|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7291 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
miłej zabawy |
|
|
|
|
#7292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Miśka wyjęłaś mi to z ustCytat:
A tak w ogóle Witam wszystkich I nie mogę doczekać się Polili na forum - ona wszystko opowie jak był naprawdę, informacje będą z pierwszej ręki A teraz muszę napić się kawki Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:34 |
|||
|
|
|
#7293 |
|
Zadomowienie
|
Misia, wracaj Lobuzie
|
|
|
|
#7294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No nie uciekaj,przeciez nic nie mam. Napisalam " czytaj Miskaa" bo tak szybko wpadasz w zlosc. Popatrz teraz tez juz chcesz uciekac. My wszystkie wiemy,ze taka jestes.To nic zlego. A to bylo tylko moje male spostrzezenie.Nic zlosliwego. |
|
|
|
|
#7295 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze HELCIA czemu wczesniej nic nie napisala ......teraz mam te mentorowy zlom wmontowany
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:44 |
|
|
|
#7296 |
|
Zakorzenienie
|
Happy - o co chodzi? Dlaczego dziś Miskaa
(ponoć znowu)![]() Miskaa - a Ty przypadkiem nigdzie się nie wybieraj i nie uciekaj
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:35 |
|
|
|
#7297 |
|
Zadomowienie
|
nie chce sie czepiac ale jesli to stwierdzenie oznacza, ze mowimy co innego, a myslimy co innego, to chyba nadinterpertacja jest nazywanie tego SPOKOJEM. Jak dla mnie to ociekajaca obluda hipokryzja ...
Jesli sie myle, to chetnie wyprowadze sie z bledu ... bo wiesz Happy |
|
|
|
#7298 |
|
Rozeznanie
|
To zabrzmi smiesznie: Miska sie zdenerwowala bo napisalam,ze jest nerwowa. Wczoraj byla podobna sytuacja i napisalam cos w stylu:
" nie nerwuj sie,wez lyka ". Ale nie bede juz tak pisac, bo Miska odbiera to chyba za atak, a ja juz na koncu z tych atakujacych. Miskaaaa, wroooooccccc. |
|
|
|
#7299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7301 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Happy_hour;16949885]
Cytat:
na tym forum jest zdezenie charakterow i to dobrze tu funkcjonuje - chyba ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- zgadzam sie Misia Lobuzie wracaj natychmiast ![]() ![]() ![]()
|
|
#7302 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mowie ze coś jest zle,tylko wlaśnie sie zastanawiam czy ta "krzywizna" to wynik opuchlizny jakiej ,bo jak leze to przeciez jest równo a jak patrze np.na stojąco na mostek to mam wrazenie ze zamontowane jedna ok 1cm od mostka a druga 1,5cm ale pozyjemy zobaczymy .Nawet jak tak zostanie to nie widac jak sie nie wie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje ze mi wybaczycie,przyznaje sie teraz ze faktycznie pracuje w firmie a ze jest kryzys(a juz w Ameryce to hoho) więc firma teraz wyplaca pensje wkladkami i funduje montaż.W tym miesiącu znowu mi nie zaplacili w $ i teraz sie zastanawiam czy kolejne zelki montowac pod cyckami co juz mam,czy moze na plecach?a w przyszlym miesiącu?!Doradzicie coś kobitki? Skoro sie niczym nie róznią od innych to o co całe hallooo? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ogólnie dziewczynki dzieki poprawiłyście mi humor tą wczorajszą debatą Aniu sucz jest bosska Cieszesie ze Polili podjeła własciwą decyzje ![]() Hahaha,co przeczytalam strone to w skrzynce nowa widomość.Jakies liczniki wmontowali? ![]() Ide poczytac co tam nasłodzilyscie,akurat do kawki lukier pozlizuje
Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:50 |
||||||
|
|
|
#7303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To nie chodzi o klamliwe przymilanie ani obludna hipokryzje. Mam na mysli to,ze nieraz potrzeba troche czasu,zeby cos poprawnie zinterpretowac i dlatego lepiej sie na poczatku nieraz zamknac nikomu nie ublizajac.Przemyslec na spokojnie a potem wyrazic swoje zdanie, bo w pierwszym momencie w naplywie agresji przychodza do glowy tylko zle mysli i jestem zdania,ze lepiej z nimi chwile odczekac a nawet sie przespac,bo rano przewaznie wszystko wyglada lagodniej. Popatrz , teraz moglby byc to dobry poczatek klotni. Ja cos napisalam o tym spokoju, ciebie to poruszylo i napisalas mi o obludzie.A ja teraz probuje to wytlumaczyc, zeby uniknac klotni, chce wykorzystac moja szanse na wytlumaczenie. Bo wszystko mozna zrozumiec na milion sposobow. Oczywiscie twoje zdanie sie dla mnie liczy i zalezy mi na tym,zebys i ty mnie zrozumiala. |
|
|
|
|
#7304 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj, oj, oj ... dokladnie i wyraznie napisalam Cytat:
|
||
|
|
|
#7305 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() :cis za:![]() ![]() : cisza:![]() :cisz a:Dziewczyny spokoj na forum chcialam cos powiedziec ![]() ![]() ![]() :cis za:![]() ![]() : cisza:![]() :cisz a:Ja Was uwielbiam Wszystkie za to jakie jestescie te szalone, spokojne, prezesowe te zrownowazone i te niesmiale tez ![]() Normalnie pelny wybor charakterow ,ktore wymieniaja poglady , kluca sie, kochaja , ale co najwazniejsze WSPIERAJA W POTRZEBIE ![]() :przytu l:![]() :przy tul:![]() ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:57 |
|
|
|
#7306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapomniałaś dodać: i te młode i te stare
|
|
#7307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podsumowujac : mialam na mysli ,ze nie nalezy natychmiast w ataku zlosci wyrazac opinii, ktore moga komus ublizyc,poniewaz nieraz chwila zastanowienia duzo w tych myslach zmienia. Przez to rozumiem SPOKOJ, dzieki ktoremu czesto unika sie klotni. I nie ma w tym obludy. Ot,takie moje spostrzezenia, ktore nie koniecznie wszystkim sie musza podobac. Ja to akcepuje i na prawde nie mam zamiaru nikomu narzucac mojego zdania. Anna_Ivy no co ty ? Bo ja ci sle buziaka Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-04 o 11:08 |
|
|
|
|
#7308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja lubię szczere osoby. Można i mieć własne zdanie i żyć z innymi w zgodzie Moja dygresja (nie skierowana do nikogo osobiście): "boję się" osób, które lubią wszystkich i im słodzą, kochają cały świat. W takim sensie, że (może niesłusznie) boję się ich fałszywości, obłudy czy dwulicowości, tego, że każdemu mówia, to co chcę usłyszeć, itp...
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-02-04 o 11:06 |
|
|
|
|
#7309 |
|
Raczkowanie
|
Dzien doberek
a ja czytalam jak zahipnotyzowana!!!!!!!!!! !!tyle mialam do nadrobnia od wczoraj! Masakra jakas z ta hela , ale coz co jakis czas sie oszolom znajdzie i bedzie macil...jesli zaczela teze o mentorach to przynajmniej powinna to jakimis dowodami poprzec, a tak tylko zaczela, rzucila haslo i tyle...szkoda gadac..ciesze sie niezmiernie z decyzji naszej kochanej Polili ja sobie nie wyobrazam tego stresu zaraz przed operacja! Teraz tylko musimy sie uzbroic w zierpliwosc!!!Horo powiedz co to za kabelek a normalnie pojde do sklepu, kupie jeden i Ci wysle poczta w takim napieciu tu nas trzymac!!!Mimi nie moglam sie nadziwic jak Twoje olbrzymki wypieknialy!!!!!normalnie idzie sie zakochac w nich i tez dla mnie niewiarygodne jak te piersi w tak krotkim czasie potrafia sie zmienic ![]() :sli na:![]() ![]() ![]() uczy mnie to troche cierpliwosci, ktora na pewno wykorzystam po swojej operacji, czekajac na te prawdziwe efekty!!
|
#7310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#7311 |
|
Zakorzenienie
|
U nas sa tylko te mlode
![]() ![]() i z nalogami ![]() ![]() :pijemy :![]() Oooooooo wlasnie nie bylo jeszcze dzisiaj picia wiec ![]() ![]() :cis za: wznosze toast za CYCOLINKI TE OBECNE I TE PRZYSZLE ![]() ![]() : pijemy:![]()
|
#7312 |
|
Raczkowanie
|
![]() Witam dziewczynki, dzisiaj u mnie ciężko, piersi cieżkie, bolące, a już było tak fajnie. Żołądek boli coraz mniej, nie wiem czy przez dietę czy tabletki, które łykam regularnie. Grunt, że mogę w miarę funkcjonować. Jutro zdjęcie szwów. Pocieszcie, że to nie takie straszne jak sobie wyobrażam. Happy a ty dzisiaj będziesz mieć ściągane? |
|
|
|
#7313 |
|
Zakorzenienie
|
zaga to nie boli da sie przezyc
|
#7314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i agresja zostanie rozładowana :pazu rki:
|
|
#7315 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Pysiu, dzisiaj jakaś depresja mi się przyplątała i pewie stąd te wkręty.
|
|
|
|
#7316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak,ja dzis wieczorem ide do zdjecia. Tak sie troche zasmucilam bo od godziny probuje wyrazic cos ale mi nie zabardzo wychodzi. Trudno.Bede sie starac. |
|
|
|
|
#7317 |
|
Zakorzenienie
|
a wlasnie
kto jest czwartkowy i czemu jeszcze sie nie pokazala![]() kto dzisiaj stawia juz sie przyznac ![]() ![]()
|
#7318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może leki p/bólowe spowodowały kłopoty z żołądkiem?
|
|
#7319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaga nosek do gory bedzie dobrze , mi maz sciagal szwy i przezylam ![]() ale mamy juz powod do toastow dopuki nikt czwartkowy sie nie zglosi pijemy za sciagniecie szwow ![]() ![]() ![]() : pijemy:
|
|
#7320 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNKI PROSZĘ SPOKÓJ. Nie ma sensu łapać sie za słówka.
Happy Hour
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

Taki oglad sprawy mam na chwile obecna, ale w glebi duszy wierze, ze jak wroci do nas Polili to napisze, ze tak naprawde te nieszczesne PIP-y byly Jej (za Jej akceptacja)sugerowane wczesniej, ze zostala o wszystkim poinformowana, ze swiadomie sie na nie zgodzila, tylko pozniej jakos tak sie rozmyslila i stad to cale zamieszanie.
- aby mozna bylo w stosunku do pacjentki postapic tak nieprofesjonalnie i niegodziwie
Nie, nie ... to nie moglo sie zdarzyc 
odsapnij w tej wodzie
Miśka wyjęłaś mi to z ust

, ale coz co jakis czas sie oszolom znajdzie i bedzie macil...jesli zaczela teze o mentorach to przynajmniej powinna to jakimis dowodami poprzec, a tak tylko zaczela, rzucila haslo i tyle...szkoda gadac..

:pazu rki: