![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
Mam powtorke z rozrywki- psychobiologia, wiec ucz sie, dziecinko, ucz :P
Zawialo biologia z liceum. I zaczal snieg padac, a ja chce lato! Gdynie!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Przepraszam, uduszę się ze śmiechu. Stanowczo zbyt długo nie miałam kontaktu z tamtymi ludźmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja sie dowiedziałam, że moja babcia w srode za tydzien idzie na druga operacje ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja zawsze miałam dość słuchania o wnętrznościach w liceum:P Za mnie też trzymać kciuki jutro o 10. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
chciałabym w to wierzyc, ale to rak ;(;(;( wezły sa zajete, a jutro jade do niej. Nie mam pojecia co jej powiedziec, jak sama sie nie rozkleje i nie zaczne ryczec.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Po roku przerwy nic nie mam do biologii!
![]() Pozakuwam, pozakuwam i jakos to bedzie.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zadomowienie
|
Malwi
![]() ![]() Oderwałam się od nauki, żeby wziąć udział w licytacji i co? przegapiłam ją czytając piosenkę moich ludzi z roku ![]() Wracam do nauki. Jeszcze został mi monopol, oligopol, rynek pracy i jeszcze jedna rundka ze wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Cholera, przykro mi, malwi. Spróbuj nie płakać, sądzę, że babcia nie chciałaby cię takiej widzieć. To trudne, ale musisz nie być zmartwiona. Co masz powiedzieć - nie wiedziałabym też. Nie planuj, co jej powiesz. Ważna jest obecność, słowa same przyjdą, jeżeli mają przyjść.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj nie daje rady i zaraz idę spać, jutro wstanę i cały dzień się będę uczyć :P
na szczęście jest jeszcze jutro i piątek rano ![]()
#2651 |
Zakorzenienie
|
Ja Was Drogie Panie zostawiam wracam za póltora tygodnia. Jade do babci.
Trzymam kciuki, aby egzaminy wszystkie pozdawały ![]() a te Panie które maja wolne to udanych ferii ![]() aaa i nie dajcie sie zimie :P buziaki ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Idę spać, trzymajcie za mnie kciuki za 10 h, zależy mi na tym, żeby zdać ten diabelski egzamin
![]() A później do domu ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
marta, bedziemy trzymać
![]() ciagle pozdrawiam z nad zadań. sesja ma chyba na celu min. oduczenie sie spania..
![]() |
#2654 |
Zadomowienie
|
Ja też poproszę o kciuki o 10
![]() i jak najmniej pytań o wykresy w konkurencji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze? Odstawiłam tabletki rok temu i od tego czasu ani razu nie używaliśmy gumki. Jestem w stałym związku, mam już swoje lata, że nie boję się konsekwencji jakie mogą z tego wyniknąć, nie boję się ciąży, nie boję się dziecka, nie boję się, że "zniszczę sobie życie". A w ciążę nie jest tak łatwo zajść jak się wszystkim wydaje... Ci co mają wpadki, muszą mieć ogromnego pecha, bo wiem jak długo starają się moje koleżanki o dziudziusia... i nic, i nic... i dalej nic.
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj pewnie umiałabym je namalować. DsC, właśnie miałam pisać, że chyba, że dziecko to nie byłby problem. jeśli nie rezygnowałoby się dla nie z ważnych z spraw, jeśli miałoby się kasę na jego utrzymanie - to wtedy zero antykoncepcji jest ok ![]() ja sobie nie wyobrażam no ![]() ![]() ![]() tylko, że niektórzy twierdzą, że to nie byłby problem. ciekawe czy jakby już się tak stało, czy by nie był ![]() ![]() i fakt, trudno zajść w ciążę. a zwracacie uwagę na dni płodne? czy nie? ![]() dzisiaj finanse. all day long. ehh ![]()
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
DsC ma rację, zajść w ciążę to wcale nie takie proste, jak się wydaje.
Aczkolwiek dziecko teraz to jedna z ostatnich rzeczy, o jakich marzę. W ogóle ostatnio myślę o tym, że raczej nie chcę mieć dzieci. Zresztą, to raczej za wcześnie, żeby o nich myśleć i decydować, czy je będę miała, czy nie. W następnym semestrze mam wolne piątki, ale się cieszę ![]() ![]() ![]() Oglądałyście Bękarty wojny? Jak wrażenia? Ja oglądałam wczoraj. |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele moich koleżanek ma piękne dzieciątka i są już szczęśliwymi mamusiami, które rok sobie odpuściły, a teraz poszły normalnie na studia ![]() ![]() Jeśli chodzi o mnie, to jasna sprawa, że nie śpieszy mi się z ciążą(!) i dzieckiem, ale wiem, że nie stworzyłoby mi to (chyba ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż ja nie miałabym z tym dzieckiem nawet gdzie mieszkać ![]() mojej współlokatorce by się chyba to nie podobało ![]()
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
po prostu Em :)
|
Ale jak to po co?
![]() ![]() ![]() Teraz sobie siedzę już w akademiku w moim mieście i staram się jakoś wszystko ogarnąć, bo rozpakowywanie idzie mi tak sobie. No i przez dwa dni nie miałam prądu ani światła. ![]() ![]() ![]() Nadrobię was i napiszę potem więcej. ![]()
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Ja myślałam, że zrobiłaś sobie krótką wycieczkę! Czyli jednak jesteś podczas II semestru w Le Havre? Świetnie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
|
Nie w Le Havre, trochę się pozmieniało, trochę się posypało, wszystko szło nie tak, musiałam zrezygnować, potem nagle wszystko się odkręciło.. Szalone to było, do ostatniej chwili nie wiedziałam czy jadę.
![]() Lecę nadrabiać, spamerki. ![]()
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Em, pół roku bez TŻ?
![]() tak myślałam, że erasmus, ale nie wspominałaś nic ostatnio ;p
#2666 |
Zakorzenienie
|
wyszłam wczoraj na impreze i włąśnie wróciłam
![]() wybawiłam się świetnie, potańczyłam ![]() za to zetka chyba nadal baluje albo kaca leczy ![]() obudziłam się rano koło M., świeci piękne słoneczko, zjadłam pyszne śniadanko ![]() czego chcieć więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Masakra mój wykładowca ma jakieś obiekcje to kobiet
![]() Podawała pytanie oddzielnie dla dziewczyn oddzielnie dla facetów i oczywiście dziewczyny miały znacznie trudniejsze ![]() Tak więc szykują mi się 2 popraweczki, jedna już 19 z dzisiejszego egzaminu ![]() Zaraz szykuję się na pociąg, ale mam nadzieje, że zdąrzę was tu nadrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
|
Tak.
![]() Zaraz oszaleję, ale może z czasem będzie łatwiej.. Zresztą, przylatuję do Polski prawdopodobnie trzy razy, i może on też do mnie wpadnie, więc... Myślę, że to świetny sprawdzian dla związku. ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Może nie byłoby tak ciężko, gdybyśmy ostatnio ze sobą praktycznie nie mieszkali przez parę miesięcy. ![]()
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
em ile Ty już właściwie jesteś ze swoim TŻtem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
![]() co za noc ![]() Em. aha, myślałam, że tak sobie pojechałaś na chwilkę ![]() Miałam jechać dzisiaj do domu, ale raczej się nie wyrobię, a poza tym pójdę na imprezę! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.