|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7771 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
niewytrzymam Misia tylko skup się
|
|
#7772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sie dziwie, ze mam bana na IP... wstawiłam tam fotki po zamontowaniu 615 ![]()
|
|
#7773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja znam z kafe taką dziewczynę, która po pierwszej op też weszła w swoje staniki sprzed operacji... też biedulka drugi raz powiększała (akurat od innego dr była) - i teraz dopiero ma piękny biust! jak nasza Horito, tylko anatomiczne wkładki tak więc szkoda mi tej dziewczyny mimo wszystko, ale powinna mieć żal nie tylko do siebie, ale i do tamtego forum, które wie lepiej co się komu powinno podobać i mimo wszystko ja bym na jej miejscu próbowała to powiększanie po kosztach, jeśli to naprawdę tak funkcjonuje jak one tam pisały kiedyś |
|
|
|
|
#7774 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziwie sie ze wpuścili cie tam jak miałas 420(dobrze pamiętam?,chyba zle ...)
|
|
|
|
|
#7775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
|
|
#7776 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7778 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7779 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie wiem co to bylo.... p.s w poniedzialek jade na szkolenie, zapoznam sie z nowymi technikami strzyzenia, bede miec mocowana glowe do stanowiska - jako model i bede z nia mogla robic wszystko bic, glaskac, czesac ![]() opowiem wam jak bylo
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-05 o 14:58 |
|
|
|
|
#7781 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok przyjmuje do wiadomosci, nie zdradze zatem co jest na topie teraz
|
|
#7784 |
|
BAN stały
|
Cyrylka
![]() ![]() klask i:Nareszcie Wizazanki stanely po jednej stronie naprzeciw wroga. Chyba brakowalo nam jakiejs atrakcji Nie pomozemy nikomu na sile ![]() Az sie wrocilam do Dzidzi wypowiedzi...coz sama miala watpliwosci,otrzymala od nas rade ... Postanowila tak a nie inaczej...Ja tez chyba pojde za waszym przykladem i napisze do Cyrylki ![]() Tez mam problem z wkladkami za male Moze gdybym miala takie sredniaczki jak Horo to bym zaakceptowala ale co najwazniejsze wykresle slowo male ze swojego slownika Bo duze ,jedrne jest piekne |
|
|
|
#7785 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
a mnie Mya potrzebna..kto widział MYe i dlaczego ustawia jej grafik tylko na nocne zmiany, hę? |
|
|
|
|
#7786 |
|
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny, już się odzywam. Nie pisałąm przez chwilę nic, ponieważ nie bardzo chciałam się mieszac, jestemu tu krótko i rzadko
, aczkolwiek osobiście uważam , że kto się lubi ten się czubi . Ja od środy już bez szwów, z dnia na dzień coraz lepiej. Zdjęc nie wstawiłam bo nie umiem, a córka wyjechała na ferie i wraca dopiero w poniedziałek, co prawda mama je na pulpicie, ale chyba muszę je zmniejszyc, a to już wyższa szkoła.Szczerze mówiąc teraz zrobię nowe zdjęcia mojemu biustowi, bo są dużo ładniejsze niż zaraz po op.Mają już prawie dziewięc dni i się w nich zakochałam![]() .Ogólnie czuję się dobrze wiadomo trochę się rozpierają i trochę kręgosłup ma więcej do noszenia, ale daję radę![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Doktor kazał rankę zasypywac chyba dermatolem i zostawic do odpadnięcia strupków, za dwa tygoddnie zacząc masaże dwa razy dziennie i smarowanie blizn maścią. Miesiąc po op. mogę już nosic zwykły
|
#7787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulujemy, cieszymy sie i czekamy na fotki ![]()
|
|
#7788 |
|
Kazar Lady
|
grond gratulacje witaj wsród cycolinek
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#7789 |
|
Zadomowienie
|
hmmmmm może Cyrylce chodziło o te kłopoty z za dużymi wkładkami tak jak piszecie.. kto wie... choroba silikonowa to też kłopot tak..?
![]() tak odnośnie posty Tini, bo mi się wcisnęło coś i cytat skasowało
|
|
|
|
#7790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a co do szkolenia to czekamy na wieści . A będziesz miała jakieś fotki?![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#7791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czekamy na fotorelację |
|
|
|
|
#7792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak manekin mam nadzieje, ze mily Pan ![]() Nie wiem jak to bedzie z fotkami wezme aparat, zeby zrobic fotki na pamiatke takie wydarzenie!mysle zenie beda robic problemu, to jest duze studio,mili ludzie, bedzie kaffka, lunch ![]() moje pierwsze szkolenie w Uk
|
|
#7793 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#7794 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ukrywam,ze robie to po to by sie nie uwsteczniac w zawodzie ,uczyc sie od najlepszych ludzi, zdobyc papier- tu sie bardziej liczy niz moje 15 lat doswiadczenia
|
#7795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sądząc z Twoich fotek, to chyba ze trzy |
|
|
|
|
#7796 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ale byś mi sie tu przydała do tych moich kudełów..ojjjj |
|
|
|
|
#7797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakos tak..pierw byla Szkola zawodowa 3 lata- obciach wiem, nastepnie Technikum Fryzjerskie 2,5 roku( co juz daje 5 lat), studia i w miedzy czasie 10 lat pracy w Salonach
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-05 o 16:06 |
|
|
|
|
#7798 |
|
Zakorzenienie
|
Misia- jeszcze z ludzkich to najbezpieczniejszym lekiem jest Migea (ale na receptę) - dawka dla kota 4mg/kg m.c (Migea - 1 tabl. zawiera 200mg, więc trzeba konkretnie dzielić).
|
|
|
|
#7799 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
w sumie nie wiem nie znam sie - u mnie liczy sie od otrzymania dyplomu ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#7800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja mam pytanie w temacie. czy na długich włosach da się zrobić trwałą taką grube loki, nie drobne jak u owieczki ?byłam parę dni temu u fryzjera i pani się rozpływała nad moimi włosami, ale za mną oczywiście chodzi coś, czego nie mam, czyli kręcone włosy wiem, że niszczy i wysusza i raczej ona mnie skutecznie nastraszyła że szkoda psuć jak jest dobrze, ale ciekawość muszę zaspokoić. bo podobno są jakieś turbowypasione płyny które dałyby radę i nie zniszczyły tak bardzo kudełków...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

...)

klask i:
sama miala watpliwosci,otrzymala od nas rade ...
za male
ze swojego slownika Bo duze ,jedrne jest piekne
wiem, że niszczy i wysusza i raczej ona mnie skutecznie nastraszyła że szkoda psuć jak jest dobrze, ale ciekawość muszę zaspokoić. bo podobno są jakieś turbowypasione płyny które dałyby radę i nie zniszczyły tak bardzo kudełków...