|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
A u mnie -1
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Anulka
Cosma ale cieplutko u was..no teraz to juz blizej wiosny niz dalej
|
#933 |
|
BAN stały
|
No!! Wczoraj tak bylo, mam nadzieje ze dzis tez bedzie tak ladnie
Az w botkach poszlam do pracy i TZ sie smial ze wiosne poczulam przy 4 stopniach rano, po czym po poludniu sam sie malo nie rozbieral ![]() Az sie nie chce w te kraine sniegowcow jechac .... |
|
|
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A w ogóle to cześć. |
||
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas -6 i sniegi jak w Laponii... w koncu to niedaleko
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko piękna ta Twoja Martynka!!!!!!!!!! Ja już sie nie umiem wtorku doczekać, teraz będe miala zwykłe USG, ale na początku marca połówkowe i też z kolejnym filmikiem i 4D, niesamowite jak teraz można popodglądać bobaski
![]() Kasiulko kochanie, wracaj do nas jak najszybciej ![]() Cosma ja też chce żeby u nas było tak ciepło!!!!!!!!!!!! Ja nienawidze zimy, niech juz sobie idzie! Scio i jak tam kochana??? Anulko myszko moja, nie smuc się, każdy z nas ma złe i lepsze dni, ale głowka do góry i uśmiech proszę i wklej nam foteczkę nowej fryzurki!!!!
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Miśki
![]() U mnie już dziś dużo lepiej, nie wiem jak przeżyłam wczorajszy dzień, masakra do 20 męczyły mnie te wymioty, a z tym kleikiem to wielki niewypał bo jak tylko zjadłam to odrazu leciałam a później wziełam ten trilak i zjadłam pare sucharków i trochę przeszło. Wczoraj nawet wracając z usg moje kochanie szybko na pobocze zjeżdżało żebym samochodu nie ubrudziła no ale dziś już zjadłam suchą grahamkę i narazie jest ok. Trzymajcie kciuki żeby tak zostało.Co do usg to wszystko w jak najleprzym porządku. Zmierzył wszystko i powiedział że idealnie. Już wiadomo na pewno że synuś tym razem nawet i my zobaczyliśmy siusiaka Nasze kochanie chyba przez moje wczorajsze wymioty było bardzo spokojne na usg pewnie korzystało z okazji że leże Niestety płytki nie dostałam bo coś się popsuło i nie wypaliła ![]() Ale mam pare zdjęć, wprawdzie tylko na dwóch widać dzidzię, bo reszta to jakieś części ciała które mierzył. Więc niestety tylko 2 wam wrzuce. Następne usg mam mieć w 21 tyg. to takie Aniu co Ty miałaś teraz. Ale już wiem że na 10000000000000% pójdziemy do tego specjalisty co byłam przedostatnio, tamten to naprawde super lekarz ![]() A oto nasz synek (zdjęcia troche niewyraźne bo musiałam zrobić zdjęcie aparatem tego wydruku co nam dał)
|
|
|
|
#938 |
|
Zadomowienie
|
Latko to super wiesci!! niepotrzebnie oby dwie sie denerwowalysmy....
a twoja dzidzia jak slicznie sie usmiecha,mmmm
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko jak się cieszę, ze czujesz się lepiej i, ze synuś zdrowiutki!!!!!!!!!!
Jaki on jest słodki!!! Wiesz, ja to jestem teraz podwojnie ciekawa co tam u mnie siedzi, bo jak wiesz, jeden lekarz-ten z tego prenatalnego, co Tobie powiedział, ze synuś mnie mowił, ze dziewusia, a ten mój na usg tydzień po tamtym, ze synuś, kurde ciekawość mnie zjeeeeeeee popatrzcie jak do tej pory u Was od razu dobrze zobaczyli tylko u mnie nie wiadomo no nic czekamy
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Carol dobrze, bobolewa mnie od rana troche jajnik
, ale zobaczymy teraz czekam na II kreseczki ![]() Latko przystojniacha |
|
|
|
#941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak wogole to witam sie z wami kochane. Tutaj juz czuc wiosne chociaz jeszcze pewnie najpierw czeka nas 'pora deszczowa'. Ale dzisiaj pieknie swieci slonce a u mnie w ogrodku jusz wypuszczaja zakile!!! Zanim sie obejrze bede miala mase pieknych zoltych kwiatuszkow |
|
|
|
|
#942 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Karolinko ja też jestem strasznie ciekawa jak tam u Ciebie w brzuszku, czy chłopczyk czy dziewczynka. Wydaje mi się że chyba chłopczyk, bo może za pierwszym razem nie zauważył lekarz ptaszka a jak już następny zobaczył to raczej nie zniknie teraz. No ale zobaczymy. A kiedy ty się wybierasz? Zapomniałam wam jeszcze napisać że mój synuś waży 217 gram też podobno całkiem niezła waga ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co o tym sądzisz? Bo pojawil się ten skok o ktorym pisalas wczesniej. Cytat:
![]()
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana fotke wkleje jak bede w domku z przyjemnoscia, bo potrzebuje porady )))))) plus musze sobie humor jakos poprawiac![]() Cytat:
Kochana piekne zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie ze czujesz sie juz lepiej. dbaj o siebie i czekamy na 21 tydzien ![]()
|
||
|
|
|
#945 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
Cytat:
![]() Cytat:
zebym sie uspokoila...obawam sie ze moge wam tu duzo marudzici - o ile oczywiscie bedziecie mialy sile i ochote mnie sluchac![]() cio do dzieciakow..to moj tz sie wprawia wlasnie zatrzymal sie na ten czas pobytu tam u rodzinki gdzie jest jego chrzesniak ma 13mcy i jak patrze na nich przez kamerke to normalnie ehh![]() uroczo to wygladaja mialamnawet spoko nocke..chociaz przebudzalam sie co pare godzin..nie wiem czy sie wogole przyzwyczaje ze tza nie ma obokmnie na loziu oki znikam bo zaraz zacznie sie moje marudzenie buziaki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kasiu to czekamy na tłumaczenie, sama jestem ciekawa czy to bedzię t a kośc ogonowa Masz rację, jestesmy po to zeby sie wymieniac doświadczeniami i wiedzą. Ja tylko mam nadzieję, ze mnie ta rwa nie dopadnie, już wole te moje biedne i bolące biodra, bo one tylko przy lezeniu dokuczają. Kurcze a swoją drogą ilez można leżeć?????? Ja już mam dość, teraz głownie siedze na kanapie i mam nogi na stoliku, bo wymiękam, ale znowu potem dupa mnei boli, agdzie tam następne miesiące strach się bac![]() Karolinko to rutynowe USG mam we wtorek, u mojego lekarza-to on stwierdził, ze synuś a prenatalne kolejne na poczatku marca, musze się umówić, jeszcze tam nie dzwoniłam. Powiem Ci, że mnie też się wydaje, ze to chłopak, mężus będzie przeszczęśliwy, wiadomo jak to faceci a mnie tam wszystko jedno, córkę już mam
|
|
#947 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Ale mnie dawno nie było - no normalnie czasu mi brakuje. U mnie dzisiaj piękna pogoda, słońce świeci a na termometrze jest -4 stopnie. A śniegu całkiem dużo, ale bywało więcej ![]() anula81 kochana jak się czujesz? latkoo - przepiękne zdjęcia
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka dzidzia piękna
Kasiula moja ty kochana kobieto, mam nadzieję, ze ci szybciutko przejdzie bo wiem, że już nie raz i nie dwa miałaś takie małe dołki... twój tz się w końcu przekona a ty w tym czasie możesz się spokojnie na to przygotować i proszę nie rezygnuj z obserwacji cyklu bo to po pierwsze miało potwierdzić twoje wyliczenia dni płodnych, po drugie miałaś monitorować żeby sprawdzić czy wszystko ok (po tej spirali) i po trzecie będziesz na przyszłość wiedziała jak z tego korzystać a ja dziś mam znów leniwy dzień... a wczoraj miałam spięcie z tz... w sumie o błahostkę ale dla mnie to ważne... a poszło o to, że jak ja nie zacznę wieczornych igraszek i mizianek to on nic nie zrobi... powiedziałam mu, że dla mnie to upokażające jak on zachowuje się jak pan i władca i tylko oczekuje przyjemności a sam od siebie jej nie daje... wczoraj się super przygotowałam (wiecie, depilacja, oliwka bielizna) i czekałam na jego pierwszy ruch a on co??? nic!!! normalnie się wkurzyłam bo ja zawsze, nawet jak się nie przytulamy to ja się nim interesuję... eeee głupotka tak naprawdę ale wczoraj nie było takie głupie się nie wydawało... a i jeszcze jedno, ja go zawsze smyram a to po pleckach, a to po brzuszku, całuję a on wczoraj "czule" mnie szturchał i szczypał... a co ja jestem? worek jakiś? wygarnęłam mu, że nie jest ani delikatny ani zmysłowy... a ja przecież kobietą jestem i tego oczekuję... ech wygadalam się i już mi lżej... dziś jak o tym myślę to nie wydaje się takie straszne ale wczoraj strasznie mnie to przybiło... ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Latko kochana twój skarbek też śliczny siuuuuuuuuuuupre
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek nie martw się, ja czasami też wywołuję takie awantury o głupotki. Ja akurat na te sprawy nie mogę narzekać, ale ostatnio pokłóciłam się z M. ze w ogóle jest mało romantyczny itd.
A śniło mi się dziś, ze kupiłam wózek ale najepsze ze był cały z plastiku żółtego, jedno koło z przodu, potem takie siedzenie dla dziecka, a potem siodełko dla mamy, bo jego się nie pchało tylko jeździło jak na rowerzeDziewczyny mam zaproszenie na chrzest i nie mam pojęcia co się na taki chrzest daje, pienądze? ile? ja wolałabym jakiś prezent, ale co? pomocy
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może powinnaś opatentować w niedzielę mam urodziny a on nic nie organizuje... nawet co do prezentu to nie mogę mieć niespodzianki bo mówi, że nie wie co kupić ja mu na urodziny zrobiłam przyjęcie niespodziankę i razem ze znajomymi kupiliśmy mu prezent o którym mówił od dłuższego czasu... ale on niestety taki pomysłowy nie jest a urodziny już lada chwila przykro się robi no nic... jakaś tak asmętna dziś jeste i wam tu marudzę...
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam to szczescie, że jak zaczynam (zawsze TŻta zaczepiam a czasem mowie wprost... mało to miłe, ale on potem sie solidnie odwdziecza 7 niebo ) Ale też smyrać ani przytulać sam z siebie nie potrafi- oj czasami jak mu sie zachce to tak... ostro i gwałtownie. No ale cóż- każde z Nas to indywidualność i tego się trzymajmy
|
|
#952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dopiero 11dc pocieszający w pewnym sensie fakt, ze nie tylko mój tak ma ale z drugiej strony to masakra... normalnie faceci uważają, że im się wszystko należy a oni sami z siebie mało kiedy coś dają... no ja też czasem mówię wprost ale głupio mi strasznie... to takie trochę dla mnie poniżające... mam takiego małego dołka... może to z powodu tych urodzin ćwierć wieku to nie przelewki... ech...---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
ja się spokojnie położę i zacznę oglądać tv jak gdyby nigdy nic i jeśli on zacznie to ja się tylko wygodnie ułożę i będę czekała na rozwuj wypadków tak jak on to robi gdy ja zaczynam a jeśli nie to kolejny dzień bez przytulanek będzie...
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
no motylek plan dobry, mój TŻ też ma czasami lenia ale go gonię do seksiku :P
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
latko , aneczka śliczne te wasze dzidzioczki i strasznie sie ciesze że wszystko w porządku i ze wy jesteście już spokojniejszemotylku ja widzę ze ty udana jesteś jak ja, ja też ostatnio powiedziałam mojemu że musze ja zawsze rozruszać do sexu a on na to że to dlatego że ja cały czas chce a on wolał jak go odganiałam i nie chciałam bo on sobie lubił mnie pozdobywać![]() |
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czasem po kąpieli się naoliwię, założę bielizną i robię defiadę po pokoju, ze niby coś patrzę, reakcja M. "odsłoń mi telewizor" zreszta mój TZ daje mi wyraźny znak, ze planuje wieczorne igraszki, mówiąc jak siedzimy na wersalce "nie idziesz się myć?" Ale przyzwyczaiłam się już. |
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
A jesli chodzi o to orientowanie sie kiedy my dajemy 'subtelne' wskazowki... Wczoraj wieczorem tz usiadl w kuchni przy stole i odsunal serwete i miske z owocami zeby sobie rozlozyc gazete i jak juz mu sie znudzilo czytanie to tak to zostawil i poszedl ogladac telewizje. Wiec jak ja weszlam do kuchni to odlozylam gazete na krzeslo i porawilam serwete i miske i poszlam sie zajac czym innym. Jak wrocilam do kuchni to znowu gazeta na stole rozlozona i miska z serweta z boku. No to znowu bez slowa wzielam i to poprawilam. Za jakis czas wracam do kuchni i ta sama historia!!! Wiec sie wkurzylam i sie go pytam czy nie zauwazyl ze ja juz 2 razy po nim poprawilam i czy do niego nie dociera ze moze sam by mogl po sobie posprzatac na co on mi odpowiedzial ze wogole sie nie zorientowal ze ja cos poprawialam
. Zycie z facetem czasem jest jak glupia walka z wiatrakami, po prostu masakra
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- co do znaków itp, my to mało romantyczni jesteśmy i często poprostu pytam się męża czy chce i już. Nie chce mi się już bawić w kotka i myszkę, bo jak taki nie zaskoczy o co chodzi to potem się człowiek wścieka. A jak mam chcicę to poprostu Go gwałcę i już...
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój znowu za każdym razem jak jemy to jak skończy wstaje od stołu i sobie idzie(krzesło nie zasuniete i zostawiony talerzyk na stole) ale ma przerabane bo teraz nie sprzatam tego i zawsze go wołam jakby sie coś stało on przerażony przylatuje a ja mu mówie to teraz zasuń krzesło i odnieś talerzyk -myslałam że będzie to skutkowac i nie bedzie tak zostawiał ale to tylko moje nadzieje![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

a później wziełam ten trilak i zjadłam pare sucharków i trochę przeszło. Wczoraj nawet wracając z usg moje kochanie szybko na pobocze zjeżdżało żebym samochodu nie ubrudziła 

, ale zobaczymy teraz czekam na II kreseczki 

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia