|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Po pierwsze witam wszystkich bardzo serdecznie..:) To mój pierwszy post na tym forum więc może być ciezko, ale postaram się dać radę...Mam nadzieję, że na wejściu nie dostanę bana..:)
Słuchajcie mam taki problem...mianowicie wczoraj dostałam paczkę z Ori..ucieszyłam sie baaardzo..wszystko było suuper fajnie, póki ją otworzyłam ...W przesyłce nie było tostera, na którego w sumie najbardziej czekałam ...Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzyło...Jeszcze dziwniejsze jest to, że na fakturze widnieje owy toster ale w paczce go nie ma. Co mam zrobic w takiej sytuacji? Prosze pomóżcie! Z góry dziękuję...I pozdrawiam. Edytowane przez elvinka Czas edycji: 2010-02-03 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Pani Buka
|
400 PP za samodzielne zamówienie
![]() ![]()
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3124 |
Raczkowanie
|
Witam, mam pytanie: czy trzeba spełnić jakieś specjalne warunki aby uczestniczyć w szkolenu kosmetycznym?
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także jeśli potrafimy wytłumaczyć zasady, wiemy jak kogoś zapisać to lider czy dyrektor jest zbędny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() (Ja przynajmniej tak miałem ![]() Sprawa wygląda tak,że albo on sam przywiezie Ci go, bo zorientuje się ![]() Albo najlepiej zadzwoń do Oriflame i powiedz, jak wygląda sytuacja ![]() Oni powinni coś zaradzić. A powiedz mi jedną rzecz, czy na kartonie z kosmetykami masz naklejoną naklejkę: TOSTER 620559 ? ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- [QUOTE=wkroplideszczu;1693 4898] Cytat:
![]() I będzie mi niezmiernie miło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Rozeznanie
|
Ale tak szczerze, to takie żniwa były w 2007 i 2008 roku
![]() 2009 to już około 100 PP zawsze. Kilka razy 200 PP, więc już normalnie.
![]() |
#3129 |
Zadomowienie
|
Mało atrakcyjny ten Program Witamy
![]() Bo kuferek z tego co choćby czytam tu wcale nie jest taką atrakcją. Dostać za 1zł fajnie, ale dostać okazję kupna za 19,90... bez sensu. Liczyłam na coś super w Programie Sponsorskim, żeby zachęcić moje dziewczyny do roboty... też nie wiem czy notes, długopis i torebka coś zdziałają. Może ta biżuteria, ale to pewnie dla Dyrektorów ![]() Czekamy na szczegóły z Wisły ![]()
#3130 |
Raczkowanie
|
Sdc Dziekuje
![]() Kochani ja znam kosnultanki co robia same po 750 pp, ale ja jak mam wiecej pp wole dołozyc moim konsultantką aby nie musiały płacić tych wszytskich opłat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Raczkowanie
|
Ja przez pierwsze dwa katalogi istnienia w ori też miałam ponad 300PP, ale w następnych niestety ilość zaczęła maleć. Czemu? Nie wiem. Często klientki mi teraz odpowiadają, że nie ma nic ciekawego, mały wybór, drogo. Czasami muszę sama domówić dla siebie, żeby mieć te 100PP.
Ale jest jeden duży plus. Ori proponuje takie kosmetyki, których nie kupi się w drogeriach. Ja z nich korzystam i jestem ogólnie zadowolona. Gorzej z tym gdzie szukać nowych klientek.
#3132 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam do was pytanko ![]() I jeszcze chciałam zapytać o nowe pomadki powiększające usta. Warte są polecenia? Zastanawiam się nad nr 18332 odcień Nude, albo nad pomadką Colour Attraction (baby beige) . czy te odcienie są zbliżone? Która waszym zdaniem będzie lepsza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zadomowienie
|
Ja mam różnie raz uzbieram te 100 punktów z trudem, a ostatnio chyba w 1 miałam prawie 200 punktów. Bo u mnie wynika to z tego że jak w katalogu jest dużo promocji to klientki się obkupią i mam duże zamówienie a w następnym katalogu jest słabiej. Ja teraz mam 70 punktów na 3 katalog a jeszcze nie rozdałam katalogów wszystkim klientkom bo w piątek mam egzamin i nie mam czasu i w sobote jeszcze uderzam z katalogami.
Dla siebie z 3jki biore krem uniwersalny i mama jakiś krem chce. Miałam wziąść te nowe cienie smoky brązowe ale poczekam na opinie o nich. |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fakt, dobre i to, ale aż nic takiego nadzwyczajnego ![]() Jakby był ten kuferek za 1 zł, to już było by lepiej -) Ja powiem tak, że z zamówieniami to jest różnie, ale tak, jak piszecie - jest katalog, w którym mam 200 PP, a następny już ledwo 100 PP (Już kilka razy miałem tak, że dobierałem coś na siłę, żeby mieć 100 PP) ![]() Ale jakoś radzę sobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie 200 PP to jest poza zasięgiem. Ciesze sie, jak uda mi się 100 uzbierać, a jeszcze dla siebie musze zamawiać i tak, poza tym dużo trace przez braki ;// |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Rozeznanie
|
Przez braki też często tracę dużo, naprawdę i to mnie wkurza...
![]() ![]()
![]() |
#3137 |
Raczkowanie
|
No to mam ulotkę przed sobą, więc mogę podać rzetelną informację
![]() Krok 1: Za pierwsze 2 osoby spośród Twoich nowych Konsultantów, które rozpoczną Program Witamy, otrzymasz stylowy portfel, notes i długopis za jedyne 1 zł. Krok 2: Za pierwsze 2 osoby spośród nowych Konsultantów, które zrealizują cały Program Witamy, otrzymasz ekskluzywną czarną torbę w cenie 1 zł. Krok 3: Za pierwsze 8 osób spośród nowych Konsultantów, które zrealizują cały Program Witamy, otrzymasz olśniewający komplet biżuterii W.Kruk za 1 zł (komplet biżuterii składa się z wisorka, kolczyków oraz łańcuszka, wykonanych ze złota próby 333, ozdobionych cyrkoniami) |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Raczkowanie
|
Hmmm... wezmę ją jutro do pracy i postaram się zeskanować
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
Rozeznanie
|
Sorki, że tak męczę... hee ^^
Dziękuję : *
![]() |
#3141 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
I tu się nie zgodzę ![]() Zdecydowanie poleciłabym ten ciemniejszy odcień. On w rzeczywistości nie jest ciemny a raczej naturalny i przy dobrym pędzlu i równomiernym nałożeniu nie mają prawa zrobić się placki, chyba, że masz na twarzy plamy. puder pyłkowy jest niemal niewidoczny na twarzy. Pięknie ją matuje. Ja go bardzo lubię i polecam. Sama używam podkładu adapt. light Ivory i pudru w tym samym kolorze - nie robią mi się żadne plamy czy placki. ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
Dyrektorzy (nie wiem czy wszyscy, czy ci którzy mają biura reg.) mają możliwość wpisywania ludzi już do systemu bez pośrednictwa pani w kasie czy wysyłania wniosków do Wa-wy. I ja tu wykorzystuję taką sytuację dla wykluczenia jakichkolwiek błedów. Zamotałam strasznie ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Ale ile to trzeba się nalatać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Raczkowanie
|
Umieściłam ulotkę w odpowiednim miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Rozeznanie
|
Ślicznie, ślicznie dziękuję
![]() ![]() Super, dzięki ślicznie, mam tylko jedno pytanko - czy gdzieś z boku na ulotce jest kod tej ulotki ![]() ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-04 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Rozeznanie
|
witajcie
![]() Sorka jak moje pytanie jest banalne ale dla mnie ważne :P pozdrawiam was wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.