|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Facet wiecznie niema czasu..Witam ![]() To moj pierwszy post na tym forum ale potrzebuje porady bo jestem w kropce. Jestem z chlopakiem od kilku miesiecy, na poczatku znajomosci widywalismy sie w miare czesto 2-3 razy w tygodniu, ale po jakis 2 miesiacach zaczelo sie to zmieniac i widujemy sie 1-2 razy. Nie przeszkadza mi to, ale zaczelam myslec ze cos jest nie tak. Sylwester - znalismy sie 3 miesiace, a nie spedzalismy go razem bo co prawda powiedzial abym jechala z nim ale ze bede sie strasznie nudzic i w sumie to niema sensu ![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-06-21 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet wiecznie niema czasu..
Wg. mnie w swoim rodzinnym mieście ma "stałą" dziewczynę, i to z nią spędza sylwestra, święta i walentynki.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
byłam kiedyś w podobnym związku-tzn.facet był wiecznie zajęty,ale w sumie nie wiadomo czym i szybko się pożegnaliśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
nie chcę Cię martwić, ale tak to wygląda, jakby kogoś miał, albo co najmniej zawsze coś mu przeszkadzało by się spotkać. Też miałam takie sytuacje ale prawda jest taka, że jeżeli ktoś naprawde chce to zawsze znajdzie czas by się spotkać i pokazać, że mu zależy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Heh, dokładnie to samo miałam napisać. Trochę to dziwna sytuacja, szczególnie to tłumaczenie z pilnowaniem brata w walentynki... a mówił coś o tej sytuacji jeszcze? brat jest mały? rodzice gdzieś wyjeżdżają?
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Jeśli go kochasz, to pewnie trudno będzie się rozstać i może niepotrzebnie. Ale wg mnie takie zachowanie nie jest normalne. Kiedy ja byłam zakochana spędzaliśmy z chłopakiem każdą wolną chwilę (a zakochałam sie w klasie maturalnej - on też był maturzystą, więc teoretycznie powinniśmy się wciąż uczyć). Kiedy w moim życiu pojawił się inny mężczyzna (już po studiach) potrafił przy jechać do mnie do Wrocławia na godzinę w środku nocy z Łodzi (jak nie miał czasu), żeby mnie zobaczyć. Wydaje mi się, że zakochanych wszystko do siebie ciągnie, że są jak Romeo i Julia - im więcej przeszkód, tym bardziej i częściej są ze sobą.
A pisze kilometorwe mejle, dzwoni co 5 minut i przysyła kwiaty przez pocztę kwiatową? Może on nie traktuje Cię poważnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś bzdury szyte grubymi nićmi. I jak dla mnie na 90% dziewczyna, a jak nie to i tak sprawa przegrana, bo facet, któremu zależy tęskni i dąży do jak najczęstszych spotkań. Proste i logiczne: gość ma Cię gdzieś i lubi wiedzieć od święta, to z tego związku nic nie będzie bo mu nie zależy.
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
chyba powinnaś odpuścić, przykro mi , ale wiele wskazuje na to że facet cie po prostu olewa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
No chyba mu na Tobie nie bardzo zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
No kilometrowych meili nie pisze i wogole raczej srednio nam sie ukladalo, ja bylam zla bo rzadko sie widywalismy on uwazal ze mam "zmiany w zyciorysie" bo mu powiedzialam ze nie widzi mi sie to ze kolejny raz przeklada spotkanie np. Wogole rozmawialismy kiedys na temat wakacji i stwierdzil, ze zawsze tak robil i gdybym ja nie mogla jechac to by jechal sam. Brata ma malego, niby jego rodzice wyjechali i on musi opiekowac sie bratem i jak to powiedzial "jeszcze nie jest pewny i da mi znac" ale niewiem z jakiej racji ja mam czekac na niego az sie zdecyduje a i tak wiem ze powiedzialby mi na dzien przed walentynkami ze jednak nic z tego mimo ze obiecywal ze walentynki spedzimy razem. Teraz stwierdzil ze w zamian za to pojedziemy gdzies na weekend, tylko ze chyba dla mnie to nie wystarczajace.. Walentynki to wazny dzien dla par. Dlatego powiedzialam mu aby dowiedzial sie czy musi czy nie musi pilnowac tego brata do 4 dni przed walentynkami bo jak nie wraca to sobie pojde z kolega, bo nie bede siedziala w walentynki nieszczesliwa sama w domu i zastanawiala co on robi. Ufam mu, ale mam wrazenie ze mu nie zalezy a po co cos takiego ciagnac.. Boli mnie tylko, ze nie umie tego powiedziec wprost.
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-06-21 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bym mu powiedziała wprost, żeby tę sytuację jakoś wyjaśnić: "Słuchaj, nie za bardzo podobają mi się te twoje tłumaczenia, powiedz mi szczerze, o co chodzi, bo wydaje mi się, że coś ukrywasz" - albo się wytłumaczy (w co wątpię), albo się przyzna, albo będzie "szył" dalej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Co do zdrady to watpie bo widzialam zdjecia z sylwestra i nie bylo tam nic niepokojacego, sylwestra tlumaczyl tym ze ja nie jezdze na nartach a on tak wiec niby dlatego bym sie nudzila, choc to dla mnie dziwne wytlumaczenie bo nie jezdzi sie na nartach 24h na dobe
![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-06-21 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
jego wytłumaczenie jest bardzo głupie.Gdyby mu zalezało na Tobie to odpuściłby sobie tego Sylwestra na nartach,a spędził go gdziekolwiek z Tobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A jak Wam się układa jak już się spotykacie? Nie wyczuwasz czegoś dziwnego? Jakie są wówczas między wami relacje?
![]() |
#15 |
BAN stały
|
:p
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Facet ma inną dziewczynę. A skoro nie spędzaliście sylwka razem, a walentynki chyba też takie będą, dziewczyna jest dla niego ważniejsza od ciebie. Może jest z nią dłużej, może jesteś tylko zabawką... Tamtej też nie zazdroszczę takiego faceta.
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Nie musiałaś widzieć wszystkich zdjęć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
on po prostu nie traktuje Cię poważnie. może na początek TY zacznij przekładać spotkania albo nie wspominaj o tym że chcesz się spotkać. a jak to nie pomoże i nie zacznie się Toba interesować to chyba czas będzie się pożegnać
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Myślę, że złożenie mu NIEZAPOWIEDZIANEJ wizyty w Walentynki to świetny pomysł. Wszystko się wyjaśni
![]() A tak odnosząc się do stwierdzenia, że walentynki są ważne dla par to chcę Cię uświadomić, że niekoniecznie. Ja też się widuję raz na tydzień z moim przez tę głupią sesję, ale na walentynki wracam specjalnie do domu, bo mam zamiar się bawić wtedy z moimi koleżankami (i żartowaliśmy sobie wtedy, że mam w swojej miejscowości drugiego do którego wracam na weekendy ![]() Chociaż ja obstawiam, że jednak dziewczęta mają rację ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Albo ma inną dziewczynę, albo na Tobie mu w ogóle nie zależy i nawet nie za bardzo Cię lubi, bo gdyby lubił - nie chciałby Ci co chwilę sprawiać przykrości i łudzić.
Co do zdjęć - mógł przecież pokazać Ci takie, które się "nadawały" do pokazania, no przecież jest jasne, że gdyby miał na jakichś inną dziewczynę u boku, to by je schował na dno szafy a nie pokazywał Tobie. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-02-06 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Szkoda, że autorka usunęła posty...czy to jest w ogóle zgodne z regulaminem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
raczej nie jest to zgodne z regulaminem,pewnie dostanie bana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
i znowu to samo :P usuniete :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.