|
|
#3811 |
|
catch me if I fall.
|
Dot.: Etorebka- część V
ojej dziewczyny, wspolczuje przejsc z tymi wybrakowanymi torebkami
![]() jak to dobrze mieszkac w Krakowie, mozna wszystko zalatwic osobiscie i ogladnac kazdy centymetr przed zakupem
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
O hej!! to mam koleżankę do wymiany obaw ;-) moja data 4 września
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
karolag22 - wyślij im na ich koszt, ale kurierem DHL - mnie to zaproponowali sami z siebie, kiedy reklamowałam Amberlyn zaraz po jej otrzymaniu
|
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez an.ka Czas edycji: 2010-02-04 o 15:25 |
|
|
|
|
#3816 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak pojawiła się na wizazu różowa emilka to z ciekawości weszłam na all i poszukałam jej i oczywiście już była a sprzedawczyni w opisie zachęcała do wysyłania prośby o real foto, więc wysłałam
a jak, laska odpisała mi coś podobnego co i wam czyli że będzie je miała pod konic tygodnia bo producent coś tam... Dzisiaj dostałam od niej maila ze zdjęciem zgadnijcie jakim.... tak Spazy i komentarzem że jeszcze troche pogięta bo świeżo wyjęta z kartonu ale piękna perłowa bla bla bla i że sobie zostawi, niezła typiara tak sobie przywłaszczyć zdjęcia w załączniku wykorzystane zdjęcie, oczywiście pani obcieła je na dole żeby nie było podpisu..
![]() Edytowane przez Anetuniaa Czas edycji: 2010-02-04 o 15:28 |
|
|
|
#3817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak a propos tej nowej Emilki, wolałabym, żeby rzeczywiście był to pudrowy róż, a z tego co widzę na zdjęciu nie jest... I nie za bardzo pasuje mi kolorystycznie ten złoty suwak. Ale gdyby pojawiła się Emilka w bladym różu (+ srebrne wykończenie) chyba bym się w końcu skusiła na nią Może coś jaśniejszego się jeszcze na wiosnę pojawi... Faktycznie, coraz gorzej z tą jakością, a do tego jeszcze ceny podnoszą Mój kod też nie jest popularny, ostatnio skorzystały 2 czy 3 osoby, ale tylko raz zasilili mi konto o 2 zł Także na pewno będę się długo zastanawiać nad kolejnymi zakupami, chyba że coś mnie naprawdę zachwyci - co jest bardzo możliwe
|
|
|
|
|
#3818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3819 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy to nie przypadkiem ta, która kiedyś zwinęła zdjęcia Agibil?
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj wysłali mi pudrowo-różową Emilke jestem ciekawa koloru bo chciałabym żeby miała odrobine beżu
Jutro wkleje zdjęcia
|
|
#3821 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obym miala nowa jak najszybciej ![]() Cytat:
). Mysle, ze skoro ja sie ladnie zachowalam i wybralam najtansza opcje, to oni tez nie beda robic problemu i mi to bez problemu przeleja na konto Cytat:
|
|||
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , , ale to musi być wizażanka bo inaczej nie widzialaby zdjęć, ktore tutaj wklejamy.A więc czołem uczciwa wizażanko ! Tak się bidulka śpieszyła, że zapomniała ją wypchac przed zrobieniem zdjęcia.---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- może przez aparat ?? ... nie było bezowej Andi na 100 % ... myślę, że to wina lampyWłaśnie mi napisali, że przelali mi pieniądze za Andi i Amber. I wiecie gdzie mi przesłali moj dowód zakupu ? na maila
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-02-04 o 16:01 |
|
|
|
|
#3823 |
|
Wtajemniczenie
|
Ejjj toc to logiczne , że jak torebka przyszła uszkodzona, a zazwyczaj to jest już w błąd w produkcji to czym sie tak stresujecie. Normalnie nie doszukujcie się paragrafu tylko dzwonisz i piszesz. Z tego co wiem, jeżeli dostałaś wadliwą torebkę to nie ma problemu. Przecież to jest logiczne jak budowa cepa. Nie stresuj się , to tylko torebka
a każdy problem da się rozwiązać
|
|
|
|
#3824 |
|
catch me if I fall.
|
juz na wielu watkach bylo tak, ze dziewczyny odnajdywaly swoje zdjecia na all, niestety oni nawet po zgloszeniu sprawy niewiele sobie z tego robia
jedna Wizazanka dostala nawet odpowiedz od allegro (po wyslaniu skanu swojego posta i linka do aukcji), ze to sa 2 rozne zdjecia![]() ale z zasady warto to zglosic nie rozumiem tego, jesli to Wizazanka, a innego wyjscia nie widze to nie moglaby po prostu spytac autorki czy moze zapozyczyc
|
|
#3825 | ||
|
Zadomowienie
|
Hmmmm....Na bezowa to nie bardzo, dla mnie jest to jeszcze roz, ale taki bardzo "cielisty"
Ciezko jest wyjasnic jaki to kolor ![]() Cytat:
A Wizazanke pozdrawiamy - ona nie zdaje sobie sprawe, ze lamie prawo???? Wystarczy napisac do allegro, ze wykorzystuje cudze zdjecia... Szybciutko moze sie jej biznes skonczyc Moze sie tym zajmiemy? ![]() Cytat:
I trace czas...Poza tym to juz moja druga reklamacja w ciagu miesiaca
|
||
|
|
|
#3826 |
|
Wtajemniczenie
|
No a jak np na allegro ktoś wystawia eTorebki, kopiuje im zdjęcia i nawet niektórzy podpisują swoimi nickami...masakraa i cena 3 razy wyższa
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Wiem o co chodzi...ale jak byś zaczeła rozmowę :" bo jest taka ustawa" to by tam chyba padli hehehehehehe dobre..poczty są masakrą, ja juz tylko ufak kurierom
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez nie rozumiem czemu oni po prostu sie nie zapytaja o zgode
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie takich mejli maja codziennie więcej niż SPAMów niestety
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisalam im grzecznie, ze odsylam torebke i nie mam zamiaru ponosic kosztow, bo nie ja zawinilam i tyle Ale gdyby mi odpisali, ze oni ich nie zwroca to wtedy moze bym sie powolala na ta ustawe
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Wtajemniczenie
|
No i dobrze
Bo jeżeli firma prowadzi sprzedaż to oznacza to że musza znać prawa swoje i konsumenta...jasne nie?
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo zwykłe proszenie na niewiele się zdało
|
|
#3832 |
|
Raczkowanie
|
Mam juz moja szarą Emilkę.
Bardzo mi się podoba, jest porządnie wykonana, jest tylko odrobinę pogięta z jednej strony-więc zapakowali ją dobrze. Mam jednak jedno zastrzeżenie - ZAPACH. Śmierdzi bazarową torebką za 20 zł... Mam nadzieję,że szybko wywietrzeje bo smrodek jest konkretny ![]() No i musze poczytać forum i poszukać wskazówek, jak uformować górę torebki, bo sztywna jak cholera. |
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bezczelna ta handlara z allegro. Kurcze, ja bym jej nie popuściła.
|
|
|
|
#3834 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wierzę.. Jak jest rozwalona torebka z "ich winy" to fakt płacisz za odesłanie jej im, ale przelawają na konto zwrot plus przesyłka, wymieniasz torebkę za tą samą kwotę lub za swoja decyzją dopłacasz a nawet dogadujesz się o odesłaniu przesyłki DHL-em na ich koszt oczywiście.
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Nooo ale jeżeli się torebka odwidzi osobie która ja kupiła a nie jest uszkodzona to koszt ponosi kupujacy- jasna sprawa
|
|
|
|
#3835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że już czwartek i przed weekendem nie będziesz mieć nowej torebki, miejmy nadzieję, że poczta dostarczy ją jak najszybciej, a wtedy już oni w jeden dzień całą sprawę załatwią |
|
|
|
|
#3836 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-02-04 o 17:36 |
|||||||
|
|
|
#3837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo z ta pobraniowka to jest chyba tak, ze oni musza zaplacic za ta przesylke w momencie odbioru |
|
|
|
|
#3838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem poczta Tobie to przeleje
|
|
#3839 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję wizażance, która ok. południa skorzystała z mojego kodu.
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

w załączniku wykorzystane zdjęcie, oczywiście pani obcieła je na dole żeby nie było podpisu..
Także na pewno będę się długo zastanawiać nad kolejnymi zakupami, chyba że coś mnie naprawdę zachwyci - co jest bardzo możliwe 

Załączam też zdjęcia porównawcze wielkości Any i Emilki i koloru Elvie i Emilki, mam nadzieję, że coś widać ( dzisiaj u mnie słońce świeci, więc zdjęcia chyba niezłe wyszły).
). Mysle, ze skoro ja sie ladnie zachowalam i wybralam najtansza opcje, to oni tez nie beda robic problemu i mi to bez problemu przeleja na konto 

, , ale to musi być wizażanka bo inaczej nie widzialaby zdjęć, ktore tutaj wklejamy.