wiadome osoby wszystko bedę chciały tym usprawiedliwić i zamieśc pod dywan.I ja mykam do łóżeczka Dobrej nocki papa
|
|
|
|
|
#7253 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczeta,
nie udzielam sie ostatnio, naczytalam sie tylu bzdur, ze szkoda mi bylo wlasnego czasu, by z nimi polemizowac, ale wszystko ma swoje granice. Nie chcialam wczesniej wspominac o tym, bo zauwazylam juz, ze za niepopularne opinie mozna byc tutaj srogo skarconym (tak troche po rozowemu - jesli rozumiem - sama nigdy nie bylam na beautywpolsce).. ale.. jak juz wczesniej wspomnialam do swojej operacji przygotowywalam sie 10 lat, nie tylko mentalnie, ale rowniez merytorycznie, rozmawialam (konsultacja lub telefonicznie) z wiekszoscia nazwisk wymienianych na tym forum - by wybrac najlepszego lekarza; rozmawialam zatem z wieloma lekarzami i zawsze zadawalam jedno pytanie pod koniec rozmowy -do kogo wyslalby/wyslalaby pani/pan na operacje plastyczna czlonka swojej rodziny (poza soba oczywiscie) - albo - do kogo pani/pan sam/a poszlaby/poszedlby pod noz? Najczesciej wymienianym nazwiskiem bylo nazwisko doktora Krajewskiego. Ogromna wiekszosc naszych lekarzy ufa mu i go poleca, jego klinika ma nienaganna reputacje i wiele zaszczytow na swoim koncie.. moze wlasnie dlatego dr Krajewski sie nie "reklamuje", niewiele mowi i jest bardzo skromnym czlowiekiem. Ja natomiast naleze do niedowiarkow.. niestety, i sprawdzilam "wiarygodnosc" kliniki paroma innymi sposobami, korzystajac z kontaktow mojej rodziny.. bo chodzilo o moje cialo - a ja w takich kwestiach nie odpuszczam. ![]() W "paszporcie na zelki" mam wklejki Mentorow, moj maz byl przy ich wybieraniu, przy ich transporcie na sale i przy ich montowaniu (w bezpiecznej odleglosci). gdyby COKOLWIEK budzilo moje watpliwosci - z pewnoscia czytalybysmy o tym nie tylko na forum.. Zadna z nas nie byla z kolezanka, ktorej podobno bezwiednie zaproponowano inny implant, na sali. Troche gluchy telefon. i prosze zastanowmy sie odrobine zanim (nie bedac nawet absolwentami AM, ani w teamie doktora) wylejemy na kogos wiaderko pomyj.. Troche mnie to meczy i z pewnoscia nie uczyni mnie ulubiona postacia Wizazowej rodziny, ale- na milosc boska - to tak jak dysputowanie o zyciu prywatnym kogos, kogo znamy jedynie z gazet.. nie znamy czlowieka, nie widzielismy go na oczy, nie bylismy na miejscu - ale "zmien klinike!", "to jakis scam!".. Sorry. ps. IP panienki z mojej strony domowej pochodzi z W-wy, nie generalizuje jednak i nie twierdze, ze cala W-wka jest zla.. Panu dr Krajewskiemu - choc z pewnoscia on tutaj nie zaglada - pragne goraco podziekowac.. wybierajac sie do niego zabralam ze soba kilogramy makulatury, zadalam mu wszystkie chyba pytania swiata, czesci nawet juz nie pamietam, rozmawialismy ze dwa dni i pokazalam mu mnostwo fotek piersi - by wytlumaczyc "o jakie mi chodzi".. bardzo sie balam, bylam wyjatkowo sceptyczna (zaproszenia na kawke to nadal dla mnie jedynie gest uprzejmosci a nie dowod kompetencji) i nieufna.. a w nagrode zostalam obdarzona najpiekniejszymi piersiami, jakie moglabym sobie tylko wymarzyc.. (choc co prawda odrobinke wiekszymi niz w moich wyobrazeniach).. pozdrawiam i apeluje o zdrowy rozsadek, a zanim zabierzemy sie za ten kubelek z pomyjami - polecam telefon do p. doktora.. 602456703
|
#7254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#7255 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich serdecznie
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- hej horo
|
#7256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przypominam sobie, zebym wspominała ... aczkolwiek jest to możliwe, jeśli ktoś pytal o implantach, ktore mi proponowali... pojawiłam się na forum po 1 op, a nie przed ... już z zamontowanymi allerganami i nie było potrzeby mowić o tym czego nie mam, a moglam mieć. Teraz wynikła sytuacja, kiedy mogłam o tym wspomnieć co do PIPów, to kilka razy napisałam, ze nic o nich nie wiem... kompletnie nic ... i przez myśl nie przeszłoby mi chwalić czegoś, o czym nic nie wiem. A ja upierałam się na ES... to podobno dopiero g...o , ale nie mnie to osądzać - Doktor odmówil zamontowania ich. Dlatego wydawało mi się ... i wydaje nadal, ze Doktor nie próbowałby wcisnąć pacjentce byle czego. zmobilizowalam się i szukam notesu z 1 konsultacji u doktorka... ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-02-04 o 08:33 |
||
|
|
|
#7257 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- aniu mozesz byc ze mnie dumna wlasnie kupijam sobie jogurt naturalny do tego mrozone jagody i tak zastapilam moj ulubiony serek jagodowy Musze przyznac , ze da sie to zjesc ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- 8 uzytkownikow , gdzie sa wszyscy juz z ukrycia wychodzic
|
#7258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się z Tobą w zupełności ![]() ![]() klask i:wprawdzie nie rozmawiałam z Doktorkiem tyle razy i tak długo jak Ty, ale... swoje zdanie o nim mam...
|
|
#7259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() k laski:
|
|
#7260 | |
|
Rozeznanie
|
Bry
![]() Część przeczytałam wczoraj, część dzisiaj. A tak ładnie prosiłam, żebyście za duzo stron nie naprodukowały Cytat:
Do bulionu z nietoperza wsyp dwie garści kolców jeża, startą skórkę z brzucha węża, co róziowe przezwycięża. Łapkę kreta, mysie uszy, ogon szczura trzeba wykruszyć, rybie oko, pajęczyna. Pani Prezes gar zaklina: po łacinie czary mary. Fiolet w żyłach jej wrze cały! Teraz polać Trola tym, zmieni go w różowy dym. macerata, strasznie się cieszę, że u ciebie ta infekcja nie tak poważna, jak sądziłaś ![]() Yagnaa, Horo, rozumiem, że macie ogromne zaufanie do swojego doktora i to na pewno świetny specjalista, ale ja sama nie chciałabym znaleźć się w sytuacji Polili Taki stres przed operacją Horo, szkoda, że przekazałaś Polili informacje od dziewczyn dopiero po op, bo znalazły trochę o nie najlepszej jakości PIPów. Na szczęście zdecydowała się na mentory (może jej koleżanka jej przekazała?). Ty masz ogromne zaufanie do dr i może Ty byś wzięła i PIP-y, gdyby np za drugim razem dr Ci zaproponował, ale Polili nie miała widocznie zaufanie do niego, a Ty ukryłaś przed nią zdanie większości dziewczyn z forum i przekazałaś tylko swoje zdanie, a chyba nie o to jej chodziło, bo przez koleżankę zwróciła się do nas o pomoc i na pewno chciała wiedzieć, co dziewczyny o tym sądzą. To nie fair. Tak czy inaczej dobrze się skończyło. Musiałam to napisać. Nie gniewaj się ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Idę coś zjeść i odgruzować trochę mieszkanie ![]() Zajrzę potem.
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-02-04 o 08:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

"chody"

i z wrazenia zapomnial o banie 
, pewnie trollica jutro znowu zawita i będzie powtórka z rozrywki
wszystkie .....to znaczy .......ze ........ja tez ? 
....Troll nie dostał BANA

, ale ja o F5 dowiedzialam od Miski
Już zacieram łapki
do dzisiaj czkawke maja 

do tego mrozone jagody i tak zastapilam moj ulubiony serek jagodowy 
klask i: