|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
![]() tez mam sweet darling, bez z yr, not 4 everybody bb, ck in2u, wanilie z karmelem i wanilie z mango, krem do twarzy ori z jagoda, maseczke winogrono z yr, tender care z ori,. mialam tez maseczke hawajska avon, olejek daxa do opalania z droinkami, blyszczyk essence pomaranczowy i dolci baci grejfrut, nablyszczacz do wlosow avon i maske z witaminami avon. normalnie kocham Cie, teraz jestes moja siora ![]() ![]()
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
hej ja wczoraj zaszalałam w rossmanie
5 opakowań tamponów Naturella-po 1.39/8szt. 2 rexony po 4.19 w sprayu,aż żal nie kupić 1.99- dezodorant wodziany rossmanowy wielka butla spray podpaski bella 10 sztuk skrzydełka- 0.99zł ![]() większość jak widać super zakupy bardziej higieniczne |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Konto usunięte
|
No i poszedł płyn do demakijażu Ziaja. Następny będzie tonik Bielendy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do perfum to jakoś szkoda mi zużywać próbki do końca, bo niektóre zapachy, szczególnie te wysokopólkowe chciałabym mieć dłużej ![]() A zele i balsamy to jest gruba przesada, ze tyle nagromadziłam, mam całkowity zakaz ich kupowania, choćby nie wiem w jak duzej promocji były. Powoli je skończę. Nie chcę ich rozdawać, bo każdego chcę używać ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16984601]luskap, znalazłam u Ciebie jeden z odcieni lakierów, które ostatnio mi się zamarzyły. ![]() Proszę--> Bell fashion Colour 050. Długo się trzyma! Cytat:
Cytat:
![]() też myślę, ze będzie dużo lepiej u mnie, oczywiście trochę to potrwa, ale się zawzięłam ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Też Cię kocham moja bratnia duszo! ![]() Ale czy Ty też masz takie ilości? ![]()
![]() |
#4565 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4566 |
Konto usunięte
|
Luskap, tak patrzę i okazuje się, że też mamy duuużo wspólnych kosmetyków
![]() Błyszczyki ze 3 takie same mamy, plus 2 których ja już nie mam, balsamy i żele Naturalsa uwielbiam i też większość z tych Twoich już miałam. Co do szminek musimy mieć bardzo podobny gust ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Lady of Harley-Davidson
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16987150]Luskap, tak patrzę i okazuje się, że też mamy duuużo wspólnych kosmetyków
![]() Błyszczyki ze 3 takie same mamy, plus 2 których ja już nie mam, balsamy i żele Naturalsa uwielbiam i też większość z tych Twoich już miałam. Co do szminek musimy mieć bardzo podobny gust ![]() ![]() niewykluczone, ze luska ma po prostu tyle kosmetykow, ze kazda z nas wiele wspolnego znajdzie ![]()
#4568 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak tez mam wspolne kosmetyki z luskap : Miss Dior Cherie,Showtime...maselko sezamowe..i nie pamietam co jeszcze ![]() A jesli kusza cie lakiery na wizazu to nie ogladaj tych watkow ![]() na mnie obrazki dzialaja odwrotnie..potrafie sie nasycic samym widokiem a nie posiadaniem danego kosmetyku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16987150]Luskap, tak patrzę i okazuje się, że też mamy duuużo wspólnych kosmetyków ![]() Błyszczyki ze 3 takie same mamy, plus 2 których ja już nie mam, balsamy i żele Naturalsa uwielbiam i też większość z tych Twoich już miałam. Co do szminek musimy mieć bardzo podobny gust ![]() ![]() To jest nas więcej! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
witam was.przez sesje nie bylo mnie prawie tydzien.widze ze atmosfera sie troche zepsuła.mam nadzieje ze wszystko sie uspokoji.
ja zuzyłam w styczniu 20szt pełnowymiarowych, 6 szt próbek i oddałam 2 rzeczy mamie i bratowej ktore mi nie spasowały.kupiłam 7 rzeczy które mi były niezbędne i wydałam 109zł. pozniej wrzuce liste zużyć.
#4573 |
Zakorzenienie
|
a ja zamówiłam sobie właśnie ten krem o którym wczoraj pisałam za 17,99 z przesyłką
![]()
#4574 |
Konto usunięte
|
Luskap, dziękuję. Spojrzę na stoisko Bell, gdy będę w drogerii. Podoba mi się jeszcze nr 304.
Zapomniałam się pochwalić, że rano wykończyłam odżywkę HE z zielonej serii. Teraz mam szampon i odżywkę nie do pary, bo z serii zielonej został mi tylko szampon, a z błękitnej tylko odżywka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Witam was Spioszki
![]() ![]() Ranek powitał mnie zuzytym kremem do rąk Avon. Nie mam już tym samym żadnego kremu do rak w zapasach. Jeden mam w torebce i go uzywam a 2 w pracy też ciagle uzywany. W czwartek zakupiłam 2 kremy Ziaja Kozie mleko - na noc i pod oczy. Jak na razie idą do zapasów. Uaktualniam licznik. Z wymianki doszły do mnie 3 kosmetyki (wpisałam juz w licznik), a z All zakupiony jeszcze w styczniu PINK SUEDE - jak on bosko pachnie....
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2010-02-06 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
U mnie na razie zużyty tylko jeden krem pod oczy i na wykończeniu mam balsam do ust
![]()
#4577 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
tu sa ale to fotki sprzed pol roku, teraz mam 2x tyle ![]()
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
pomalowalam wlasnie pazurki rozem do frencza
![]() Po obiedzie czeka mnie nauka a moze wieczorem gdzies pojdziemy z Tz-tem i znajomymi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam już za sobą 2 ...jeden zdałam na 5 a drugiego nie zdałam...profesor jakby to ując nie sprawdzął tego chyba,strasznie duż osób oblał , a o dziwo zdali tylko Ci których o naukę nie podejrzewałabym ![]()
![]() |
#4580 |
Lady of Harley-Davidson
|
ja tez mam w pon wazny egz (genetyka drzew z selekcją)
![]() co do zuzyc to brak poki co, tzn pozbylam sie kremu z yr pure calmille ale to dlatego ze wywalilam z domu (juz ex) TZa i n go zabral ![]() ![]() ![]()
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Korcą mnie strasznie zakupy z Avonu, tyle rzeczy mi się podoba. Ale jak policzyłąm to wydałabym 300 złotych a miałam postanowienie że tylko do 60 na miesiąc. Mam teraz doła, przez TZ-a i pakuję się w kupowanie kosmetyków. Niby nie ma czasu na spotkanie, nigdy nie zaproponuje zeby sie spotkac ale jak co do czego to wczoraj poszedl z kolegami na piwo. Dla brata tez ma duzo czasu, robi mu projekty, a jakbym ja nie zadzwonila albo nie przyjechala to miesiacami bysmy sie mogli nie zobaczyc... Nie wiem czy to wina ze jestem jego pierwsza dziewczyna i nie wie jak ma sie zachowac, jak zadbac, ale mam wrazenie ze jest gorzej. Jestesmy juz prawie 4 lata ze soba i na poczatku tyle czasu spedzalismy razem, jeszcze nie bylo samochodu wiec jzdzilismy kolejką lub autobusem ale tyle razem robilismy (spacery, znajomi, wyjazdy) a teraz jak stare dziady, kazdy robi swoje i nie mamy dla siebie czasu ![]() Na pocieszenie zapisalam sie w czwartek do Cosinusa na kosmetykę ![]()
![]() |
#4582 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]() a co do TZ to ja Ci nie poradze, ja swojego po prawie 3 latach bycia razem, po 1,5 roku od zareczyn i pol roku wspolnego mieszkania kopnelam w d... ![]() nie wiem czy to Tobie cos pomoze, ale wyprowadzil sie 1.02 a ja do dzis ani przez chwile nie zalowalam tej decyzji. wrecz odwrotnie. wreszcie mam swiety spokoj, spotykam sie z kim chce i kiedy chce, nikt mnie nie meczy nie krzyczy i nie truje tylka, za przeproszeniem. ja dzis mialam jechac do super-pharmu po prezent dla mojej przyjaciolki ale jednak nie pojechalam - moze i dobrze bo pewnie bym wydala kupe na niepotrzebne kosmetyki dla siebie ![]() ![]()
![]() |
#4583 |
Konto usunięte
|
Huhu, zdałam łacinę! Jeszcze tylko kolokwium z tłumaczeń z zakresu prawa karnego i będę miała zaliczony semestr!
![]() Właśnie powystawiałam komplety próbek na Allegro. Potrzebuję kasy, a jeśli sprzedam wszystko, to do portfela kapnie zauważalna sumka. Jeden zestaw poszedł już w pierwszej godzinie od wystawienia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Mam beznadziejny dzień
![]() Rozpoczęła mi się szkoła, znowu siedzenie w tym smrodzie ![]() Słońce w zimie bardzo źle na mnie działa - aż mnie głowa rozboloła i boli do teraz. Chyba mi pęknie. Do tego z TŻ są znowu zgrzyty (w końcu była okazja żebys pędzić więcej czasu ze sobą, to on się umówił z kolegami ![]() ![]() Na poprawę humoru kliknełam na allegro prasowane meteoryty, ale nie te z podpisu (beige lumineux), tylko inne (nacre) Wczoraj zużyłam żel Indian Spice Luksji. Z kupionej emulsji Neutrogeny jestem starsznie niezadowolona, bo kleji się bardzo.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-06 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Zuzylam dezodorant w kulce Avon tasha i tym sposobem osiagnelam cel majac na stanie jeden dezodorant
![]() ![]() ![]() poszla tez saszetka maseczki let's dance Cytat:
Powodzenia na egzaminach dziewczyny! Koniku nie kupuj az tyle! Moze zakupy chwilowo polepsza twoje samopoczucie ale potem bedziesz sie gorzej czula niz wczesniej majac tyle stojacych tubek.. Moze porozmawiaj z Tz-tem. Ja jestem z moim Tz-tem juz tyyyyle lat...latem bedzie 8! mieszkam u niego no i w ciagu dnia kazdy robi swoje bo on konczy studia a ja mam sesje..ale robimy sobie czesto przerwy chociaz na buziaka albo na wspolna herbatke. Za to nadrabiamy straty wieczorem. Na twoim miejscu nie siedzialabym cicho tylko dala mu poczuc ze taki slaby kontakt ci sie nie podoba.. Gratuluje kosmetyki! na pewno dowiesz sie sporo ciekawych rzeczy! ja bym chciala kiedys skonczyc kurs wizazu! Eirenn gratuluje egzaminu ![]() Dzisiaj jednak z TZ-tem nigdzie nie idziemy bo znajomi nie moga wiec idziemy z nimi gdzies jutro. A dzis chyba obejrzymy sobie razem film jedzac popcorn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
ja jako jedyna rozwódka na tym wątku stwierdzam,że z facetami nie ma co się męczyć, taka moja rada Koniku, oczywiście najpierw trzebaratować związek, ale na sowim doświadczeniu wiem,że jeśli pewne sytuacje się powtarzają nagminnie to niestety FACET SIE NIE ZMIENI
![]() zużyłam resztki wody w sprayu chyba 200ml ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
a to jestem ja bez makijażu w dresach "domówkach", zero stylizacji włosy nieuczesane
![]() ![]() już tak długo się znamy, a nie ma mnie na Naszej klasie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Lady of Harley-Davidson
|
to jest bajzel?
![]() musialabys zobaczyc czasami moj pokoj ![]()
#4589 |
Zakorzenienie
|
Iwona..wygladasz na sympatyczna babeczke
![]() jak chcesz zobaczyc mnie to mam album w profilu |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Agniesia- no fakt, mój brat większość swoich meneli wkłada czytaj upycha w szafę
![]() Cuciola- ależ młoda laska z Ciebie ![]() Podsumowując- nie odwracajmy kota ogonem....bierzemy się do zużywania kosmetyków- ja ostro nacieram na kremy do stóp i peelingi ![]() bo szampony u mnie to nie kończąca się historia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.