|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() a reserved to ta sama sieć co house, cropp.. z rsv mam kilka rzeczy. Lubię ich sweterki.. bo się właśnie nie wyciągają. a house'a nie znoszę ![]() i wprowadzą inny kolor i za miesiąc bluza, która kosztowała 90zł kosztuje 30zł ![]() ![]() a z croppa też nie mam zbyt wielu rzeczy. ale miałam genialne spodnie rok temu ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- http://demotywatory.pl/893138/Studniowka ![]() edit: jeszcze to: http://demotywatory.pl/844883/Postrach-gejow ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-02-04 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zadomowienie
|
przepraszam, że nie cytuję, ale ja tylko na chwilkę.
całą noc nie spałam ![]() ![]() dzisiaj przespałam cały dzień, teraz wątroba mnie boli ![]() super ![]() nie byłam w szkole. a podobno chłopak ode z klasy wybrał taki sam temat jak ja mam, który wybrałam już we wrześniu ![]() on sobie od tak zmienił, polonistka powiedziała, że dobrze, tylko mamy mieć inne utwory. jutro idę do szkoły do wyjaśnić, bo tak być nie może ![]() jestem dopiero 12. na liście, a on 1. i to mnie posądzi komisja, że z niego ściągnęłam temat. mój temat : Konflikt ojca z synem. Omów na wybranych przykładach literackich. 5 utworów z których będę korzystać: Nad Niemnem Chłopi Syn marnotrawny Jesień - Władysław Reymont Doktor Piotr - Stefan Żeromski z trudnością wpadłam na pomysł z dwoma ostatnimi, więc wątpię, że on napisze tak, że żaden się nie powtórzy ![]() i co tu zrobić ![]()
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie lubię, szczególnie ich eleganckie rzeczy. Bo z tych Croppów, Housów, Orsayów, Bershek to wszystko od razu się wyciąga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba za bardzo nie nie możesz... U mnie w kasie dwóch chłopaków ma taki sam, nauczycielka ma to w ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16964464] ![]() ![]() ![]() no właśnie nie pamiętam żebyś mi opowiadała o Teleexpresie ![]() Tą z kołem? ![]() Gotowy efekt pokażę, bo tak, to za skomplikowanie. A mamy świetnie pomysły (ach, skromność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() namierzę Cię zaraz na gadu ![]() Dorota- u mnie w klasie też kolega ma ten sam temat. on na dodatek jeszcze niewie jakie weźmie ksiązki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas każda klasa miała wyznaczoną jakąś lekcję danego dnia i przychodziła na nią dyrektora i dokonywało się zmian. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16958045]to zgłoszę się później na gadu ![]() dasz radę ;* ![]() straszne ![]() ![]() o czesc ;* mój braciszek też ma złamanę jakąś kośc gdzieś przy stopie ![]() ![]() ![]() to i to wolę ![]() hej ![]() dzień dobryyyy ;* zrobiła nam z polskiego test. jakiś poryty -.-. w ogóle to chyba pójdę się zdrzemnąc. pa;*[/QUOTE] A ile ma braciszek ? Mój 6 prawie.. ![]() Cytat:
Też nie umiem grać w bilard, mimo prób ![]() Nie zgubiłam, tylko zapomniałam gdzie je dałam ![]() To miło, że ktoś o mnie myślał ![]()
![]() |
#3488 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie można przecież już zmieniać tematów, przynajmniej u mnie.. Musiałam w dwóch częściach dodać bo mi nie chciało dodać się przez to, że za dużo emotek ;/
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę się dalej uczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, może mogłybyście poratować mnie? pilnie potrzebuję skany (lub zdjęcia) z książki do geografii do drugiej klasy (może któraś zdaje maturę z gery i jeszcze ma ta książkę). Chodzi mi o książkę Wydawnictwa PWN, zakres podstawowy autorka J.Kop (taka niebieska) rys. 80 (s. 131) lub rys. 71 (s.115) [w zależności od wydania strony mogą się nieznacznie różnić albo (najbardziej by mi zależało) mapka przedstawiająca gdzie w Polsce znajdują się elektrownie (może to być któraś z tych już wymienionych, nie jestem pewna). I jeszcze tab. 23 lub 22 (s. 121 lub 107). Uratujecie mi życie! Proszę o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
bo zdrowie i tak nie da mi wysiedzieć na 8 lekcjach ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16964795] Dorota- u mnie w klasie też kolega ma ten sam temat. on na dodatek jeszcze niewie jakie weźmie ksiązki ![]() ![]() z nim się nie da rozmawiać, jego ciocia nauczycielka też j. polskiego w mojej szkole, będzie nas egzaminować ![]() Cytat:
![]() idę poleżeć i zjeść kisiel na kolacje (dietka) ;*
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-02-04 o 19:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W kręgle też nie grałam, ale akurat chyba idę pierwszy raz w sobotę zagrać, pewnie niewiele osiągne ale to nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() UWAGA NIUUS ![]() Właśnie ściągam 6 serie mojego seriaaalu Loost!! ![]() ![]() Od niego wywodzi się mój nick ![]() A wszystkie sezony z tżtem oglądaliśmy jakiś rok temu.. i tak czekaliśmy. Ok, to już wiem co będziemy robić w weekend oprócz tych nieszczęsnych kręgli ![]() Ale się ciesze jeeeaa ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-02-04 o 20:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3495 |
Zadomowienie
|
Jutro studniówka. Boję się u.u
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Wtajemniczenie
|
Moja już była prawie miesiąc temu
![]() ![]()
#3497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie bój się tylko się ciesz, strasznie Ci zazdroszczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Raczkowanie
|
Zaczne od tego iz p.domowej (bynajmniej tej ;P ) tu raczej nie odrobie;p jednak podaje utwóry ,które jesli możecie to poddajcie weryfikacji
![]() (ujęcie literackie----> ujecie plastyczne) : -przypowiesc o synu marnotrawnym---"syn marnotrawny" /"wedrowiec" H.Bosh -wygnanie z raju----"wygnanie z raju" Massacio -"kordian"-----"podróznick po morzu chmur" Casper David Friedrich Tylko te,jeśli chodzi o odzwierciedlenie w ujęciu plastycznym ![]() -"odyseja" -J.A.Morsztyna "emblema27" -J.W.Goethe"cierpienia młodego Wertera" -A.Mickiewicz i sonetykrymskie -J.Słowacki "Smutno mi Boze.."; "odys" -W.Gombrowicz "ferdydurke" -Saint-Exupery"mały książę" -E. Stachura "idz dalej" -D.Alighieri "boska komedia" Przypomne moze temat pracy, a mianowicei: metafora drogi i jej rola w kulturze.omów wybrany topos/motyw dokonując analizy porównawczej ujec literackich i plastycznych tego samego wybranego toposu. W czym wybierać,jesli chodzi o utwory to mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mówisz, że jego ciocia będzie was egzaminować? może ![]() idź jutro na ten polski i to wyjaśnij, powiedz to co nam tutaj, że komisja CIEBIE posądzi, nie JEGO o skopiowanie tematu. jeszcze gdyby to był inny temat, gdzie łatwo coś wymyślić, żeby było inne, a tutaj taki temat ![]() chociaż może ta jego ciocia coś mu wymyśli innego ![]() nie martw się na zapas, a kisiel mam nadzieję, że zjesz bez cukru! ![]() Cytat:
![]() ![]() jaka desperacja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pamiętam jak byłam młodsza i cropp i house to były moje ulubione sklepy ![]() ![]() najbardziej mnie irytuje, że w wielu sklepach podobają mi się fasony, kolory... ale w nich nijak ma się cena do jakości ![]() aczkolwiek spodnie to ja tylko te sklepy, bo tylko tam znajdę rozmiar na siebie i nie za 300 zł. reserved to polski sklep, nie? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
tylko tak sie zastanawiam, czy masz omówić TYLKO jeden topos/motyw na podstawie roznych książek i obrazow ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
pinacooolada, cześć.
![]() Ja się uśmiecham. ![]() ![]() Co 'ja'? " ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no ja tak samo, w ogóle house, cropp, reporter to było coś fantastycznego ![]() i też mnie denerwuje to, że H&M ma fajne fasony ubrań, a jakościowo do ![]() ![]() taaa, reserved, house, cropp.. ![]() dobry komentarz do demotów ![]()
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
zatkało mnie.
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Kurczę, mam jutro maturę z polskiego, a co robię? demotywatory oglądam. Martyna! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja jestem cienka we wszystkie gry zespołowe ![]() W bilarda grałam parę razy, ale i tak ledwo trafiam w białą bilę ![]() Nawet w piłkarzyki nie potrafię grać, ostatnio grałam, bo kolega mnie poprosił żebym była w jego drużynie i chyba tego żałował ![]() ale masz fajnie ![]() Baw się dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybyśmymy mieli poprzednią babkę, to pewnie też by tak było. A tak mamy: "nie przejmujcie się, bęęędzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Przyczajenie
|
Housa i Croppa też nie cierpię, wszystko takie mdłe i zawsze tracę humor po tych sklepach, za to H&M uwielbiam!
Co do seriali to uwielbiam nowe 90210, Herosów, One Tree Hill i Majke ![]()
#3507 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
mogę iść za Ciebie z miłą chęcią albo i jeszcze milszą ;D od niedzieli nie marzę o niczym innym tylko o drugiej studniówce xD
nie masz się czego bać ![]() Cytat:
![]() nic się, że tak powiem nie posunęło ;>
![]() |
#3509 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny. Cieszyć się cieszę, ale jak to zwykle u mnie wszystko jest na wariata. Tak naprawdę to jeszcze nawet nie wiem w jakich butach idę
![]() ![]() @pinacooolada - też nie lubię House'a i Croppa, i też uwielbiam H&M ![]() @SamaraMorganx - mnie także jakoś nigdy ten LOST ni ziębił ni grzał. Lubię Nip/Tuck, Glee, The Vampire Diaries, Skinsów i ostatnio jeszcze Weeds, także niewątpliwie jestem maniaczką serialową ![]() ![]() Chociaż - jak nazywają go w mojej mieścinie - Prajzon Brika oglądałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeszcze jakby te HMowe ubrania tańsze były, bo czasem jak dowalą za taką jakoś to ![]() tak jak kupowałam w Primarku za 10 zł buty - nie oczekiwałam, że długo wytrzymają, ale przynajmniej cena adekwatna do jakości. (za to sweterek stamtąd mnie zaskoczył, super się trzyma a z GAPa ![]() ![]() house i cropp też? wow. zdziwiłam sie jak tata mi powiedzial ze gino rossi to polska firma ![]() mój komentarz też był taki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() raczej tylko tego, że nie ma stron w bibliografii, albo wydawnictwa ![]() myślałam, że zwróci też uwagę na kropki itd. a z resztą. no chyba wiem o jaki dżins Ci chodzi ![]() mi się zawsze robiła dziura, nawet w bardzo porządnych spodniach. ale fakt, że ja spodnie to i po pare lat noszę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.