|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Mniam mniam a z czym te pierożki?? Uwielbiam... w moim rodzinnym domku to na jeden obiad mało 100 pierożków
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
pierogogi ruskie
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
troche mroże bo bysmy za jednym razem nie podołali
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy tylko powiedzieć One MUSZĄ BYĆ PYSZNE!!! Ślinka mi cieknie :P |
|
|
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki z całego serca was uwielbiam..bardzo lubie te forum i bardzo dobrze sie z wami czuje....ale nie moge juz myslec o dziecku.....to mnie przerasta...nie mam juz siły namawiac mojego tz na dziecko...nie mam juz siły sie wkrecac skoro itak dobrze wiem ze nic z tego nie bedzie...a bedac tu wciaz o tym mysle i zaczyna to juz byc moja obsesja....nie zrozumcie mnie zle....ale chyba nadszedł czas sie pozegnac....robie to z bólem serca ale naprawde musze bo oszaleje...zdałam sobie sprawe ze nic z tego nie bedzie....i nie ma sie co łudzic....przynajmniej narazie....musze sie wyciszyc.. nie wiem.. wypozyczyc jakas ksiazke.. poczytac .. byle by nie myslec o dziecku...pewnie kazda z nas nieraz przezywała taki kryzys....ja mam go teraz.....i mimo ze bardzo was lubie....musze jakis czas spałzowac...nie wiem co napisac..............mam nadzieje ze mnie zrozumiecie.....uwielbiam was i wróce jak juz oboje z tz dojrzejemy do drugiego dziecka.....(mam nadzieje ze jeszce ktos bedzie mnie pamietał)wtedy bede sie z wami dzielic wszystkim.. co najszczesliwsze w moim zyciu....teraz nie bardzo moge.....bo chec jego posiadania mnie przerasta...a niestety los nie pozwala mi go narazie miec...ale wierze...wciaz....ze to sie zmieni....trzymajcie sie moje skarby....i nigdy nie rezygnujcie z marzen
WAGA 84 KG. CEL 70 KG.---------WZROST 168 cm.------- [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku 21.luty - |
|
|
|
#906 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamuśki a ja mam taki problemik. Od jakiegos czasu zauważyłam, że gdy długo posiedzę i jak wstanę to odczuwam dość mocny ból kości ogonowej. Czasem jest tak mocny że nei mogę wstac...Czy wiecie coś na ten temat? szukałam na googl ale nie bardzo się czegokolwiek dowiedziałąm...
|
|
|
|
#907 | |||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
znowu sie tu zaniedbalam, ale napierw kolokwia a potem ehhh tz posanowil jednak poleciec na jakis czas za granice i tak wczoraj odwozilam go na lotnisko a teraz siedze sobie w pustym pokoju sama ehhh jej smutno mi i pewnie tak bedzie kazdego dnia do tego multum glupich mysli i odlliczanie dni![]() ![]() ![]() Cytat:
nio kochana 3mam mcno kciuki za owocne nocki ![]() Cytat:
Cytat:
wiem co czujesz..ja stracilma tate nieclae dwa lata temu 3maj sie mocno jestesmy z Toba
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#909 |
|
Rozeznanie
|
Wkońcu zobaczyłam te krechy (wczesniej net zmulał i nie chciał pokazać) Trzymam kciuki ![]() i czekam na bieżace sprawozdania
|
#910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mężyk już śpi, a ze mnie spac się jeszcze nie chcę, to sobie wpadłam na trochę
Cytat:
![]() daj jednego ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#911 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Linka pomyslalam sobie jeszcze o jednej przykrej dolegliwosci ciazowej ktorej nigdy nie nalezy sie wstydzic bo pewnie wiele z nas tego doswiadczy. Moga to byc hemoroidy... Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2010-02-04 o 22:52 |
|||
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam pierożki z mięsem!
aa2 ! zamawiam u Ciebie proszę, proszę, prosze ![]() uciekam lulu, ciekawe jak z tempką będzie jutro rano... ahh. ps zna któraś z Was firmie Warehouse? proszę o powiedzienie jakiej jakosci ubrania są z niej. ![]() całusiątka ![]() ps jeszcze pytanie odnosnie butów atmosphere- bo z tego co Kasia chyba pisała, to ubrania są nie zawsze dobrej jakości, a jak z butami? dokladnie chodzi mi o te atmosphere Przepraszam za takie pisanie nie na temat... ale tu jestem zadomowiona u Was i jakoś tak lepiej pytac.
"Potrafię płakać a po chwili w siebie wierzyć, mimo doświadczeń mam cel, aby zwyciężyć" Szczęściara Edytowane przez LadyMK Czas edycji: 2010-02-04 o 23:30 |
|
|
|
#913 |
|
Zadomowienie
|
czesc kochane ja tylko na moment,wstawiam wam fotke mojej coruni,wiem ze troche niewyrazna ale mala sie ruszala i ciezko bylo uchwycic jej buzke
acha to "cos" przy twarzy to...stopa
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ja uwielbiam patzrec na takie szkraby maluteńkie...
|
|
#915 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witajcie słonka ![]() Ja nie mam spania dzisiaj, kurde tak mnie pęcherz boli jak długo siku nie idę, ze mozna się wściec!! Linuś kochanie ja w 1 ciąży nie miałam nic do około 19 tygodnia, a potem, jak słonik wyglądałam, teraz wszystko szybciej wychodzi-zaobaczysz przy 2 bejbiku co do bólu kości ogonowej, to też tak mam i to ponoć dość częsta przypadłość, mnie jeszcze półdupki bolą no i ten nieszczęsny pęcherz!Asiu pierożki przecudne mniam mniam Aneczko piękna buźka!!!!!!!!! Czyli lekarz się nie pomylił co do płci-super!!!!!! Karolinko jak sie czujesz???? Jak usg???? Witaj Moniczko ![]() Miłego dzionka dziewczynki!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
Kasieńko to nie jest rwa kulszowa ból tej od rwy jest w okolicach biodra, jak złapie, to się nie da chodzic tak boli, a to o co Linka pyta, to kość ogonowa, ból nieporównywalnie słabszy od rwy. Moja mama ma częste zapalenie rwy i zastrzyki dostaje zawsze, a kuzynka w 9 miesiącu też to miała, bo jej mały tam gdzies na nerwy uciskał, nie umiala chodzić, ale nic na to nei dostała, po porodzie wszystko jej przeszło. Miejmy nadzieję, ze nas to nie złapie,bo można sę z bólu ....![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Jeszcze odnośnie bóli bioder które też mam w nocy jak leże na bokach, Kasia ma rację z podkładaniem poduszek pod i miedzy nogi, rewelacyjnym rozwiązaniem jest też kojec, ja taki na święta dostałam, polecam szczerze: http://motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki temu można odczuć,że dzidzulek jest już blisko ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Dzień dobry dziewczynki Życzę miłego dnia
|
|
|
|
|
#917 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mezus jak zwykle wyprawiony do pracy, a ja siedze Ok 10 ide z Anita poszalec po sklepach, a potem ...do PL. Jutro egzamin z biochemii ... esch |
|
|
|
|
#918 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to teraz ostre staranka i
za II kreseczki na innym teście ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() normalnie mam lepszy humor od wczoraj,gin nie znalazl nic do czego moglby sie przyczepic,wszystko w normie dzidzia wazy 548 gram,i podobno chudzinka to ona nie jest...gdybym urodzilam wg ost.miesiaczki to wazylaby ponad 4 kg,ale gin mowi ze powinnam urodzic przed terminem ok tydzien...wtedy mala by miala cos ok 3500.... mowie wam jakie wygibasy ona wyprawiala az lekarz czasem patrzyl z niedowierzaniem co do plci to dziewczynka na 100% mamy piekny godzinny prawie filmik i 60 zdjec na dvd wstawilabym wiecej fotek ale niektore sa ciut niewyrazne buziaki
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
no dobra,zaraz cos powstawiam
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te wygibasy, może będzie gimnastyczka?! Hey hi hello... temp mi podskoczyla wczoraj 36,55 (dodalam 0,05st ze wzgledu na to ze mowilyscie ze jesli godzine wczesniej/pozniej to jest +/- 0,1st, a że ja 30min wczesniej.. no to wiadomo ) a dzis temp 36,7 i było było przytulanie! nie tylko wczoraj ![]() hehe ale piekny dzisiaj dzien ))))) u Was tez czyste niebo? czuje sie jakbym byla nadpobudliwa
|
|
#923 |
|
Zadomowienie
|
oto Martynka :
Edytowane przez aneczka555 Czas edycji: 2010-02-05 o 08:45 |
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Lady,miejmy nadzieje ze przytulanka zaowocuja juz wkrotce
![]() odnosnie dzidzi to i tak wyszly dobre zdjecia,bo albo zakrywala twarz rekami,albo odchylala glowe,albo przytulala sie do lozyska...ehhh
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
ciekawa jestem jak tam nasza Latko,bo tez miala wczoraj usg???
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane moje!!
Aneczka cudowne zdjecia!! A ja mam dzisiaj dola, nei wiem czemu... wczoraj bylam u fryzjera mam krociutkie wloski, krotka grzywke, plus nowa spodnice ale mnie to nie cieszy mam dola ogolnego z niewiadomych przyczyn plus znowu duzo pracy![]() Ale nie marudze.. co u was...piateczek????????? |
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie z samego rana
![]() U mnie od wczoraj zaczęło się delikatne plamienie, może to na @, oby... w końcu mija już 49dc... więc franca mogłaby juz przyjść
|
#929 |
|
BAN stały
|
Ach slonce
![]() Ja dzisiaj w droge... dwie nocki w autokarze mnie czekaja Aniu, corcia cudna! Ja z wczorajszego mojego dola dzisiaj ide na zakupy Moze dostane jakies jeansy na swoj tylek? Swoja droga to TZ dzisiaj pochwalil ze pupcia gladsza i jedrniejsza |
|
|
|
#930 |
|
BAN stały
|
W ogole chcialabym sie pochwalic temperaturka w lutym u mnie w Leverkusen
Az zrobilam fotke!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

nalepiłam ponad sto a i oto moje dzieło

, moje ulubione sa z serem

i tak wczoraj odwozilam go na lotnisko
nawet mu nie zdazylismy powiedziec, ze bedzie dziadkiem