|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze kolekcje masek, odżywek, szamponów :-)
Cytat:
Można jej używać na kilka sposobów. Przed myciem na włosy i skalp jak olejek. Po myciu, niewielką ilość wetrzeć w mokre włosy, dla ochrony i nadania połysku, albo jako zwykły krem do stylizacji.
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1985 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najgorsze jest to, że sporządziłam całą listę "niezbędnych" rzeczy które MUSZĘ mieć i teraz biegam po mieście i wydaje każdy grosik ;p---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
obleciałam wszysktie kioski w pobliżu i mieli nawet wode brzozową i pokrzywową ale szamponów brak , byłam tez w zielarskim, ale Pani miała innej firmy i strasznie drogie, byłam tak zdeperowana, że chciałam kupić ale okazało się, że nie można płacić kartą a z gotówki zbrakło mi 50 gorszy..... może to jakies fatum ;D uparta jestem .... i znajdę choćby nie wiem co
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
a ja ostatnio sobie obiecałam wykończyć wszystko co mam ale dziś postanowiłam jeszcze coś dokupić
a jak weszłam do paru skepów z szamponami i odżywkami to zachowywałam sie jak dziecko w cukierni, nie mogłam oczu oderwać i najchętniej to bym wszytko kupiła na szczeście sie opanowałam załączam fotke co dokupiłam do kolekcji najbardziej mnie cieszy różowy grzebyczek bo nigdzie takiego nie mogłam spotkać |
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba sobie kupię l'oreal profesional do wlosów kreconych tylko zastanawiam się jaki majątek na ta serie strace
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zazdroszczę :slina
|
|
|
#1990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eve też widziałam, uparłam się na barwę ... nie wiem dlaczego, a już tak mam, że jak się na coś uprę to koniec ....
|
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do serii L`oreal absolut repair to lubie tylko szampon a maske jak kiedyś miałam to ją mordowałam chyba z pół roku i odetchnełam z ulgą jak ja skończyłam bo mi strasznie nie przypasowała |
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się sprawują kosmetyki do włosów z TBS?
Nic do włosów od nich nie używałam, ale to co używała nie wprawiło mnie w zachwyt. Wydaje mi się, że poza wysoką ceną i ładnymi zapachami nie mają oni nic do zaoferowania. Miałam zamiar kupić ich szampon miodowy, ale nie uśmiecha mi sie zapłacić 8 funtów i wywalić do śmietnika.
|
#1994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Także czekam na relację po wypróbowaniu
|
|
|
|
|
#1995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jeszcze jej nie testowałam ale mam nadzieję że nie będę żałowac zakupu .Cytat:
.
Edytowane przez esterr Czas edycji: 2010-02-03 o 18:03 |
||
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w piątek rano jadę do wawy i myślałam żeby skoczyć do TBSu po tą serię właśnie, bo ma same dobre opinie na KWC
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Banan, mówicie ? A to tylko do kręciołów czy do normalnych tez ? I bardziej na skalp czy bardziej na pióra ? Też sobie na wiosnę chciałam coś upolować z TBS, ale zniechęca mnie polityka firmy, te bzdety o ekologii, no i cena, przyzwyczaiłam się do odżywek za 4 - 5 zł
![]() EDIT: a ELD można dostać w Naturze, nie mylę się ?
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2010-02-03 o 19:29 |
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Do mojej kolekcji, którą prezentowałam w tym poście : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=174 dołączyly :
1/ odżywka Aile z Kaufmanna - zapach cynamon i akacja, 2/ szampon Barwa żurawina (piękny zapach!!!) 3/ emulsja do włosów Gloria (miałam brać maskę, ale mam Lorysa i Joannę miód - cytryna, więc wzięłam emulsję).
|
|
#1999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jutro rano zamierzam ją testować więc zdam relacje .Tylko że po jednym użyciu opinia nie będzie miarodajna ![]() Cytat:
A ceny w TBS...cóż, ta odżywka jest jedną z tańszych, kosztuje 19 zł, pozostałe są droższe (35 czy 39 tak mi się coś kojarzy ale pewności nie mam) .
|
||
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, w ogóle jakąkolwiek |
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie stoi na przeszkodzie
|
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapach dojrzałych bananów, słodki, delikatnie wyczuwalny na włosach po wyschnięciu, konsystancja rzadka więc łatwo się ją wydobywa z butelki. Włosy po użyciu bardzo dobrze się rozczesują, nie plączą. Są miękkie, błyszczące, nie obciążone, moze nawet zbyt sypkie i puszyste .To tyle po pierwszym użyciu, ciekawe czy wpłynie pozytywnie na kondycję włosów . Na razie pozytywnie, ale bez zachwytów .Nawet nie wiem jak się do tego zabrać
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Konto usunięte
|
esterr - kusisz tą bananową odżywką...
A że lubię banany to może będzie moja ![]() Ja się dzisiaj wybieram po Glorię (maskę i emulsję) - do zakupu zostanie mi szampon fitomed i będzie zgoda z zasadami Curly Girl (kręcone wiedzą o co chodzi )A szampon mocznikowy będzie prewencyjny (jak mi się łeb zbuntuje |
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
barwa gdzie kupiłaś ;>heheh może tam podlecę ![]() ja byłam już wczoraj tak zdesperowana, że zakupiłam ten : http://www.domzdrowia.pl/56515,naphe...na-200-ml.html ma dośc dobre recenzje, ale to tylko szapmon więc cudów się nie spodziewam...
|
|
#2007 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie esterr ale TBS jest dostępny w Polsce
Joasiu - sprawdź w analizach co w nim siedzi i jak go oceniają dziewczyny znające się na składach. Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:36 |
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę
![]() Kupiłam ją w Warszawie, w CH Sadyba (są jeszcze szampony, i promocja -50% na wybrane produkty, gdybyś się tam wybierała ).
|
|
|
|
#2009 |
|
Konto usunięte
|
Jak ktoś jest z Woli i ma blisko do Wola Parku to dziś tam sprawdzam
|
|
|
|
#2010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale na kwc ma w miare dobre opinie, ogólnie i tak musiałam coś kupić więc padło na ten, a barwy będę szukac dalej tylko, że już nie w Poznaniu, a w mim małym mieście bo tam pewnie nie będzie problemu .
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013
fajny zbiorek

obleciałam wszysktie kioski w pobliżu i mieli nawet wode brzozową i pokrzywową ale szamponów brak , byłam tez w zielarskim, ale Pani miała innej firmy i strasznie drogie, byłam tak zdeperowana, że chciałam kupić ale okazało się, że nie można płacić kartą a z gotówki zbrakło mi 50 gorszy..... 

i wreszcie postanowiłam pokazać moje skromne zbiory

....
ale na kwc ma w miare dobre opinie, ogólnie i tak musiałam coś kupić więc padło na ten, a barwy będę szukac dalej