Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-04, 15:08   #661
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj ja już gotuję swoja zbożówkę, co prawda nie taki sam smak, ale bardzo zblizony. Ale dzis spróbuje po Twojemu
ja tez lece zrobić kawke

Scio - wiadomośc w K.

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:19   #662
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
To co prawda jeszcze nie te dwie kreseczki, co bym chciała, ale ewidentny znak, ze rady guru Marty, trzeba koniecznie dziś wprowadzić w życie.

Sorry za zdjęcie, ale aparat mi się popsuł (a propo gdzie mogę oddać, aparat do naprawy)
Scio ja też
Stary 2010-02-04, 15:22   #663
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam, pamiętam

Nie dziękuje

A tam zaraz biedny

Tak owulacyjny.
No właśnie już powinien być

Nie dziękuje za kciuki

Dziekuje za rady.Coś się stało, bo jak robi z lampą, to takie paski na zdjęciu widać

Obyś się nie myliła

Mnie też nie na rękę takie wiszenie
Dzięki kochana

Nie dziękuje

Misqua nie dziękuje

Aż się poryczałam, tyle kciuków, tyle ciepłych słow, to ja w życiu nie usłyszałam

P.S. Musiałąm powykasowywać troche Waszych emotek bo mi posta nie chciało wysłać
Dziękuje Wam

Ja rónież trzymam w końcu musi sie udać , pozatym lista jest zaczarowana . Kilka razy może sie nie udać ale w końcu Bozia ześle na Ciebie kochana tak bardzo oczekiwaną fasolke Mam nadzieje ze bedzie to własnie teraz i ze bedziesz najszczęśliwszą osoba na świecie.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:27   #664
Maja102
Zakorzenienie

Scio - nie mam pojęcia, co Ty tam, wkleiłas (nie znam się na tych testach i płytkach ni w ząb) ale widzę, że Ci zalezy, więc trzymam kciuki
Stary 2010-02-04, 15:45   #665
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Scio ja też
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

Ja rónież trzymam w końcu musi sie udać , pozatym lista jest zaczarowana . Kilka razy może sie nie udać ale w końcu Bozia ześle na Ciebie kochana tak bardzo oczekiwaną fasolke Mam nadzieje ze bedzie to własnie teraz i ze bedziesz najszczęśliwszą osoba na świecie.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Scio - nie mam pojęcia, co Ty tam, wkleiłas (nie znam się na tych testach i płytkach ni w ząb) ale widzę, że Ci zalezy, więc trzymam kciuki
Nie dziękuje wszystkim:cmo k:

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

właśnie zadzwonili moi rodzice, ze zaraz będą

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:54   #666
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Wiecie co zrobiłam? Spisałam grafik męża pod moim grafikiem i patrzałam ile dni nam wyjdzie, kiedy razem gdzieś wyjdziemy... uwaga...! wyszyły, aż... 4 dni akurat na 4 wyjścia już nawet wpisałam, że 12.02 basen dwu godzinny i 22.02 kino jeszcze muszę gdzieś zmieścić pizze i spacer co najlepsze, małżonek nie miał żadnego 'ale', wręcz mnie poparł i powiedział 'nie ma sprawy', no zobaczymy jak to będzie kiedy dojdziemy do tego dnia...
super! a wiec widzę postępy w podjesciu meza

Cytat:
Dziewczyny obejrzyjcie ten filmik!!! Jest super, ale się naśmiałam co nie miara
http://www.youtube.com/watch?v=eeJjs...layer_embedded polecam
hihi swietny

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny

Bede troche nieobecna ......... dzisiaj zmarl moj tata przyszlo jedno zycie a zabrano drugie nawet mu nie zdazylismy powiedziec, ze bedzie dziadkiem
a umarl w urodziny swojej kochanej wnusi-nawet nie zdazyl jej zlozyc zyczen torebka z prezentem wisiala na drzwiach... pewnie sie wlasnie do niej wybieral
kochana bardzo mi przykro. trzymaj się maleńka i nami nie przejmuj. a Twój tatko na pewno bedzie Waszym aniołem strózem

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88;16947373

A tak w ogóle to dzień dobry :) Dzisiaj znowu tak wcześnie. Byliśmy wczoraj z mężem oglądać to mieszkanie i jest nawet fajne tylko ta ubikacja na korytarzu no, ale wanne mamy w mieszkaniu. Ubikacja byłaby tylko na 2 mieszkania tyle tylko, że to jest 2 piętro, a ubikacja jest na 1, ale w sumie opłaty za to mieszkanie wyszłyby nas 360zł miesięcznie, bo 260zł za wynajem i potem raz na dwa miesiąc woda i prąd (gaz jest z butli gazowej nawet ci właściciele mają butle, bo w ogóle tam gazu nie ma) no, a że tylko mój mąż pracuje to każdy odłożony grosz na dziecko się liczy. No i blisko mamy więc obiady jedlibyśmy u niej i zawsze pomogłaby przy dziecku. Jedyny argument przeciw to ta ubikacja na korytarzu. Poza tym mieszkanko bardzo ładne nawet taka mała komórka jest w środku. No i to nie jest na wieki, bo będziemy się starać o mieszkanie z przydziału może by się szybko udało dostać. Narazie powiedzieliśmy tym właścicielom, że je bierzemy, a jakby coś się zmieniło to damy znać. Nie wiem co robić może wy troszkę pomożecie.[/QUOTE

może jeszcze coś znajdziecie. Mnie przeraza ta wspólna łazienka/

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
[
Idziemy dziś złożyć wniosek o kredyt, i 7 dni będziemy życ w stresie, i czekać na decyzje kredytową, więc proszę o kciuki
]
gdzie składacie?

Cytat:
To co prawda jeszcze nie te dwie kreseczki, co bym chciała, ale ewidentny znak, ze rady guru Marty, trzeba koniecznie dziś wprowadzić w życie.

Sorry za zdjęcie, ale aparat mi się popsuł (a propo gdzie mogę oddać, aparat do naprawy)
trzymam kciukasy i czaruje zeby się udało
Stary 2010-02-04, 16:00   #667
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziękuje wszystkim:cmo k:

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

właśnie zadzwonili moi rodzice, ze zaraz będą
ej, powiedz że jak chcą mieć wnuka to niech idą do kina

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:09   #668
kliwia
Zakorzenienie

baja paskudzie! potem pozniez wiaodmosci ze strippi urodzila poprawila, te gramy na kilogramu

maggie to straszne, trzymaj się cieplo

Scio wlasnie, daj im jeszcze na bilet do kina! Kazda minuta cenna!

Ja wlasnie zrobilam nalesniki z serem waniliowym i msm godzinke na odpoczynek
Po 18 idziemy do meza siory zobaczyc co ona tam ma ciekawego co by mozna bylo na bal przebierancow dla nas wykorzystac
a na 19.30 idziemy na koncert
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:14   #669
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
martucha otwarcie jak się remont skonczy, TŻ mysli ze tak za 2 miesiące, on to generalnie z bratem otwiera.. a ekipe mają taką marudną, że masakra, wiecznie im coś nie pasuje, ale dobrze robią więc trzeba przecierpieć.. a spotkamy się napewno
rozumiem.. juz tz mowilam ze znalazlam dla nas wymarzona pizzerie ale otwarcie za jakis czas.. zdziwil sie no ale.. juz wszytko wie
bedziemy przychodzic a oni chca taki lokal w stylu tele pizza zjesc i isc czy bardziej na posiedzenie pizza piwko randka spotkanie ze znajomymi?

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
no to ładnie, ze urodzila
tylko, ze chyba miala 3025 gram a nie tylko 325 gram :P
tak kliwia pozniej to poprawila

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj ja już gotuję swoja zbożówkę, co prawda nie taki sam smak, ale bardzo zblizony. Ale dzis spróbuje po Twojemu
sprawdz na noz to ten smak

Cytat:
Aż się poryczałam, tyle kciuków, tyle ciepłych słow, to ja w życiu nie usłyszałam
jak tyle jest kciukow to na pewno sie uda my czarownice to mowimy

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
hahahahahahahah dobre

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Po 18 idziemy do meza siory zobaczyc co ona tam ma ciekawego co by mozna bylo na bal przebierancow dla nas wykorzystac
jaaaaaaaaaaa nalesniki :s lina:
Stary 2010-02-04, 16:27   #670
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam mocno ksiukasy : kciuki: Uda się!!!!

Maja
- film 'ostatni dom po lewej' fajny scenariusz i końcówka mściwa Da radę oglądać, ale nie jest aż taki straszny i krwisty jak opowiadasz albo ja jestem znieczulica A dziś mam zamiar obejrzeć piątek 13

india83 tak mąż postępy robi Niech już będzie poniedziałek! Ja chcę wypłatę

A jak Wam podoba się mój nowy avatarek ?

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-02-04 o 16:28
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:31   #671
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
baja paskudzie! potem pozniez wiaodmosci ze strippi urodzila poprawila, te gramy na kilogramu
e tam wszystkie wiemy o co chodzi
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:31   #672
kasiaher
Wtajemniczenie

ciekawe jak tam strippi jak jest wszystko ok to jutro albo najpóźniej pojutrze powinna wyjść

a ja już prawie skończyłam robic obiad, młody śpi , zaraz koleżanka ma do mnie przyjść
tż nie ma i nie wiem kiedy przyjdzie , wczoraj się z nim pokłóciłam i nie mam zamiaru się do niego odzywać narazie bo mnie bardzo zdenerwował
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:36   #673
klion78
Zadomowienie

Scio to już pierwsze dwie krechy masz ... teraz czekamy na kolejne dwie
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:41   #674
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Apropo remontów, tak dla śmiechu i pomyślenia, że może ta ekipa w cale nie jest taka zła nie przepadam za wykonawcą, ale to mu wyszło rewelacyjnie:

cześć 1:
http://www.youtube.com/watch?v=qZEbQiW6AV8
część 2:
http://www.youtube.com/watch?v=2GA0HWTpceI
hehehe dobre dobre :P tez nie przepadam za tym kolesiem

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
jasne

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
rozumiem.. juz tz mowilam ze znalazlam dla nas wymarzona pizzerie ale otwarcie za jakis czas.. zdziwil sie no ale.. juz wszytko wie
bedziemy przychodzic a oni chca taki lokal w stylu tele pizza zjesc i isc czy bardziej na posiedzenie pizza piwko randka spotkanie ze znajomymi?
raczej taki do posiedzenia, no i oprócz tego na dowóz, TŻ'ta brat ma juz pizzerie, więc otwierają pod tą samą nazwą, żeby tak jakby powiększyć biznes

Zaraz idziemy z TŻ'tem na Sherlocka Holmes'a do kina
Stary 2010-02-04, 16:45   #675
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Idziemy dziś złożyć wniosek o kredyt, i 7 dni będziemy życ w stresie, i czekać na decyzje kredytową, więc proszę o kciuki
trzymam kciuki w takim razie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
Dzieńdobryyyyy.Można?
no jasne ze mozna
witaj spowrotem

Cytat:
To ja się domagam kciuków od wszystkich
no to i za Ciebie trzymam

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Jak wkleić zdjęcia w klubie?
no wlasnie to jest najgorsze w klubach ze nie mozna cytowac ani dodawc zdjec tak jak na zwyklym watku ... musisz zaladowac zdjecia na inna strone skopiowac link i wkleic go do klubu .. zamieszania troche z tym jest

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:57   #676
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

india, klion, żabcia - nie dziękuje:cmok :

Juz se poszli. A my z małżusiem idziemy zaraz zrobić sobie grzane piwko

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-04, 17:06   #677
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny

Bede troche nieobecna ......... dzisiaj zmarl moj tata przyszlo jedno zycie a zabrano drugie nawet mu nie zdazylismy powiedziec, ze bedzie dziadkiem
a umarl w urodziny swojej kochanej wnusi-nawet nie zdazyl jej zlozyc zyczen torebka z prezentem wisiala na drzwiach... pewnie sie wlasnie do niej wybieral
Maggie bardzo mi przykro, pamiętaj, że każda z nas ciepło myśli o Tobie i jest myślami z Tobą. Bądż dzielna na tyle ile potrafisz. Jesteśmy z Tobą!!!

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 17:06   #678
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Juz se poszli. A my z małżusiem idziemy zaraz zrobić sobie .... DZIDZIUSIA taka wersja mi sie bardziej podoba

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 17:22   #679
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

A jak Wam podoba się mój nowy avatarek ?
avatarek śliczny, czy ja widze tam motylka? uwielbiam motylki pod każdą postacią

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Juz se poszli. A my z małżusiem idziemy zaraz zrobić sobie .... DZIDZIUSIA taka wersja mi sie bardziej podoba
mi tez sie ta wersja bardziej podoba

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 17:31   #680
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
No zaraz zaraz nie tak hop siup, małż robi grzańca, a ja sobie z Wami posiedzę.
Żabciu, która u Ciebe godzina?

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-04, 17:36   #681
atomufka
Zakorzenienie

Kurcze co za wiadomosc maggie przykro mi

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 17:52   #682
mona_ja
Wtajemniczenie

Dziewczyny, ja mam takie pytanko poza konkursem, ale może któraś zna sie na prawie i umowach, jeżeli mam w umowie napisane ze klient ma odebrać towar w terminie od października do stycznia, to ze styczniem włącznie?

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:01   #683
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć

: kciuki:
Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

Łoooo no to niexle z tym sklepem.
Aż 7dni czekacie na decyzję? a to jest decyzja wstępna czy ta już właściwa? Bo my żesmy czekali z godzinkę aż system przetrawi nasze dane i dostaliśmy decyzję wstępną więc teraz załatwiamy papierki.
No tak czy siak trzymam kciuki, aby wszystko poszło jak z płatka
Tak do 7 dni, ale to już jest właściwa decyzja, jak będzie pozytywna to podpisujemy umowę kredytową. No ale niby pani twierdziła że napewno dostaniemy kredyt. Bo ogólnie z naszych dochodów wychodzila nam zdolność kredytowa, tylko rozchodziło się o to że TŻ ma umowe na czas określony, a że ja mam umowę na czas nieokreślony ale tylko na pół etatu, i dlatego do kredytu musieliśmy wlączyć rodziców.
Cytat:
bede systematycznie zaglądać

Lustereczko - trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki. U was tylko 7 dni sie czeka? bo u nas w każdym banku conajmniej 3 tygodnie się czeka
Niby powiedzieli że 7 dni, więc mam nadzieje że rzeczywiście tyle to będzie trwało. A w wiekszości banków co się pytaliśmy to mówili wlaśnie o 7 dniach, a np w BGŻ było tylko 5 dni.
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Cytat:
trzymam kciuki w taki razie
Dzięki dziewczyny za kciuki kochane jesteście
Papiery zlożone teraz pozostaje nam tylko czekać...

india83 składamy w Banku Spółdzielczym

Scio miłego i przede wszystkim skutecznego molestowania męża

Tak jak czytam o waszych remontach to cieszę się że w nasze mieszkanie jest po remoncie i w sumie jedynie co to musimy zedrzeć tapete w sypialni , pomalować salon, i przedpokój. W kuchni mamy meble na wymiar. Lazienka i ubikacja są super zrobione i bardzo nam się podobają więc nie będziemy nic zmieniać. I oczywiście pozostaje wybór mebli.
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:08   #684
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
zaaabcia Ty też planujesz bobaska???
Cytat:
avatarek śliczny, czy ja widze tam motylka? uwielbiam motylki pod każdą postacią
tak kochana, to motylek wypuszczony z rąk strasznie mi się ten obrazek podoba też uwielbiam motylki kiedyś nawet super pasek z allegro kupiłam i służył mi rok, śliczny był tylko pasek się starł, ale motylek został, tylko nie wiem jak dopiąć go do nowego paska tylko już na allegro nie widzę tego paska

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:09   #685
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc dziewczynki
chora jestem przeziebilam sie, z nosa mi leci,czuje sie jakby mnie czołg przejechał.....

MAggie-strasznie mi przykro bądź dzielna!!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:14   #686
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
india, klion, żabcia - nie dziękuje:cmok :

a ja wysyłam pozytywne fluidy od mojego brzuszka.My staraliśmy się 6mieś i udało się nam jak odpóściliśmy i przestaliśmy o tym ciągle gadaćWiec proponuję wyluzować

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:16   #687
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Scio- na pewno sie uda!!!! trzymam kciuki (tak czytam i patrze na te kreseczki i mysle- o co chodzi? przeciez sa dwie dopiero potem doczytalam ze to test owulacyjny a nie ciazowy ale ciemnota ze mnie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:23   #688
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Gold ciekawa jestem jakby zareagowali

Cytat:
Mniam naleśniki...chyba jutro zrobię
Bal?? a kiedy się wybieracie?? fajna sprawa, też bym sobie poszalała w jakimś przebraniu Pochwal się co wybraliście

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam strippi jak jest wszystko ok to jutro albo najpóźniej pojutrze powinna wyjść

a ja już prawie skończyłam robic obiad, młody śpi , zaraz koleżanka ma do mnie przyjść
tż nie ma i nie wiem kiedy przyjdzie , wczoraj się z nim pokłóciłam i nie mam zamiaru się do niego odzywać narazie bo mnie bardzo zdenerwował
Kasiu mąż jak wróci to przeprosi czy mi się wydaje czy jednak Dominikowi werandowanie służy, bo pewnie budzi się na karmienie i znowu zasypia

Cytat:
Scio do dzieła

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja mam takie pytanko poza konkursem, ale może któraś zna sie na prawie i umowach, jeżeli mam w umowie napisane ze klient ma odebrać towar w terminie od października do stycznia, to ze styczniem włącznie?
Mona_ja ja biorąc to chłopski rozum odpowiadam, że jeśli nie ma w umowie dokładnie określonej daty co do stycznia to dla mnie ze styczniem włącznie

Cytat:
Tak do 7 dni, ale to już jest właściwa decyzja, jak będzie pozytywna to podpisujemy umowę kredytową. No ale niby pani twierdziła że napewno dostaniemy kredyt. Bo ogólnie z naszych dochodów wychodzila nam zdolność kredytowa, tylko rozchodziło się o to że TŻ ma umowe na czas określony, a że ja mam umowę na czas nieokreślony ale tylko na pół etatu, i dlatego do kredytu musieliśmy wlączyć rodziców.

Tak jak czytam o waszych remontach to cieszę się że w nasze mieszkanie jest po remoncie i w sumie jedynie co to musimy zedrzeć tapete w sypialni , pomalować salon, i przedpokój. W kuchni mamy meble na wymiar. Lazienka i ubikacja są super zrobione i bardzo nam się podobają więc nie będziemy nic zmieniać. I oczywiście pozostaje wybór mebli.
Lustereczko decyzja będzie pozytywna zobaczycie ale kciuki trzymam
a co do wyremontowanego mieszkania to masz racje duże udogodnienie, pod warunkiem, że wynik remontu nowym nabywcom się podoba, ale u Was tak jest więc git
Stary 2010-02-04, 18:26   #689
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Maggie przyjmij wyrazy współczucia, jest mi bardzo przykro, trzymaj się dzielnie.
Scio no to ja też trzymam kciuki i wiem , że to nie łatwo ale nie myśl o tym , żeby była dzidzia bo w ten sposób tylko się blokujesz. Wiem , że Ty nie chcesz myśleć ale samo tak się myśli ale jakoś postaraj się... wyluzować i zobaczysz na pewno się uda.

A tak poza tym to naprodukowałyście tyle posów że pół godziny nadrabiałam :P

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-02-04 o 18:29
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 18:29   #690
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Według mnie ze styczniem wlącznie.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości