|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na dole pod weryfikacja zamówienia masz ZOBACZ OCZEKUJĄCE - wchodzisz w to i tam są te produkty, które były zamówione poprzednio ![]() ![]() ![]() Chce Ci się potem latać i oddawać? Bez sensu ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-04 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() Źle widzisz - dodaje się znowu ![]() Edytowane przez SdC Czas edycji: 2010-02-04 o 09:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeśli dodaje się jeszcze raz, to chyba żaden problem znów usunąć produkt ![]() A z tego, co wiem, to produkty w oczekujących są max 3 katalogi ( o ile dobrze pamiętam ) ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-04 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Rozeznanie
|
Dziękuje Wam bardzo
![]() ![]() a te perfumy chyba zamawiałam w 1 katalogu dla mamy na spóźniony prezent świąteczny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zadomowienie
|
Ja jestem od połowy września w Ori a jeszcze nikogo nie zapisałam
![]() Coś mi dobrze idzie ten 3 katalog. Mama dzwoniła wczoraj że już mam ponad 100 punktów bo przyszły dwie sąsiadki i zamówiły. Hehe a jeszcze nie rozdałam wszystkich katalogów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W przypadku osoby niepełnoletniej jest tak, że osoba ta wypełnia wniosek podpisuje się jako kandydat, a obok rodzic pisze takie zdanie: Wyrażam zgodę, akceptuję i potwierdzam powyższe zobowiązania córki / syna i podpisuje się ![]() A do tego musisz mieć ksero legitymacji uczniowskiej kandydata (bo nie ma jeszcze dowodu przecież ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Ja jestem w Oriflame praktycznie 4 lata i jeszcze ANI RAZU nie wpisałem nikogo ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Niepełnoletnich rejestruje się na DO rodzica. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
do jutra zbieram zamówienie a juz dzisiaj jak licze to mam zamówienie duze aż jestem w szoku chyba klientki napaliły się na te zdrapki;p
kochane koleżanki zdrapki dostaniemy wraz z tym zamówieniem czy w następnym katalogu??? Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:48 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 |
Rozeznanie
|
Nie widzę w tym nic złego
![]() Każdy ma swój system pracy ![]() Ale nie powiem, bo chce zobaczyć, jak to jest z zapisywaniem ![]()
![]() |
#3163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety moje klientki to przeważnie panie +50, które po pierwsze nie maja ochoty się tym zajmować, a po drugie stracę klientkę i nie zarobię na niej... No a poza moimi klientkami, to nie znam osób zainteresowanych ori. Siedząc w domku nie poznaję nowych osób, nie chodzę na żadne spotkania czy szkolenia, bo nie ma ich w moim mieście... Moja dyrektorka dzwoniła do mnie kiedyś i zaproponowała, że zorganizuje u mnie spotkanie, ale muszę zaprosić co najmniej 10 osób zainteresowanych pracą w ori ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Rozeznanie
|
Czy ktoś z WAS używał kremu do rąk z serii Hand Protection Concentrate ?? Potrzebuje opinii czy to jest dobry krem i czy ładnie pachnie :P i czy jest podobny do hand&nail cream
![]() z góry dzięki za odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
BAN stały
|
Ja mam pytanie jeszcze odnosnie tych zwrotow. Wpisuje je w druku reklamacji, zawoże do filii i oni od reki je przyjmuja? Bazy musze zamowic od nowa i pozniej znow po nie przyjezdzac?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() (Po tygodniu jakimś masz do odebrania fakturę korekcyjną ![]() A i potem zamawiasz dwa, jeśli zamawiasz na filię, to odbierasz w filii ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-04 o 11:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
moja mama jest zachwycona a ma naprawde suche dlonie. mowi ze jest troche lepszy od tego hand&nail, lepiej nawilza
#3168 |
Rozeznanie
|
A właśnie, nie wiem, czy wiecie, a może ktoś potrzebuje - dostępna już jest woda Giordani Gold White
![]()
![]() |
#3169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() *** O.B. - KREDKA DO KRESEK KAJAL EYE LINER - BLACK 2,5 G PUDER PRASOWANY MATTE CONTROL - MEDIUM/DARK 8 G O.B. - POMADKA COLOUR ATTRACTION 4 G - TENDER ORCHID VISIONS - BŁYSZCZYK DO UST BOOTYLICIOUS FOOTCARE - TARKA DO STÓP 19 x 3.5 x 0.5 >> To wszystko w sprzedaży będzie od 8 lutego ![]() (sam czekam na te dwie kredki do kresek :p a klientki niecierpliwią się ![]() WODA PERFUMOWANA GIORDANI GOLD WHITE już na magazynie jest ![]() *** Ori zrobiło fajną rzecz: jeśli mamy powiedzmy jakąś rzecz w oczekujących, dajemy na podsumowanie zamówienia, to w tej tabelce, przy produkcie jest napisane kiedy będzie produkt na magazynie (jeśli oczywiście znają datę, kiedy >> Tak właśnie mam w przypadku tej kredki do kresek )
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-04 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A odnośnie tych oczekujących, to już nie mam do nich siły bo od 5 katalogów mam ciągle tą samą pomadkę w brakach i pomimo że usuwam za każdym razem z oczekujących przy zamówieniu. Nawet na nowej stronie. Tak więc nie wiem o co z tym godzi ale już mnie to denerwuje... ![]()
![]() |
#3172 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zadomowienie
|
wiecie może czy woda EMBRACE him (ta z wyprzedaży k3) jest trwała??
chce zamówić dla taty, a wiem, że on lubi raczej mocne i długopachnące wody... a o niej co możecie powiedziec?? ja natomiast mogę powiedzieć, że woda męska MIDSUMMER jest mega nietrwała, kuzyn i brat strasznie narzeka na nią...ale zbyt lubi zapach by z niej zrezygnowac, natomiast chwali sobie trwałośc wody SOUL.
![]() |
#3174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak chcesz troszkę mocniejsza i trzymającą długo, to polecam S8 Night, jest na promocji i naprawdę trwałą (koleżanki się pytają, czym tak ładnie pachnę ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Terminy są do magazynów, które obsługują miejsce dostawy chyba. Bardziej logiczne mi się to wydaje. Nie wiem gdzie odbierasz. Ja odbieram w krakowskiej filii, która jest obsługiwana przez magazyn w Katowicach, a nie warszawski. Zresztą już nieraz bywało, że coś na Wrocław było, a na Kraków nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Teraz moja znajoma, która pracuje w biurze zamawiała sobie tę torebkę czerwoną i portfel do tego. Torebkę miała normalnie, ale portfela nie było. Ale załatwiła sobie portfel właśnie z Katowic. Sama mi o tym mówiła ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze pytanie w sprawie konferencji: jakie są wymogi na konferencję letnią i gdzie będzie złota konferencja 2011 ? Może ktoś pamięta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natomiast co do zapachu, to jest raczej lekki, świeży, troszkę kwiatowy, ale nie kobiecy - taki właśnie męski, tylko nie ostry. Mój tatuś jej używa i powiem tyle, że jak się nią popsika w toalecie na parterze, to ja czuję zapach siedząc na piętrze przy zamkniętych drzwiach ![]() Poza tym mojemu tacie pasuje ta woda jak garnitur szyty na miarę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.