Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 22:03   #661
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

87_meg jestem nawet spokojna,choć przed chwilą wkurzył mnie TŻ trochę bo zadzwonił do mnie wstawiony dobrze... Ale cóz.To on jutro bedzie umieral na kaca,nie ja...
A tak ogolnie to super. Juz coraz mniej czasu zostalo!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:05   #662
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość

Natalontko niestety niektórzy nie mogą sobei pozwolic na mieszkanie razem ze wzgledu na brak warunków. ja tam czasem lubie to,że jestem sama-wyro jest tylkomoje

SIE WYŻALĘ!!!!!!!!!!!
dzis mnie moja psiapsiółka troszkę wkurzyła. bo jej mówiłam,że my sie wprowadzamy teraz do mieszkania razem z tż-marzec.kwiecien. i pyta czy juz sie wyprowadzamy,żeby byc razem. a ja mówię,że jeszcze troszke bo tż pracy szuka tu i troszke musimy kaski miec na to i że w sumie to mi sie az tak nie śpeiszy.a ona na to,że my się zagryziemy jak tak bedziemy to odkladać-że jestesmy ciągle tak "z doskoku" -troche to przykre dla mnie było....bo tej psiapsiółce sie udało-facet ma mieszkanie swoje i zaraz z nim zamieszkała po kilku miesiącach znajomości-niezle zarabia on,ona tez pracuje i studiuje zaocznie-studia jej tata opłaca.
no a co ja mam sie porównywac jak ja bez pracy,studia dzienne,i nie mamy mieszkania od tak hop zaraz....i mi rodzice na to nie dadzą. pomijam fakt,że tak "z odskoku" jetem z tż ponad 6 lat i sie nei zagryżlismy,a jego wady i nawyki znam na wylot bez mieszkania z nim. więc mi sie przykro zrobiło,bo nie trzeba z kims mieszkac,żeby go poznac moim zdaniem,a juz pomijam znanie sie 6 lat jak w naszym wypadku....
Szczerze ja mojego M znam juz prawie 5 lat widujemy sie codziennie, on wlasciwie u mnie tylko nie spi! Tez go znam na wylot, nawet on czasami sie pyta skad wiedzialam a ja z ironia przeciez Cie znam. Jak on siedzi przed kompem i zaczyna sie wyginac, szukac czegos to ja juz wiem o co mu chodzi, wiem ze szuka okularow. Tak samo wiem ze nie lubi jesc w polmroku i zawsze jak po 16 z pracy przyjezdzal i dawalam mu jesc a bylo juz szarawo to zaswiecalam swiatlo, a on zawsze o dzieki Wcale nie jest powiedziane ze trzeba z kims mieszkac przed slubem zeby sie lepiej poznac, a wiele dziewczyn tak uwaza (bez obrazy) no ale nie wszytkie maja tak ze sie czesto ze swoimi menami widuja, to druga strona medalu. Ale on tez mnie dobrze zna, np wczoraj robilam kolacje i M uwielbia cebule a ja nienawidze jej kroic, obierac itd no i dzisiaj mi przywiozl rozdrabniacz do cebuli. A przed chwila napisal czy sie mocno nudze ahh....

Wiec sie nie przejmuj kolezanka

Edytowane przez natalontko
Czas edycji: 2010-02-05 o 22:06
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:07   #663
_Misia_
Raczkowanie

troszke nadrobilam ale tego duuzzo

madabell Micia sliczne sukienki ja jakos o sukience jeszcze nie mysle hehheh wydaje mi sie ze tu jeszce duzo czasu, planuje za rok sie za to wizasc

jolkajp widze ze masz dar pisania fajny "hymn"

ja tez jeszcze z Tż nie mieszkam i narazie sie to nie zmieni, za blisko mamy do siebie hehe
_Misia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:07   #664
elllmi
Zakorzenienie

cały wieczór mi zleciał na nadrabianiu nawet nie zauważyłam, że już ta godzina

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
laborek heheh dobry

mi dzis kolezanka tego fotografa "polecala";p video i foto 1600 zl.ale co z tego jak ja TAKICH wlasnie nie chce zdjec.a video tym bardziej...

http://www.jarofilm.pl/foto.html

nie wiem kogo my znajdziemy
okropne te zdjęcia, brr; już by, wolała żadnych nie mieć

Cytat:
Napisane przez Lanai Pokaż wiadomość
Zawsze jka wybiorę sie na zakupy, coś mu kupuję. Wy też macie takiego bzika? A w ogole ja jestem chora na punkcie takich dupereli jak to wszyscy nazywają. Skupuję ogromne ilości skarpetek, rajstop, majtek, gumek do włosów itp... Nie przeżyję jak nie kupię czegoś z bielizny dla siebie czy dla TZa
a ja mam hopla na punkcie kolczyków; jak wchodze do sklepów, to pierwsze na świecidełka patrze; ale muszą być długie, żeby było widać spod włosów i najlepiej jakieś ciekawe już mam ich tyle, że ostatnio tż zarządził odwyk

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dottta jem wlasnie chlebek pycha!! prawie jak prawdziwy razowy!! chcesz przepis??
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dotcia zaraz Ci na pw wysle przepisik a na placuszki z marchewki i sera chcesz?? pycha sa takie slodziuskie
ja też chce na chlebek

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
Aha, wiem co miałam pisać. W niedzielę dostałam @ i takiego bólu dawno nie miałam.. Już myślałam, że pojadę na pogotowie, bo słabo mi się robiło i w ogóle i żadne nurofeny forte, które zwykle dawały radę nic nie pomagały W końcu wzięłam jakiś lek ojca na receptę, który miał na kręgosłup i powoli zaczęło puszczać...
Nie wiem czy to przez to, że z soboty na niedziele zabalowałam trochę (chyba ostatnio AŻ tak w liceum ), czy przez te leki, które biorę na wyregulowanie hormonów. Ale mówię Wam, masakra jakaś...
mi rzadko pomagają takie normalne przeciwbólowe i jak kiedyś zwinęłam tacie Ketonal, to już przy nim zostałam, tylko strasznie mocny jest; mama się gdzieś nasłuchała, że są po nim problemy z zajściem w ciąże i mi brzęczy, żebym sobie dała spokój

zapomniałam napisać Micia, świetnie wyglądasz w tej sukience, normalnie jak na ciebie szyta

Edytowane przez elllmi
Czas edycji: 2010-02-05 o 22:08
elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:07   #665
natalontko
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16991533]87_meg jestem nawet spokojna,choć przed chwilą wkurzył mnie TŻ trochę bo zadzwonił do mnie wstawiony dobrze... Ale cóz.To on jutro bedzie umieral na kaca,nie ja...
A tak ogolnie to super. Juz coraz mniej czasu zostalo![/QUOTE]

Najwazniejsze nie przejmowac sie i nie wkurzac na Tz Jej jutro juz zona bedziesz
Stary 2010-02-05, 22:10   #666
87_meg
Wtajemniczenie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16991533]87_meg jestem nawet spokojna,choć przed chwilą wkurzył mnie TŻ trochę bo zadzwonił do mnie wstawiony dobrze... Ale cóz.To on jutro bedzie umieral na kaca,nie ja...

mniej przeciez to juz jutro
ja pierdziu
trzymam ogromne kciuki za Was zeby tz nie skonał jutro na kaca no i żeby dzidzia Ci jutro nie dokuczała

zeby było najpiękniej

a potem czekamy na relacje
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:11   #667
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Zmykam dziewczynki spać,bo jutro nie mogę mieć worków pod oczyma.
I trzymajcie kciukasy za mnie jutro.
Buziole.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:12   #668
elllmi
Zakorzenienie

jeju, ja już teraz mam lęki o pare rzeczy na naszym ślubie, o które boje się od zawsze, a tu honolinka już jutroja bym chyba była kłębkiem nerwów

udanej zabawy i powodzenia

Edytowane przez elllmi
Czas edycji: 2010-02-05 o 22:14
Stary 2010-02-05, 22:14   #669
natalontko
Zakorzenienie

Jejku ale masz fajnie!!!!! No to zycze takze udanej imprezy, zeby wszystko bylo tak jak tylko sobie wymarzylas! No i oczywiscie zebys zapamietala ten dzien jak najlepiej! Duzo szczescia na NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!!!

Czas edycji: 2010-02-05 o 22:17
Stary 2010-02-05, 22:15   #670
_Misia_
Raczkowanie

honolinka Powodzenia i trzymamy kciuki
_Misia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:17   #671
dottta
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16991673]Zmykam dziewczynki spać,bo jutro nie mogę mieć worków pod oczyma.
I trzymajcie kciukasy za mnie jutro.
Buziole.[/QUOTE]

dobranoc
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 22:20   #672
bambusiek
Zakorzenienie

Witam późną porą Szybkie nadrabianko:

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
mój miał złe doświadczenia w poczekalni i woli na dworze pospacerować Kiedyś jak na mnie czekał to podobno baby się dziwnie na niego patrzały i prawie pluły przez ramię na jego widok "co to facet robi przed gabinetem ginekologa"
Mój był ze mną raz, ale spotkaliśmy sąsiadkę w poczekalni i po jakimś czasie poszła plota, że zaciążyłam Od tego czasu chodzę sama, ale jak będziemy w ciąży nie popuszczę

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
No wiec kupilam suknie slubna... za 590zł, raz uzyta. Zakochalam sie w niej choc odbiega od poprzednich wymarzonych modeli Firma Sarah. Kupilam ja tez dlatego, ze wymiary ma idealnie na mnie, i na moj wzrost przede wszystkim a.. doszlam do wniosku, ze takiej sukienki za taka cene juz nie znajde a chyba mi jednak szkoda kupic droższą. Jak zgrubne troszke to i tak sie zmieszcze a jak schudne to tez nedzie ok ramiączko odpinane sobie tylko doszyje
Jenny proszę wkleic sukienke do mojego formularza. Kwiatki nie są różowe jak na tym zdjeciu tylko byly zmieniane na srebrne (bialy material, kontury kwiatka z krysztalkow i srodek kwiatka z kryształka cos a'la Swarovski albo naprawde to SV . Nie wiem. Pierwotna wartosc sukni 2500zł ..
aha i co najwazniejsza-suknia jest tiulowa
Przepięknie w niej wyglądasz: cmok:
Co do biżu, to jeszcze chyba za wcześnie na wybór, ale myślę, że delikatniejsza byłaby lepsza

Cytat:
Napisane przez Wiosenny Deszcz Pokaż wiadomość
Dziękuję. Wiem, że w bibliotece też jest doradztwo, ale natężenie petentów mniejsze hehe, ja to chyba taka stereotypowa polonistka, co w książkach siedzi.
A w którym roku zaczynałaś, bo ja w 2004, może się mijałyśmy na korytarzu
W 2004 Więc możliwe

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Bambusiek a Ty też jesteś z Wro?
Nie, studiowałam tam tylko, ale jestem z Leszna. Do Wrocka jadę w przyszłą sobotę na urodziny koleżanki

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Tylko mi sie nie smucic tu bo Wam napisze!

No wiec postaram sie jak najkrocej

Zaczelo sie pod koniec 2006 roku Podczas kapieli wyczulam guzka w prawej piersi>wolanie mamy> tel do gina> USG piersi> onkolog> biopsja> wynik gruczolakowlokniak (nowotwor niezlosliwy). No i pani onkolog kazala mi brac wiesiolka i przychodzic co 3 miesiace na kontrole i tak chodzilam przez dwa lata. Wkoncu stwierdzila ze sie zmniejszyl mial ok.25mm. Wiec po 2 latach powiedziala mi ze mam isc na USG (jaka ja glupia wtedy bylam) no i poszlam w styczniu 2009 roku wiecie pelna radosci ze sie zmniejszyl! No ale jak uslyszalam co radiolog mi powiedzial to na tej kozetce zaczelam ryczec, z 1 zrobilo sie 7! I ten pierwszy co najdluzej go mialam zaczal byc podejrzany tzn byl zwapnialy, znowu biopsja tego samego. Postanowilam ze juz wiecej do tej onkolog nie pojde bo ona sobie nic z tego nie zrobila ze mam juz ich 7!!!! Pojechalam do Poznania na Garbary (szpital onkologiczny) tam czulam sie jak na tasmie produkcyjnej! Wyznaczono mi zabieg, nawet nie zdarzylam mrugnac tak szybko to sie potoczylo. Wycieli mi jednego na znieczuleniu miejscowym, nie bede pisac jakie byly moje wrazenia po tym zabiegu, nic nie bolalo ale te odglosy wrrr..... No i w lipcu znowu poszlam na USG bo teraz juz chodze co pol roku, i okazalo sie ze one rosna i ze trzeba nastepnego usunac! Nie usunelam, doradzono mi wizyte u Endokrynologa, ktory zrobil mi badania hormonow i mialam bardzo wysoka prolaktyne, bralam Bromergon i teraz z 40 spadla mi na 8. Jeszcze zrobie USG i ide z wynikami na endo, ale ogolnie juz sie nie nastawiam pozytywnie, rok 2009 duzo mnie nauczyl i bardzo sie zmienilam. Nerwy mi siadly i chodze tez do psychologa, na szczescie ten rok o wiele jest lepszy i wychodze juz na prosta i mam nadzieje ze juz tak zostanie

Na to sie nie umiera ale ja jestem strasznie wrazliwa osoba!
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez madabell Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cudowna Taki mam typ

Cytat:
Dzieki
No ja juz mam 24 lata i jak powiem ze chce cytologie to chyba bedzie normalne! Chyba tez powiem o wspolzyciu, jak mi przez gardlo przejdzie Ciekawe ile moj gin bierze za wizyte bo na NFZ to sie pewnie nie zalapie zreszta ja sie nie znam
A do kogo chodzisz?

Jutro o tej porze będziesz już żoną Cudownie
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:24   #673
87_meg
Wtajemniczenie

ide nynu-dobranocki
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:27   #674
elllmi
Zakorzenienie

ja zwariuje w tym domu właśnie tata przychodzi do mnie i mówi, że jednak dał się przekonać na tego psa i jutro po niego jedziemy ciesze się jak dziecko bo ja taka psia i kocia mama jestem, jak to TŻ mówi

Stary 2010-02-05, 22:34   #675
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Witam późną porą Szybkie nadrabianko:
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
A do kogo chodzisz?
Witaj
No ja tez mam taka nadzieje, chociaz podchodze do tego z rezerwa nie chce przezywac kolejnych szokow Ogolnie zyje na tabletkach, bywalo tak ze rano bralam 7 wieczorem 3, smialam sie z babcia ze ja wiecej lykam niz ona, teraz rano 5 wieczorem nadal 3
A chodze do dr Pawlaczyk tzn raz tylko u niej bylam ale teraz tez do niej pojde a ty do kogo?

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ja zwariuje w tym domu właśnie tata przychodzi do mnie i mówi, że jednak dał się przekonać na tego psa i jutro po niego jedziemy ciesze się jak dziecko bo ja taka psia i kocia mama jestem, jak to TŻ mówi
Fajnie tez bym chciala pieska, ale musialby byc na dworze tak to jest jak sie mieszka z 3 pokoleniowa rodzina! A M koniecznie chce kota a ja nie przepadam za kotami jak juz to piesek Dobrze ze zapomnial, bo mi juz nie jeden raz suszyl o kota glowe! A ja sie wykrecam ze babcia sobie nie zyczy

Czas edycji: 2010-02-05 o 22:37

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 22:35   #676
madabell
Zadomowienie

Treść usunięta

Edytowane przez madabell
Czas edycji: 2010-02-05 o 22:41
madabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:37   #677
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj
No ja tez mam taka nadzieje, chociaz podchodze do tego z rezerwa nie chce przezywac kolejnych szokow
A chodze do dr Pawlaczyk tzn raz tylko u niej bylam ale teraz tez do niej pojde a ty do kogo?
U niej byłam pierwszy raz

Ja chodzę do dra Błaszkowskiego Starszy, miły pan Zawsze mam zrobione USG i wszystko przystępnie objaśnione
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:45   #678
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
U niej byłam pierwszy raz

Ja chodzę do dra Błaszkowskiego Starszy, miły pan Zawsze mam zrobione USG i wszystko przystępnie objaśnione
Ja jakos do faceta bym nie chciala isc chociaz z piersiami chodze i nie mam zadnych oporow ich pokazywac, dla mnie one nie wywoluja skojarzen seksualnych, nawet M nie pozwalam ich dotykac, tzn juz sie poprawilam bo wiem ile dla niego to znaczy, ja sie cala sztywna robie jak mnie dotyka bo nie chce moich "potworow" czuc. Ale juz zmienilam podejscie i jest ok
Stary 2010-02-05, 22:46   #679
elllmi
Zakorzenienie

spadam do łazienki i do łóżka czytać; przysłali mi dziś "Kryształowego Anioła"

Stary 2010-02-05, 23:14   #680
natalontko
Zakorzenienie

jest ktos tu jeszcze?

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

nie ma nikogo no nie wierze!
Stary 2010-02-05, 23:35   #681
dottta
Zakorzenienie

ja jestem na moment Tż wrócił i obejrzeliśmy kawałek idiotycznego filmu
teraz już idę do łóżka
dobranoc

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-02-05 o 23:46
Stary 2010-02-05, 23:51   #682
natalontko
Zakorzenienie

No to dobranoc ja w takim razie tez zmykam
Stary 2010-02-06, 07:05   #683
niunia32
Zakorzenienie

HONOLINKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Micia dobry dzień masz dziś

Niunia dasz radę Kochana Kto jak nie Ty
Dzięki

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Zabiegana byłam.A teraz jestem do tyłu na maksa!!!

Ale...mam podpisaną umowę o salę i znalazłam zespół (słyszałam ich na żywo )
brawo

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
hej Dziewczynki, ja tylko na chwilkę

Chciałam się pochwalić, że dzwoniłam dziś do dwóch zespołów. Jeden mnie zadziwił, bo rezerwację na 2011 zaczynają dopiero od września, także oni odpadają, bo nie będziemy tyle czekać. Ale zadzwoniłam do drugiego zespołu, który strasznie się nam spodobał na weselu u koleżanki i mają wolny nasz termin Za 10h grania chcą 3600zł, ale mają perkusję, gitarę elektryczną i booskie skrzypce elektryczne
Chcemy jeszcze zobaczyć jak prowadzą zabawy, bo na tym weselu co byliśmy w ogóle nie było zabaw, a oni będą gać dopiero w kwietniu, dlatego umówiliśmy się, że teraz wpłacimy zaliczkę i podpiszemy wstępną umowę, a jeśli w kwietniu coś nam się nie spodoba, to oni nam ją zwracają Także myślę, że jest to uczciwe.
Jeszcze musimy tylko pogadać z rodzicami czy taka cena im odpowiada no i liczę jeszcze na targi w Kat., ale szczerze mówiąc nie sądzę, żebyśmy znaleźli coś taniej...

A ciekawe co myśli sobie Holinka na dzień przed jej WIELKIM DNIEM!!
Ja sobie nie potrafię wyobrazić, co wtedy będę robiła

Dobra, spadam. Miłego wieczorku!!
tez mi jesden zespół powiedział, że nie przyjmuja jeszcze zapisy na 2011, bo oni nie wiedza co i jak, w jakim skladzie beda i w ogole. i powiedzialam dowidzenia.

Micia trzymam kciuki

i ja też poproszę, o 1015.
zaczynam sie bać, bo zasnelam nad notatkami. w ogole to efekt mojej nauki widac na paznokciach w postaci skroconych pazurkow i frencha z serduszkami hihih

jeszcze doczytuje trochę notatki.

a po egzaminie idę na chwilę do babci do szpitala, potem ma gości na obiedzie a potem jadę na urodzinki do chrześnicy Adama i moze zalatwimy sprawę z foto, bo kuzynka z mężem przyjedzie

Pa!

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-06, 07:07   #684
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

druga dziś

honolinka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE!!

ja mam dziś szkoołe ale dopiero na 11 do 14 sasasa

ktoś może mi wysłać na pw mail i hasło?? chce oblookać moją koleżankę 2 bloki stąd (micia)

------------

do ślubu zostało równe półtora roku!!
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2010-02-06 o 07:09
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 07:09   #685
isabele
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny

Miłej soboty Wam życzę, ja zaraz zmykam na takie sobotnie zakupki, które uwielbiam

Honolinka, pogoda w Krk przepiękna się zapowiada - Zyczę Ci Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia, dla Ciebie, Twojego TŻ oraz Maluszka. A każdy kolejny dzień niech przynosi dla Ciebie taką radośc jak dzień dzisiejszy

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 07:41   #686
dottta
Zakorzenienie

Witam
Ja tylko wpadłam życzyć Honolince powodzenia Wszystkiego najlepszego!
Stary 2010-02-06, 07:59   #687
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry
Wpadłam sie tylko przywitać

honolinka 3mam życzę wszystkiego co najlepsze już na nowej drodze życia

Ale pogoda dziś u mnie - typowo jesienna. Szato, buro i ponuro
Zmykam na śniadanie i lece na egzam

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 08:14   #688
laborek
Rozeznanie

Micia ta suknia na Tobie wygląda o wiele ładniej no i gratulacje
ja swoje typy wstawiłam wcześniej, ale chyba nikt nie zauważył

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Honolinka DUŻO MIŁOŚĆI I SZCZEŚCIA :jupi :
laborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 08:30   #689
la primavera
Wtajemniczenie

Honolinka, dużo dużo szczęscia, trzymamy kciuki, żeby się wszytsko udało
Tymczasem, ja się zbieram do pracy, życzę Wam miłej soboty
la primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 08:30   #690
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
Mistique a wózek upatrzyłaś? ja szukałam chyba 5 miesięcy może śmieszne, ale ja chciałam wiedzieć wszystko o wadach i zaletach, przejrzałam każde forum chyba
jeszcze nie.. choć mi sie bardzooo podobają trójkołowce! mam nawet jakieś ulotki i ksiażeczki z jakiegoś wielkiego sklepu dziecięcego... ale ceny
miałam nadzieję że bratowa pożyczy mi wózek, ale jak zagadałam na ten temat to wymijała odpowiedź i jak tutaj nie popełnić jakiegoś mordu na rodzinie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
ALE WYMYŚLIŁAM UWAGA!

Nas nie dogoniet-peemek maksyma- nikt nas w pisaniu dzis nie powstrzyma, wybór sukienek, ślubu planowanie-to jest dla kazdej super zadanie,
dorzucimy plotek,dni codziennych urok- az tu nagle przyjdzie 2011 rok
i zanim sie obejrzymy,relacje ze ślubów za nami- i sie zorientujemy że nie jestesmy juz przed-ślubnymi Peemkami
---------
SZACUN!

......................... .

dla potrzebujących

i ja też proszę o kciukasy gdzieś koło godziny 11... mam wizytę u gina i mam nadzieję że tylko na mnie spojrzy i już mnie przestanie jajnik boleć!

pogoda u nas - BAJECZNA!

......................... ..
DLA HONOLINKI

>1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom;
2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły;
3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach;
4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co?
5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora;
6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa, rozpalajcie;
7.Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta;
8. U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie;
9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek;
10. A gdy siwe będą głowy - damy Wam poradnik nowy.<

A tak wogóle: to wszystkiego naj naj naj lepszego na nowej drodze życia!!!!
od Lenki i Sławka!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2010-02-06 o 08:33
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości