Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ IV - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 13:33   #961
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Dobre Kasiu, ahh ci faceci.........masakra.
A ja z innej beczki popatrzcie na to:

http://www.papilot.pl/article/7491/K...sia-VIDEO.html

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

mój znowu za każdym razem jak jemy to jak skończy wstaje od stołu i sobie idzie(krzesło nie zasuniete i zostawiony talerzyk na stole)już sie z tego nabijamy ale ma przerabane bo teraz nie sprzatam tego i zawsze go wołam jakby sie coś stało on przerażony przylatuje a ja mu mówie to teraz zasuń krzesło i odnieś talerzyk -myslałam że będzie to skutkowac i nie bedzie tak zostawiał ale to tylko moje nadzieje
Mój sprząta po sobie zawsze ale zostawia ciuchy rzucone na podłodze i jak to widze to mnie trafia szlag!!!!!!!!
A jak z deskami klozetowymi u Was kochane? Mój jak kiedyś pisałam sika na siedząco na szczęscie i dziecko jak będzie synuś też tak będę uczyć, a natomiast ojca musiałam nauczyć, żeby zamykał kibelek cały, nie tylko deskę spuszczał, neinawidze rozwalonego kibla w łazience, fuj, potem wszystkie bakterie wyłażą na łażienkę, a tak chociaż część zostaje w muszli.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 13:38   #962
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość

wiem że jej wybór ale 8 lat??? nie dziwie sie że ludzie na to dziwnie patrzą bo to jest jak dla mnie niesmaczne
zresztą to mleko w późniejszym czasie wcale nie jest już takie super jak wszyscy mówią tak naprawde w pierwszych miesiącach ok ma tam jakieś wartości ale z biegiem czasu nie jest już takie dobre, zresztą wystarczy popatrzeć jak takie mleko wygląda w pierwszych miesiącach a jak np po dwóch latach beeeeeeeeeeee

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:

Mój sprząta po sobie zawsze ale zostawia ciuchy rzucone na podłodze i jak to widze to mnie trafia szlag!!!!!!!!
A jak z deskami klozetowymi u Was kochane? Mój jak kiedyś pisałam sika na siedząco na szczęscie i dziecko jak będzie synuś też tak będę uczyć, a natomiast ojca musiałam nauczyć, żeby zamykał kibelek cały, nie tylko deskę spuszczał, neinawidze rozwalonego kibla w łazience, fuj, potem wszystkie bakterie wyłażą na łażienkę, a tak chociaż część zostaje w muszli.
nie no kibelek zamyka bo inaczej miałby z tym moim męzem to włąsciwie jest tal że w sumie sprząta po sobie i wogole tylko tak jakoś sie uwzioł na stół w kuchni i sie tak zapomina i zostawia i dlatego jest to wkurzające-
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 13:42   #963
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Mój na szczęście sprząta - to ja jestem bałaganiarą
Ale czytałam na wiz, ze jedna dziewczyna chcąc oduczyć swojego TZ-ta zostawiania takich kółek po kubkach, poprzyklejała mu do kubków podstawki. Więc mężczyźni jednak uczą nas kreatywności

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 13:42   #964
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
wiem że jej wybór ale 8 lat??? nie dziwie sie że ludzie na to dziwnie patrzą bo to jest jak dla mnie niesmaczne
zresztą to mleko w późniejszym czasie wcale nie jest już takie super jak wszyscy mówią tak naprawde w pierwszych miesiącach ok ma tam jakieś wartości ale z biegiem czasu nie jest już takie dobre, zresztą wystarczy popatrzeć jak takie mleko wygląda w pierwszych miesiącach a jak np po dwóch latach beeeeeeeeeeee

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

nie no kibelek zamyka bo inaczej miałby z tym moim męzem to włąsciwie jest tal że w sumie sprząta po sobie i wogole tylko tak jakoś sie uwzioł na stół w kuchni i sie tak zapomina i zostawia i dlatego jest to wkurzające-
Mój TZ tez nie zamyka kibelka, rozrzuca wszedzie gdzie popadnie swoje ciuchy a ja później zbieram i piore jak ta głupia czy oni sie nigdy nie naucza porządku??????

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 13:50   #965
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Mój na szczęście sprząta - to ja jestem bałaganiarą
Ale czytałam na wiz, ze jedna dziewczyna chcąc oduczyć swojego TZ-ta zostawiania takich kółek po kubkach, poprzyklejała mu do kubków podstawki. Więc mężczyźni jednak uczą nas kreatywności
dobre z tym przyklejeniem
a jeśli chodzi o bałaganienie to ja tez jestem bałaganiara, mój tż był lepszy ode mnie w trzymaniu porzadku ale teraz przejoł nawyki ode mnie, na szczęście ja pobrudzę i za jakaś chwile niedaje mi to spokoju i robie porządki): więc jest to chwilowe
Stary 2010-02-05, 13:52   #966
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Hej Laseczki... Pamiętacie mnie jeszcze ?

Długo się nie odzywałam..., nie mam nic ciekawego do powiedzenia... Czasem podczytywałam... Sprawdzałam co slychać w styczniu i lutym... Czekałam, która następna...

Załamałam się psychicznie i z tąd ta moja nieobecność...
Stary 2010-02-05, 13:54   #967
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość

Długo się nie odzywałam..., nie mam nic ciekawego do powiedzenia... Czasem podczytywałam... Sprawdzałam co slychać w styczniu i lutym... Czekałam, która następna...

jasne że pamietamy i chyba czesto nawet zastanawiałyśmy sie co u ciebie

kochana co sie stało jeśli chcesz i możesz napisać?
przytulam ci emocno
Stary 2010-02-05, 14:07   #968
Edzia400
Zakorzenienie

[QUOTE=Carol77;16955533]Edziu nie białko w moczu kochanie, mocz mam idealny, nie mam żadnego białka, to badanie białka całkowitego we krwi i właśnie z krwi się go robi. Nie mialas takiego?

wiesz moze inaczej oznaczone mam

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 14:07   #969
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana dobrze, że jesteś
Stary 2010-02-05, 14:11   #970
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
dla ciebie za mocne postawienie sprawy, cieszę sie że jest lepiej

ja własnie końze gotować pierożki zostanie mi jeszcze mrożenie nalepiłam ponad sto a i oto moje dzieło

a z czym robiłas i jak je mrozisz znaczy surowe czy ugotowane ??

Stary 2010-02-05, 14:16   #971
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
jasne że pamietamy i chyba czesto nawet zastanawiałyśmy sie co u ciebie

kochana co sie stało jeśli chcesz i możesz napisać?
przytulam ci emocno
Dużo by pisać... W skrócie... Dowiedziałam się od TŻ-a, że nie chce dziecka..., a do tego nie wie nawet czy kiedykolwiek będzie chciał wziąść pełną odpowiedzialność za mnie i mojego Pierworodnego Dobrze mu tak jak jest teraz i nic nie będzie jeszcze długo zmieniał... Dołujące... Biorąc pod uwagę, ile własnych pieniądzy, czasu i miłości zainwestowałam w nasz dom, związek, przyszłość...

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Kochana dobrze, że jesteś
Miło mi, że pamiętałyście...
Stary 2010-02-05, 14:17   #972
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
a z czym robiłas i jak je mrozisz znaczy surowe czy ugotowane ??

robiłam ruskie a mroże ugotowane, wczoraj po raz pierwsz zanim je wrzuciłam do wspólnego worka najpierw kładłam je pojedyńczo na talerzyk, mroziłam a jak już były zamrożone to wsadzałam do worka-trochę czasochłonne ale przynajmniej sie nie pozlepiaja
Stary 2010-02-05, 14:18   #973
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
dziewczynki z całego serca was uwielbiam..bardzo lubie te forum i bardzo dobrze sie z wami czuje....ale nie moge juz myslec o dziecku.....to mnie przerasta...nie mam juz siły namawiac mojego tz na dziecko...nie mam juz siły sie wkrecac skoro itak dobrze wiem ze nic z tego nie bedzie...a bedac tu wciaz o tym mysle i zaczyna to juz byc moja obsesja....nie zrozumcie mnie zle....ale chyba nadszedł czas sie pozegnac....robie to z bólem serca ale naprawde musze bo oszaleje...zdałam sobie sprawe ze nic z tego nie bedzie....i nie ma sie co łudzic....przynajmniej narazie....musze sie wyciszyc.. nie wiem.. wypozyczyc jakas ksiazke.. poczytac .. byle by nie myslec o dziecku...pewnie kazda z nas nieraz przezywała taki kryzys....ja mam go teraz.....i mimo ze bardzo was lubie....musze jakis czas spałzowac...nie wiem co napisac..............mam nadzieje ze mnie zrozumiecie.....uwielbiam was i wróce jak juz oboje z tz dojrzejemy do drugiego dziecka.....(mam nadzieje ze jeszce ktos bedzie mnie pamietał)wtedy bede sie z wami dzielic wszystkim.. co najszczesliwsze w moim zyciu....teraz nie bardzo moge.....bo chec jego posiadania mnie przerasta...a niestety los nie pozwala mi go narazie miec...ale wierze...wciaz....ze to sie zmieni....trzymajcie sie moje skarby....i nigdy nie rezygnujcie z marzen

słonko najwazniejsze jest twoje samopoczucie my bedziemy tesknić i o tobie nie zapomnimy ty masz pamietac ze na ciebie czekamy i kiedy bedziesz miała problem pisz !! Mam nadzieje ze tobie sie ułozy w zyciu i ze bedziesz miała przy sobie mała istotke trzymam za ciebie kciuki tylko obiecaj nam ze przynajmniej raz na miesiac lub dwa napiszesz co u ciebie słychać

Kurka Martwie sie Stara panna juz tak długo jej nie było

Stary 2010-02-05, 14:19   #974
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo by pisać... W skrócie... Dowiedziałam się od TŻ-a, że nie chce dziecka..., a do tego nie wie nawet czy kiedykolwiek będzie chciał wziąść pełną odpowiedzialność za mnie i mojego Pierworodnego Dobrze mu tak jak jest teraz i nic nie będzie jeszcze długo zmieniał... Dołujące... Biorąc pod uwagę, ile własnych pieniądzy, czasu i miłości zainwestowałam w nasz dom, związek, przyszłość...

Smutne
Może jeszcze nie wszystko stracone, może jeszcze zmieni zdanie a jak nie to

Stary 2010-02-05, 14:21   #975
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
ja uwielbiam pierożki z mięsem!
aa2 ! zamawiam u Ciebie proszę, proszę, prosze
uciekam lulu, ciekawe jak z tempką będzie jutro rano... ahh.

ps zna któraś z Was firmie Warehouse? proszę o powiedzienie jakiej jakosci ubrania są z niej.

całusiątka

ps jeszcze pytanie odnosnie butów atmosphere- bo z tego co Kasia chyba pisała, to ubrania są nie zawsze dobrej jakości, a jak z butami? dokladnie chodzi mi o te
atmosphere

Przepraszam za takie pisanie nie na temat... ale tu jestem zadomowiona u Was i jakoś tak lepiej pytac.

kochana tu piszemy o wszystkim

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
czesc kochane ja tylko na moment,wstawiam wam fotke mojej coruni,wiem ze troche niewyrazna ale mala sie ruszala i ciezko bylo uchwycic jej buzke

acha to "cos" przy twarzy to...stopa

jesioo ale ma buzke otwarta super

chodz nie ostre to i tak piekne

Stary 2010-02-05, 14:21   #976
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Smutne
Może jeszcze nie wszystko stracone, może jeszcze zmieni zdanie a jak nie to
Modlę się, żeby to było takie proste... Modlę się żeby pomogło takie ...
Stary 2010-02-05, 14:25   #977
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

strasznie mi przykro z powodu tego co piszesz, okazuje sie po raz któryś jak mało czasem znamy człowieka z którym żyjemy....nie dziwie ci się że jesteś zdołowana, nie ma nic gorszegi niż dając tyle od siebie(jak napisałaś miłości czas i w ogóle) ktoś potrafi powiedziec że jesmu jest tak dobrze i nie zamierza dać nic od siebie...
po co w takim razie wiązał sie z tobą jak nie zamierza brać za ciebie i twojego syna odpowiedzialności, zawracał ci w głowie i w ogóle - strasznie cie krzywdzi i pewnie zorientuje sie jak byłaś dla niego ważna i jaki skarb stracił jak bedzie za późno...
Stary 2010-02-05, 14:25   #978
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Modlę się, żeby to było takie proste... Modlę się żeby pomogło takie ...
Oby... Tego ci życze, i trzymam kciuki żeby twoj Tz w koncu zmądrzał i dorósł do tej decyzji

Stary 2010-02-05, 14:30   #979
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Hej kochane moje!!

Aneczka cudowne zdjecia!!

A ja mam dzisiaj dola, nei wiem czemu... wczoraj bylam u fryzjera mam krociutkie wloski, krotka grzywke, plus nowa spodnice ale mnie to nie cieszy mam dola ogolnego z niewiadomych przyczyn plus znowu duzo pracy
Ale nie marudze..
co u was...piateczek?????????

to chyba tydz dołow prawie kazda miała zły dzien ech mam nadzieje ze od poniedziałku wszysckie bedziemy chodzić z bananem na ustach

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Witajcie Miśki
U mnie już dziś dużo lepiej, nie wiem jak przeżyłam wczorajszy dzień, masakra do 20 męczyły mnie te wymioty, a z tym kleikiem to wielki niewypał bo jak tylko zjadłam to odrazu leciałam a później wziełam ten trilak i zjadłam pare sucharków i trochę przeszło. Wczoraj nawet wracając z usg moje kochanie szybko na pobocze zjeżdżało żebym samochodu nie ubrudziła no ale dziś już zjadłam suchą grahamkę i narazie jest ok. Trzymajcie kciuki żeby tak zostało.
Co do usg to wszystko w jak najleprzym porządku. Zmierzył wszystko i powiedział że idealnie. Już wiadomo na pewno że synuś tym razem nawet i my zobaczyliśmy siusiaka
Nasze kochanie chyba przez moje wczorajsze wymioty było bardzo spokojne na usg pewnie korzystało z okazji że leże
Niestety płytki nie dostałam bo coś się popsuło i nie wypaliła
Ale mam pare zdjęć, wprawdzie tylko na dwóch widać dzidzię, bo reszta to jakieś części ciała które mierzył. Więc niestety tylko 2 wam wrzuce.
Następne usg mam mieć w 21 tyg. to takie Aniu co Ty miałaś teraz. Ale już wiem że na 10000000000000% pójdziemy do tego specjalisty co byłam przedostatnio, tamten to naprawde super lekarz

A oto nasz synek (zdjęcia troche niewyraźne bo musiałam zrobić zdjęcie aparatem tego wydruku co nam dał)

super tak sie ciesze z Amelka ze wszystko u was dobrze zdiecia

Stary 2010-02-05, 14:32   #980
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
strasznie mi przykro z powodu tego co piszesz, okazuje sie po raz któryś jak mało czasem znamy człowieka z którym żyjemy....nie dziwie ci się że jesteś zdołowana, nie ma nic gorszegi niż dając tyle od siebie(jak napisałaś miłości czas i w ogóle) ktoś potrafi powiedziec że jesmu jest tak dobrze i nie zamierza dać nic od siebie...
po co w takim razie wiązał sie z tobą jak nie zamierza brać za ciebie i twojego syna odpowiedzialności, zawracał ci w głowie i w ogóle - strasznie cie krzywdzi i pewnie zorientuje sie jak byłaś dla niego ważna i jaki skarb stracił jak bedzie za późno...
On daje od siebie... Tylko To chodziło o ślub

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Oby... Tego ci życze, i trzymam kciuki żeby twoj Tz w koncu zmądrzał i dorósł do tej decyzji
Nie dorośnie... Wiem o tym...
Stary 2010-02-05, 14:32   #981
marlenka0505
Zakorzenienie

Co do smutków, to j dziś odwrotnie mam strasznie dobry humor. Dzwoniłam do szkół dowiedzieć się jak funkcjonują przyszkolne świetlice i gdzie nie zadzwoniłam to mega życzliwi ludzie. Zapisałam się też do żłobka i sobie z Panią bardzo przyjemna pogawędke uciełam, bo moja Oliwka tam już chodziła. Taka zewsząd życzliwość. Na koniec rozbawił mnie jeden klient, bo tak prosto z mostu wypalił że mi się "schudło" a ja do niego mi???? (a siedzę dziś z brzucholem na wierzchu-takim wyeksponowanym) A on wkońcu wydusił że przytyłam. To ja z uśmiechem na twarzy tak i spuchne jeszcze bardziej Aaaaa to ja wszystko już wiem
Stary 2010-02-05, 14:37   #982
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Faceci.
Ja czasem po kąpieli się naoliwię, założę bielizną i robię defiadę po pokoju, ze niby coś patrzę, reakcja M. "odsłoń mi telewizor"
zreszta mój TZ daje mi wyraźny znak, ze planuje wieczorne igraszki, mówiąc jak siedzimy na wersalce "nie idziesz się myć?"
Ale przyzwyczaiłam się już.

moj to woła idziesz juz spac wtedy wiem ze ma ochote na sexik chociaz mogłby byc bardziej romantyczny i przyjsc po mnie do pokoju a nie drzec sie z drugiego pokoju

Stary 2010-02-05, 14:40   #983
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
On daje od siebie... Tylko To chodziło o ślub

Nie dorośnie... Wiem o tym...
no ja właśnie tak myslałam ze chodzi o slub i właśnie dlatego to napisałam bo ciebie przygnębia to że on nie chce i kiedyś może zrezygnujesz z niego bo sie wkurzysz i odejdziesz, wiem kochasz go i wogóle ale czasem i tak sie zdarza a jeśli jesteś dlaej przy nim i nie zamierzasz go opuszczać to tym bardziej powinien docenić taki skarb-czego Ci z całego serca życzę może po prostu za jakiś czas sam zacznie o tym mysleć i spełnie sie twoje marzenie
Stary 2010-02-05, 14:41   #984
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
A jesli chodzi o to orientowanie sie kiedy my dajemy 'subtelne' wskazowki... Wczoraj wieczorem tz usiadl w kuchni przy stole i odsunal serwete i miske z owocami zeby sobie rozlozyc gazete i jak juz mu sie znudzilo czytanie to tak to zostawil i poszedl ogladac telewizje. Wiec jak ja weszlam do kuchni to odlozylam gazete na krzeslo i porawilam serwete i miske i poszlam sie zajac czym innym. Jak wrocilam do kuchni to znowu gazeta na stole rozlozona i miska z serweta z boku. No to znowu bez slowa wzielam i to poprawilam. Za jakis czas wracam do kuchni i ta sama historia!!! Wiec sie wkurzylam i sie go pytam czy nie zauwazyl ze ja juz 2 razy po nim poprawilam i czy do niego nie dociera ze moze sam by mogl po sobie posprzatac na co on mi odpowiedzial ze wogole sie nie zorientowal ze ja cos poprawialam . Zycie z facetem czasem jest jak glupia walka z wiatrakami, po prostu masakra
moj odwrotnie posprzata za soba kiedy zje obiad za sobaa pozmywa talerz itp ale za to moi bracia z tata masakra codziennie sie z nimi awanturuje zeby za soba cookolwiek posprzatali ale jednym uchem wchodzi drugim wychodzi najgorsze jest to ze jestem jedyna kobieta w domu i kiedy przyjadą goscia patrza sie na mnie jaka to ja gospodyni majac 110 metrów kwadratowych i 3 wygodnickich nie ma szans na porzadek do nich nie dociera a mi brakuje sił strasze ich ze jak pojde do szpitala to zgnija w brudzie

tato zamyka drzwi od pokoju albo odpowiada ja sie juz dosyc w zyciu napracowałem i ze ja przesadzam on za mna nieraz sprzata aaaaa masakra normalnie wiec codziennie sie dre zeby za soba sprzatali

jesioo ale mi ulżyło

Stary 2010-02-05, 14:44   #985
aa2
Zakorzenienie

a jesli macie nieporozumienia tylko na płaszczyźnie slubu i posiadania dziecka to może dać mu troszkę czasu nie mówić nic na ten temat i w ogóle i sam w końcu powie że tego chce- w niektórych przypadkach to działa

kurcze strasznie chciałabym cie pocieszyć i powiedzieć że bedzie dobrze

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Co do smutków, to j dziś odwrotnie mam strasznie dobry humor. Dzwoniłam do szkół dowiedzieć się jak funkcjonują przyszkolne świetlice i gdzie nie zadzwoniłam to mega życzliwi ludzie. Zapisałam się też do żłobka i sobie z Panią bardzo przyjemna pogawędke uciełam, bo moja Oliwka tam już chodziła. Taka zewsząd życzliwość. Na koniec rozbawił mnie jeden klient, bo tak prosto z mostu wypalił że mi się "schudło" a ja do niego mi???? (a siedzę dziś z brzucholem na wierzchu-takim wyeksponowanym) A on wkońcu wydusił że przytyłam. To ja z uśmiechem na twarzy tak i spuchne jeszcze bardziej Aaaaa to ja wszystko już wiem

po prostu chciał być miły
Stary 2010-02-05, 14:47   #986
Edzia400
Zakorzenienie

[QUOTE=Carol77;16977641]Dobre Kasiu, ahh ci faceci.........masakra.

dla mnie to chore i chyba zgodze sie z niektórymi osobami które tam napisały ponizej ze matke musi chyba sprawiać przyjemnosc takie ssanie

i dziewczynka ta ma juz napewno zjechana psyche

poprostu nie moge w to uwierzyć AAAAAAAAAAaa

Stary 2010-02-05, 14:49   #987
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Ale mnie dawno nie było - no normalnie czasu mi brakuje.
U mnie dzisiaj piękna pogoda, słońce świeci a na termometrze jest -4 stopnie. A śniegu całkiem dużo, ale bywało więcej

anula81 kochana jak się czujesz?

latkoo - przepiękne zdjęcia
kochana fizycznie juz dobrze, przepracowana dosc znacznie, ale trzymam sie... psychicznie natomiast raz lepiej raz gorzej... dzis gorzej, ale dam rade. musze..jutro przeciez tez jest dzien

Cytat:
dzień dobry
latko , aneczka śliczne te wasze dzidzioczki i strasznie sie ciesze że wszystko w porządku i ze wy jesteście już spokojniejsze

motylku ja widzę ze ty udana jesteś jak ja, ja też ostatnio powiedziałam mojemu że musze ja zawsze rozruszać do sexu a on na to że to dlatego że ja cały czas chce a on wolał jak go odganiałam i nie chciałam bo on sobie lubił mnie pozdobywać wiec teraz udaje ze nie chce i np dzisiaj rano jak tylkosie obudzilismy to były pitulanki, aj sie smiałam że nasze ulubione czyli na spiocha

u nas tez lubimy na spiocha, a najlepiej zaczepianego, gdzie ja jeszcze spie...a on mnie zaczepia))))))))))))

a poza tym mezczyzni to zdobywcy, co tu duzo gadac

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 14:50   #988
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:

Jesioo my tu ciagle o tobie piszemy gdzies sie zagubila

napisz chociaz co u ciebie i co u mamy

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
robiłam ruskie a mroże ugotowane, wczoraj po raz pierwsz zanim je wrzuciłam do wspólnego worka najpierw kładłam je pojedyńczo na talerzyk, mroziłam a jak już były zamrożone to wsadzałam do worka-trochę czasochłonne ale przynajmniej sie nie pozlepiaja

dokladnie o to mi chodziło bo ostatnio miałam zbta kulke

Stary 2010-02-05, 14:52   #989
marlenka0505
Zakorzenienie

[QUOTE=Edzia400;16979583]
Cytat:

dla mnie to chore i chyba zgodze sie z niektórymi osobami które tam napisały ponizej ze matke musi chyba sprawiać przyjemnosc takie ssanie

i dziewczynka ta ma juz napewno zjechana psyche

poprostu nie moge w to uwierzyć AAAAAAAAAAaa
nie mówi się tego głośno i wszem, ale kobieta podczas karmienia odczuwa nie tylko przyjemność, ale może nawet mieć orgazm...
Stary 2010-02-05, 14:56   #990
aa2
Zakorzenienie

[QUOTE=marlenka0505;169796 78]
Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
nie mówi się tego głośno i wszem, ale kobieta podczas karmienia odczuwa nie tylko przyjemność, ale może nawet mieć orgazm...

no nie teraz to jestem powalona na maxa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości