Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 264 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-06, 01:44   #7891
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Mialam pare lat temu TK i RM glowy jak to fajno wygladalo na zdjeciu, wszystko dokladnie bylo widac jak opisujesz, kazda zylke, kreske, komorke i na szczescie nic poza tym To sa najbardziej czytelne badania i bardzo drogie
wszystko widać idealnie.
Drogie koszmarnie-ale ja mam nadzieje, że partacz mi za nie zwróci . Bo zamierzam ten koszt do kosztów nieudanej operacji dorzucić

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ----------

Cytat:
wrocila wrocila pisalas o tej wrazliwosci nie? bo to takie skorpiony i wiemy ze czasem szybko nas mozna zranic, chowamy sie potem w swojej skorupce ,myslimy, droczymy ,temat, nawet i obwiniamy....zadziory jestesmy ale chcemy jednak zgody... ale bol jednak pozostaje gdzies tam w glebi duszy.....
a ja kocham skorpiony:roz a:

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 01:47   #7892
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
wszystko widać idealnie.
Drogie koszmarnie-ale ja mam nadzieje, że partacz mi za nie zwróci . Bo zamierzam ten koszt do kosztów nieudanej operacji dorzucić
Ja to bym mu £apska poucinala zeby nie spartoczyl kolejnej istotki

---------- Dopisano o 02:47 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ----------

Cytat:
wszystko widać idealnie.

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ----------

Podobno sa dobrymi szefami., dyrektorami... hmm juz jedna mamy maja temperament, sa dobre w lozku i takie tam...

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 01:49   #7893
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno sa dobrymi szefami., dyrektorami... hmm juz jedna mamy maja temperament, sa dobre w lozku i takie tam...
wszystko się zgadza

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 01:49   #7894
agnes281
Wtajemniczenie

ide spac, Moj facio goni mnie do wyrka
Dobranoc wszystkim

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-02-06, 08:29   #7895
marchwianka
Rozeznanie

Dzień dobry i miłego weekendu, mam zaplanowane sprzątanie i wieczorkiem zakupy, w między czasie postaram się zajrzeć...
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 08:47   #7896
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
wrocila wrocila pisalas o tej wrazliwosci nie? bo to takie skorpiony i wiemy ze czasem szybko nas mozna zranic, chowamy sie potem w swojej skorupce ,myslimy, droczymy ,temat, nawet i obwiniamy....zadziory jestesmy ale chcemy jednak zgody... ale bol jednak pozostaje gdzies tam w glebi duszy.....
Agnes....chyba nikt tak naprawdę nie zrozumie skorpiona lepiej...jak drugi skorpion....

......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ....

A tak w ogóle Dzień dobry Wszystkim

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Mialam pare lat temu TK i RM glowy jak to fajno wygladalo na zdjeciu, wszystko dokladnie bylo widac jak opisujesz, kazda zylke, kreske, komorke i na szczescie nic poza tym To sa najbardziej czytelne badania i bardzo drogie
Widziałam takie zdjęcia i są kapitalne - wszystko widać jak na dłoni. Żałuję jednak, że nie widziałam obrazu MRI z wyciekiem silikonu. Tym razem to chyba jakieś "zboczenie silikonowe"

Cytat:
wszystko widać idealnie.
I słusznie Partaczom nie odpuszczamy ...żeby nie czuli się bezkarni

Cytat:
A Skorpiony kochają Ciebie (zresztą chyba nie tylko skorpiony)

Cytat:

listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 08:48   #7897
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
Dzień dobry i miłego weekendu, mam zaplanowane sprzątanie i wieczorkiem zakupy, w między czasie postaram się zajrzeć...

Witam wszystkich serdecznie ja tez mam zaplanowane zakupy i dzisiaj nareszcie odbieram kafelki na ktore czekalismy 2 tyg.

Listopadowa oczywiscie na zakupach trzeba uzupelnic zapas snikersow dla corki , wiec wezme i paczke dla Ciebie

aniu Slonko juz po treningu
Stary 2010-02-06, 09:12   #7898
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość

Listopadowa oczywiscie na zakupach trzeba uzupelnic zapas snikersow dla corki , wiec wezme i paczke dla Ciebie

Pysia, jak dobrze z tymi snickersami:j upi: ...za nimi to bym na koniec świata poszła. A już czuję "obniżone stężenie snickersa" we krwi, więc nie jest dobrze, oj niedobrze

A teraz zmykam na troszkę - do zobaczenia później
Stary 2010-02-06, 09:33   #7899
trelek_
Rozeznanie

ja się witam i miłego dnia wszystkim życzę

Ps. katar mi nie przechodzi

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 09:49   #7900
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
: hahaha: no byłam na róziowym , ta wielka siostra to ma źle pod kopułą żeby starej babie chciało się taki bzdury wymyślać i wypisywać
Przyznaję się, to ja do niej na priva piszę bo wstydzę się Wam przyznać, że mam kłopot z moimi cyckami . One.... w nocy do mnie mówią , ciągle się skarżą, że jestem dla nich o 100 kilo za chuda i że mnie nie chcą i żebym je uwolniła . Ale cyrylka już mi poradziła, żebym teraz sobie ten mój stary żelek na dwa rozcięła, miszczu mi je przemontuje i będzie git. A te wielkie na stosie spalimy pod kliniką bo to zło największe i trzeba je ukatrupić

dzidzi fotki też widziałam, i czytałam co pisze.
No miała kiedyś chwilę przebudzenia, ale cóż.....A ta jak ją wspiera-"poczekaj ze dwa lata ".
Jeśli dzidzia się tu jakimś trafem zawieruszy: ja radzę ci byś jednak poruszyła ta sprawę z dr. Wiem, że i tak zrobisz drugą operację .
Więc nic nie tracisz. Od razu mów, że chcesz poprawiać bo nie widzisz różnicy po operacji-a nie jakieś tam ble ble ble..... Jasno, jednoznacznie i stanowczo. I wtedy zobaczysz co zaproponuje lekarz.
Mya, po Twoim poscie dopadl nie niekotrolowany wyciek endorfin po wszystkich komorkach, a najwiecej mam jej w paszczy bo rzy pelna geba

Cytat:

aniu mam takie pytanko a co z krakersami i sucharkami mozna jesc

pysiu, nie dajmy sie zwariowac Chociaz tez nie przesadzajmy. Krakersy maja duzo tluszczy i jeszcze wiecej sodu. A na dodatek niski IG. Jednym slowem dostarczaja bardzo wiele kalorii, zatrzymuja wode w organizmie i prowadza do gwaltownego wyrzutu insuliny, co nie jest takie zle, jesli produkty o wysokim IG przyjmuje sie PO treningu. Nie mniej tluszcz i sod zawarty w krakersach dyskawalifikuje je jako dodatek do bialka przyjmowanego po posilku.
Jednym slowem wywalic

Sucharki wygladaja troche lepiej Sodu mniej, tluszczu tez, ale wysoki IG. Mozna w malych iloschach jako posilek po treningu, nigdy przed treningiem, nigdy na sniadanie i nigdy jako ostatni posilek dnia

Klasztor, nie?
Chyba lepiej zjesc lyche albo dwie Nutelli, albo co jeszcze lepsze PRAWDZIWEGO masla orzechowego

A terning uskutecznie chyba w poludnie. Mam dzisiaj troche spotkan, ale torbe na silownie juz mi moj wrzucil do bagaznika
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 10:10   #7901
_mysza_
Raczkowanie

wracam do Was na chwilke, jestem zbyt odretwiala zeby czytac zaleglosci
czy to dretwienie piersi jest normalne?
bo w sumie to mi dokucza i klucie w lewej piersi u gory
ide jeszcze spac i zajrze pozniej
P.S- jest 400cc i to bez wysilku, a bylam na stawiona na konwersacje w tej kwestii
rozmiar biustonosza pooperacyjnego 75d i w zasadzie sie w niego nie mieszcze
buzki
cpg 333- 755 lub 323 685

_mysza_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 10:18   #7902
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Wiesz jak wezmiesz szersza podstawe to profil jest mniejszy i na odwrot, no niech Mya wpada i ci policzy zeby pod pachy z ta szerokoscia ci nie weszlo
Agnes, ja już nie wiem co ty piszesz
ja patrze tylko na profil super wysoki, więc jeśli jest większa pojemnośc żelka to podstawa też jest szersza i projekcja też wyższa..

A MYa była i mój post przegapiła

Cytat:
To może ich solą i chlebem przywitać

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

:haha ha: ale te gaduły z dziennej to zaraz coś wymyślą, będą posty na dwie strony:ha haha:
:rot fl:

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 10:26   #7903
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
: hahaha: no byłam na róziowym , ta wielka siostra to ma źle pod kopułą żeby starej babie chciało się taki bzdury wymyślać i wypisywać
Przyznaję się, to ja do niej na priva piszę bo wstydzę się Wam przyznać, że mam kłopot z moimi cyckami . One.... w nocy do mnie mówią , ciągle się skarżą, że jestem dla nich o 100 kilo za chuda i że mnie nie chcą i żebym je uwolniła . Ale cyrylka już mi poradziła, żebym teraz sobie ten mój stary żelek na dwa rozcięła, miszczu mi je przemontuje i będzie git. A te wielkie na stosie spalimy pod kliniką bo to zło największe i trzeba je ukatrupić

dzidzi fotki też widziałam, i czytałam co pisze.
No miała kiedyś chwilę przebudzenia, ale cóż.....A ta jak ją wspiera-"poczekaj ze dwa lata ".
Jeśli dzidzia się tu jakimś trafem zawieruszy: ja radzę ci byś jednak poruszyła ta sprawę z dr. Wiem, że i tak zrobisz drugą operację .
Więc nic nie tracisz. Od razu mów, że chcesz poprawiać bo nie widzisz różnicy po operacji-a nie jakieś tam ble ble ble..... Jasno, jednoznacznie i stanowczo. I wtedy zobaczysz co zaproponuje lekarz.

Az wczoraj sie zalogowalam na róziu zeby te bzdury pczytać .dobre doprawdy,jak bede miała kiepski humorek to odrazu tam bede sobie zerkac .Dzidzia juz chyba zadowolona bo Dr.Miszcz wstawił jej foteczki w galerii ,wiec teraz reklamuje wisienki
Musze dziś tez napisac do modki bo w nocy mialam przykry wypadek...TZ chcial sie przytulic do cyca,ja sie budze a on nie oddycha-udusil sie wiec musialam mu zrobic usta-w-usta i nie tylko (moze udawał ze sie udusil?) ,dlaczego nie pomyślalam i nie wzielam....powiedzmy....2 50cc To chyba tez działanie uboczne ???A jak TZtowi sie spodobalo i teraz co noc bedzie udawał "zanik oddechu" to gdzie mam to zgloscic?

Mya słońce a jak tam twoje cycule?czy juz wróciły na swoje miejsce?
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 10:29   #7904
Miskaa78
Kazar Lady

Trelek ty sie nie wygłupiaj z katarem - za pare dni opijamy nowe żelki już mentalnie sie przygotowuje a Ty co

Mysza
z tego co pamietam to mnie długo kłucie sie w lewusku utrzymywało a juz na pewno bardzo długo mi drętwialy w nocy jak leżakowałam na boku..teraz mam takie uczucie jak sie budze zupełnie na brzuchu..przesadzam

Meduza lubie te piosenkę na dzień dobry, chociaz jej słowa sa niemożliwe..

Stary 2010-02-06, 10:39   #7905
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Napisane przez _mysza_ Pokaż wiadomość
P.S- jest 400cc i to bez wysilku, a bylam na stawiona na konwersacje w tej kwestii
buzki
Mysza to za twoje
za wczorajsze i za przedwszorajsze bo chyba sie nie załapałam
To ze dretwieją i kłuje to normalne
A w stanik sie nie miescisz bo 1.spuchnieta 2.miska potem na bank bedzie wieksza w normalnym staniku

Trelek ty nie zartuj,patrz w lustro i mów "nie mam kataru,nie mam kataru...nie mam...."
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 10:52   #7906
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość

Trelek ty nie zartuj,patrz w lustro i mów "nie mam kataru,nie mam kataru...nie mam...."

Stary 2010-02-06, 10:55   #7907
agnes281
Wtajemniczenie

Miska zalezy jaka firma implantow... ja w Allerganach moglam sobie wybrac inna podstawe i automatycznie profil mi sie zmienial

Stary 2010-02-06, 11:02   #7908
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość

pysiu, nie dajmy sie zwariowac Chociaz tez nie przesadzajmy. Krakersy maja duzo tluszczy i jeszcze wiecej sodu. A na dodatek niski IG. Jednym slowem dostarczaja bardzo wiele kalorii, zatrzymuja wode w organizmie i prowadza do gwaltownego wyrzutu insuliny, co nie jest takie zle, jesli produkty o wysokim IG przyjmuje sie PO treningu. Nie mniej tluszcz i sod zawarty w krakersach dyskawalifikuje je jako dodatek do bialka przyjmowanego po posilku.
Jednym slowem wywalic

Sucharki wygladaja troche lepiej Sodu mniej, tluszczu tez, ale wysoki IG. Mozna w malych iloschach jako posilek po treningu, nigdy przed treningiem, nigdy na sniadanie i nigdy jako ostatni posilek dnia

Klasztor, nie?
Chyba lepiej zjesc lyche albo dwie Nutelli, albo co jeszcze lepsze PRAWDZIWEGO masla orzechowego

A terning uskutecznie chyba w poludnie. Mam dzisiaj troche spotkan, ale torbe na silownie juz mi moj wrzucil do bagaznika
a pysia tylko o zwykłe sucharki i krakersy pytała, dobrze że ja o łososia..:r otfl:

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Miska zalezy jaka firma implantow... ja w Allerganach moglam sobie wybrac inna podstawe i automatycznie profil mi sie zmienial
Agnes, ale ty chyba nie rozumiesz tego co napisałam..
w każdej firmie są różne profile i ja patrze tylko na EHR więc im większa pojemność cc żelka tym szersza podstawa i projekcja..
patrze na 460cc i na 520cc i zastanawiam sie czy w tych 520cc nie bedzie za szeroka podstawa w tej pojemności nie ma mniejszej podstawy bo profil EHR ma najmniejsze podstawy a największe projekcje..

nie umiem już chyba tego jaśniej napisać

Stary 2010-02-06, 11:08   #7909
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
Cześć,Marchwianeczko

Cytat:
Witam wszystkich serdecznie
Dzień Doberek,Pysia

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
ja się witam i miłego dnia wszystkim życzę

Ps. katar mi nie przechodzi
Trelek-jeszcze przejdzie
postaraj się o nim nie myśleć z domku nie ruszać,siedź w łóżeczku,wygrzewaj,dużo wysypiaj
jak spać się już nie chce,to sobie można melatoninkę zażyć,jest nieszkodliwa,a w odp.dawce(5mg)bardzo skuteczna
nic tak nie pomaga,jak ciepełko i duuużo snu

Cytat:
...TZ chcial sie przytulic do cyca,ja sie budze a on nie oddycha-udusil sie wiec musialam mu zrobic usta-w-usta i nie tylko (moze udawał ze sie udusil?)
dobre

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle Dzień dobry Wszystkim
Cześć Listopadowa

hej,grond

witam Wszystkich, i życzę udanego week-endu

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-02-06 o 11:15
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 11:25   #7910
agnes281
Wtajemniczenie

o to samo mi chodzilio byc moze zle sie wyrazilam Miska

Stary 2010-02-06, 11:29   #7911
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
o to samo mi chodzilio byc moze zle sie wyrazilam Miska
no to super ..tylko kurde we dwie to i tak nie wymyslimy czy mi sie zmieści to 520 czy zahaczy o łopatki..
460cc ma 122 i 5,8
520cc ma 126 i 6,1

Stary 2010-02-06, 11:31   #7912
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _mysza_ Pokaż wiadomość
buzki
Myszko - to wszystko jest jak najbardziej naturalne, jesteś świeżutko po op., jeszcze nie raz odczujesz bolesność, kłucie i odrętwienie. Ale z czasem to minie...najgorsze są pierwsze 2 tygodnie....później już tylko musi być lepiej

No i gratuluję pięknego rozmiarku

Cytat:

Az wczoraj sie zalogowalam na róziu zeby te bzdury pczytać .dobre doprawdy,jak bede miała kiepski humorek to odrazu tam bede sobie zerkac .Dzidzia juz chyba zadowolona bo Dr.Miszcz wstawił jej foteczki w galerii ,wiec teraz reklamuje wisienki
Musze dziś tez napisac do modki bo w nocy mialam przykry wypadek...TZ chcial sie przytulic do cyca,ja sie budze a on nie oddycha-udusil sie wiec musialam mu zrobic usta-w-usta i nie tylko (moze udawał ze sie udusil?) ,dlaczego nie pomyślalam i nie wzielam....powiedzmy....2 50cc To chyba tez działanie uboczne ???A jak TZtowi sie spodobalo i teraz co noc bedzie udawał "zanik oddechu" to gdzie mam to zgloscic?
Dziewczyny....darujecie sobie takie posty.............. ......................... .......
bo mi zaraz po nogawkach poleci

Cytat:

Ale autosugestia naprawdę może zdziałać cuda Więc patrz Kochana w te lustro i rozmawiaj z własnym odbiciem - Mimi dobrze radzi

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
Cześć Listopadowa
No cześć, cześć Macerata
Stary 2010-02-06, 11:35   #7913
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
no to super ..tylko kurde we dwie to i tak nie wymyslimy czy mi sie zmieści to 520 czy zahaczy o łopatki..
460cc ma 122 i 5,8
520cc ma 126 i 6,1
Jakieś sierotki jesteście. Toż to trzeba się udać do samego dr Miszcza - nabije cyferki w swój magiczny komputerek i od razu będzie wiadomo, że...nic nie wlezie
Stary 2010-02-06, 11:38   #7914
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Jakieś sierotki jesteście. Toż to trzeba się udać do samego dr Miszcza - nabije cyferki w swój magiczny komputerek i od razu będzie wiadomo, że...nic nie wlezie

nie no jak tak patrze to po 3mm z każdej strony wejdzie ale czy więcej kurde chyba nie..noo
abstrahując - czy u MISZCZA ma ktoś 520??

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2010-02-06 o 11:39
Stary 2010-02-06, 11:49   #7915
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

nie no jak tak patrze to po 3mm z każdej strony wejdzie ale czy więcej kurde chyba nie..noo
abstrahując - czy u MISZCZA ma ktoś 520??
Czy u Miszcza ma ktoś 520 to szczerze wątpię, choć .... każdy komputerek może czasem 'zwariować'
A tak laska z innego wątku (ta od "leż i kwicz") to jakie ma implanty? Jakieś duże została od samego Miszcza i to za pierwszym podejściem

P.S Misia - a 460 nie styknie? Jesteś drobniutka...a te 520 są no takie dość konkretne...

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-02-06 o 11:52
Stary 2010-02-06, 11:55   #7916
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Czy u Miszcza ma ktoś 520 to szczerze wątpię, choć .... każdy komputerek może czasem 'zwariować'
A tak laska z innego wątku (ta od "leż i kwicz") to jakie ma implanty? Jakieś duże została od samego Miszcza i to za pierwszym podejściem
ma w stopce chyba 410cc ale na mcghany najlepsze..normalnie jak wielka siostra..
zanim mnie zbanowały to cyrylica napisała (w zamknietym juz watku Bromy) że firma mcghan nie byłaby zadowolona ze któras z dziewczyn pomyliła nagory z tymi cudami..ale tak wrednie napisała ze sama po sobie poprawiła i ten post został okrojony ( jednak od czego jest prtsc)

Stary 2010-02-06, 11:55   #7917
listopadowa80
Zakorzenienie

Już sprawdziłam - ona ma allergany 410cc. Wow - no nie poznaję dr Miszcza
Stary 2010-02-06, 11:56   #7918
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

P.S Misia - a 460 nie styknie? Jesteś drobniutka...a te 520 są no takie dość konkretne...
pewnie styknie ale jeśli by sie dało (w co szczerze wątpie) to biore większe

Stary 2010-02-06, 11:58   #7919
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
ma w stopce chyba 410cc ale na mcghany najlepsze..normalnie jak wielka siostra..
zanim mnie zbanowały to cyrylica napisała (w zamknietym juz watku Bromy) że firma mcghan nie byłaby zadowolona ze któras z dziewczyn pomyliła nagory z tymi cudami..ale tak wrednie napisała ze sama po sobie poprawiła i ten post został okrojony ( jednak od czego jest prtsc)

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez miskaa78 Pokaż wiadomość
pewnie styknie ale jeśli by sie dało (w co szczerze wątpie) to biore większe :d
:d:d:d
Stary 2010-02-06, 12:01   #7920
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

:d:d:d
powaga - to jest 7mm wiecej na sztuce niz mam teraz ..a odstep miedzy piersiakami mam na ok 1cm..hmm nie wlizie chyba
albo źle kombinuję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości