PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-04, 13:53   #1351
83mika
Raczkowanie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ja nie mam coś tam sobie planowałam ale tak luźno jak dziewczyny swoje plany podały...
Gdzie?
Nie moge znaleźć
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:00   #1352
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Wreszcie się coś u mnie ruszyło Zapraszamy do mnie na obiad TZta z rodzicami i bratem. Moi się strasznie stresują i zwlekali z tym jak mogli, szczegolnie tata jest niechętny, a w końcu sie znają, moze to też jest taka stresująca sytuacja dlatego.
no i teraz z TZtem mamy rozkminkę, jak to ma wyglądać, bo wszystko już pozałatwiane, 6 m-cy i 4 dni do ślubu, a tu dopiero spotkanie rodziców Nie wiemy czy robić taką szopkę, ale chyba kwiaty powinien kupić mamie i ojcu jakiś alko... No bo przecież nie bedzie pytał nikogo o pozwolenie, pierścionek przecież noszę od prawie 2 lat! Jak myślicie dziewczyny? Doradźcie
U nas były kwiatki dla mamy i wódka dla taty. Kwiaty dostała też mama tzta i ja Tżcik sie postarał I nic sie nie pytał tylko wręczył i zaczęła sie impreza
W sumie do obgadania nic nei mieli bo my sami wsyztsko załatwiliśmy, jak kto płaci też było wiadomo od początku-za mnie rodzice tz sam zbiera. Jedynie co o ślubie było gadane to ile gości będzie A tak to rozmawiali na neutralne tematy tzn. głownie mama tzta bo tata nie bardzo-ale on z natury jest milczek. No i moi się nie znali wczesniej-jedynie z widzenia. A że Twoi się znaja to powinno być na plus no chyba że od złej strony się znają
A, ze późno spotkanie to sie nie martw-moje by było może w czercu ale rodzice tzta bardzo nalegali i było w zesżłym roku w pażdzierniku. Moim się absolutnie nie spieszyło zwłaszcza, ze wsyztsko było ustalone.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2010-02-04 o 14:07
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:00   #1353
mariiasia
Zadomowienie

Black nie wiem czy lubisz czy nie i czy przypadkiem nie przyprawię ci kolejnego ślinotoku, ale ja właśnie w pracy szamię pieczone ziemniaki (vel duszonki/prażonki w zależności od regionu) i wszędzie pachnie

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:01   #1354
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Gdzie?
Nie moge znaleźć
już dosyć dawno to pisałyśmy pamiętam bo pisałam swój planale to chyba w poprzedniej części było

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2010-02-04 o 14:03
Stary 2010-02-04, 14:02   #1355
chilanes
Zakorzenienie

Aaś w takiej cenie to ja Żołądkową Gorzką De Lux kupię, a nie Bolsa
Stary 2010-02-04, 14:04   #1356
madmuazelle
BAN stały

luska,fajna sukienka.Myśle,że będzie ci pasować,bo wyobrażam sobie dziewczyne w niej w ciemnych włosach i karnacji.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:05   #1357
mariiasia
Zadomowienie

luskap u mnie było tak że w marcu tż mi się oświadczył, a jakieś 2 tygodnie potem jak byliśmy na urlopie w PL (to było jeszcze wtedy gdy siedzieliśmy za granicą) zrobiliśmy u mnie w domu kolację dla moich i jego rodziców, czyli takie oficjalne zaręczyny. mama i ja dostałyśmy kwiaty, a tato dostal szkocką whisky bo uwielbia i tż prosił moich rodziców o moją rękę, ale tak dla formalności raczej. poza tym wtedy nie wiedzieliśmy jeszcze kiedy będziemy ślubowac i wogóle. więc było trochę inaczej.
a Ty się nie przejmuj, bo Wy już w zasadzie macie wszystko ustalone, więc ja bym to odebrała jako zwykła kolację wspólną przyszłych teściów i tyle, bez żadnych oficjalnych ceregieli (nie licząc kwiatów dla mamy i alko dla ojca, bo wydaje mi się to niezbędnikiem przy pierwszym spotkaniu)

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-02-04, 14:06   #1358
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Aaś w takiej cenie to ja Żołądkową Gorzką De Lux kupię, a nie Bolsa
właśnie kojarzyła mi się jakaś wódka w tej cenie I teraz już wiem, że to żołądkowa gorzka
Stary 2010-02-04, 14:07   #1359
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
can't my mamy sobieskiego tż zamówił bo uznał to za dobrą promocję, że do każdej paczki gdzie jest 12 butelek dają 1 gratis
My też I to z takiej samej promocji Gratisy już wypiliśmy

Cytat:

no i teraz z TZtem mamy rozkminkę, jak to ma wyglądać, bo wszystko już pozałatwiane, 6 m-cy i 4 dni do ślubu, a tu dopiero spotkanie rodziców Nie wiemy czy robić taką szopkę, ale chyba kwiaty powinien kupić mamie i ojcu jakiś alko... No bo przecież nie bedzie pytał nikogo o pozwolenie, pierścionek przecież noszę od prawie 2 lat! Jak myślicie dziewczyny? Doradźcie
Hmm... u nas to było tak, że od razu po zaręczynach pojechaliśmy do rodziców i mama dostała kwiatki a tata flaszkę, ale TŻ się im o zgodę nie pytał
Myślę, że będzie ok jak TŻ po prostu "na dzień dobry" wręczy te kwiaty i wódkę, a później już luz

Cytat:
Black nie wiem czy lubisz czy nie i czy przypadkiem nie przyprawię ci kolejnego ślinotoku, ale ja właśnie w pracy szamię pieczone ziemniaki (vel duszonki/prażonki w zależności od regionu) i wszędzie pachnie
W pracy takie obiadki wcinasz? Fajnie Ci
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:07   #1360
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
hmmm sukni mojej w internecie nie ma ale znalazłam coś podobnego

Tylko ze moja suknia jest:
- kolor ecru
- dekolcik ma taki sam jak w załączniku
- dół podobny też ma lekkie miarszczenia
- wszystkie zdobienia są złotą nitką
- i przy gorseciku od pod piersi jest materiał taki cięższy jakby z siateczki z złotymi dodatkami no i nie wiem teraz jakie dodatki dobrać
góra mi się podoba ja bym wybrała złote wiszące delikatne kolczyki, bo jest zdobiona złota nitką i z bizuterią bym nie przesadzała

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
mysle, ze cos takiego super bedzie pasowalo

moj TZ jest innego zdania
ja tam mysle, ze po kazdej wodce jest kac jak sie przesadzi. a juz na pewno jak sie z czyms wymiesza
ja ogólonie z TZtem nie pijamy wódki, ale jak jest okazja do wypicia i podrinkowania kupujemy Finlandię, ale ona jak dla mnie jest zbyt droga jesli mamy kupic np 100 butelek

Cytat:
can't my mamy sobieskiego tż zamówił bo uznał to za dobrą promocję, że do każdej paczki gdzie jest 12 butelek dają 1 gratis
w sobieskim własnie fajne promocje mają, czaseem dodają do 0,7 gotowe drinki, albo litr soku..

no i nie wiem czy kupić butelki 0,5 czy 0,7??

Cytat:
aaa, jeszcze zapomniałam napisać, że zamówiłam w końcu tą sukienkę na poprawiny (dodam, ze mam ciemną karnacje i włosy, powinno wyglądać ok) no i wylicytowałam ja za śmieszna cenę, teraz już po sezonie studniówkowym, nawet nikt mnie nie przebił!
Już do mnie leci, mam nadzieję, że będzie dobra.
pochwal się ile za nią dałaś podoba mi się krój sukienki
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:08   #1361
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
U nas były kwiatki dla mamy i wódka dla taty. Kwiaty dostała też mama tzta i ja Tżcik sie postarał I nic sie nie pytał tylko wręczył i zaczęła sie impreza
W sumie do obgadania nic nei mieli bo my sami wsyztsko załatwiliśmy, jak kto płaci też było wiadomo od początku-za mnie rodzice tz sam zbiera. Jedynie co o ślubie było gadane to ile gości będzie A tak to rozmawiali na neutralne tematy tzn. głownie mama tzta bo tata nie bardzo-ale on z natury jest milczek. No i moi się nie znali wczesniej-jedynie z widzenia. A że się znaja to powinno być na plus no chyba że od złej strony się znają
A, ze późno spotkanie to sie nie martw-moje by było może w czercu ale rodzice tzta bardzo nalegali i było w zesżłym roku w pażdzierniku. Moim się absolutnie nie spieszyło zwłaszcza, ze wsyztsko było ustalone.
Dziękuję Ci za szybką odp.
No i też właśnie myślimy, żeby kwiaty kupić. tzn. jak Twój TŻ podał kwiaty bez słowa i nic nie mówił?
Mój tata też jest raczej małomówny, no i bardziej TŻta rodzice dopytywali się o spotkanie. trochę się tym wszystkim stresuję, jak to wyjdzie, mimo,ze się znają, dawniej razem imprezowali, mają wspólnych znajomych, no ale teraz jak co do czego to się tak siebie krępują mam wrażenie, szczególnie moi.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:12   #1362
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
My też I to z takiej samej promocji Gratisy już wypiliśmy

Hmm... u nas to było tak, że od razu po zaręczynach pojechaliśmy do rodziców i mama dostała kwiatki a tata flaszkę, ale TŻ się im o zgodę nie pytał
Myślę, że będzie ok jak TŻ po prostu "na dzień dobry" wręczy te kwiaty i wódkę, a później już luz

W pracy takie obiadki wcinasz? Fajnie Ci
nasza wódka jest na razie jeszcze w hurtowni, bo jej nie odebraliśmy, więc raczej nie mamy możliwości degustacji

a co do obiadków, to moja siostra szła na 2 zmiane do pracy i mi przyniosła, kochana dziewczynka
czasem też tż mi przywozi, albo ciocia mieszkająca opodal mojej pracy
ale zwykle pozostaje mi suchy prowiant, jak np w tym tyg jechałam na bułkach z pasztetem

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

can't my zamówiliśmy 0,5. też z tego względu, że wolimy na stoły podawać na bieżąco dobrze schłodzoną, niż żeby to 0,7 stało i się grzało

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-02-04, 14:12   #1363
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Ci za szybką odp.
No i też właśnie myślimy, żeby kwiaty kupić. tzn. jak Twój TŻ podał kwiaty bez słowa i nic nie mówił?
Mój tata też jest raczej małomówny, no i bardziej TŻta rodzice dopytywali się o spotkanie. trochę się tym wszystkim stresuję, jak to wyjdzie, mimo,ze się znają, dawniej razem imprezowali, mają wspólnych znajomych, no ale teraz jak co do czego to się tak siebie krępują mam wrażenie, szczególnie moi.
z tego co pamiętam nic ne mówił tylko proszę:P z tych nerwów chyba tak wyszło hahaha a z drugiej strony nie wiem co by miał powiedziećwrecz ył kwiatki i alkohol tata zaprosił wsyztskich do stołu, ja kawkę zrobiłam i jakoś to szło
Stary 2010-02-04, 14:13   #1364
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
luska,fajna sukienka.Myśle,że będzie ci pasować,bo wyobrażam sobie dziewczyne w niej w ciemnych włosach i karnacji.
Super, cieszę się, dziękuję
Cytat:
luskap u mnie było tak że w marcu tż mi się oświadczył, a jakieś 2 tygodnie potem jak byliśmy na urlopie w PL (to było jeszcze wtedy gdy siedzieliśmy za granicą) zrobiliśmy u mnie w domu kolację dla moich i jego rodziców, czyli takie oficjalne zaręczyny. mama i ja dostałyśmy kwiaty, a tato dostal szkocką whisky bo uwielbia i tż prosił moich rodziców o moją rękę, ale tak dla formalności raczej. poza tym wtedy nie wiedzieliśmy jeszcze kiedy będziemy ślubowac i wogóle. więc było trochę inaczej.
a Ty się nie przejmuj, bo Wy już w zasadzie macie wszystko ustalone, więc ja bym to odebrała jako zwykła kolację wspólną przyszłych teściów i tyle, bez żadnych oficjalnych ceregieli (nie licząc kwiatów dla mamy i alko dla ojca, bo wydaje mi się to niezbędnikiem przy pierwszym spotkaniu)
Też to tak odbieram, dziękuję za opinię. Ale mój tata by nie chciał właśnie takich oficjalnych przemówień, mówi, że teraz to już chyba się od tego odchodzi, a mama myślę, że by chciała tradycyjnie. No ale juz za późno chyba na takie szopki, jeszcze jak by się nie znali to co innego.
Cytat:
I to chyba będzie najlepsze wyjście! dziękuję
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
pochwal się ile za nią dałaś podoba mi się krój sukienki
Kup teraz cena była 149+ wysyłka, a wylicytowałam za 79zł+wys.
mam tylko nadzieję, że bedzie dobrze wykonana i materiał porządny.
Stary 2010-02-04, 14:14   #1365
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
can't my zamówiliśmy 0,5. też z tego względu, że wolimy na stoły podawać na bieżąco dobrze schłodzoną, niż żeby to 0,7 stało i się grzało
my też mamy 0.5. bo męska część rodziny stwierdziła, że lepiej się taką trzyma i przynajmniej nie porozlewają jak będa nalewać
Stary 2010-02-04, 14:14   #1366
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
z tego co pamiętam nic ne mówił tylko proszę:P z tych nerwów chyba tak wyszło hahaha a z drugiej strony nie wiem co by miał powiedziećwrecz ył kwiatki i alkohol tata zaprosił wsyztskich do stołu, ja kawkę zrobiłam i jakoś to szło
Tak chyba będzie dobrze
dzięki

co do wódki to my też będziemy kupować 0,5 ale jeszcze nie wiem jaką, najlepiej z dozownikiem, żeby się nie rozlewała po stołach.
No i mama zamówiła bimberek u koleżanki męża który robi pyszny ze sliwek. Nie czuc żadnym smrodem tylko śliweczkami no i musi być dość mocny, bo słaby jest obrzydliwy. to taki trunek, który nie może być słaby. ale oczywiście takie rzeczy to można wypic 1-2 kieliszki, bo to do schlania sie nie jest

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-02-04 o 14:17
Stary 2010-02-04, 14:17   #1367
mariiasia
Zadomowienie

luskap moim zdaniem, gdyby teraz jak już ślub ustalony i wogóle wszystko załatwione tż by poprosił twoich rodziców o twoją rękę, to wyglądałoby to co najmniej dziwnie taka musztarda po obiedzie, można by rzec
więc luz, a imprezka na pewno sama się potoczy

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-02-04, 14:17   #1368
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak chyba będzie dobrze
dzięki
pewnei nie ma co "szopek" robić bo sztucznie to strasznie wyjdzie. I niepotrzeby stres
Stary 2010-02-04, 14:17   #1369
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
my też mamy 0.5. bo męska część rodziny stwierdziła, że lepiej się taką trzyma i przynajmniej nie porozlewają jak będa nalewać
No właśnie Nic dodać, nic ująć
Stary 2010-02-04, 14:17   #1370
aicila
Rozeznanie

Cytat:

Dziewczyny, przepraszam, zdołałam tylko nadrobić ostatnie strony, tyle piszecie
Wreszcie się coś u mnie ruszyło Zapraszamy do mnie na obiad TZta z rodzicami i bratem. Moi się strasznie stresują i zwlekali z tym jak mogli, szczegolnie tata jest niechętny, a w końcu sie znają, moze to też jest taka stresująca sytuacja dlatego.
(...)
u mnie też jeszcze nie było spotkania rodziców i praktycznie tylko moja mama poznała rodziców Tż i moi teściowie też tak jak Twoi strasznie się tego spotkania domagają, bo oni chcą koniecznie przyjechać do Katowic (tak jakby ty coś ciekawego było ). ale przecież nie będziemy ich teraz ciągnąć jak takie fatalne warunki są drogowe przez tą zimę, więc spotkanie odbędzie się dopiero w kwietniu. ja też troszkę się obawiam tego jak to będzie, o czym będą gadać tym bardziej, że wszystko już jest ustalone. no i do tego jeszcze teściowe będą u nas spali, bo przecież w jeden dzień nie zrobią dwa razy trasy po 300 km

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:17   #1371
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
też prawda

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-02-04, 14:17   #1372
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
lain, absynt niah niah uwielbiam..

zawsze po absyncie jest baaardzo pozytywnie pamietam jak kiedys zima pilismy absynt na wyjezdzie w Tatrach (coz innego pic jak Slowacja rzut beretem ), a w srodku nocy juz wszyscy zrobieni poszlismy na taka gorke patrzec na gwiazdy i zasniezone szczyty Tatr bajecznie bylo

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Więc jak coś to zapraszam 9.10 na spróbowanie
ok tylko nie wiem czy to nie byloby bezczeszczenie wymieszanie go z cola albo sokiem - bo ja tylko tak pije takie wynalazki
a to Wam nie robia zadnych problemow ze wnosicie na wesele taka butelke bez banderolki z alkoholem domowego wyrobu:

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
i żeby było śmieszniej te zajęcia mamy w samym środku dnia albo na 10 albo na 12 ewentualnie jedne na 15. i weź tu człowieku szukaj pracy, którą będzie można dopasować do tych godzin...
ja mam zawsze na 11.30 w sumie dobrze - bede sie wysypac bo pewnie w weekendy mi dowala na 7.50 w zaleznosci ktory przedmiot wybiore bede miec zajecia 4 albo 3 dni w tygodniu...

Cytat:
No bo przecież nie bedzie pytał nikogo o pozwolenie, pierścionek przecież noszę od prawie 2 lat! Jak myślicie dziewczyny? Doradźcie
u mnie spotkanie bylo w 2 dzien swiat boznoarodzieniowych i tez juz wlasciwie wszystko bylo ustalone, wiec rozmowy nie toczyly sie wokol spraw slubnych tylko raczej na kazdy temat aczkolwiek o slub tez zahaczyli - dyskusja jaka wodka, czy bedzie blogoslawienstwo (), transport gosci i takie tam.
rodzice TZa przychodzili do nas i przyniesli ze soba czarnego Smirnoffa w zestawie z Bailey's

bo do publicznego ogloszenia ze sie zareczylismy nie zwolywalismy takiego spotkania poprostu pewneg pieknego dnia TZ przyszedl do moich rodzicow z kwiatami dla mamy, flaszka dla ojca i kwiatami dla mnie i oglosilismy, ze sie zareczylismy

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no i nie wiem czy kupić butelki 0,5 czy 0,7??
bierzcie 0,5 wodka jest najlepsza jak jest schlodzona. a taka 0,7 bedzie miala wiecej czasu zeby sie zagrzac i byc bleh

Cytat:
a co do obiadków, to moja siostra szła na 2 zmiane do pracy i mi przyniosła, kochana dziewczynka
czasem też tż mi przywozi, albo ciocia mieszkająca opodal mojej pracy
ale zwykle pozostaje mi suchy prowiant, jak np w tym tyg jechałam na bułkach z pasztetem
to moj TZ w pracy sobie zamawia obiady na telefon (zestaw zupa+drugie 12zl), a po powrocie z pracy je u mnie drugi obiad - ma facet apetyt

ejj nie nadarzam za Wami
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:18   #1373
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
luskap moim zdaniem, gdyby teraz jak już ślub ustalony i wogóle wszystko załatwione tż by poprosił twoich rodziców o twoją rękę, to wyglądałoby to co najmniej dziwnie taka musztarda po obiedzie, można by rzec
więc luz, a imprezka na pewno sama się potoczy
Właśnie też to jest dla nas dziwne i takie nienaturalne na obecnym etapie, więc nie będziemy takiej sztucznej szopki odstawiać.

lain, aicila

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-02-04 o 14:21
Stary 2010-02-04, 14:20   #1374
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie Nic dodać, nic ująć
no ba! się ma to się wie!

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-02-04, 14:21   #1375
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
ojoj aż się obśliniłam, jak małe dziecko
u mnie w pracy też można takie coś jeść, pełna dowolność..

wiecie co dawno nie piłam Malibu

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:22   #1376
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
u mnie też jeszcze nie było spotkania rodziców i praktycznie tylko moja mama poznała rodziców Tż i moi teściowie też tak jak Twoi strasznie się tego spotkania domagają, bo oni chcą koniecznie przyjechać do Katowic (tak jakby ty coś ciekawego było ). ale przecież nie będziemy ich teraz ciągnąć jak takie fatalne warunki są drogowe przez tą zimę, więc spotkanie odbędzie się dopiero w kwietniu. ja też troszkę się obawiam tego jak to będzie, o czym będą gadać tym bardziej, że wszystko już jest ustalone. no i do tego jeszcze teściowe będą u nas spali, bo przecież w jeden dzień nie zrobią dwa razy trasy po 300 km
Postawicie na stole wodę rozmowną i będzie dobrze
Ja też się martwiłam, a okazało się, że cały czas mieli tyle tematów do rozmów, że nawet o naszym ślubie nie wspomnieli
Stary 2010-02-04, 14:23   #1377
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się martwiłam, a okazało się, że cały czas mieli tyle tematów do rozmów, że nawet o naszym ślubie nie wspomnieli
u mnie to samo

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:23   #1378
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
ojoj aż się obśliniłam, jak małe dziecko
u mnie w pracy też można takie coś jeść, pełna dowolność..

a no to git to już się nie muszę przejmować, że przez moje chwalenie się pieczonymi udusisz się własną śliną a już się zaczełam martwić, bo chwilę cie nie było

btw lecę zjeść resztę, bo jeszcze trochę mi zostało ale jak któraś chętna to się podzielę

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2010-02-04 o 14:25
Stary 2010-02-04, 14:25   #1379
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja pilam przedwczoraj z okazji konca sesji a w niedziele na rocznice pinacolade
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:26   #1380
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
a no to git to już się nie muszę przejmować, że przez moje chwalenie się pieczonymi udusisz się własną śliną a już się zaczełam martwić, bo chwilę cie nie było

btw lecę zjeść resztę, bo jeszcze trochę mi zostało ale jak któraś chętna to się podzielę
wcinam orzeszki
a żeby z głodu nie zemrzeć.. zapomniałam z domu jedzonka i muszę się dokarmiać słodyczami i orzeszkami, nie zapominając o substancjach płynnych..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości