|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7921 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
moim zdaniem przedobrzysz kolejną operacją, bo te które masz są już idealne chyba na szerokość klatki.. ale tu znowu jest mała róznica w mm między jednym a drugimi.. a te co teraz masz jakie mają wymiary? Cytat:
|
||
|
|
|
#7922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam myślę, że wizyta u dr Bromy wskazana Bo w tej sytuacji to już wyższa szkoła jazdy
|
|
|
|
|
#7923 | |
|
Kazar Lady
|
teraz mam 119 i 5,6, wiem że mała różnica ale jak mi będzie ten mięsien świrował jeszcze to i tak wymienie na większe..
a ze juz myslę o jeszcze większych..heh no cóż ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() jasne ze to z nim przegadam, a ze zostało jeszcze sporo czasu chciałam tu sobie pogdybać ![]() najlepiej ze między 460 a 520 nie ma pośredniaka bo byłby idealny
|
|
|
|
|
#7924 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo np.o tym cobyś zrobiła po cycach Cytat:
sikam.....Cytat:
|
|||
|
|
|
#7925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sądząc z tych wymiarów, to pewnie wszystko się da. skóra się naciągnie. najwyżej wyjdzie poza obrys ciała, ale to działa na zasadzie.. albo rybki, albo akwarium nie dyskutujemy tu o 160cc które mogłoby wyjść pod szyją czy pod pachami w końcu.. tylko o realnie sporo większej wkładce do dość małej gabarytowo osoby btw. nie pamiętam, jak nazywa się komplikacja związana z oderwaniem się przyczepów mięsniowych od mostka wywołana zbyt szerokimi wkładkami na siłę zbliżanymi do siebie, może któraś z dziewczym pamięta - ale warto o tym poczytać. 1 cm to jest bardzo, bardzo mało. naturalnie tak po prostu jest - Danni ma super bliziutko siebie piersi
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-06 o 12:15 |
|
|
|
|
#7927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ni mam pojęcia |
|
|
|
|
#7928 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie
Przed chwilka dzwonila do mnie Polili. i... jest niestety baaardzo rozczarowana... efektem operacji, Doktorem i pielęgniarkami ![]() ![]() Mowi, zę piersi ma krzywo i różnej wielkości... Doktorek ja lekceważy... pielęgniarki podkreślaja, ze po co mają "skakać", skoro to nie im placi ![]() ![]() W szpitalu kilka sytuacji, które nie powinny mieć miejsca (np. brak implantow dla pacjentki) Zreszta opisze dokladniej jak juz do nas wroci,... z relacją i fotkami Przekazuję tylko info, bo... akurat ja poznalam Doktorka w innej klinice i z tej dobrej strony
|
#7929 | ||
|
Kazar Lady
|
Sam, ja sie orientuję że moga być za szerokie..ale pomarzyc można..nie mam niestety takiego rowka jak Danni..mam większy a jak sie położe na plecach to juz wielki kanion
a miesień mi jeden nie puszcza(jak to wprawnym okiem zauważyła Listopadowa), pisalam o tym po wizycie u dr i stad pomysł poprawiania tego jesli nie puści do nastepnej wizyty a przy okazji dr ma jakis pomysl na te moje krzywizny ale szczerze mowiąc nie wiem jaki ( oprócz tgo dziergania otoczek) ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
oj czuje czuję braki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#7930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
qrcze,przykro slyszec ze cos nie tak...jak to piersi róznej wielkośći? pielegniarki chyba nie pracują charytatywnie ,koszt operacii to nie tylko praca doktorka wiec nie bardzo rozumiem,ja bym tam wszystkich pognała ![]() zresztą czekamy jak sie pojawi i wsio opowie no i foteczki moze jakie bedą i sie okaze ze nie jest zle,tylko zestresowana
|
|
|
|
|
#7931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chciałabyś zobaczyć mojego kanionu jak leżę ![]() anatomki sobie włoż, one jakoś lepiej zachowują w takim połozeniu kształt moim zdaniem a rozpatrujesz w ogóle inną firmę wkładek? może nie być żadnego pasującego Tobie rozmiaru z tych impleo tak jak było u mnie, i zakładasz w ogóle zmianę na mentora czy allergana..? w każdym razie oblookaj w googlach to powikłanie o którym pisałam (szczególnie zdjęcia!) - na mnie takie rzeczy działają mocno uspokajająco a broma w ogóle Ci tak, o, powiedział, że proszę przyjsć za parę miec to pogadamy, zadnej propozycji nie dał wkładek większych...? łobuz! Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-06 o 12:34 |
|
|
|
|
#7932 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
macerata, Listopadowa Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przegrodę chciałabym poprawić, jak nosek będę kiedyś robiła (bo że zrobię na pewno to wiem i to tylko kwestia czasu )Horo, oj niedobrze
|
|
#7933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma jeszcze rozmawiać z Doktorkiem o swoich obawach co do wygladu piersi
|
|
#7934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#7935 |
|
Zadomowienie
|
Treleczku, ja dzień przed ze stresu dostałam kataru
może u Ciebie to też nie jest infekcja jako taka, tylko jak piszesz, przytkana przegrogda czy tam coś
|
|
|
|
#7936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy Polili wraca do domu?
|
|
#7937 |
|
Kazar Lady
|
nie pamiętam tamtych przypadków
u mnie jest możliwośc wsadzenia tych pierwotnie wybranych wiec akurat tego powikłania sie nie boję a i jakos nie mam szczególnej ochoty grzebania w powiklaniach ![]() u mnie po miesiacu nie było potrzeby poprawki bo oba mięśnie trzymały..może sie ułoży no i może i mi przejdzie..narazie mam ochote na większe a co do propozycji to nie było tak jak piszesz rozmawialiśmy o 460 tylko ja poszłam myslami ciut dalej ![]() co do innych firm to nie wiem te Nagory sa super w dotyku. |
|
|
|
#7938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uciekam trochę posprzątać, bo wieczorem goście
|
|
#7939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale na moje oko to te 520 chyba jednak nie styknąAle może tak jak radzi Samiii - Mentory albo Allergany - może tam jest taki rozmiar, który będzie odpowiadał Misi Cytat:
![]() To, że piersi krzywe po kilku dniach to akurat normalne... ![]() Trzeba więc poczekać na Polili, niech nam sama zda relację
|
||
|
|
|
#7940 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
jakie Ona ma te wkładki i co jest nie tak wg Niej teraz? ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#7941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w każdym razie, jeśli będziesz wiedzieć coś o kosztach drugiej op to daj mi znać |
|
|
|
|
#7942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7943 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa...tak jak piszesz płace to wymagam,przy nastepnym razie napewno bede o tym wszystkim pamietać no i o kilku innych rzeczach.Teraz jestem troszke madrzejsza dzieki wam
|
|
#7944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o piersiach mówiłam jej, ze to moze byc opuchlizna... stad różnice w wygladzie
|
|
#7946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mówila, ze jedna pierś jest większa od drugiej... i jedna jest wyżej, a druga niżej
|
|
#7948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że piersi ma dobrze zrobione, dr jest dobrym specjalistą i wątpię, żeby było coś nie tak . Po prostu muszą się ułożyć....a na to potrzeba czasu . A odnośnie zastrzeżeń do dr, pielęgniarek i ogólnie całej kliniki...no cóż myślę, że niesmak pozostał...
|
|
|
|
|
#7949 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
tak pisze na lapku a on chodzi jak wół i sie starałam wypunktowac odpowiedzi na twój post..jeśli tak wyszło sorki |
|
|
|
|
#7950 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie mykam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

Albo np.o tym cobyś zrobiła po cycach
sikam.....
Ja ni mam pojęcia 

,koszt operacii to nie tylko praca doktorka wiec nie bardzo rozumiem,ja bym tam wszystkich pognała

może u Ciebie to też nie jest infekcja jako taka, tylko jak piszesz, przytkana przegrogda czy tam coś
kla ski: