Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 244 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-04, 10:27   #7291
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość

Do kochanych wizazystek: dzis czytaj MISKAAA
Nie denerwujcie sie tak dziewczynki ,bo zlosc pieknosci szkodzi.
Zawsze beda dolaczac nowe,niedoswiadczone z glupimi czasem pytankami.
I wtedy tylko spokoj nas uratuje.
nie wiem co masz dzis znowu do mnie ale masz racje pora zamknąć to forum
miłej zabawy

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:31   #7292
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość

Przyznam, ze tez o tym pomyslalam ... Uwielbiam nasza Horite i wiem, ze miala jak najlepsze intencje Baaaa ... jestem przekonana, ze zarowno Horito, jak i wszystkie Wizazystki zyczyly naszej Polili najlepszych wyborow i najpiekniejszych piersi
Z drugiej strony, osobiscie gleboko mnie martwi, ze raz doswiadczajac "dobra" ze strony lekarza i kliniki, tak trudno sie potem zdystansowac do przeszlosci i w sposob dojrzaly i obiektywny ocenic zmieniajacy i dynamiczny stan aktualny, ktory obiektywnie odbiega od standardow LUX w obsludze pacjentki ...
To tak delikatnie rzecz ujmujac Taki oglad sprawy mam na chwile obecna, ale w glebi duszy wierze, ze jak wroci do nas Polili to napisze, ze tak naprawde te nieszczesne PIP-y byly Jej (za Jej akceptacja)sugerowane wczesniej, ze zostala o wszystkim poinformowana, ze swiadomie sie na nie zgodzila, tylko pozniej jakos tak sie rozmyslila i stad to cale zamieszanie.
Jak wiec widzicie, trudno mi uwierzyc ... baaa uwazam, ze to prawie niemozliwe - chociaz w ogien za tego lekarza, ani za zadnego innego to bym nie wskoczyla - aby mozna bylo w stosunku do pacjentki postapic tak nieprofesjonalnie i niegodziwie Nie, nie ... to nie moglo sie zdarzyc

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
biedulka odsapnij w tej wodzie

Yagna, przyznam że za cholere twojego posta nie moge skumać kto na kogo jakie pomyje? to że lekarz zachował sie nieprofesjonalnie to fakt i to ze trzeba takie sprawy nagłasniać to sie rozumie samo przez się
a skoro chcesz za nim skakać w ogien - nie zatrzymuje..
troche dystansu
Dokładnie Miśka wyjęłaś mi to z ust

Cytat:
już w nocy zostało ustalone że najlepsze są Nagory i już

Cytat:
KBO, zle zrozumialas.
Zanim dostaniesz nastepne odpowiedzi od moich nerwowych dzis kolezanek,napisze ci w skrocie,ze uwazamy tu wszystkie zgodnie ,ze sa one jednymi z najgorszych.Poczytaj kilkadziesiat poprzednich stron watku to sama zrozumiesz.
I pytaj konkretniej bo zaraz zostaniesz tzw.TROLEM.

.

A tak w ogóle Witam wszystkich

I nie mogę doczekać się Polili na forum - ona wszystko opowie jak był naprawdę, informacje będą z pierwszej ręki

A teraz muszę napić się kawki

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-02-04 o 10:34
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:31   #7293
anna_ivy
Zadomowienie

Misia, wracaj Lobuzie
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:32   #7294
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem co masz dzis znowu do mnie ale masz racje pora zamknąć to forum
miłej zabawy

No nie uciekaj,przeciez nic nie mam.
Napisalam " czytaj Miskaa" bo tak szybko wpadasz w zlosc.
Popatrz teraz tez juz chcesz uciekac.
My wszystkie wiemy,ze taka jestes.To nic zlego.
A to bylo tylko moje male spostrzezenie.Nic zlosliwego.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:32   #7295
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
już w nocy zostało ustalone że najlepsze są Nagory i już

o kurcze HELCIA czemu wczesniej nic nie napisala ......teraz mam te mentorowy zlom wmontowany i co ja biedna zrobie

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-02-04 o 10:44
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:33   #7296
listopadowa80
Zakorzenienie

Happy - o co chodzi? Dlaczego dziś Miskaa (ponoć znowu)

Miskaa - a Ty przypadkiem nigdzie się nie wybieraj i nie uciekaj

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-02-04 o 10:35
Stary 2010-02-04, 10:36   #7297
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
potem odpowiedziec spokojnie i rzeczowo a swoje pomyslec i juz.
nie chce sie czepiac ale jesli to stwierdzenie oznacza, ze mowimy co innego, a myslimy co innego, to chyba nadinterpertacja jest nazywanie tego SPOKOJEM. Jak dla mnie to ociekajaca obluda hipokryzja ...

Jesli sie myle, to chetnie wyprowadze sie z bledu ... bo wiesz Happy z dwojga forumowych demonow, wole jednak prawdziwa nerwowosc niz klamliwe przymilanie
Stary 2010-02-04, 10:37   #7298
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Happy - o co chodzi? Dlaczego dziś Miskaa (ponoć znowu)
To zabrzmi smiesznie: Miska sie zdenerwowala bo napisalam,ze jest nerwowa. Wczoraj byla podobna sytuacja i napisalam cos w stylu:
" nie nerwuj sie,wez lyka ".
Ale nie bede juz tak pisac, bo Miska odbiera to chyba za atak, a ja juz na koncu z tych atakujacych.

Miskaaaa, wroooooccccc.
Stary 2010-02-04, 10:39   #7299
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość

Zacznij wypowiadac sie jako Yagnaa wizazystka a nie "corcia osob publicznych "
Dokładnie
Stary 2010-02-04, 10:41   #7300
kbo
Raczkowanie

Cytat:
KBO, zle zrozumialas.
Zanim dostaniesz nastepne odpowiedzi od moich nerwowych dzis kolezanek,napisze ci w skrocie,ze uwazamy tu wszystkie zgodnie ,ze sa one jednymi z najgorszych.Poczytaj kilkadziesiat poprzednich stron watku to sama zrozumiesz.
I pytaj konkretniej bo zaraz zostaniesz tzw.TROLEM.

Do kochanych wizazystek: dzis czytaj MISKAAA
Nie denerwujcie sie tak dziewczynki ,bo zlosc pieknosci szkodzi.
Zawsze beda dolaczac nowe,niedoswiadczone z glupimi czasem pytankami.
I wtedy tylko spokoj nas uratuje.
Łatwo powiedzieć najgorsze, a może powiedz dlaczego? Nie denerwuję się bo się zdecydowałam i zaciągnęłam rady fachowców. Eurosiliconki są mięciutkie i najlepszej jakości wg lekarza, a zresztą to moje cycuszki!
kbo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:45   #7301
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=Happy_hour;16949885]
Cytat:

Jak ma sie trzech synow i meza to jest tylko jedna mozliwosc,zeby nie oszalec:
Przyjmowac ludzi takimi jakimi sa, zawsze dawac szanse sie wypowiedziec,potem odpowiedziec spokojnie i rzeczowo a swoje pomyslec i juz.
Zachowanie spokoju ( choc czasem wrecz niemozliwe ) ulatwia zycie.
Staram sie to rozpowszechniac (choc wbrew pozorom czesto sie we mnie gotuje i wtedy jak wykipi to chlpaki chowaja sie pod lozka)
i bardzo dobrze , ze jestes taka opanowana i spokojnana tym forum jest zdezenie charakterow i to dobrze tu funkcjonuje - chyba

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Misia, wracaj Lobuzie
zgadzam sie Misia Lobuzie wracaj natychmiast
Stary 2010-02-04, 10:46   #7302
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mimi - one są już teraz śliczne. A że lekkie krzywizny, nierówności - po miesiącu (ba, nawet po 2, 3 czy 4) są naturalną sprawą; zresztą u Ciebie to z lupą szukać tych nierówności. Piękne są i basta

P.S. Byłaś może w moim albumie "Układ chronologiczny"
Bylam slońce byłam ,teraz to bym juz w zyciu nie powiedziala ze to zelki .
Nie mowie ze coś jest zle,tylko wlaśnie sie zastanawiam czy ta "krzywizna" to wynik opuchlizny jakiej ,bo jak leze to przeciez jest równo a jak patrze np.na stojąco na mostek to mam wrazenie ze zamontowane jedna ok 1cm od mostka a druga 1,5cm ale pozyjemy zobaczymy .Nawet jak tak zostanie to nie widac jak sie nie wie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Tylko Pan Gobo raczej sobie piersi nie powiększy... przynajmniej mam taką nadzieję

Panie Gobo... nic innego tu nie powiększamy ... no... chyba, ze na specjalne życzenie
Moze sie wystraszył ze bedzie musiał wklejac wyjściówke .Niech bierze przyklad ze Złośliwca-ten chyba bardziej odważny

Cytat:
Napisane przez heella Pokaż wiadomość
Wiem, że jesteście za tym, by ustawowo nakazać powiększanie tylko mentorami, przypuszczam, że część z was pracuje w tej firmie a prawda jest taka, że te wasze mentory niczym się nie różnią od wszystkich innych implantów dopuszczonych do sprzedaży. Przymiotnik 'amerykański" już mało kogo czaruje, tym bardziej, że oprócz właściciela nie mają nic wspólnego z Ameryką. DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE TUMANIĆ, to jest zwykłe naganiarstwo
Pozwole sobie,skoro troll juz dostał bana a ja spoznilam sie na awanturke
Mam nadzieje ze mi wybaczycie,przyznaje sie teraz ze faktycznie pracuje w firmie a ze jest kryzys(a juz w Ameryce to hoho) więc firma teraz wyplaca pensje wkladkami i funduje montaż.W tym miesiącu znowu mi nie zaplacili w $ i teraz sie zastanawiam czy kolejne zelki montowac pod cyckami co juz mam,czy moze na plecach?a w przyszlym miesiącu?!Doradzicie coś kobitki?

Skoro sie niczym nie róznią od innych to o co całe hallooo?

Cytat:
Wyraźnie widać, że amerykański kicz przegrywa z solidna europejską produkcją z Anglii. Pamiętajcie o tym dokonując wyboru.
W Holandii już wiedzą co lepsze :nie używają mentorów
A Pani to chyba dostała honorowe obywatelstwo UK ze tak broni angielskie,a gdyby miała paszport USA to pewnie Nagory byly by blee..???

Cytat:
Podejrzewam, że tak. Te drugie tzw. amerykany, produkowane są gdzieś w biednej Costa Rice - to jak z tym oryginalnym dresem adidasa, tylko że zrobionym w Bangladeszu (rozpadł mi sie po dwóch praniach) -wiec skarbie zalecam ostożność tzn. nie bierz zbyt głębokich oddechów
Cóż,nie zasiegnelaś informacji w googlach ze dresy nie były oryginalne to ci sie rozpadły,to samo bedzie z cyckami "bo cos gdzies słyszałaś"

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
no cóż,ma to nawet jakiś sens..
bo gdzie indziej to nie wiadomo kto, a w Angli to przynajmniej jest jasne,że Polacy je produkują..
..trochę patriotyzmu, to się nawet chwali

P.S.:
pozdrawiam mojego braciszka,który w Anglii doglądał produkcji części do samolotówkontrolerem był
oby się wszystkim bezpiecznie latało

Ogólnie dziewczynki dzieki poprawiłyście mi humor tą wczorajszą debatą : oklaski:

Aniu sucz jest bosska i ten inteligentny wyraz pyszczka jak siedzi na poduszce,to dziedziczne?

Cieszesie ze Polili podjeła własciwą decyzje

Hahaha,co przeczytalam strone to w skrzynce nowa widomość.Jakies liczniki wmontowali?
Ide poczytac co tam nasłodzilyscie,akurat do kawki lukier pozlizuje

Edytowane przez mimi44
Czas edycji: 2010-02-04 o 10:50
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:47   #7303
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
nie chce sie czepiac ale jesli to stwierdzenie oznacza, ze mowimy co innego, a myslimy co innego, to chyba nadinterpertacja jest nazywanie tego SPOKOJEM. Jak dla mnie to ociekajaca obluda hipokryzja ...

Jesli sie myle, to chetnie wyprowadze sie z bledu ... bo wiesz Happy z dwojga forumowych demonow, wole jednak prawdziwa nerwowosc niz klamliwe przymilanie

To nie chodzi o klamliwe przymilanie ani obludna hipokryzje.
Mam na mysli to,ze nieraz potrzeba troche czasu,zeby cos poprawnie zinterpretowac i dlatego lepiej sie na poczatku nieraz zamknac nikomu nie ublizajac.Przemyslec na spokojnie a potem wyrazic swoje zdanie, bo w pierwszym momencie w naplywie agresji przychodza do glowy tylko zle mysli i jestem zdania,ze lepiej z nimi chwile odczekac a nawet sie przespac,bo rano przewaznie wszystko wyglada lagodniej.

Popatrz , teraz moglby byc to dobry poczatek klotni.
Ja cos napisalam o tym spokoju, ciebie to poruszylo i napisalas mi o obludzie.A ja teraz probuje to wytlumaczyc, zeby uniknac klotni, chce wykorzystac moja szanse na wytlumaczenie.
Bo wszystko mozna zrozumiec na milion sposobow.
Oczywiscie twoje zdanie sie dla mnie liczy i zalezy mi na tym,zebys i ty mnie zrozumiala.
Stary 2010-02-04, 10:55   #7304
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
.

Ja cos napisalam o tym spokoju, ciebie to poruszylo i napisalas mi o obludzie.A ja teraz probuje to wytlumaczyc, zeby uniknac klotni, chce wykorzystac moja szanse na wytlumaczenie.

oj, oj, oj ... dokladnie i wyraznie napisalam

Cytat:
Jesli sie myle, to chetnie wyprowadze sie z bledu
co nie mialo by byc, tak jak napisalas, dobrym poczatkiem klotni tylko prosba o dalsze wyjasnienia
Stary 2010-02-04, 10:56   #7305
pysia222
Zakorzenienie

:cis za:: cisza::cisz a:

Dziewczyny spokoj na forum chcialam cos powiedziec

Ja Was uwielbiam Wszystkie za to jakie jestescie te szalone, spokojne, prezesowe te zrownowazone i te niesmiale tez

Normalnie pelny wybor charakterow ,ktore wymieniaja poglady , kluca sie, kochaja , ale co najwazniejsze WSPIERAJA W POTRZEBIE
:przytu l::przy tul:

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-02-04 o 10:57
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 11:02   #7306
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:

Dziewczyny spokoj na forum chcialam cos powiedziec

Ja Was uwielbiam Wszystkie za to jakie jestescie te szalone, spokojne, prezesowe te zrownowazone i te niesmiale tez

Normalnie pelny wybor charakterow ,ktore wymieniaja poglady , kluca sie, kochaja , ale co najwazniejsze WSPIERAJA W POTRZEBIE
:przytu l::przy tul:

zapomniałaś dodać: i te młode i te stare
Stary 2010-02-04, 11:05   #7307
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
oj, oj, oj ... dokladnie i wyraznie napisalam

co nie mialo by byc, tak jak napisalas, dobrym poczatkiem klotni tylko prosba o dalsze wyjasnienia
No moze sie niezbyt jasno wyrazilam.Pol zycia w Niemczech robi swoje.
Podsumowujac : mialam na mysli ,ze nie nalezy natychmiast w ataku zlosci wyrazac opinii, ktore moga komus ublizyc,poniewaz nieraz chwila zastanowienia duzo w tych myslach zmienia. Przez to rozumiem SPOKOJ, dzieki ktoremu czesto unika sie klotni.
I nie ma w tym obludy. Ot,takie moje spostrzezenia, ktore nie koniecznie wszystkim sie musza podobac.
Ja to akcepuje i na prawde nie mam zamiaru nikomu narzucac mojego zdania.

Anna_Ivy no co ty ? Bo ja ci sle buziaka

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-02-04 o 11:08
Stary 2010-02-04, 11:05   #7308
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
...i dlatego lepiej sie na poczatku nieraz zamknac nikomu nie ublizajac.
Happy, oj ale tu nikt nikomu nie ubliża
Ja lubię szczere osoby. Można i mieć własne zdanie i żyć z innymi w zgodzie bo wszystko zależy od tego, w jaki sposób to zdanie wyrażasz. A Misia akurat wyraża je w dobry sposób i nikomu nie ubliża.

Moja dygresja (nie skierowana do nikogo osobiście): "boję się" osób, które lubią wszystkich i im słodzą, kochają cały świat. W takim sensie, że (może niesłusznie) boję się ich fałszywości, obłudy czy dwulicowości, tego, że każdemu mówia, to co chcę usłyszeć, itp...

moje 360cc

Edytowane przez trelek_
Czas edycji: 2010-02-04 o 11:06
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 11:06   #7309
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Dzien doberek
a ja czytalam jak zahipnotyzowana!!!!!!!!!! !!tyle mialam do nadrobnia od wczoraj!
Masakra jakas z ta hela , ale coz co jakis czas sie oszolom znajdzie i bedzie macil...jesli zaczela teze o mentorach to przynajmniej powinna to jakimis dowodami poprzec, a tak tylko zaczela, rzucila haslo i tyle...szkoda gadac..

ciesze sie niezmiernie z decyzji naszej kochanej Polili
ja sobie nie wyobrazam tego stresu zaraz przed operacja! ale szczesliwie juz po wszystkim i jak Horo mowi piekne cycuszki juz sa! Teraz tylko musimy sie uzbroic w zierpliwosc!!!
Horo powiedz co to za kabelek a normalnie pojde do sklepu, kupie jeden i Ci wysle poczta w takim napieciu tu nas trzymac!!!

Mimi nie moglam sie nadziwic jak Twoje olbrzymki wypieknialy!!!!!normalnie idzie sie zakochac w nich patrzac na takie piersi wlasnie jak Twoje czy Horo, dodaje mi to otuchy by wizac ten duzy implant, bo musze powiedziec ze miewam chwile zwatpienia!
i tez dla mnie niewiarygodne jak te piersi w tak krotkim czasie potrafia sie zmienic:sli na:
uczy mnie to troche cierpliwosci, ktora na pewno wykorzystam po swojej operacji, czekajac na te prawdziwe efekty!!
Stary 2010-02-04, 11:06   #7310
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
To nie chodzi o klamliwe przymilanie ani obludna hipokryzje.
Mam na mysli to,ze nieraz potrzeba troche czasu,zeby cos poprawnie zinterpretowac i dlatego lepiej sie na poczatku nieraz zamknac nikomu nie ublizajac.Przemyslec na spokojnie a potem wyrazic swoje zdanie, bo w pierwszym momencie w naplywie agresji przychodza do glowy tylko zle mysli i jestem zdania,ze lepiej z nimi chwile odczekac a nawet sie przespac,bo rano przewaznie wszystko wyglada lagodniej.

Bo wszystko mozna zrozumiec na milion sposobow.
Oczywiscie twoje zdanie sie dla mnie liczy i zalezy mi na tym,zebys i ty mnie zrozumiala.

też jestem za obniżaniem poziomu agresji na forum
Stary 2010-02-04, 11:06   #7311
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość

U nas sa tylko te mlode i z nalogami :pijemy :

Oooooooo wlasnie nie bylo jeszcze dzisiaj picia wiec

:cis za: wznosze toast za CYCOLINKI TE OBECNE I TE PRZYSZLE : pijemy:
Stary 2010-02-04, 11:07   #7312
zaga25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość

Witam dziewczynki, dzisiaj u mnie ciężko, piersi cieżkie, bolące, a już było tak fajnie. Żołądek boli coraz mniej, nie wiem czy przez dietę czy tabletki, które łykam regularnie. Grunt, że mogę w miarę funkcjonować. Jutro zdjęcie szwów. Pocieszcie, że to nie takie straszne jak sobie wyobrażam.
Happy a ty dzisiaj będziesz mieć ściągane?
zaga25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 11:11   #7313
pysia222
Zakorzenienie

zaga to nie boli da sie przezyc
Stary 2010-02-04, 11:12   #7314
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
U nas sa tylko te mlode i z nalogami :pijemy :

Oooooooo wlasnie nie bylo jeszcze dzisiaj picia wiec

:cis za: wznosze toast za CYCOLINKI TE OBECNE I TE PRZYSZLE : pijemy:
i agresja zostanie rozładowana:pazu rki:
Stary 2010-02-04, 11:14   #7315
zaga25
Raczkowanie

Dziękuję Pysiu, dzisiaj jakaś depresja mi się przyplątała i pewie stąd te wkręty.
zaga25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 11:14   #7316
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaga25 Pokaż wiadomość

Witam dziewczynki, dzisiaj u mnie ciężko, piersi cieżkie, bolące, a już było tak fajnie. Żołądek boli coraz mniej, nie wiem czy przez dietę czy tabletki, które łykam regularnie. Grunt, że mogę w miarę funkcjonować. Jutro zdjęcie szwów. Pocieszcie, że to nie takie straszne jak sobie wyobrażam.
Happy a ty dzisiaj będziesz mieć ściągane?

Tak,ja dzis wieczorem ide do zdjecia.
Tak sie troche zasmucilam bo od godziny probuje wyrazic cos ale mi nie zabardzo wychodzi. Chyba przez te braki polszczyzny.
Trudno.Bede sie starac.
Stary 2010-02-04, 11:15   #7317
pysia222
Zakorzenienie

a wlasnie kto jest czwartkowy i czemu jeszcze sie nie pokazala
kto dzisiaj stawia juz sie przyznac
Stary 2010-02-04, 11:15   #7318
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Żołądek boli coraz mniej, nie wiem czy przez dietę czy tabletki, które łykam regularnie.
to dobrze może leki p/bólowe spowodowały kłopoty z żołądkiem?

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 11:18   #7319
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Pysiu, dzisiaj jakaś depresja mi się przyplątała i pewie stąd te wkręty.

zaga nosek do gory bedzie dobrze , mi maz sciagal szwy i przezylam

ale mamy juz powod do toastow

dopuki nikt czwartkowy sie nie zglosi pijemy za sciagniecie szwow
: pijemy:
Stary 2010-02-04, 11:19   #7320
ilma79
Raczkowanie

DZIEWCZYNKI PROSZĘ SPOKÓJ. Nie ma sensu łapać sie za słówka.

Happy Hour kiedy bedzie można podziwiać twoje przody bo mi dr powiedział o rozmiarze 430 lub więcej i chciałabym zobaczyć jak sie twoje zapewne śliczności prezentują, bo w staniku są imponujące. Wczoraj na poczekalni mijałam sie z dziewczyną, która była po powiekszeniu i powiem że miała olbrzymy w golfie. Wogóle czy czuje sie ciężkość implantu jak sie chodzi czy jest to bez różnicy, bo w reku dość waży, jakie są odczucia.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości