|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Dzień dobry.
![]() Jaaaaa, ale mam farta. ![]() ![]() A do tego wena mnie złapała podczas pisania wypracowania! ![]() Zdam ten polski. ![]() że tak powiem, wiem, że nic nigdy nie będzie. ;] chwilowa fascynacja, niedługo mi przejdzie. np. czytać wszystkie opracowania lektur. ![]() Cytat:
Cytat:
no co Ty. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 90% i na bank się dostaniesz. 85% to taka granica. Ciężko powiedzieć czy z takim wynikiem dostałby się ktoś. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale chyba niewiele, bo kiedyś oglądałam na TVN style "66 niezapomnianych..." i tam był cykl z serialami, u wypowiadali sie na temat "na dobre i na złe" i jedna z gwiazd mówiła, że jej/jego mama ogladała na dobre i na złe dlatego, że jest pielęgniarką i chciała się dokształcić ![]() Cytat:
![]() --------------------------------------------------------------------- koleżanka się na mnie obraziła. Nawrzucała mi przez sms i ciśnienie mi podniosła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Ja ? no co Ty
![]() Yyy, tak się tylko pytam, no o co Ci teraz chodzi ![]() Cytat:
I mam 4 z polaka na półrocze a moje oceny to kilka piątek i trzy 1. I jedna czwórka chyba. Tak śmiesznie to wygląda w dzienniku: 5, 5, 1, 5, 4+, 1, 5, 5, 1, 5 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16980627]
zawsze chciałam odśnieżyc dach ![]() ![]() [/QUOTE] o niee. ![]() ![]() Cytat:
![]() nie zauważyłam w New Yorkerze jakiegoś "syfu" czy tym podobne. Raczej porządek i wszystko poukładane. ![]() ![]()
![]() |
#3545 | |||||
Zakorzenienie
|
Bry, Pompony ;**
Cytat:
![]() ![]() Ał, zakwasy ;p ile płaciliście za godz. gry? Cytat:
![]() Moja wych. jest taka rzetelna, dokładna, że też każdego po kolei do siebie wzywała i przy niej poprawialiśmy, a ona kontrolowała. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też boję się, jak to będzie, gdy wyjadę. Chciałabym utrzymać przyjaźnie, bo wiele wniosły do mojego życia. Cytat:
![]() A oglądałaś odcinek o tym, jak wyjmował tej uczulonej dziewczynie kleszcza z pochwy? Jeżu. ![]() Wiecie co, na bilardzie było super. ![]() ![]() A i chciałam przestrzec przed żelem do mycia Clean&clear.. umyłam. Wysuszyło mi skórę, mam jak papier ścierny. ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to jak myję, to Tin Tinem z Ziai i zazwyczaj mieszam na dłoni z oliwką Hipp, to nie mam ściągniętej buzi po myciu. Bo tak to zawsze miałam, mimo, że mieszana cera. Czaiłam się na olejek do mycia twarzy z BU, ale jakoś tak to mi pasuje i w dodatku tanio wychodzi, bo jakbym miała w aptece jakieś żele kupować to trochę bym wydała. A jak mnie moja maść z retinoidami wysuszy to sobie oliwką smaruje, aż się cała świecę, albo żel aloesowy z palomy, po wszystkim innym mnie twarz szczypie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam mieszaną właśnie, tylko strefa T wymaga matowania, policzki są normalne. Ja używałam dotąd z Nivea Young żelu do mycia twarzy i byłam zadowolona, zawsze taka buzia oczyszczona.. a teraz mnie skusiła okazyjna cena Clean&cleara i mam za swoje. ;] A maść z wit. A polecam, bardzo dobrze nawilża i ma naturalny skład. ![]() Nigdy więcej. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16983218]
na kosmetyki Clean&clear mam uczulenie ![]() a ta maśc jakoś się nazywa? ![]() Ech. ![]() Nie, po prostu maść z witaminą A. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Przyczajenie
|
Sciągnęlam sobie Housa, ale ciągle, kiedy już mam go oglądać, włączam inny serial
![]() Cerę mam także mieszaną! i naprawdę potrafi być kłopotliwa, mam szczególnie podatną na wysuszanie skórę pod nosem! muszę smarować na noc kremem meeega nawilżającym. Czoło, nos i broda typowa strefa T dla mieszanej... uzywam kremu z Avonu odżywczego z serii naturals, a do mycia twarzy to taki z mikrogranulkami, z Clearskin. Lubie te serie a szczegolnie korektor, dziala antybakteryjnie i szybko wysusza wypryski. ![]()
#3551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam podobne odczucia, tylko nie wiem czy mi tak szybko przejdzie ;] czuję to, intuicja ;] no tak wyszło ![]() mój brat namiętnie to oglądał, ja kiedyś próbowałam, ale nie wyszło ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16983218] na kosmetyki Clean&clear mam uczulenie ![]() [/QUOTE] rzułfik ;] kiedyś miałam piankę do mycia twarzy - uczuliła po jakimś czasie kupiłam krem - to samo... ;]
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Ja tez porzuciłam te wszystkie wynalazki na rzecz... mleka, które tu któraś z Was poleciła xD Na mnie działa genialnie wszystkie te chemiczne wyroby się przy tym chowają
![]()
#3553 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jakieś wymagania co do tego mleka? Przegotowane? Może być ze sklepu, czy specjalne od krówki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3555 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To po prostu bierzesz w dłonie i chlapiesz w twarz tak jak wodę? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 | |
Konto usunięte
|
aha
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16984620]
namaczasz wacik mlekiem i przyciskasz tak do twarzy ![]() dokładnie tak ![]()
#3558 | |||||
Zakorzenienie
|
dzień przed maturą wszystkich lektur
![]() Cytat:
![]() a o co się czepiała ![]() yyy, mi? o nic ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak wchodze do takiego sklepu, gdzie czuje się jak na bazarku ![]() Cytat:
![]() ![]() normalnie pon-pt do godz 18 jest 50 zł. ale do 16 jest 50% jak sie wypełni ankietę ![]() więc 25 ![]() (w weekendy wieczorem jest 120 ![]() oglądałam ![]() ![]() o kurna ![]() ![]() ![]() a oprócz maści z wit. A, polecam też maść z nagietkiem, super łagodzi wszystkie podrażnienia ![]() Cytat:
![]() ![]() słyszałaś, że Hipp zmienił jej skład ![]() ![]() a apteczny to ja lubię Effaclar, nie wiem ile kosztuje, bo mi mikołaj przyniósł, z 30-40 zł na pewno, ale na bardzo długo starcza. Ten żel aloesowy Palomy to taki drogeryjny? ![]() jakiego retinoidu uzywasz/łaś xD ? Cytat:
![]() ja przestałam po kilku dniach, tak jak i przy pierwszym podejsciu pare lat temu - i juz wiem czemu wtedy też przestałam - mimo gładkości skóry w dotyku, jak na nią patrzyłam, miałam wrażenie, że jest taka zaczerwieniona, w jakieś plamki ![]() zwykły tonik jakoś lepiej działa ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam żel z garniera. Jakoś bez rewelacji. ![]() jedna panna mnie wkurza. ![]()
![]() |
#3560 |
Konto usunięte
|
ech, o to, że nie chcę się z nią spotkać. To znaczy umówiła się z moim chłopakiem i innym kolegą, bo miała załatwić im pracę na wakacje no i mnie namawiała,bym przyjechała z nimi. ja bym przyjechała, ale to wiązałoby się z kupieniem piwa, jakiejś pizzy, a ja nie mam za bardzo pieniędzy. Ale ona stwierdziła, że cały czas się wykręcam od spotkania, że jej nie lubię i że sobie wymyślam jakieś wymówki, by się nie spotkać.
Ech... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, co tak dali niby ? Aż polecę do łazienki... Yyy, nic tam nie widzę nowego, dwa oleje zmieszane i zapach. To co było. A opakowanie to zmienili, beznadziejne jest, jak już mało tej oliwki to nie chce lecieć. Miałam effaclara, ale próbkę od derm, 15 ml chyba tam było. Miałam jeszcze ivostinu próbki, kremu i żelu, też przyjemne były. Ale Tin Tin to 8 zł kosztuje ![]() Może sobie kupię, ale muszę to co mam pokończyć. Tak, z rossmana, dałam 8 zł, teraz podobno po 6 na promocji jest. No i on ma 98% aloesu, pantenol, betaine, kolagen i elastynę. A retinoidy... najpierw Aknemycin plus, taki niebieski, w płynie. Retinoid + antybiotyk w składzie, ale taki słaby, nic mi się nie działo po nim. A teraz mam Epiduo, twarz mi wypalił, jak się posmaruje wieczorem, to rano jak krem nakładam to całe ryło czerwone, a kremik to Ziaja Calma, to mocno nawilżający, nie powinien uczulać. No i czasem ze 3 dni przerwy muszę zrobić, bo rady nie daję. Ale przynajmniej mnie nie sypie. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- A co takiego robi ? ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Nie wiem czemu, ale spowodował atak śmiechu: http://demotywatory.pl/895067/Chodze...tem-katolikiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja jestem na mleko uczulona, więc nawet nie mogę spróbować ![]() Zrobiłam przed chwilą ciasteczka francuskie, bo mi się nudziło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3563 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Epiduo ma ciekawy skład ![]() świetny demot ![]() Cytat:
może zaproponuj jakieś spotkanie np. u Ciebie, nie bedzie trzeba kasy wydawac. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem z siebie dumna.
![]() Po powrocie ze szkoły powtórzyłam alkohole, fenole, aldehydy i ketony. ![]() I jeszcze matmę dziś odrobię. Zabawanie wygląda. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam alergię na mleko i nawet nie będę próbować tego sposobu z mlekiem. Wolę nie myśleć jak mogłabym wyglądać. ![]() Dla chcącego nic trudnego. ![]() Miałam czas, ale spędziłam go na rozmowie z D. ![]() Krem fajny jest, przynanajmniej w moim odczuciu. Wchłania się do matu, buzia taka gładziutka. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BU ZSK ![]() a jaki masz olejek ![]() ja mam na komputerze całą listę rzeczy, które bym mogła z BU zamówić ![]() miałam hydrolat stamtąd, ale szczerze mówiąc nie widziałam różnicy między zwykłem tonikiem, a tonik tańszy ![]() no jak to kto zje? TY! ![]() albo ja mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co się staało? Spokój haha :d Cytat:
No zdecydowanie nie przepadam za science fiction, ale tu to nawet mi tak bardzo to nie przeszkadza, nigdy nic nie jest idealne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Haha ale jestem mundra, poszłam dziś do nowego szmateksu i wróciłam z kilkoma sweterkami fioletowymi i pudrowo różowymi ![]() ![]() A ja pierwszy raz w życiu (albo drugi) się w piątek uczyyyłam ![]() ![]() Oglądałyście Transformers, ale ten pierwszy film? Bo ja nigdy ![]() ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-02-05 o 18:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Wtajemniczenie
|
To zapraszam, tylko się pospiesz bo poszłam teraz do kuchni i zostały 4 ciastka, a było 16ście
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A moje zamówienie z ZSK jest długie ![]() ![]() Ciastek już mało, ale zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.