|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() Martucha, zapomniałąm napisać o tych tapetach, fajny pomysł. My też chcemy połączyć farbę z tapetą, żeby nie było za nudno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
wiecie co od tygodnia mam plamienia zapomniałam wziasc 1 tablety i zaczęło się pomału a teraz to już mam okres i jeszcze pół opakowani ai przerwa na okres masakra jakaś nie da się tego powstrzymać.............. .
brzuch mnie boli datego nawet nie myślę zeby mu zaproponować zakup mebli
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-02-05 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Wtajemniczenie
|
Co Wy chcecie od mebli z Ikei? My sobie kupiliśmy kuchnię i co prawda jeszcze nie jest zmontowana, ale zanim je kupiliśmy to czytaliśmy dużo o nich w internecie i ogólnie są bardzo dobre opinie. Mają też dużo przeciwników, ale mało kto podaje konkretne argumenty przeciw. Poza tym prawie nikt nie daje 25 lat gwarancji jak Ikea.
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zdziwiona, że coś takiego się stało, bo sama mam 2 komplety mebli z BRW i jestem bardzo zadowolona. Wszystko pasowało idealnie, śrubki wyliczone, także nic nie brakło, instrukcje do składania bardzo czytelne. A samo składanie mebli to była dla mnie frajda ![]() Także wiecie, jakby któraś z Was miała do montażu meble to polecam się ![]() Mam takie pytanko - ile wydajecie miesięcznie na jedzenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zadomowienie
|
Cześć, dzięki za kciuki za moją książeczkę, jednak była wcześniej - czyli dziś (a nie tak ja babka z banku mówiła dopiero w poniedziałek). No ale do banku mojego się z nią spóźniłam, bo taka kolejka byłą w PKO. No nic trzeba będzie iśc w poniedziałek, ale przynajmniej już coś ruszy
![]() kasiaher na święta wielkanocne chrzest byłby super, zresztą czym prędzej tym lepiej ![]() iwka28 dobrze, że już nie mieszkacie na tym mieszkaniu, ale przygody niezłe. No a z tym kominarzem po pijaku to szok, jak on widział ten pion? ![]() kolanka i jak to wygląda z kafelkami i ścianą? Na jakiej wysokości zaczyna Ci się farba? Bo mnie namawiają na takie coś, a marzyły mi sie kafelki wszędzie. bzyczka1 super historia z tymi gazetami i papuciami ![]() anika222 o matko, myszy to już miałam, ale o szczurach to mi się nie śniło. Mam nadzieję, że mnie to nie spotka brrrr. Fajny kolor i fryz ![]() Misqa no to chwal się tym srebrem ![]() martucha84 no jak dla mnie bomba - połączenie kolorów oliwka, braz, złoto, super. A Twój brzuszek to rewelacja ![]() ![]() ![]() kliwia a pamiętam tą sukienkę, podobała mi się ![]() ![]() ![]() stokrotka24 no dzielnica ma duże znaczenie przy wyborze mieszkania. W naszym przypadku to mogliśmy już dawno mieszkanie kupić za cene o 50tys. niższą, ale co z tego jak wszędzie daleko i jak nie masz samochodu to jesteś uwięziona. Na wszystko trzeba zwracać uwagę jeśli ma to być mieszkanie docelowe. Z drugiej strony ja miałam takie wymagania, że do teraz nikt by im nie sprostał. Ale dalej trzymam kciuki ![]() ![]() Agatek no to dobrze, że Wam w końcu tą kasę pożyczyli. Ale fakt pożyczka na dowód to ściem. A jakie macie oprocentowanie na takim kredycie? I ile docelowo musicie kasy spłacić? No i fak t za taką kwotę takie kłody pod nogi:/ sweet cherry witaj i gratulacje zafasolkowania ![]() anuulaa mi osobiści bardziej podoba się ten pierwszy zestaw affi chyba. Ten drugi jest bardzo ozdobny i taki napuszony (byś możę ta listwa dookoła sprawia takie wrażenie) ana84 no nie, aż tak dobrze to nie będzie. Kolega musi przyjechać i nam wszystko pokazać przynajmniej bo stoimy z remontem, a to jest to czego nie lubie . A i gratki z okazji 5-miesięcznicy.
#848 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Nadrabiałam Wam 40 minut !!! Byłam dziś na bazarach i kupiłam sobie koszyk pięknych kiwi, winogrona, mandarynki i grejpfruta ![]() Teraz czekam na męża mam nadzieję , że dziś mu w pracy zejdzie krócej niż wczoraj bo wczoraj był po 23! Scio Wiesz co nie molestuj tego Tż tak codziennie bo jak byliśmy na tej poradni przedmałżeńskiej to Pani mówiła że w dni płodne nie częściej niż co drugi dzień bo się nasienie osłabia i może być lipa... po prostu w ejakulacie jest wtedy zbyt mało plemników i są za słabe żeby doszło do zapłodnienia. cherry witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Kurcze uszczelka mi się chyba w kranie w kuchni zepsuła... no kapie dziad jeden jak nie wiem! Dokręciłam porządnie kurki ale nie mogę za mocno bo głowicę przekręcę...
A że ja mieszkam teraz w pałacu 23m2 więc kuchnię mam koło swojego lewego ucha i już widzę jaki piękny sen będę miała... o ile usnę przez to cholerstwo! |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak w ogole dziś kupiłam wiesołka i dziś zaczęłam kurację ;p
![]() |
#852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Ja to sobie już chyba idę od Was , jednym okiem oglądam Władcę Pierścieni... zmęczona jestem , pracę kończyłam o 20 natomiast w domu byłam koło 21 bo poszłam z mamą do Tesco.
Kupiłam sobie 2 koszulki z krótkim rękawkiem, w ramach akcji podkoszulka ![]() 2 w cenie 1 za 22zł Ale super są takie trochę dłuższe ze zgrabnymi rękawkami i w ogóle fajne. Mam białą i taka fajną zieloną ... ![]() No to idę pa |
![]() ![]() |
![]() |
#855 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzieki za gratki ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no ale w affi tez cos jest.. ![]() my jeszcze pojedziemy do "Agaty" zobczyc.. Cytat:
![]() ![]() no dlatego chcemy ciemne panele ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wiecie co i maz mnie zabil... pokazal swietne polczenie zoltego brudnego koloru z takim butelkowym turkusem... ten zolty swietnie pasuje do brazu/// i juz tptalnie nic nie wiem... jutro wam wkleje fotki ![]() poprostu faceci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No mówię, to jest tragedia ![]() ![]() Nie mam samych nocek, mam koło 5 w miesiącu, a teraz miałam 4 dni urlopu i się leniłam ![]() ![]() Cytat:
![]() wpadasz do mnie??? ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-02-05 o 22:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
kochane uciekam do łozeczka bo juz padnieta jestem. Maz na nocce wiec zakładam maseczke na twarz i hop pod kołderke
![]() słodkich snów... ![]()
#859 |
Wtajemniczenie
|
kurcze padam normalnie
młody dopiero zasnął , normalnie robił w pampersy co chwila , tż pojechał po kąpieli młodego pomóc koledze robić samochód dzwoniłam do niego będze za 2- 3 godziny dopiero ![]() byłam dzisiaj w sklepie dokładnie w tesco i nie było mnie jakieś 10 minut dzwoni tż że mały głodny że płaczę jak się zaczął drzeć do słuchawki to aż zbladłam , wpadł w panikę nie wiedział co ma robić więc mówię spokojnie "przebierz go ma napewno ma mokro albo kupkę zrobił wątpię że był głodny bo tuż przez wyjściem moim jadł" , dzwoni po 3 minutach tż że on nie potrafi że młody płaczę bardzo jak mi się zaczął wydzierać do słuchawki że mam w tej chwili wracać i takie tam , no to siup te zakupy mało się nie zabiłam lecąc do tego samochodu i gazem do domu po schodach wbiegłam mało nie zemdlałam wchodzę mały śpi ............ ![]() matko a ja mam za tydzień 3 egzaminy i muszę jechać na uczelnie , ja nie wiem mówiłam już mamie, przyjdzie , ale wkurza mnie to że tż tak spanikował i od razu powiedział że to ostatni raz , nie wiem muszę go nauczyć że dziecko płaczę bo może chce żeby je ktoś przytulił , młody tak często robi udaje że płaczę wtedy biorę go na ręce i do cyca a on nie chce wtedy go przytulam i się uspokaja , cwaniak a my chcemy takie mebelki : http://www.allegro.pl/item831615861_...moda_lawa.html jak się wam podobają ?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Porozmawiaj z tżtem, że musi też zacząć się uczyć zajmować i radzić w trudnych sytuacjach, ten obowiązek nie należy tylko do Ciebie ![]() ![]() A mebelki bardzo ładne, tylko kolor bym wzięła chyba inny ![]()
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
No w sumie to większosć facetów ma tak - panika jak zostają z dzieckiem. Ja to bym chciała (
![]() Już po pierwszej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Scio a Ty nie śpiuchasz?
![]() Mój małż śpi, bo rano jedzie do tego kolesia po samochód a to jest koło Łodzi ![]() A ja oglądam 'opowieść o dwóch siostrach' jeszcze 20 min i idę spać chyba, bo film na razie mnie nie zaciekawił ![]()
#863 | |
Zakorzenienie
|
fajna fryzurka
![]() mi sie te LARGO bardziej podobaja ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie Tz to zostaje juz normalnie, choc ja za czesto nie laze, tylko jak juz musze. Dzis jade do innego miasta, bo mam ta przymiarke sukni ( ![]() Posluchalam Tz i nie odciagnelam mleka w ciagu tygodnia, zeby mial jak mnie nie bedzie, bo mowil ze takie zamrozone traci wlasciwosci i takie tam. Wiec odciagnelam dzis o 24 i mialam zamiar w srodku nocy. A tu jak na zlość malo cos go mam. Od 5 rano po karmieniu siedze i czekam az sie nazbiera ![]() Pozniej jak Malutka bedzie glodna to nie wiem co zrobi. Kasiaher mnie sie podobaja te meble, ale cos tanie sa...wiec mam nadzieje, ze gatunkowo beda dobre i to nie bedzie zaden bubel. No i do montazu wszytskie elementy beda ![]() Ja pare miesiecy temu na allegro zamowila rgal i biurko i byl to najwiekszy moj blad. Bo biurko bedziemy wywalac, tak sie rusza na wszytskie strony i jest beznadziejne. Regal podobnie ![]() Anula mnie sie podobaja LARGO ![]() Poza tym bylam wczoraj u lekarza po porodzie i nawet mnie nie zbadal!zrobil usg przez brzuch, nie zbadal ginekologicznie, nie sprawdzil rany ani piersi nic! a zgarnal 80 zł za 10 minut wizyty (bo wystawil mi papierek do becikowego). I teraz znow musze czekac i znalezc innego lekarza ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-02-06 o 06:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
anika super kolorek.... ja też o takim zawsze marzyłam, no i zrobiłam sobie, ale wyglądałam fatalnie. Naturalnie mam czarne wosy i żaden inny kolor mi nie pasuje.
Agatek z tymi kredytami to naprawdę przegięcie. Ja mam stosunkowo nienajgorsze zarobki i jak brałam kredyt hipoteczny (jeszcze sama, bez męża) to wyliczyli mi zdolnośc kredytową na 80 tys., ale i tak dali mi tylko 28 tys. Na szczęście mieszkania były wtedy tańsze i udało mi się jakoś skombinowac resztę pieniędzy. Daysy czy Ty się nie przepracowujesz ?? martucha ... mój mąż też się zgadzał na oliwkę, ale kiedy jaą zobaczył w rzeczywistości to zwątpił. Uwielbiam oliwkę, ale wśród farb gotowych nie potrafiłam znaleźc odcienia któryby mi się spodobał. Więc zrezygnowałam. Ja też nie mam najlepszego zdania o meblach z BRW. Były wprawdzie łatwe do skręcenia, ale w meblach kuchennych zaczęła odchodzic z nich okleina, a komplet wypoczynkowy to dopiero porażka. Mam kanapę i fotel re_set (chyba) i to co się dzieje z obiciem to horror. Pęka, odchodzi i fałduje się niemożliwie. Po 3 latach użytkowania musimy oddac go do tapicera. Poza tym meble otrzymaliśmy niekompletne. Co do prezentów na chrzciny, komunię itd. ja nie lubie dawac pieniędzy bo często spotykałam się z sytuacjami, ze to rodzice je zagospodarowują. Choc przyznam że trudno jest dac jakiś sensowny prezent na komunię bo dzisiejsze dzieci mają wszystko. Syn mojego znajomego rzeczywiście dostał quada (nie wiem jak się to pisze). Dla mnie to przegięcie, ale mój chrześniak już napomknął że też chce na komunię quada. Szooook.... Kasiaher ... może Twój mąż panikuje bo ma Cię w zasięgu ręki i wie że przyjedziesz jak tylko zadzwoni. Mój brat też tak miał, ale kiedy pojechał z nami i z małym na wakacje, sam bez żony bo ona nie dostała urlopu, to super się zajmował małym i wszystkiego się nauczył. Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2010-02-06 o 06:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
mój mężuś już od rana na naszym mieszkanku kładzie podłogę z teściem. Ja jeszcze w łóżeczku, ale trzeba wstawać niestety :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Co do mebli- Ikea polecam, fajne i niedrogie, w miare wytrzymałe, a BRW to porażka- mama i babcia mają, u mamy wszystkie szuflady się rozleciały, a babcia ma taką meblościankę z półką na telewizor i tam gdzie ten tele stoi wygieła się pólka i szuflad pod nią nie można otworzyć, a tele ma taki mały 21 calowy. Dziewczynki może zna sie któraś na aparatach fotograficznych? Bo nam się stary canon rozleciał i chcemy coś nowego, ale nie drogiego, tak żeby fotki cykać na imprezach rodzinnych itp.Patrzyłam już na forum fotograficznym ale tam przeważnie jest mowa o profesjonalnych aparatach. A my nie możemy więcej wydać niz 500 zł.
#869 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie składanie mebli to była frajda zawsze. Na początku wydaje się czarna magia, ale jak się załapie o co chodzi w tych instrukcjach to jest ok ![]() Czy ktoś jeszcze sie wypowie na temat kosztów jedzenia? Bo my wcześniej byliśmy z rodzicami na jednym garnuszku, ale teraz jestem ciekawa ile nas to wyjdzie na swoim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.