|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Demeter resse's, YR malina, sephora brown, tokio milk, Aquolina
zapraszam do nowego wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post17263937 NIEAKTUALNE SZUKAM Odlewki: flowerbomb extreme CSP vanille canelle, vanille coco, vanille abricot, vanille peach, vanille banana CSP amour de cacao kenzo indian holi owocowe escady (oprócz ocean lunge) egg nog demeter próbki: kropli Pistacio Ganache Payard i Ginestet Botrytis oddam DEMETER resee's peanutbutter cups splash, 15ml ubytek testowy yves rocher edt malina, 10-15/100ml Britney Speras Curious we flakonie 50ml zostało jakieś 5ml odlewki Hypnotic poison 5ml, z wymiany DOKŁADKA 5ml Serendipitous Serendipity 3, Cherry Bomb Tokyo Milk 5ml Sephora BROWN 5ml Jeśli dostanę atomek od Ciebie, mogę odlać do 20ml waniliio-wanilii sephory do 20ml karmelo-wanilii sephory 5ml sweet darling kyle 5ml żółtej kupy za coś wyjątkowego5ml Pink Sugar do 10ml escady ocean lunge miniaturki escada pacific paradise 4ml dorzucę też pare próbek euphoria crystial shimmer moschino i love love escada moon sparkle czech&speak traditional lavender cool water game davidoff cinnamon bun demeter white russian demeter angel sunessence csp vanille banana flowerbomb edt inne balsam aquolina cukier puder 125ml, nowy masło do ciała żurwina, ziaja, nowe rajstopy w spray'u sally hansen, z wymiany Myślę że się dogadamy Rozważę każdą propozycję.Pozdrawiam, Domi. Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-17 o 21:55 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Demeter resse's, YR malina, sephora brown, tokio milk, Aquolina
interesuje Cie może odlewka 9ml Molinard Nirmala? Też bardzo intensywny słodziak, takie owoce w karmelu
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
interesuję mnie
Cherry Bomb Tokyo Milk 5ml Sephora BROWN 5ml demeter peanut butter właściwie wszystkie próbeczki ![]() Poszperam u siebie i zobaczę, czy mam jakiegoś innego słodziaka na zbyciu. Zajrzyj też prosze do mojego wątku, może coś Ci się tam spodoba |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
korektora słońce raczej nie oddam bo jest trochu warta chocolovers z racji tego że jest we flaszce i już dość trudno dostępny to mogę być wybredna wybacz
Cytat:
te rzeczy mnie zainteresowały |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
kisssek
na razie zrezygnuję z wymiany, chocolovers mam, aczkowliek zapas by się przydał alphala poszukaj jak możesz. przeglądałam wątek, nic mi nie wpadło w oko (no oprócz clinique happy )
Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-04 o 14:20 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
mam jeszcze
ok 4ml Britney Spears Fantasy w plastikowym atomku |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę Tych wszystkich rzeczy za chocolovers
wymieniłam co mi się podoba i czekam na propozycje chyba w ogóle straciłaś zainteresowanie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: *balsam aquolina cukier puder 125ml, *yves rocher edt malina, 10-15/100ml *próbeczki cool water game davidoff i cinnamon bun demeter?? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
alphala, fanasy mnie interesuje
![]() pomęczę Cię jeszcze, jak sobie cos przypomnisz to napisz proszę. kissek, kamila odpisałam u Was |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ona jest granatowa
Mam jeszcze turkusową z krótkim rękawem, kapturem z weluru i fioletową z primarka i hmm beżową z napisem hollister ale chyba byłaby za duża bo to xl. Chcesz foto?
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Dlugosc 57cm, miedzy pachami 46cm, szerokosc sciagacza na dole 37cm.
Turkusowa jest torszkę ciemniejsza niż na zdj, a fioletowa bardziej fioletowa, bo na zdj wyszla bardziej różowa. Zaraz wkleje zdjęcia
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2010-02-04 o 15:27 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli pozwolisz przemyślę jeszcze Twoją propozycję ? jestem zainteresowana ale jeszcze nie do końca zdecydowana
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-02-04 o 16:59 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmiar fioletowej z metki to 46
ale to gruuuuba przesada, bo ja noszę 38 i jest ok, a turkusowa 38-40---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- a jaką mają pojemność te próbki?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? Byłabym chętna na hP i pewnie jakąś próbkę/i.
|
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
coś za cukier puder?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie że tak
Słońce a możesz mi napisać parę słów o Demeterku? jak z trwałością? i jak ogólnie w odbiorze wg Ciebie
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spodziewałam się tak dosadnego opisu
a może tak mały opis HP |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Ok a powiedz mi jeszcze jak Ty widzisz tą wymianę, w sensie za co byłabyś skłonna odda te rzeczy, o które pytałam?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
chyba skłonię się ku pierwszej propozycji
jutro dam znaka ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- chyba jak już to skłonię się ku pierwszej propozycji
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
jasne odcienie podkladow borjois, cienie w brazach, bezach, fioletach, korektory, perfumy plyny do kapieli mgielki balsamy sephora+ to co mam w 1 poście
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2010-02-04 o 22:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

za coś wyjątkowego
Rozważę każdą propozycję.

wymieniłam co mi się podoba i czekam na propozycje