|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
no czyli juz nas coraz wiecej niedoskonalych
|
|
#1532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro jedziemy kupić im ostatecznie prezent, padło na kryształowe kieliszki Poza tym damy im ten tort i dokupimy kwiaty i powinno być spoko. Miejmy nadzieję, że teściowa nie będzie kręcić nosem. Chociaż ona lubi pokazówki więc jak przyjedziemy po naszych naukach z życzeniami i będzie u nich jeszcze rodzina to już w ogóle będzie super hiper szczęśliwa, że tak przed rodziną jej złożymy życzenia ![]() Wiesz, nie mam zielonego pojęcia gdzie oni zamieszkają po ślubie, bo ona twierdzi, że w jej stronach, a on, że w Poznaniu ![]() Nie wróżę im długiego małżeństwa, bo sie non stop kłócą i odzywki mają takie chamskie, że ja jakby Piotrek tak się do mnie wzracał, to bym się z nim rozstała. Samo to, że widują się tylko raz na miesiąc. Ale szykuje się zabawa w przyszłym roku i to jest fajne Przeraża mnie tylko to wesele, bo będzie takie troszkę w klimacie wiejskim Jakieś wyśpiewywania pod oknem PM, wykupiny i najlepsze, ze masz najlepiej na 12:00 Kosmos jakiś ![]() Zaraz się zbieram do kosmetyczki bo na 14:00 jadę A wieczorkiem nauki ![]() My ciacha zostawiamy sobie namarzec, kwiecień Wiemy na szczęście skąd bierzemy i tylko zostanie nam wybrać jakie ciasto ![]() Ale fajnie, sobie popróbujecie troszkę pewnie ![]() Cytat:
Pogoda też mnie dobija, na śnieg już patrzeć nie mogę normalnie!!! ![]() A Twój tata na ślub wróci prawda??? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie niestety bliznajest troszkę widoczna i postanowiłam ją nieco zatuszować na ślubie i dlatego też kosmetyczka Ma mi niby w tym pomoc, zobaczymy jak to będzie ![]() Nic dziewczyny, uciekam, będę później Jadę się relaksować ![]()
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to powiem Ci ze dziwne te ich zareczyny skoro on nawet nie chcial jej na zaproszeniu ciekawe co takiego sie wydarzylo, ze tak szybko zmienil zdanie Jak mozna planowac slub i wspolna przyszlosc i nie wiedziec gdzie sie bedzie mieszkac no nic ciekawe czy cos z tego bedzie skoro takie rzeczy opowiadasz no ty wiesz juz gdzie bedziesz zamawiac wiec tylko tam sie przejdziesz i pokazesz jaki pewnie juz wyszlas ale milej wizyty u kosmetyczki i zebys jakos przetrwala wizyte u tesciowej papa
|
|
#1534 |
|
Rozeznanie
|
Forget_me to nieprawdopodobne, że Twój Piotrek wyrósł na normalnego chłopaka w takim domu... bo to co tam się dzieje to jakaś wenezuelska telenowela po prostu. ale przynajmniej masz czasem bardzo rozrywkowe życie i masz się z czego pośmiać
... gorzej że musisz odpierać ataki wścibskiej teściowej, ale widzę, że mocny charakterek masz i dajesz sobie z nią radę i tak ma być!a co do tego brata Twojego Tż i jej panny to szkoda słów po prostu... ale wiesz co, ciekawa jestem co Twoja teściowa zrobi jak pewnego dnia jej ukochany syn oświadczy jej, że się rozwodzi. ciekawe komu wtedy będzie do śmiechu i która z was będzie najlepszą synową ![]() a co do prezentu to bardzo fajnie to wymyśliliście mam nadzieję, że chociaż raz będzie Twoja teściowa zadowolona.kurcze dziewczyny zazdroszczę wam, że do waszych ślubów tak mało czasu zostało... oddałabym wszystko, żeby móc zostać szybciutko żonką mojego Tż, a nie czekać aż do października....
|
|
#1535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj byłam na oczyszczaniu i jestem baaaardzo zadowolona!!! Troszkę bolało, ale twar naprawdę teraz fajnie wygląda Twarz jest naprawdę super gładka i co najważniejsze od razu widać, ze jest oczyszczona Jutro badź pojutrze ma zadzwonić do mnie kosmetyczka odnośnie zabiegów na zniwelowanie blizny Powiedziała mi, że nie potrzebuję tylu zabiegow na twarz, więc będą mi tylko robić peeling i wtłaczać witaminę w miejsce, gdzie mam bliznę Będę na to chodzić tak dwa razy w miesiącu i blizna zniknie Jutro się dowiem, ile mnie to wyniesie, ale podobno nie bedzie to drogie ![]() Cytat:
Więc jutro nie czeka mnie fajna wizyta, bo będzie napewno obrażona W ogóle się okazało, że żadnej rodziny nie zaprasza ani nic takiego. Będzie tylko ta msza i do domu. Ale w tym wszystkim najlepszy jest mój Piotrek, który stwierdził, że jak już jest obrażona to kij jej w oko, pojedziemy do kościoła, a potem pod kościołem złożymy jej życzenia i sru na nauki
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście już jest inny, taki kochany, ze szkoda gadać ![]() A z teściową to racja, czasami bywa zabawnie Najbardziej mnie rozbawiła prezentem na ślub w postaci świni A co do ślubu to się nie martw, czas zleci tak szybko, ze nim się obejrzysz, a już będzie październik My dzisiaj byliśmy na pierwszych naukach i powiem Wam, że było fajnie Trwały jakieś 30 minut, a ksiądz był naprawdę zabawny!!! Dostaliśmy już książeczki i zbieramy podpisy Potem czekają nas jeszcze trzy wizyty w poradni małżeńskiej To będzie koszmar bo będziemy się uczyć, jak sie zabezpieczać ![]() :brzyda l:
|
|
#1537 |
|
Rozeznanie
|
Forget_me no wiem, że zleci... ale ja taka troszkę niecierpliwa jestem pod tym względem
pewnie przez to, że daleko od siebie mieszkamy z Tż i nie mogę mieć go przy sobie tak często jakbym tego chciała ![]() my na nauki idziemy dopiero pod koniec kwietnia... nauki jakoś zniosę, ale tego jak przeżyję poradnię to sobie nie umiem wyobrazić
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to ma byc jutro to spotkanie nie wiem czemu myslalam, ze dzisiaj ale nie wazne, czyli nie bedzie wielkiej pompy nie nabijesz sobie plusow u Tesciowej wizyta u kosmetyczki sie udala to super tez bym sobie znowu poszla ale teraz tak calkiem na relaks bez wyciskania
|
|
#1539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ty masz za to czas na spokojne zaplanowanie wszystkiego w najdrobniejszych szczegółach-a to sprawia dużo frajdy... Powodzenia i uszy do góry-czs szybko zleci i niedługo będzie tuż przed
|
|
|
|
|
#1540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już też odliczam normalnie czas do ślubu A jeszcze jak już zaczynam cosik szukać ślubnego w necie, to w ogóle się nakręcam na maxa Jak sobie pomyślę, że niedawno był jeszcze rok do ślubu to normalnie uwierzyć nie mogę!!! Jak ten czas przeleciał!!!Aicila, jeśli mogę zapytać, jak daleko mieszkacie od siebie z Teżetem? Co do nauk, to jestem nimi naprawdę pozytywnie zaskoczona Prowadzi je taki młody ksiądz, mówi sensownie, czasami nawet zażartuje Czas leci naprawdę potwornie szybko i co najważniejsze, ksiądz wie, że nikomu się w takie zimno nie chce siedzieć w wyziębionym kościele, wiec się streszcza i naprawdę fajnie mu to wychodzi bo po 30 minutach jest koniec nauk Poradnia też mnie przeraża, a tam jeszcze trzeba odbębnić trzy spotkania ![]() Cytat:
Wcale mi się ta kawa dzisiaj nie uśmiecha, bo napewno nam bedzie prawić morały, że mogliśmy te nauki załatwić już znacznie szybciej, a nie teraz w jej wielkie święto. Poza tym jest cały czas obrażona na Piotrka, więc napewno będzie na niego narzekać i truć, jak to Piotrek powinien ją publicznie przeprosić ![]() Z kosmetyczki jestem bardzo zadowolona!!! Skórę mam dzisiaj taką super, że aż marzy mi sie kolejna wizyta Do tego jak mi powiedziała, że do czerwca da radę zlikwidować tą moją bliznę to już w ogóle się podbudowałam Ciekawe ile będzie chciała za to kasy. Powiedziała, że nie za drogo, bo w koncu nie będą to zabiegi na całą buzię, tylko na ten kawałek z blizną ![]() Cytat:
).Właśnie gadałam z siostrą i jutro będę wiedziała ile wyniesie nas wódka w Tesco Trzeba sie powoli zacząć rozglądać, bo do sprawdzenia mamy naprawdę dużo marketów
|
|
#1541 |
|
Rozeznanie
|
Forget_me mamy do siebie niecałe 300 km. on Gostyń, ja Katowice.
a co do tego, że wszystko spokojnie zdążę ze szczegółami zaplanować, to tylko tak wam się wydaje przecież wy też miałyście tyle samo na wszystko czasu co ja (jak nie więcej), a zaczynacie panikować i troszkę się obawiać jak to będzie więc ja pewnie tak samo będę się zachowywała za kilka miesięcy jak wy teraz ale i tak wam daje zazdroszczę
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to fajnie ze uda sie usunac ta blizne, no pewnie skoro to bedzie tylko na ten kawalek to moze nie bedzie drogotez nie lubie jak porusza sie prywatne sprawy przy wszystkich i jeszcze jak sie ktos zacznie klucic to juz wogole niektorzy to nie maja wyczucia ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
mam znajomych ktorzy zalatwiali wszystko na ostatnia chwile i jakos zdarzyli takze dziewczyny bez obaw wyrobimy sie ze wszystkim![]() aicila to widze, ze my to pobliskie tereny moje buciki slubne kupilam w Katowicach no i ogolem czasem sobie wpadne na zakupy do Katowic
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-02-02 o 17:10 |
||
|
|
|
#1543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co mamy nie zdążyć. Tak trzymać Esti10!! (Ty masz ślub też w czerwcu, czy źle kojarzę?)
|
|
|
|
|
#1544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś miałam faceta, który mieszkał ode mnie 100 km i okaząło się to być porażką. Ja mialam swoje życia, on swoje i jak się spotykaliśmy, to było jakoś dziwnie. Kilka dni dało się przeżyć, ale już miesiąc z nim był nie do zniesienia ![]() Pewnie masz rację, też mówiłam sobie, że mam jeszcze masę czasu, a teraz boję się, że się nie wyrobię ze wszystkim A ślub ma przeciez być wyjątkowy i wszystko ma być tak, jak sobie tego wymarzyliśmy Chociaż czasami powiem szczerze, tak mi się nie chce, że najchętniej bym się gdzieś schowała i przeczekała ![]() Cytat:
Muszę powiedzieć, że jestem w szoku, bo teściowa była nadwyraz miła!!! Teściu to wiadomo, bo on jest bombowy cały czas, ale teściowa mnie zaskoczyła (pozytywnie oczywiście ). Pojechaliśmy na tą mszę za nich, a potem zaraz na nauki i wczoraj już nie byłam nimi tak zachwycona No, ale jest kolejna pieczątka w książeczce, a przed nami jeszcze ostatnie cztery spotkania i koniec męczarni ![]() Potem pojechaliśmy do teściów, daliśmy kwiatki, prezencik i tort i widać, że byli w szoku. Teściowa tylko powtarzała, że po co to wszystko, że nie było trzeba Kieliszki się im chyba też bardzo spodobały, bo cały czas powtarzali, że są prześliczne ![]() Potem przyszli Piotrka wujkowie i tak siedzieliśmy, teściowa wspominała jakieś stare historie i było nieźle. Tak się zasiedzieliśmy, że do mnie do domu już nie dojechaliśmy ![]() Szkoda, że ona nie jest cały czas taka, tylko jak jej cosik zaskoczy W ogóle chce zorganizować jakiś wyjazd rodzinny do teatru i chce opłacić bilety całej rodzinie!!! A to wyjdzie jakieś 20 osób!!! Potem mamy iść niby na jakąś kolację. Ciekawe kiedy będzie ten wyjazd. Nie powiem, nawet mnie to ucieszyło, bo kocham teatr
|
|
#1545 |
|
Rozeznanie
|
Forget_me super, że ten wieczór u teściów wam się udał
![]() no ja wiem, że związki na odległość są ciężkie, ale my dajemy sobie radę. strasznie się kochamy, więc nic dla nas nie jest przeszkodą a tym bardziej, że jak już się widzimy to na 3-4 dni i mamy czas, żeby nadrobić te dni bez siebie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się cieszę z udanego wieczorka Naprawdę się nie spodziwałam, ze będzie tak sympatycznie Pewnie niedługo znowu będziemy musieli sie tam wybrać, bo w tym tygodniu będziemy odbierać obrączki i napewno Piotrek będzie chciał je pokazać rodzicom ![]() Ech, współczuję Wam tej odległości i zarazem podziwiam, że cały czas jesteście razem i, że planujecie ślub Z doświadczenia wiem, że taki związek jest potwornie ciężki. Brat mojego Piotrkajest własnie w takim związku i podziwiam ich za decyzję o ślubie. Nie tylko, że odległość, to jeszcze niedopasowanie charakterów, wieczne kłotnie i chamskie odzywki do siebie i tu nagle decyzja o ślubie. Osobiście nie wróżę im długiej przyszłości, ale kto wiem, moze się mylę i będzie z nich jeszcze super para Spotykają się raz w miesiącu na trzy dni i może się mylę, ale uważam, że w takim czasie nie jest się w stanie nadrobić zaległosci z całego miesiąca A gdzie po ślubie bedziecie mieszkać? Przeprowadzasz się w nasze piękne wielkopolskie tereny ?![]() ![]()
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wrzucę Wam fotkę sukienki którą to miala na sobie dziewczyna z mojego miasta
I co na to powiecie?
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
To tylko częśźć sukni bo ta suknia jest odpinana
. Cześć wszystkim. Wróciłam a nie yło mnie bo wypłete trzeba było zrobić .
|
|
|
|
#1549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale my tak się kochamy, że nam ta odległość już nie jest straszna ![]() my się widujemy częściej niż raz w miesiącu. tak średnio co 2 tygodnie, czasem co tydzień jak los nam sprzyja. ja wiem, że z jednej strony to się nie da nadrobić całego miesiąca, ale z drugiej, ile jest takich par, co się widzą tylko w weekend choć mieszkają całkiem niedaleko od siebie. a my mamy ten komfort, że jak już się widzimy to jesteśmy ze sobą non stop i śpimy razem, więc mamy czas się sobą nacieszyć ![]() a po ślubie przeprowadzam się do wlkp może nawet wcześniej, jeśli bym jakąś pracę zaraz po studiach w Gostyniu albo Lesznie złapała (w co wątpię). na początku zamierzamy coś wynająć, bo z teściami mieszkać nie chcę, a po roku albo 2 zamieszkamy z moimi rodzicami, w Kłodzie k. Rydzyny bo tam się moi rodzice budują (tzn. kupili rozpoczętą budowę) i będziemy zbierać kasiorę na coś swojego.
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak dokladnie 5 czerwca ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
doceniaj takie chwile bo pewnie nie bedzie ich za wiele co nie? czyli prezenty sie podobaly to dobrze ze udalo wam sie wybrac takie cos co im sie spodoba i sa zadowoleni a nie np krecila nosem czyli mam rozumiec,ze zostalas na noc u tesciowejco do tego wyjscia to super ma pomysl my dzisiaj bylismy rozeznac sie w cenach tortow i wszedzie 1kg po 45zl no i zdecydowalismy sie na to cukernie co siostra Lukasza bo juz jest sprawdzona ciasta maja pyszne jak chcesz to sobie zobacz stronke sa tam opisane wszystkie smaki ciast to tak tylko przy okazji http://www.piekarnia-gryc.pl/wesele.html oczywiscie tort bedzie taki jak wam kiedys pokazywalam, a wy zamawiacie paczuszki dla gosci na wynos z ciastem? bo my tak wczesniej nie chcialam bo stwierdzilam ze i tak sie daje flaszke na odchodne ale potem pomyslalam, ze nie kazdy lubi wodke i co jak nie bedzie chcial to wyjdzie bez niczego wiec jednak wezmiemy widzialam dzisiaj plakat ze w Spodku bedzie koncert Perfectu 30-lecie ale bym sobie poszla, zobaczymy czy sa jeszcze bilety i sie zastanowimy bylam kiedys tez w Spodku na ich koncercie i bylo super
|
|
#1552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No hej Fisztaszku, stęskniłyśmy sie za Tobą Wczoraj się nawet zastanawiałam, czy net Ci padł czy gdzieś wyjechałaś A tu proszę, wypłatę robiłaś ![]() Cytat:
Z Piotrkiem czuję się bardziej zżyta i w ogóle spotykamy się, kiedy mamy na to ochotę Właściwie to uważam, że ten facet na odległość to był dla mnie zmarnowany czas Więc po ślubie zamieszkacie w moich stronach My będziemy mieszkać na początku u mnie z moją mamą i będziemy od razu odkładać na budowę domku Dzialki mamy dwie i mały problem, na czyjej działce postawimy domek Moja jest raz większa niż ta Piotrka i w zdecydowanie lepszym położeniu, więc chyba jednak na tej mojej. Zaraz po ślubie zamierzamy ruszyć z budową. Przeznaczymy na to na początku kasę ze ślubu, a potem będziemy żyli z mojej wypłaty, a Piotrka będziemy odkładać Chciałabym żeby ten domek już był wybudowany
|
|
#1553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
....Widziałam wczoraj,że dziewczyna na n-k chce sprzedać. Powiem tylko,że oryginalna ta sukienka
|
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naszła mnie ochota na tort truflowy A tu niestety nadal dieta ![]() Z teściową rzeczywście jak w kalejdoskopie, raz lepiej raz gorzej, ciężko ją wyczuć niestety. Nie nocowałam u niej Po kawce i koniaczku Piotrek zawiózł mnie do domu Mieliśmy jeszcz wejść do mnie i resztę wieczoru spędzić u mnie, ale było naprawdę bardzo sympatycznie i nawet nie pomyśleliśmy, że mamy jechać do mnie ![]() Siostra wczoraj była w Tesco zapytać o wódkę i jej powiedział jakis chłopaczek, że niby nie ma rabatów ani gratisów, ale siostra nie dała za wygraną, poszła jeszcze gdzieś i kazali jej przyjść w piątek i może da radę załatwić cosik taniej Dzisiaj mam zamiar namówić Piotrka, żebyśmy pojeździli troszkę po tych naszych miejscowych marketach i popytamy o ceny w przypadku większego zakupu W ogóle powiem Wam, że moja siostra mnie załamała, bo powiedziała mi, że Wyborowa to niby jedna z gorszych wódek Ja się tam na tym zupełnie nie znam, więc wybór zostawiłam Piotrkowi. Pisałam Wam, ze zastanawialiśmy sie nad Wyborową a Finladnią i przekonała nas cena i facet od sali, który powiedział, ze Wyborowa się prawie nie różni od Finlandii, a tu wczoraj moja siostra wielce oburzona, że ta wódka jest obrzydliwa i jej to wszyscy w pracy niby mowią Jak to powiem Piotrkowi, to się na bank wkurzy, bo moja siostra czasami jak z czymś wyskoczy, to... ![]() Dzisiaj jadę na pierwszą przymiarkę sukienki Ciekawi mnie, jak się ta sukienka będzie prezentować. Dzisiaj powiem Wam, że miałam jakiś koszmar ślubny, wczoraj to samo. Wczoraj śniło mi się, że na dzień przed ślubem odwołaliśmy go, a ja szybko szukałam nowego meża, żeby nie stracić kasy, bo wszystko byo już opłacone A dzisiaj mi się sniło, że szliśmy do kościoła, goście latali po tym kościele, obok świadków siedziały ich osoby towarzyszące i cały czas słyszałam śmiech mojej siostry, bo jej facet opowiadał jej w tym kościele dowcipy Nagle ktoś podszedł do Piotrka i powiedział, że zabrakło wódki i Piotrek mnie przeprosił i powiedział, że zaraz wróci, bo teraz musi jechać szybko do marketu po wódkę I zostałam sama w tym kościele, chcialo mi sie płakać, aż ksiądz stwierdził, że obrączki mam sobie tak próbnie zaożyć z kimś innym Koszmar normalnie jakiś!!! Wstałam taka przerażona, że szok Ostatnio nic mi się nie śniło związanego ze ślubem, ale teraz znowu tekoszmary powracają. Ciekawe, co się będzie działo na krótko przed ![]() A co do ciasta, to nie wiem, jak stoi kg tortu w moich stronach Pytaliśmy tylko, ile ciasta byśmy potrzebowali. O reszcie dowiemy się później ![]() Ogólnie to my ciasta wydawać nie będziemy gościom. Niektórym damy wódkę, ale ciasta napewno nie, bo byśmy chyba musieli kupić z 80 kg, bo na wesele, poprawiny, na następny dzień jeszcze, do każdego gościa i do pracy to by wyszło naprawdę sporo Goście dostaną od nas po aniołku Ciasto damy tylko teściom i dziadkom Piotrka i jeszcze chrzestnym i to wszystko
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzy mi sie Czesław Śpiewa, ale jak na razie nie ma go w naszych stronach Planujemy już z Piotrkiem od dawna jakiś koncercik, ale albo nie ma czasu, albo nie gra, to na co mamy ochotę iść, albo już mamy na ten czas koncertu inne plany. I tak jak na razie wyszukujemy inne rozrywki
|
|
#1556 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Esti10;16932350]no i to mi sie podoba musimy myslec pozytywnie prawda?
tak dokladnie 5 czerwca ![]() ślepa jestem ;D dlatego pytałam. |
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaż, pokaż jak wyglądają
|
|
#1558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi teraz nic się nie śni,ale kiedyś miałam taki sen,że mój R. powiedział mi rano, jak tylko wstaliśmy,że ślub jest dzisiaj po południu (nie pamiętam ze snu o ktorej)a wtedy miałam już sukienkę w domku,ale nic poza tym-cieszyłam się,że mam takie cichobiegi białe,bo nie będzie widać spod kiecki i na ostatnią chwilę przed budynkiem zakładałam welon. Nie miałam już nawet jak fryzjera załatwić,więc wzięłam prysznic + depilacja, włosy umyłam i zrobiłam makijaż. A ślub był w latarni morskiej Obudziłam się skołowana i powiedziałam,że jak mi taki numer wykręci, to się i jego zabiję ![]() My też nie wiemy jaki tort-restauracja, w której będziemy mieli wesele ma tez własne ciasta,więc zamawiamy u nich (próbowaliśmy już z moim R. i z Mamusią na 1spotkaniu), pytali tylko jaka kolorystka (o smak jeszcze nie). Ja tam nie jestem smakoszem wódki (choć w tym roku nieźle mi "wchodzi ale zawsze tak jest,że niektórym smakuje jedna innym druga.My ostatnio na imprezach popijamy sobieskiego, kumpela miała 2 lata temu na weselu luksusową, inni znajomi pana tadeusza i putinofa. Te polecam, bo niezłe. Ostatnio mój tata kupił finlandię i twierdził,że jest dziwna-kiedyś jak była tylko importowana-to był lux. Myslę,że Wyborowa tez jest ok-może zróbcie jakąś imprezę degustacyjną My degustujemy, jak wspomniałam sobieskiego Gratuluję 4kg mniej!! Ja miałam chodzić od stycznia na fitness,ale kostkę zwichnęłam,więc przepadło,a teraz nie mogę się coś zabrać-może marzec? tak ze 3razy w tygodniu ,zeby ciałko wyrzeźbić, bo w sukni... na razie troszkę fałdki na brzuszku widać (przed przeróbką)-nie jestem jakaś gruba,ale jakbym tak z 5kg spadła (żeby mnie mąż przeniósł przez próg i troszkę formę poprawiła byłoby super. Nie zapomnij aparatu i wklejaj fotki!! A teraz hit-jadę do SPA ! ! ! na sobotę i niedzielę z 3 kumpelami
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zadomowienie
|
pokaż koniecznie
![]() a będzieci mieli winietki na stół, zawieszki na wódkę, jakieś podziękowania dla gości? na razie wiem tylko,ze chciałabym winietki,albo 2w1 winietki+wizytówki (kumpela miała krzesełka-ładnie to wyglądało, a ja chcę parę młodą
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-02-04 o 09:32 |
|
|
|
#1560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łaaa! SPA ![]() ![]() Jeśli można wiedzieć, ile Was kosztuje ta przyjemność? Moja znajoma rok temu była na podróży poślubnej w SPA. Osobiście wolałabym jechać tylko na dwa-trzy dni, a nie na dwa tygodnie, byłyby to dla mnie stracone pieniądze, tym bardziej, że SPA jest strasznie drogie i za taki dwutygodniowy pobyt można by wyjechać na naprawdę fajne, zagraniczne wakacje ![]() Sny mam koszmarne A im bliżej ślubu, tym chyba będzie gorzej. Ale przynajmniej się zmobilizowałam i dzisiaj zadzwonię do sklepu z materiałami papierniczymi i zapytam o ten papier marmurkowy (bo winietki mają być takie, jak zaproszenia ). Jeśli nie będą mieli, to wtedy zamawiam na All. i poganiam Piotrka, żeby porobił już winietki W końcu zostały tylko 4 miesiące i jeden dzień My zastanawialiśmy sie na Finlandią bo rzeczywiście najbardziej nam ta wódka smakuje. Chociaż mi tylko ta smakowa Jednak cena troszke nas odrzuciła, tym bardziej, ze alkoholu potrzebujemy naprawdę sporo. Piotrkowi smakuje jeszcze Wyborowa i dlatego braliśmy te dwie pod uwagę. Jak nam jeszcze poleciła Wyborową facet od sali, to już w ogóle się utwierdziliśmy w naszym wyborze. O ile się nie mylę, to Fistaszek też polecał Wyborową. A tu nagle moja siostra wyskakuje, że to niby najgorsza wódka ![]() Też sie muszę zabrać za jakieś ćwiczenia, ale jak na razie mi sie nie chce Rowerek przeniosłam już do pokoju, żeby ćwiczyć przed Tv, wtedy mam jakąs większą ochotę bo mogę sie zając oglądaniem i nie myślę tak o jeździe Jednak naprawdę ochota jak na razie niewielka Ale jak na razie dietka i jestem bardzo zadowolona z efektów ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Rok temu na ślubie kumpela też zrezygnowała z winietek i ci, co sie znali pozajmowalisobie fajne miejsca, a tacy jak my, którzy znali tylko parę młodą, zajmowali już byle co. Suma sumarum dosiedli sie do nas kumpeli dziadkowie,którzy byli oburzeni, że nikt nie zadbał o miejsca dla nich. Szczerze to im sie wcale nie dziwię Podziękowania dla gości też będą w formie aniołków z masy solnej Jak na razie mam ich 30 sztuk Mam nadzieję, że do ślubu się wyrobię i ukleję pozostałe Potem zostaje pomalowanie ich i zapakowanie w jakąś folię lub tiul i doczepienie karteczki z podziękowaniami ![]() Z tych fotk, które wkleiłaś, to ta para młoda jest zdecydowanie lepsza niż te krzesełka.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

)-jakby była centralnie na środku między brwiami, to byłabym hidnuską (tylko pomalować 

Jak mozna planowac slub i wspolna przyszlosc i nie wiedziec gdzie sie bedzie mieszkac
no nic ciekawe czy cos z tego bedzie skoro takie rzeczy opowiadasz

Naszła mnie ochota na tort truflowy
na sobotę i niedzielę z 3 kumpelami