|
|
#2491 |
|
Rozeznanie
|
cześć może coś wybierzesz tylko nie wiem czy w gust trafię, takie o wszystkim w zasadzie... pozdrawiam ''dużym pędzlem malujesz dach z rajskich gwiazd ...'' ''dopóki w sercu pali się ogień wszystko zdarzyć się może''... 'spłoszyć kilka sekund złych. osuszyć łzy. okryć szczęściem nie najlepsze z chwil'... Uśmiechając się do obłoków na niebie ... 'Czasem na ulicy marzeń.. malowałaś swoje dni.' 'malinowe całuski. malinowy on. malinowa ona. malinowa gra.!' 'Żyć tak prawdziwie aż do dna! tańczyć na deszczu, gonić wiatr!.' Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca. Tylko On jeden potrafił sprawić, że słońce się uśmiechało. Myślała o Nim wybierając błyszczyk, wiedziała, że tak bardzo lubi truskawki. Ona i On.. cal ponad niebem... <3 ''..Nie rezygnuj z tego co kochasz,
Nie trać z oczu tego co ważne, Zaryzykuj chociaż raz, Bo gdy staniesz w miejscu przestaniesz istnieć, Nie popełniaj pochopnych decyzji, Spójrz w przeszłość poukładaj myśli, Zaryzykuj chociaż raz, Nie zważając już na przeszkody..''
|
|
#2492 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
dziewczynki, możecie mi przytłumaczyć to zdanie na język angielski? "co mi zrobisz jak mnie złapiesz? ;>" może być jakimś slangiem, obojętnie.
dziękuję ;*
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszka ;* Dasz radę;*
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
;*
Edytowane przez Zakochanaaaa Czas edycji: 2010-02-04 o 16:22 |
|
|
|
#2495 |
|
Raczkowanie
|
No dziękuje
______________________ I ponawiam moją ostatnią prośbę. ;( |
|
|
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
a dziewczynki wy moje drogie, macie coś o tym że jadę ze szkoły na wycieczkę do Warszawy i mam zamiar się świetnie bawić z nimi
![]() bardzo proszę!!
|
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje coś o tym, że rodzice traktują mnie gorzej niż rodzeństwo, że staram się robić wszystko najlepiej to i tak zawsze mnie krytykują . O tym, że już sobie nie daje rady, że chciałabym mieć prace i mieszkać gdzieś sam.
I o tym, że inni mówią, że sie zmieniłam, a ja się nie dziwie z takimi problemami każdy by się zmienił. |
|
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
WITAM ! ; )
potrzebuje takich opisów o tym ze mi jeszcze na nim zależy , chociaż zerwaliśmy , [ja z nim] i ze ja jeszcze do niego pisze i wogle a on nie odp i jemu podoba sie teraz inna ; / i ze jestem strasznie zła ale ze staram sie to pier**lić . ; cccc |
|
|
|
#2499 |
|
BAN stały
|
Kochane ;* a ja znowu z prosbą do Was tu powracam *Opisy o tym,ze zakazany owoc smakuje najlepiej, ze nie wazne co powiedza inni i to jak oni to widza.I o tym,ze lepiej zalowac ze cos sie zrobilo,niz potem zalowac ze sie nie sprobowalo. i w ogole to chcialam Wam powiedziec , ze jestescie przeNAJLEPSIEJSZE o ! <3 choszczno : No niestety-problemy ludzi zmieniaja.Szkoda,ze nikt tego nie rozumie. Zyla pod wielka presja,wyczekujac dnia,w ktorym to sie usamodzielni i w koncu zaczenie zyc . Problemy i klopoty.Klopoty i problemy.A zrozumienia brak ![]() Zostawcie mnie w spokoju!-Lecze siniaki,ktore nabil swiat. Tysiace potkniec i miliony gleb ;/ Jak dlugo mozna byc nr 1 ? Kiedys bedzie tak jak JA tego chce . nie pomoge chyba wiecej Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-04 o 17:21 |
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
xDCzekoladowaMarciaxD :
1. 'Nie da się na odległość przytulać ,no cóż to z waszej strony nazłość . 'Czuję się jak ptaszek zamknięty w klatce bez wyjścia . 'Nie powinni tak robić -myślała .. 'Kiedyś będzie łatwiej ? Odpowiesz mi Boże ? 'Niby miłości nic nie da przeszkodzić ,a oni nie wiedzą chyba co to znaczy . 2. 'To tak jak odstawić w kąt najcenniejszą zabawkę na świecie . 'Równie dobrze ,mogło być gorzej . 'Ciężkie chwile przychodzą nawet ,gdy się ich nie spodziewamy . 'Kupując zabawkę nie zobaczyłam jakie będą konsekwencje . 3. 'Pokazać mi drogę do szczęścia ,tylko potrzebuję kogoś ręki . 'Nie jest mi dobrze ,powinnaś zauważyć . 'Myśląc prawdziwą przyjaciółkę mam na myśli Ciebie . 'No pokaż mi lepszy życia sens ! Przyjaciel to skarb,wiesz ? 'Niekiedy potrzebujemy ważnych . yeaah -dziś nie myślę ,wybacz reszte nie dam rady ,brak czasu . 'Macie coś o tym że mój bf myśli tylko o zadaniach ?-.-.Taki żeby opis mu dał do myślenia ,że nie jest jedyny i ma w okół przyjaciółkę ,która Go ceni ,a on nic ; o .Ważne to .Niedosłowne .
z góry dziękuję.
|
#2501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
What will you do when you catch me ^^
|
|
|
#2502 |
|
Zadomowienie
|
Helloł !
macie opisiki coś podobnego do : lubił pokazywać się ze mną w towarzystwie, a ja lubiłam być pokazywana. z góry dziękujee (: |
|
|
|
#2503 |
|
BAN stały
|
_mandarynka
Dla Niego wcieralam w cialo slodkie balsamy , dla Niego bylam krolowa nocy .. Teraz czuje tylko dume,gdy ktos o mnie go zapyta ... Piekna i Bestia.Niby tak niedobrani,a tak idealni. Lubił się Nią chwalić i wznosić ponad wyżyny. Była damą.Zawsze i wszedzie ... Dla Niego . Wchodząc na 'salony' .. wzbudzała zazdrość i podziw . On czuł dumę,bo była tylko jego .
Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-04 o 17:37 |
|
|
|
#2505 |
|
Raczkowanie
|
Niereformowana dziękuję !
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki Kochane a coś o miłości miłości??;]
Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-05 o 15:02 |
|
|
|
#2507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może coś się przyda: On i ona w miłości bez jutra...
nie jest łatwo zapomnieć o chwilach z Tobą spędzonych... Łatwo odejść i zostawić tych, którzy będą cierpieć... Pozostały tylko wspomnienia... słońce zaszło za chmury wspomnień... ja chcę zapomnieć, dać sobie spokój, a coś mi nie pozwala! zależy mi, po prostu mi zależy, cholernie.!! ![]() to nie może byc koniec. nie pozwolę na to. nie przekreślaj nas Ile razy zasnę z tą myślą że nie tak miało być?!' ''dziś znów zabrakło sił. zabrakło łez.!’'... Nie opuszczaj nigdy mnie. Nie chcę tego. Szukam Wczorajszego Dnia - Chcąc Ratować Co Się Da . ''...Miało być szczęśliwe zakończenie. bańka miłości prysła! ''... Moje serce ciągle pamięta, choć dusza próbuje zapomnieć. Bez Ciebie nie jest tak łatwo... za***iście żałuje, pozwól mi to naprawić ... tak bardzo tęsknie, wiesz ? ![]() ''bo nie tylko On jest na tym świecie. inni też się liczą.. hmm liczyli?.'' ''someday you'll understand . but then might be too late. '' ( ktoregos dnia zrozumiesz . ale wtedy moze byc juz za pozno. ) ''Wszystko można zacząć jeszcze raz, bo po burzy zawsze wschodzi słońce...'' Widocznie nie zależało ci na mnie tak jak mi zależało na tobie.. za mgłą znikłeś mi... a w sercu nadal cos tkwi... z Toba odeszły anioły... Jeszcze wczoraj byłam Twoim kochaniem, pamiętasz? W jakiś irracjonalny sposób zapomniałeś mnie z dnia na dzień. Hop siup. Już mnie nie ma w Twoim sercu, dobrze rozumiem?! ![]() I tak łatwo Ci przyszło "już mi na niej nie zależy".???? Zajrzyj mi prosto w oczy i powiedz: jesteś mi obojętna. 'zaczęły się godziny złe. mdłe. znikamy we mgle.’ 'bo w miłości zdarzają się turbulencje. nieustające przyloty i odloty.’
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-04 o 18:36 |
|
|
|
|
#2508 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Wam
Od niedawna oglądam tą stronę i bardzo spodobało mi się to, że tak sobie pomagacie na wzajem Ja nie będę mogła Wam pomóc ponieważ nie mam takiego talentu jak Wy Może tak na sam początek nie powinnam was o nic prosić... Ale mam problem... Z pewnym kolegą, który jest dwulicowy jak ze mna rozmawia jest wszytsko ok! mówi, że mnie lubi itp. A jak jest z innymi moimi koleżankami obraża mnie... A więc prosze coś o ludziach dwulicowych...
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo dwie twarze każdy ma, jedną tylko on sam zna. nie raz tak miałam, że zawiodłam się na ludziach, którym bardzo ufałam Zwinnie kryjesz swój fałsz, lecz we mnie budzi wstręt tak dwulicowy ktoś. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Jak się wyleczyć z miłości? Tego nie wiedzą. bo skąd miłość jest uczuciem najwyższym. uwikłana w pajęczynę miłości. bo w miłości żaden trud nie jest ciężarem...! <3 Bo nasza miłość zamknięta jest w kajdany a chcąc kogoś kochać ,wpierw trzeba być kochanym. Poza nami jest ta miłość jedna która nie istnieje bez nas. "Bo miłość to świadomość, że jest się kimś najważniejszym. To życie z kimś, kto przytrzyma za rękę, gdy ziemia się zatrzęsie, a nie z kimś, kto sam co chwila będzie wywoływał trzęsienie ziemi słowami: odchodzę!, to ja w takim razie wyjeżdżam! Miłość to siła, która nierozerwalnie łączy, spaja w jedno i nie pozwala wypowiadać słów, które tak bardzo ludzi dzielą. Bo miłość to niemożność wyobrażenia sobie życia bez tej osoby."
|
|
#2510 |
|
BAN stały
|
_mandarynka] , cieszę się , że pomogłam Aaaleee Jaaa , Witamy Witamy ;* '... a czai się wokół fałsz i zdrada ' i jak tu rozpoznac co jest klamstwem,a co faktem Pleciesz 3 po 3,ogarnij sie chlopcze . Pieprzyć obłudę,fałsz i zakłamanie. "Dwulicowość,ja ją widzę,ja ją czuję.Bo nie jeden raz się przejechałam na ... Dwulicowi ludzi ku*wa ilu was jeszcze? Ty i ta Twoja dwulicowosc . eh az żal mi na to patrzeć . zabciaolgus . miłość tu,miłość tam,miłość wszędzie . Oddaję Ci duszę,a z nią miłość bez granic . Oddała duszę,dostała miłość <3 'bo chcę Cię z każdą wadą,nic nie zmienię,mój narkotyku, mój tlenie <3 ' Bo ja kocham,a nie mówie To uczucie we mnie plonie i nigdy nie przestanie Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-04 o 20:22 |
|
|
|
#2511 |
|
Przyczajenie
|
NieidealnaJa i EjjSenioritta bardzo Wam dziękuję
Pomogłyście mi bardzo :P
|
|
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
Aaaleee Jaa:
1.) Nie rozumiem Cię, mógłbyś być sobą? 2.)Jedna twarz, kilka wcieleń. 3.) Przestań grać, nie jesteś aktorem. zabiciaolgus; 1.) Nikt nie mówił że będzie łatwo. 2.)Miłość czasem trwa krótko, lecz wspomnienia zostają... na zawsze 3.)Miłość - iluzja skrzydeł, a rzeczywistość łańcuchów. 4.)Bez miłości nie ma życia. 5.)Kochać kogoś to jakby powiedzieć mu: nie umrzesz!!
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
a dziewczynki wy moje drogie, macie coś o tym że jadę ze szkoły na wycieczkę do Warszawy i mam zamiar się świetnie bawić z nimi
![]() bardzo proszę!!
|
|
#2514 |
|
Przyczajenie
|
Elizabet0909 dzięki
Też bardzo pomogłaś Dziewczyny mam jeszcze jedną prośbe mam ostatnio dziwną sytuację z chłopakiem, kolega...:/ ponieważ nie jestem pewna czy mu zależy... Przez telefon pisze mi różne miłe słówka ale w realu tego nie okazuje, nie wiem moze sie wstydzi. Oraz dziś mieliśmy sie spotkać ale on się nie odezwał, poszedł do kolegi... Prsze o cos takiego żeby dało mu w kość.! :P ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- egnesx3 Z nimi... będzie super * Jutro będzie się działo... Bo z nimi * KcZ nimi <3 Bosko będzie.! Jak zawsze ;*** Nie wyszło... Przykro mi [COLOR="Silver"]
Edytowane przez Aaaleee Jaaa Czas edycji: 2010-02-04 o 21:01 |
|
|
|
#2515 |
|
BAN stały
|
egnesx3
jadu,jadu ... podbijac stolice ;D z Nimi <3 Stolica jest Nasza ! ;D bedzie mega <3 no i pojechala . tesknic nie bedzie ;P Waaaarszaaawaaaa i My - Lepiej byc nie moze <3 Z Najlepszymi <3 Wawa-rozeznanie w terenie,bo jeszcze tam wroce i zawojuje ;D ha Aaaleee Jaaa cholera jasna,okresl sie chlopie ! zalezy Ci albo nie.Proste ! co Ty taki wstydliwy jestes ? Nie gryze ;P Teraz spojrz mi w oczy i powiedz ... To chyba nie takie trudne ? Zachowujesz sie jak dziecko,a podobno taki dorosly jestes ; ] Przeciez wiecznie czekac nie bede . Pisac smsy to kazdy glupi umie ;] I od teraz mozesz liczyc tylko na rozmowe w 4 oczy . Slowo pisane dla mnie nie istnieje .Zaryzykujesz bejbe ? nieeeee mam weny coś ;/ Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-04 o 21:19 |
|
|
|
#2516 |
|
Raczkowanie
|
zabciaolgus Dziewczynki Kochane a coś o miłości miłości miłości??;]
Mamy ;D -Razem znów Ty i ja szczęśliwy los połączył serca dwa <3 -Czegoś mi brak,czegoś pięknego...Twej obecnośći,czyli...Miłości ! -Tylko miłość,nie ważne więcej nic ,kiedy kocha się.. -Pamiętaj , że najpiękniejszym prezentem dla mnie jest Twoja miłość ... -Gdyby miłość naprawdę uskrzydlała już dawno bym fruwała ![]() -Jestes dla mnie jak narkotyk uzależnia mnie twój dotyk -Kocham Kogoś Kochanego I Wam Wszystkim Ch*j Do Tego ![]() _________________________ ______________________ A macie o tym; 1. Że jestem o niego baaardzo zazdrosna. 2. o tym żeby mu zrobić na złość Proszę Moje Talenciary |
|
|
|
#2517 |
|
Raczkowanie
|
opisy o zranionej miłości w stylu; chłopak dawał wielką nadzieję ja się na starałam i on mnie olał. coś że mi strasznie zależy kocham go i nie chcem się poddać by go jeszcze mieć...
![]() ![]()
|
#2518 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku ... Czasem dobrze jest walczyć,czasem dobrze czekać, zaszyć się w ciemnym kącie i po prostu przetrwać . Daj mi szanse,a zostane Najgorsze w zyciu sa ... Niespelnione obietnica . A ja gleboko wierze,ze to nadzieja umiera ostatnia Nie przechodz obok,zatrzymaj sie,zauwaz moje uczucie. 'Chce Ci tyle dac ... ' Poki oddycham-mam nadzieje Nikt nie pokocha Cie tak jak ja . Miala plecak pelen nadziei .. Nowy związek na dwa tygodnie jak to? fascynacja z pasją wszystko wygasło ? dzisiaj sama zrobię pierwszy krok wierzę,że docenisz kiedyś to przecież wiesz, że mi zależy mam nadzieję, że uwierzysz . bez Ciebie nie ma mnie . bez Ciebie czuje sie samotnie . "Myślę o Tobie i jakoś nie mogę przestać Cały mój świat w Twojej osobie się streszczał Robiliśmy błędy wiem jesteśmy ludźmi Życie nie pomogło, knuło co mogło nas poróżnić Los wypowiedział wojnę nam nie było reguł Tylko konwulsyjwny puls codziennego biegu Każde niepotrzebne słowo do dzisiaj przeklinam To smutne na co dzień człowiek się zapomina " Znam prawde,ale nie chce przestac wierzyc Jezeli to proba ... - Przetrwam.Nie mysle nawet o porazce. Mam waleczne serce,ktore bije tylko dla Ciebie xDCzekoladowaMarciaxD 1.Wiem z zazdrościa mi nie do twarzy ... ;] Moja zazdrość to rzeka ... 'zazdrosne serce, nie uznaje usmiechu Nie ma milosci bez zazdrosci...nie ma zazdrosci bez milosci Karmil ja zazdroscia . az sie doigral . Tak bardzo go kochala.Tak bardzo byla zazdrosna.On nic sobie z tego nie robil ... 2.Czyzbym miala wielbiciela ? ; D <mysli> Pilnuj mnie,bo Ci ktos mnie ukradnie ;p Kocham zycie,Kocham siebie i plec brzydka tez o ! ;D nie no nie wiem Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-04 o 23:21 |
|
|
|
|
#2519 |
|
Raczkowanie
|
Hihi
A macie może coś o tym że jestem u koleżanki i nie przejmuje sie już niczym? Takie typu. "z Nią <3 Nie myśląc o problemach. Zwiedzamy Miasto ;] " Proosze |
|
|
|
#2520 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a macie może coś na temat sportu a dokładniej o wyjeździe na obóz sportowy? Przydadzą mi się również podstawowe opisy o sporcie. Jeśli któraś z Was miałaby opisy na dany temat. Z góry dzięki
![]() złość mnie ogarnia. rozmowa na własną odpowiedzialność. Wcale nie kocham.. ja nawet Go nie lubie.. po prostu toleruję Nic nie jest warte by być z tego powodu nieszczęśliwym Moje poczucie bezsensu osiąga maksymalne rozmiary Wierności i przebaczena ucz się od kota. Trzeba być podobnym by się rozumieć i odrobinę różnym by się kochać. Punktualnie wracający smutek. Nie ma takiej lekcji , której nie można ominąć Procesor mi się pali . Poszłam po gaśnicę . Życie jest P-I-Ę-K-N-E czujesz ten sarkazm??? czy naprawde musze byc sama, bo wszyscy wokol rania? I to już koniec.. widzisz napisy końcowe ... taka nasza mała więź- ziarno nienawiści.. Ukrywam smutek, uśmiecham się. Niech wszyscy myślą że jest ok.... Poodkurzałam sobie w życiu. Jest czyściutko, więc, że tak powiem: sp*erdalaj Najtrudniej jest poznać samego siebie Dziś podbijam miasto i zapominam o wszystkich wspomnieniach .!.! ja lubieć człowieki! człowieki są fajne!;D wykonuj niewykonalne osiągaj nieosiągalne. *spróbuj uczynić gest nim uwierzysz, że nic nie warto robić szkoła./ życia./ edukacja./ uwalniam się od nadmiaru zbędnej energii, w którą wyposażyła mnie młodość Nie ma mnie. W razie potrzeby szukaj mnie na najlepszej imprezie w mieście Już nie mam siły uśmiechać sie na siłę - to wszystko mnie przerosło... Skąd ludzie mają taką cechę Najpierw zrobią świństwo, później milczą podglądając efekt . nie pisać,nie wkurzać,nie pocieszać-po prostu zostawić w spokoju jedno Jej dobrze wychodzi. kłamstwo, że jest dobrze. Druga osoba liczby pojedynczej dla mnie nie istnieje. I'm sorry, I just can't be good. Z powodu testów użytkownik odcięty od komunikatora Gadu-Gadu. Te wakacje miały być 1598 razy lepsze od poprzednich.! Miały.... Odgazowywuję mineralną xD z/w Gdybym mial gitare.....?!? Przez szkole juz majacze Uczymy się nie dla szkoły, lecz dla życia. Oceniaj mnie dopiero jak mnie poznasz.Więc nie oceniaj nigdy Kosmos tu flip za flipem, bit za bitem, trik za trikiem. Byłam, jestem, będę - lecz nie zawsze taka sama ...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Ja nie będę mogła Wam pomóc ponieważ nie mam takiego talentu jak Wy