![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Znaczenie naszych:) imion
Witam Wszystkich
![]() A wiec jak w tytule chodzi o podanie swojego imienia a pozniej jego znaczenie ![]() ![]() Bede pierwsza: Imie - Patrycja Znaczenie- Urodziłaś się pod szczęśliwą gwiazdą. Jesteś osobą śmiałą, energiczną i pełną inicjatywy. Ważne są dla Ciebie samodzielność i niezależność * wiesz, że można je zdobyć dzięki wykształceniu i dobrej pracy; robisz więc wszystko, by nie zaniedbać nauki, a następnie zdobyć odpowiednią pozycję. Na wielu polach wykazujesz się aktywnością i elokwencją, lubisz błyszczeć i chcesz, by Cię zauważono, chętnie prezentujesz się przed publicznością (np. bierzesz udział przeglądach piosenki lub w konkursach recytatorskich). Twoje samopoczucie zależy od nastroju: gdy jesteś wesoła, czujesz się znakomicie, gdy jesteś smutna, wszystko Cię boli. Nie potrafisz się obejść bez towarzystwa, choć czasem bywasz uparta, a to nie przysparza Ci sympatii otoczenia. Znana jesteś z tego, że postępujesz konsekwentnie i umiesz bronić swoich racji. Cechuje Cię jednak także wrażliwość serca i uczynność, oddanie i lojalność, łatwo więc zaskarbiasz sobie względy i przyjaźń innych ludzi. Sporo czasu poświęcasz sprawom społecznym, zwłaszcza pomocy dzieciom. Z różnych życiowych tarapatów potrafisz wyjść obronną ręką (w czym niemałą zasługę ma towarzyszący Ci łut szczęścia), a Ty w każdej sytuacji starasz się zachowywać w sposób subtelny i dystyngowany. a jeszcze nie wiem czy w dobrym forum o umiescilam ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Znaczenie naszych:) imion
Wątpię, że komuś będzie się chciało czytać długie opisy cudzych imion
![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja nie mogę znaleźć znaczenia mojego imienia ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
zawsze możemy pisać o śmiesznym zanczeniu imion np.
MAGDALENA Lubi się opalać topless i wcale się z tym nie kryje. ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Patrycja - Jest ładna, cycata i wesoła, nie za bystra, ale dobra w łóżku i lubi ten sport.
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Agnieszka - To cicha woda, udaje cnotkę, a jest nimfomanką.
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ILona szuka ciągle kandydata na męża, marzy o solidnym bolcu, ale nie daje dupy. ILona ... dla draki odgrywa nieudolnie fragmenty sztuk Szekspira na festynach ludowych (...) Opisuje w listach, że tworzy bilety lotnicze a w rzeczywistości psuje złote zegarki. (...) Jej kochankiem zostaje prawie zawsze kanalia. Ma zwyczajowo powykrzywiane ręce. Kiedy się naćpa podpala apteki całodobowe. (...). Ma czerwone policzki, ręce długie do kolan i duży brzuch. Hahaha ale się uśmiałam z tego opisu ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Karolina - Ma zadatki na dziwkę.
![]() Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-01-29 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Izabela - złośliwa, obrażalska, nie wie, czego chce, a chce tylko kasy, głośno jęczy w czasie uprawiania seksu.
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Paulina
Ma charakter refleksywny,skłonna jest do zadumy,zagłębiona w sobie. Jako dzieci są spokojne i grzeczne,wolą siedzieć w kąciku nad swoimi sprawami,niż dokazywać w gronie rówieśników. W dorosłym życiu też raczej nie ściągają na siebie uwagi publiczności. Działają metodą małych kroków-są jak cicha woda,ale zwykle dobrze znają swój cel i nie rozpraszają sił na błądzenie i pomyłki. Pauliny są obdarzone dobrą intuicją. Starają się wokół siebie i swojego miejsca na świecie zachować spokój,porządek i zdrowe regóły. Wiele z nich osiąga profesjonalną biegłość w zawodach wymagających wiedzy i doświadczenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Monika - gadatliwa, cwana laska która ciągle wszystkich wkurza ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
K i n g a - To ładna laska z jędrnymi cycuszkami i fajną dupeczką. Wszystko chce wiedzieć, a nie wie, z kim rypie się potajemnie jej facet.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wiktoria - wysoka, ładna, ale non stop naje***a.
![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Sara - z hebrajskiego Księżniczka
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Justyna - sprawiedliwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
http://www.coci.pl/strona.php?page_id=2&all=imiona4
Śmieszne znaczenie imion, nie zboczone. Polecam ;-) Się uśmiałam czytając swoje :P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Katarzyna - Lubi pozycję na jeźdźca, nie nosi stanika, chociaż ma duży biust.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
SYLWIA
Jej partnerem zostaje bardzo czesto swir. ![]() Ma zarosniete wlosami kolana, czesto tluste wlosy i zgarbione plecy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Sylwia - Jest przyjacielska, wesoła, naiwna, wszyscy ją ruchają. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Katarzyna
imieniny obchodzi: 13 Luty 9 Marzec 22 Marzec 23 Marzec 1 Kwiecien 6 Kwiecien 30 Kwiecien 25 Listopad 30 Grudzien Idiotka jada odpadki. Katarzyna pomaga innym polerowac biale zawiasy. Dlugie chwile rozmysla w altance na ogródkach dzialkowych ukrywajac sie przed komornikiem. Z kolegami podkopuje sie pod mieszkania i apartamenty. Katarzyna zawsze narkotyzuje sie. Jako prezenty odpowiadaja jej calkiem zniszczone sloiki. Ma praktycznie zawsze brzydkie nadgarstki. Bardzo czesto konczy jako lafirynda. Ma nieumiesnione nogi, chude ramiona i szpiczaste uszy. Jej chlopakiem jest zazwyczaj polityk.
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Mateusz
Wysportowany, inteligentny, przystojny, pedał. hahaha pompa ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
MARTA
ma mongolskie brwi, jej najwieksza zaleta to zbijanie baków, wakacje spedze w przytulku ukrywajac sie przed komornikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Donata - darowana przez Boga.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Joanna Dużo czasu spędza w ogrodzie sąsiada i zaprasza tam innych. Ma brudne nogi, często tłuste włosy i siwe brwi. Joanna - w języku potocznym oznacza koński zad. Joanna ciągle wygłasza odczyty o latającytch spodkach. Dla draki tupie nogami i szybko ucieka. Nie panuje nad nagłym mlaksaniem i uważa to za powód do dumy. ;D
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Michalina - Wszystko przypomina jej bezcenne abazury. Kiedy sie zdenerwuje wysadza pensjonaty. Kobieta o tym imieniu to bez wyraznej przyczyny analfabetka. Dziewczynka truje zwierzeta. Zazwyczaj opowiada, ze zamawia hurtowo bilety autobusowe to jednak nieprawda - najczesciej po prostu nawet nie wie co to pierscionki, kolczyki i obraczki. Jej najwieksza umiejetnosc to spanie pod stolem. Tylko w czasie przyplywu tworza sie jej trzy pepki. Zeby wzbudzic zinteresowanie próbuje zmienic bielizne podczas posilków. Ma zazwyczaj za dlugie uda. Prawie zawsze wyglada jak wariatka.
te rzeczy to akurat prawda :p
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Gabriela
Kazde zdanie konczy naglym smiechem w stylu kota. Zawsze ma poglady jak pijaczka. Ma bardzo czesto za dlugie uszy. Gabriela chce czyscic bezwartosciowe dluta. Jej idealem zostaje bez powodu truten. Zeby podkreslic swoja indywidualnosc smarcze na podloge w tlumie. Jako prezenty odpowiadaja jej czarne ekierki. Jej cel zyciowy to mlaskanie w czasie jedzenia. Stwarza pozory, ze tworzy Monitory LCD niestety kazdy wie, ze boi sie o nie swoje odtwarzacze DVD i Divx. Uwielbia czyscic odrapane obudowy od kaloryferów. ![]() Według wiki jestem mężem bożym - a że nawet nieochrzczonym to inna sprawa. ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
barbara
To laska, z którą jest coś nie tak. Czeka godzinami na swojego faceta, a gdy ten juz przyjdzie, nie chce mu dać dupy. I jak z taką wytrzymać?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ewelina - W dlugie, zimowe wieczory najchetniej przesiaduje w ogrodzie sasiada piszac pamietniki. Ma nos jak u pinokia, zazwyczaj rozczochrane wlosy i oklaple uszy. Ewelina wedlug starych legend oznacza zdechla zabe. Standardowo zachowuje sie jak wariatka. Snia sie jej popsute czajniki. Lubi malowac niekompletne wiadra. Opisuje w listach, ze wykrywa nieprawidlowe senniki zazwyczaj jednak wychodzi na jaw, ze kradnie czasopisma.
(to akurat prawda :P ) Ewelina - cicha myszka, ale wie co gdzie i jak.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. Edytowane przez 0nasty0 Czas edycji: 2010-02-08 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.