|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Cytat:
Cytat:
tak takie własnie i dzien dobry tak w ogóle
|
||
|
|
|
#1562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Przestało wiać, sypac i dzisaij już piękne słoneczko swieci ... szykuje się spacerek Musze jeszcze dzisiaj do babci dotrzec, i nie wiem jak to zrobie - zasypało ich z każdej strony zaspy po doope, ale jakos musze ![]() noooo, tak ... bo On taaaaki kochany ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() @ współczuje! hmm ja myślałam, zeby karmić do ok roku, ale co z tego mi wyjdzie to zobaczymy ![]() Cytat:
Cytat:
- budzi się, odwraca na brzuch i najpierw drapie po poduszce a potem ciach, mnie po policzku i jak otworze oczy to sie hihra ![]() czy ja wiem - wczoraj je wygrzebałam z szafy i próbowałam wbic na tylek ... zatrzzymały się na łydkach - jak je już wcisnęłam to ledwo mogłam się ruszyć ![]() a dzień dobry, dzień dobry
|
||||
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
![]() Duzo sil dla Eleeri i zdrowka dla jej synka Miramej gratuluje nowych osiagniec Ide posprzatac, a pozniej na drobne zakupy. Antonio odstawia sie od mleka, praktycznie co widzi biale, to sie awanturuje. Czasami jeszcze zje kaszke . Malo rowniez spi i w dzien i w nocy, urzadza nam pobudki o 5 rano![]() Wpadne pozniej poczytac co sie dzialo
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wszystkiego najlepszego dla Matiego i Wojtusia! Dużo, dużo zdrówka!! Cytat:
oj to randka się szykuje, ciekawe kiedy ja znowu na randkę pójdę ![]() ![]() w takim razie udanego wieczoru! na pewno się w coś wbijesz ![]() u nas nocka całkiem, całkiem, Mały coś teraz marudka, nie wiem czy to czasem nie przez pogode - znowu leje ![]() na poprawę humoru piecze się właśnie babka cytrynowa ![]() a na obiad to jeszcze nie wiem ![]() trzymam ogromniaste kciuki za dzisiejsze badania Matiego
|
|
#1565 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ogladalam wczoraj Galerianki na yotube(film jest podzielony na 8 czesci) i jestem zniesmaczona jes li taka jest rzeczywistosc to ![]() malz szedl dzisiaj na 7 do pracy wiec mnie obudzil swoim budzikiem i mala przy okazji tez![]() aaa dzieki za odp. w sprawie przebijania uszek Cytat:
dzieki za odp Cytat:
![]() super zakupy Cytat:
a ja sie zaczynam marwtic bo moja leniwa panna ani mysli o przewrotach ![]() Cytat:
Cytat:
kupilam te kropelki odchudzacjace herbapolu majatku nie wydalam bo tylko 15zł i wlewam na butelke wody 6 kropli i pije ja namietnie.... kupie chyba te spodenki o ktorych Wojtusia pisala i twistera -podobno cuda dziala na boczki ![]() Cytat:
![]() synek znajomej to 86 nosi a ma roczek
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
u nas mala 3'cia noc budzi sie na mleczko ok 3 cos jej sie przestawilo ![]() wcz zapomnialam dopisac ze mi sie nie podobaja kolczyki ani mojej nie przebije conajmniej do 3 r. ż sama z reszta wciaz sobie grzebie przy platkach,albo sie ciagnie, no i trzebaby bylo uwazac przy ubieraniu i rozbieraniu U mnie sliczna pogoda, spacer obowiazkowy Doszedl niekapek, narazie nie przypadl jej do gustu bo trzeba sie napracowac zeby lecialo a ona chyba spragniona na maxa byla Drugie podejscie bedzie pozniej, no i naprawde nie kapie i pasuje do tamtej butelki, tak wiec Unholy -thx ![]() Ide ja przewinac, zagladne do mieska, bede sie krecic i zagladac
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:02 |
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzisiaj rano zauważyłam siniaki na biodrze.... bo mam takie wystajace kości biodrowe, że jak kręce hula to mnie bolą strasznie. A i jeszcze jedną rzecz zauważyłam, że jak kręciłam bez tych spodenek, to kółko kręciło sie w mojej talii, a jak w spodenkach to zjeżdża niżej i na biodrach kręce, czyli te nieszczęsne boczki ![]() czyli mogę sobie regulować co chcę wyćwiczyć talię czy bioderka ![]() nie ma sprawy, służę pomocą kup sobie hula, to bedziemy razem kreciły podczas ogladania jakichś filmów na przykład
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
Marudek uśpiony mama na troszkę czasu dla sibie
Jak wstanie pójdziemy na spacerek taka piękna pogoda, słonko świeci aż humor lepszy ![]() Przedstawiam wam szkodnika nr 1 Dziś ukradł mi parówkę z talerza jak poszłam po herbatę.
|
#1569 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
Faaajny ten szkodnik
|
|
#1570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja będę odstawiać od piersi juz bardzo niedługo. Już teraz Zosia dostaje tylko raz w nocy. Wracam do pracy od 1 marca ![]() AVATAR-bomba Cytat:
Cytat:
U nas super pogoda dzisiaj. Co prawda śniegu nie ubyło, ale jest piękne słońce , więc też na spacerek jak najbardziej. Zośka wstała już o 5.20 dzisiaj i nijak nie chciała juz zasnąć, chociaż ziewała jak smok Teraz wstała z godzinnej drzemki i ćwiczy mowę![]() Chciałam się pochwalić, że je zupki robione przeze mnie Nic nadzwyczajnego-ziemniak+marchewka i trochę masła, ale widocznie smakuje inaczej niż ze słoiczka. Dzisiaj dodam kurczaka.Idę odkurzać, dokończyć obiadek dla nas i dla Zośki i na spacer. Tymczas
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-02-04 o 10:41 |
|||
|
|
|
#1571 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() udanej randki życzę ![]() ja oglądałam w kinie 3D i mnie się bardzo podobał |
||||
|
|
|
#1572 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eleerii i Mati mają się dobrze ![]() ja nie dietkuje, tylko będę zdrowo się odżywiać postaram się ograniczyć ziemniaki, makarony, ryż i chleb mięsko będę robiła bez panierek no i starała się albo piec albo dusić żeby jak najmniej na tłuszczu smażyć Cytat:
![]() a dzień dobry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry mamuśki i miłego dnia ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#1573 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zapomnialam Wam sie pochwalic, ze po wczorajszych moich zalach, ze u nas zima w lozku, poszlam sie myc i poszlam na chwile do TZ do salonu a on mnie przyatakowal i bylo milo
Cytat:
zawsze podobaly mi sie beagle ale podobno sa nie do ulozenia, podobno sie nie sluchaja i maja wredny charakterek - prawda to?
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś Zuzi dam pierwszy raz obiadek gotowany przeze mnie już stoi gotowy i czeka na skonsumowanie ![]() ciekawe czy trąci to
|
|
|
|
|
#1575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkodnik śliczny hehe Cytat:
![]() Cytat:
a jakie warzywka wrzucisz do zupki? bo ja na razie daje tylko marchewke, ziemniaka, pietruszkę, brokuła i seler patrzyłam na tabele z warzywami to po 5 miesiacu za bardzo szaleć się nie da, dopiero po 6 jest więcej możliwości Bartek śpi, więc zrobię sobie pazurki i może obejrzę jakiś film warzywka na zupke dla niego przygotowane także luzik
|
|
#1576 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za komplementy w imieniu szkodnika- Boryska
Niestety to prawda. Beagle są strasznie upparte. Mają swój świat, nie chcą się słuchać. Robią to co im się umyśli w danej chwili, można się zadrzeć a on i tak nie zrobi tego co ja chcę. Wredny nie jest, na całe szczęście. Tata się na niego uparł. Ja chciałam labladorka. Ale i tak go bardzo kocham. Jest bardzo wesoły, robi fajne minki, jest pocieszny
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html 21.08.2009 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2010-02-04 o 11:01 |
|
|
|
#1577 | |||
|
Zakorzenienie
|
nastawilam pranie malej, teraz zapijam kawusie a mala rozrabia w lezaczku
![]() Cytat:
![]() ja raczej hula nie chce ale ten twister plus cwiczenia na orbim i brzuszki mi wystarcza jak te gatki kupie ![]() a twister myslalam o takim i niedrogi jest http://www.allegro.pl/item896583645_...j_w_talii.html albo taki http://www.allegro.pl/item899028172_..._5_lat_g1.html Cytat:
Cytat:
![]() moja bratowa ma wlasnie pieska tej rasy i jest grzecznym pieskiem
|
|
#1578 |
|
Raczkowanie
|
cześć
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1580 |
|
Zadomowienie
|
ide wstawić małej pranie i wygrzebać coś na obiad z lodówki
![]() Może kawusię sobie zrobie
|
#1581 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Mały sprawił nam pobudkę o 5 , a potem zasnął dopiero o 8, więc ledwo czytam-przydałyby się zapałki żeby podtrzymać powieki ![]() Co do karmienia piersią to Mały już niezbyt chętny do tego-myślę ze jeszcze z miesiąc i sam zrezygnuje z cycusia a chciałam karmić tak 7 mies
|
|
#1582 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My dalej czekamy ![]() ja się wczoraj pączków najadłam ![]() Cytat:
ależ on śliczny ![]() Cytat:
![]() Szykuję sobie listę z zakupami bo Tż dzisiaj wcześniej wraca to mam szansę się wybrać Kto by pomyślał, że zwykłe zakupy będą dla mnie taką atrakcją ![]() Wy tak tu chwalicie Avatar a ja nie mogłam jechać do kina jak puszczali bo nie miałam z kim małej zostawić Też pranko robię
|
|
#1583 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Piszesz o pączkach, a ja już dni do tłustego czwartku odliczam ![]() Svinecko, super, ze wieczór się udał. Może i ja dzisiaj napadnę na Małża. Bartka nie będzie, Antoś wtedy juz śpi... ![]() Chryzolit, to Ci historia, a jaka długa i zawiła... Cześć
|
|
#1584 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja moją małą już powoli chciałabym osdtawiać od cyca, ale niestety się nie da. Jak narazie wytrzymuje bez niego max 8h. Zobaczymy jak to będzie. Cytat:
Mała się obudziła ![]() Spadam na spacerek. Do zbaczenia póżniej
|
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Tak z innej beczki to sprawdzałyście czy ocet jabłkowy działa na odchudzanie? Ciocia moja zawzięcie mnie o tym przekonywała wczoraj i ciekawa jestem czy coś wam na ten temat wiadomo ![]() A gdzie się podziewa nasza starościna?
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item904228611_...pla_talia.html bez licznika i linek, ale jestem zadowolona, rzadko na nim cwicze i nie potrzeba mi bylo lepszego. a spodenki są takie prawie pod piersi no moze troszke krótsze, tak wyzej talii troszke, ale brzuszek zaslaniają, |
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Svinecko zazdraszczam Ci tego wieczoru U nas już nic się nie działo chyba z 3 miesiące Masakra.
|
|
#1588 |
|
Raczkowanie
|
No tak jakoś wyszło
![]() Za dużo do zrobienia ![]()
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzia ma skończone 7 mscy więc będę mogła szaleć ![]() cześć dziewczyny dopiero zauważyłam smsa od Eleerii kolejna nocka nie przespana, Mati cały czas płacze ![]() dostał jakiejś wysypki, podejrzewają albo trzydniówkę albo odrę kciuki nadal mile widziane
|
|
|
|
|
#1590 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
teraz musze malzowi powiedziec ze zamierzam kupic twistera i spodenki, powoli mala silownia sie u mnie robi hihih, ciekawe gdzie wstawie orbitreka jak kuchnie zrobimy chyba do lazienki bo bedzie duza ![]() albo jak moj brat sie wyprowadzi to se tam silownie zrobie i kupie jeszcze laweczke zeby latwiej bylo brzuszki robic ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- a co robisz fajnego? Cytat:
![]() oczywiscie nadal trzymam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

wypustkami? 
... szykuje się spacerek 
... bo On taaaaki kochany
a rano tak się wierciła, że w końcu się wybudziła o 5:45
w wątpliwym humorku 
Alez boli...
Mata bee, łóżeczko z karuzelą też, nie wspmnę o leżaczku.

i mala przy okazji tez

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

My dalej czekamy 
ja się wczoraj pączków najadłam