|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
BordAna jak bedzie ladna pogoda, to szybciej wybuduja
No a tak w ogole to wsiadaj ciotka w pociag i bedziesz mogla ucalowac kruszynke (masz bliziutko przeciez )Kciukasy za zalke |
|
|
|
#1262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jak się czujesz?? BordAna i co się nauczyłaś z tych jaj? ![]() Cytat:
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2010-02-05 o 15:24 |
||
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1265 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
bORDaNA powodzenia
![]() Abz szkoda, że do Biedronki mi nie po drodze ehhhhh Ostatnio wkładki Belli kupiłam, ależ to dziadostwo!! ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Wiaddomości od ELci https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3882 Gratulacje dla rodziców
|||||||||||||||||||||
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje wysłane na mamusiowym
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
GRATULACJE!!! Dla Elci i jej męża
Dziękuję, dziewczyny, za dużo ciepłych słów Przed południem przeprowadziliśmy akcję "kot". Znalazłam niezbyt drogą lecznicę weterynaryjną na osiedlu, wzięliśmy kocura w kontener i heja ![]() Teraz już jest czyściutki i odsypia stres. Mam nadzieję, że lekarstwa mu pomogą i szybko pozbędziemy się pasożytów... No, a ja jeszcze po powrocie od weta zrobiłam obiad, zjadłam go razem z mężem, umyłam kuwetę, sprzątnęłam toaletę i łazienkę... Jest różnica - w tamtym mieszkaniu mieliśmy łazienkę razem z WC. Tu, nie dość, że dwa osobne pomieszczenia, to jeszcze kuweta do sprzątania Muszę jeszcze dziś chociaż podłogi pomyć, jutro do nas teściowie przyjeżdżają z wizytą
|
#1268 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluje Elci i jej TZowi mały skarb jest śliczny
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialam Wam napisac o Elci ale widze, ze juz wiecie
![]() Kakusiu dzieki, niezle ) A Ty jak sie czujesz? jak z Tz i tesciowa ?Kretencja dla Krecia
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Elcia gratulacje!!!!!
Kretencja na pocieszenie powiem, że od kota nie da się zarazić pasożytami, od psa tak(gdzieś się ekspert w radio wypowiadał chyba). Także nie bój nic
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Tity, wyjaśnij mi ten ewenement, bo jestem w szoku. Przecież ich cykl rozwojowy, droga przenoszenia (kocich i psich glizd) są praktycznie takie same...
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Elcia i Elciowy TZ gratulacje
Szymonek jest piękny |
|
|
|
#1273 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
dzisiaj kolejny piekny dzionek ![]() mialam dzisiaj wene i zabralam sie za odsniezanie obok okienek piwnicy,bo mam taka powalona sąsiadke że gdera na wszystkich a sama wielkie g........ robi no i odśnieżyła tylko obok swojego bo po co zrobić reszte wkurza mnie to babsko okropniekretencja nie wiem co napisać więc przytulam mocno a moge sie zapytac co to "pęcherzyki PCO" bo zielona jestem lindsley ogrodnik - ogródek na początku nie skumałam o co chodzi ![]() BordAna witaj no i gratki za mieszkanko tak wiec odliczanie zaczete a potem parapetówka wizazowa ![]() Elcia i Tz wielkie gratulacje |
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Awenturko, tu możesz sobie poczytać o pełnym zespole PCO:
http://www.biomedical.pl/kobieta/pco...nikow-304.html U mnie nie ma pełnego obrazu tego zaburzenia (nie mam problemów z nadwagą, nadmiernym owłosieniem, no może z cerą trochę...), ale moje jajniki wyglądają trochę tak jak w tym zaburzeniu (wiele pęcherzyków, które jednak nie chcą pęknąć).
|
#1275 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynie, ja jakas strasznie zabiegana jestem, postarm sie was nadrobic
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu te kocie nie są groźne dla człowieka. Psie już są. A dokładniej nie wyjaśnię bo nie wiem.
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Synek śliczny Hej lalki Wczoraj przyszły moje kijki do nordicu i już dziś je wypróbowałam . Pochodziłam godzinkę dość intensywnym marszem, i choć chodziłam trochę 'na czuj'a i pewnie robiłam jakieś błędy to faktycznie mięśnie było czuć i się trochę zmachałam. Po drodze zaczepił mnie jakiś facet, trochę niezrównoważony chyba zresztą i spytał, gdzie zgubiłam narty . Potem jeszcze dodał, że mi dobrze z oczu patrzy, życzył miłego dnia, kazał wszystkich pozdrowić Potem jeszcze jakieś adonisowe ciacho uśmiechnęło się do mnie, więc może jednak tak kiepsko mi to nie wychodzi .A-ha!! Trzymajcie kciuki!! Nie chcę na razie zdradzać za co, ale napiszę tylko, że to sprawy zawodowe. A tak w ogóle to zrobiłam dziś super obiadzik - yummy yummy szczawiówkę, rybkę i puree z brokułów .Zmykam, pa
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
weruczku pokaż włoski
|
|
|
|
#1279 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kajam się:P---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Kretencja, dziewczynko, trzymaj się, banalnie mówić, że wszystko będzie dobrze, ale wysyłamy ci wszystkie supersilne dobre fluidki ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() :p ala:![]() ![]() Ja go nie rozumiem:/ |
||
|
|
|
#1280 |
|
Rozeznanie
|
kretencja dziekuje - poczytalam i przyznam,że nie ciekawie wyglada ten opis ale ........... mam znajomą,która też chyba to miała (jej mama coś mi kiedyś wspominała- przynajmniej ten opis sie zgadza, i cały czas mówiła,że nie doczeka się wnuka ) no i teraz ma 4 letniego urwisa
, więc bedzie dobrze virginia no to trzymam kciuki ![]() a miałam podac przepisik na pizze - juz znalazłam a wkleje jutro dobrej nocki życze |
|
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
O, Kakusia do nas wróciła, ale fajnie
![]() Hiphip hurra !!!!ELCIA, WIELKIE GRATKI DLA CIEBIE SUPER KOCHANA, DAŁAŚ RADĘ!
|
|
|
|
#1282 |
|
Rozeznanie
|
Lindsley
a twojemu TŻ należny się porządne
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
vIRGINIA, TRZYMAM!
Gimiks, super filmik ![]() Muszę fotkę zrobić, to wam pokażę ![]() Dziś byłam na kolejnej rozmowie, wyniki we wtorek, ale raczej nie licze na przyjecie, bo chcieli kogos doswiadczonego:/ No ale i tak pewnie bedzie mi smutno, mimo ze sie nie nastawiam. A dziś tż końzy prace o 2130, a potem idziemy na imprezke, mimo ze mi sie teraz totalnie nie chce, ble:/ ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Kurcze, ale ten mały Elci to superprzystojniak ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- W ogóle Gimiks, jesteś śliczna dziewczyna Bardzo ładnie razem wyglądacie, rówieśniczko![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Tity, a co u ciebie? ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- super film jest na polsacie: 9 miesięcy - tytuł ekstra jest![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- niestety, nie obejrze go do konca, o musze po tzta jechac:/ |
|
|
|
#1284 |
|
Rozeznanie
|
Weruczek
za pozytywna odp. no i czekam na Twoje fotki rówieśniczko ![]() Tez bym chciała takiego przystojniaka jakiego ma Elcia.
|
#1285 |
|
Wtajemniczenie
|
elcia - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chce takiego przystojniaczka
![]() A ja dziś miałam tyleeeeeeee zrobić i nic nie zrobiłam ![]() tylko bounty, ale bez czekolady bo spaliłam ![]() Weruczek
|
|
|
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
łe, nie chce mi sie na te impreze isc:/ Ale tż chce. Mi sie jakos odechciało:/
|
|
|
|
#1288 |
|
Zadomowienie
|
ach...
dostałam z zaliczenia z tych JAJ 5 ![]() oprócz tego jakimś cudem moja grupa ćwizeniowa dostała dzisiaj jeszcze po dwie 5 ![]() także posypało się, posypało jeszcze zdobęde tylko dwie 5 i zostanę zwolniona z egzaminu ![]() aldii: a żebyś wiedziała ze wsiądę kiedyś w ten pociąg żebyś nie była zdziwona.. póki co.. jeśli chodzi o mieszkanie to dopiero umowe przedwstępną podpisaliśmy i teraz dopiero wniosek do banku o kredyt składamy... przeraża mnie to wszystko... taki kredyt na 30 lat... dobrze że chociaż w cichym miejscu to mieszkanie będzie... no i sąsaidów za wiele nie będzie... no i bidronkę mają wybudować obok ![]() znikam dziwczynki, jutro jadę na 3 godz na uczelnię na wykład dot. PROPEDEUTYKI ŻYWIENIA i zdobyć wpisy. a potem nauka chyba do nocy, może wogóle się nie połoze.. w niedz mam okropny egz z opakowalnictwa... nie za bardzo umiem... nie wiem nawet czy się przejmować tym tak bardzo...wkoncu to dopiero 1 termin oprócz tego muszę wykonać dwa projkty i nauczyć się na inne zaliczenie... ![]() dobranoc dziołchy ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie mam coś weny do pisania. Dużo stresu miałam, bo decydowałam się na drugą operację i się nie zdecydowałam w końcu. Za dużo nerwów mnie to kosztuje, a nie widzę jeszcze dobrze. Także jeszcze trochę i może zaczniemy się starać, a drugie oko zrobię kiedyś tam.A tak to nic w sumie ciekawego. Czekam na wyniki ostatniego zaliczenia, a dzisiaj jedziemy po wpis i na zakupy z mamą bo za tydzień idziemy na imprezę i chce mama sobie coś kupić.Wszystkim sesjowiczom gratuluję zaliczeń i piąteczek
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
BordAna, znam ten ból
My wprawdzie "tylko" na 20 lat, ale stres pewnie podobny ) No i w ogóle to powiem Wam, że różnica między mieszkaniem w wieżowcu a w bloku jest kolosalna. Niby wcześniej, jeszcze z rodzicami, mieszkałam w bloku 4-piętrowym, ale potem miałam tułaczkę po tylu różnych miejscach, że zanim trafiłam do wieżowca, już zapomniałam, jak to jest. A teraz prosto z wieżowca do 4-piętrowca. Szok! Jak kameralnie! Ten wieżowiec to był kołchoz! Tylko na mojej klatce schodowej miałam 33 mieszkania (ruch na klatce był jak na dworcu, i jeszcze ciągle ta winda robiąca "ping")! A tutaj 10 ![]() Uch, ale się rozpisałam Za to nie podoba mi się, że mnie brzuch boli jak na okres, to dopiero 21dc i lutki jeszcze 3 dni do wybrania
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

)

no i jak się czujesz??
to ja wolę mniej "oddychajace" niż przeciekajace.

wkurza mnie to babsko okropnie
i się trochę zmachałam. Po drodze zaczepił mnie jakiś facet, trochę niezrównoważony chyba zresztą

pod pretekstem sprzątania piwnicy - skończyli o 5.30, Tz do 8.30 nie był w stanie się wykąpać... Oszczędzę Wam szczegółów. Dodam, że ja prawie przez to też nie spałam... O 11 nie było zmiłuj... Wywaliłam go z łóżka, dałam pół litra kawy i teraz żeby otrzeźwieć wywaliłam z domu co by trochę śnieg poprzerzucał, może mu przejdzie... (na kaca najlepsza ciężka praca) O dziwo szwagier jest w dużo lepszej formie a o 7 już mu dziecko po domu biegało... No i wsiadł w auto i gdzieś pojechał a Tz to nawet prosto nie chodzi...

a twojemu TŻ należny się porządne
za pozytywna odp. no i czekam na Twoje fotki rówieśniczko