|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Najgorszy seks w życiu!!!!
Wydaje mi sie ze nie było jeszcze takiego watku ale jeśli sie myle to prosze mi wybaczyc
Może zaczne...ostatnio własnie przezyłam taka chwile...miałam ochote na mojego TŻ i niby on na mnie...ale było tak beznadziejnie ze szok..ani on ani ja nadzwyczaj sie nie staralismy..z tego co mi sie wydaje to po prostu staralismy sie zrobic to co do kogo nalezy...zadnych całuskow zadnych emocji...naprawde!!! az sama sie sobie dziwie...wyszło tak ze kazdy chciał miec to juz za soba....potem szczerze pogadalismy i przyznalismy ze sami nie wiemy czemu tak sie stało...normalnie nic nie czułam mam nadzieje ze nastepnym razem oboje sie postaramy o porządny seks!!!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorszy seks w życiu!!!!
Hmm... interesujący temat, jednak ja tu nic nie dodam... Nie miałam żadnych takich przeżyć a może nie pamiętam...
Mogłabym za to napisać coś o najlepszym
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam "najgorętszy seks w życiu" i tak się zawstydziłam, że aż odwróciłam wzrok
![]() ...i nie miałam szans żeby przeczytać co tu naprawde napisano No ale już jestem, juz wiem i... miałam jedną taką sytuację. Raczej klasyczną: po zerwaniu z facetem, z którym nie chciałam mieć juz nic do czynienia... ale stało się. Teraz udaje przed sobą, ze tego nie bylo.
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieje ze u mnie taka sytuacja sie wiecej nie zdarzy..bo nie sprawiło mi to bólu ale zadnych emocjo tez nie wzbudziło...jak napisałam "odwalenie roboty"....az sama sie wstydze ze ja byłam uczesnikiem czegos takiego :P
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
najgorszy seks ... jeśli mozna to w ogole seksem jeszcze nazwać - byliśmy pijani, znaczy on był zalany w trupa, ale niestety jeszcze mógł, ja jak to bezwolna baba zgodziłam się "bo taka nasza rola" choc ochoty ani trochę nie miałam. Przeczucia mnie nie myliły, wszystko wygladało mniej wiecej tak : po alko no wiadomo, sucho, ale on miał to gdzieś, gra wstepna - buzi w usta, dosłownie buzi, cmoknięcie jak u cioci na imieninach, zerwac ubranie, wleźć na mnie... krzyczałam z bólu, błagałam go zeby przestał, po 10 minutach skonczył i usatysfakcjonowany odwrocil sie dupa i zasnął, a ja pół nocy nie mogłam z bolu spać. Gumek oczywiście nie miał, ale jako, że zaczynalismy "stały, wspaniały udany związek", dogadalismy się, ze nastepnego dnia pomoze mi załatwić tabletki "po", zapłaci za nie i oh ah co to nie on... Młoda, głupia, naiwna zakochana ... ehh rano "zupełnie nie pamietał o takiej rozmowie" niemal wyrzucił mnie za drzwi, bo on ma "duzo pracy". Kiedy wspomniałam o wszystkim dowiedziałam sie jedynie, że go obrażam i poniżam, że jestem nikim, ot taki zakochany był, a ja chodzilam i płakałam, bo lekarz nie chciał mi wypisac tabletek, zdobyłam je niemal cudem, pieniadze musiałam ukraść rodzicom.. a teraz zyje ze swiadomoscia, że ten **** zyje sobie i bawi sie dobrze traktujac dziewczyny tak jak potraktował mnie. Kiedys po pijaku przyznał się nawet, ze lubił bic swoją byłą narzeczoną...
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-04-25 o 00:07 Powód: brzydkie słowo w poście. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bydlak!!!! Współczuję bardzo...
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-04-25 o 00:08 Powód: brzydkie słowo w cytowanym poście. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Rownież współczuję... Przykro mi bardzo;( Tylko czemu się zgodziłaś? Wiem - łatwo mi mówić... Mam nadzieję, że żadnej z nas się to więcej/ w ogóle nie przydarzy....
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
O jej ja tez bardzo wspołczuję.. co za debil....
Edytowane przez Femininity Czas edycji: 2007-10-13 o 13:09 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
----------- i mialam jeszcze jedna taka sytuacje jezeli chodzi o najgorszy seks... z tym, ze tu nikt nie byl winny... bo co mozna poradzic na to, ze ptaszyna zaliczala sie do koliberkow ... a facet przystojny byl... podobal mi sie... ale niestety... on pracowal jak kroliczek a ja nic a nic nie czulam ... to bylo straszne... ...
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Zatrzęsło mną. Przemoc seksualna to chyba jedyna rzecz, na która tak gwałtownie reaguje... Bosz, kastrowac bym od razu chciala!
![]() Bardzo wspolczuje/ roztrzęsiona aguś
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam, ale słowa jakimi to opisałaś... rozbawiło mnie to strasznie mimo iż to poważny problem z którego śmiać się nie należy
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
pushit, strasznie mi przykro, że ten facet tak Cię potraktował, ja bym chyba drania zabiła
![]() A co do najgorszego seksu, to niedawno miał on miejsce. Wszystko zaczęło się oki, oboje mieliśmy straszną ochotę, ale... nie wiem czemu, bardzo mnie bolało. Od samego początku, to było nie do zniesienia. TŻ szybko się zorientował że coś jest nie tak i przerwaliśmy. Bardzo fajnie się zachował, przytulił itd. Ciągle nie wiem, czemu tak wyszło, byłam bardzo podniecona, a przy następnym razie było już wszystko oki. Może po prostu czasem tak bywa...? Życzę wszystkim samego dobrego seksu
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale z tego co wiem znalazl partnerke, ktora ze tak powiem rozmiarowo pasuje ... mala, drobna... widocznie jej byl przeznaczony ...
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a znalazł sobie dziewczynę, na która narzeka, że "jest jak po kilku porodach", ale jej jak najbardziej wystarcza jego rozmiar... a co do tamtego chu** wykastrować bardzo chetnie, niech go tyko spotkam... niech bedę z jakimkolwiek kolega, to obudzi się we mnie rasowy dresiarz wkurzyłam sie, bo mi sie to przypomniało no ale na błedach się człowiek uczy, oby tylko nauki nie przeinterpretować
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Raz miałam podobną sytuacje jak Jeannie. Poprostu jechaliśmy sobie samochodem i mojemu się włączyła ochota na seks, zaś mi to raczej było takie hmm nie obojętne tylko czemu nie mozna spróbować. Brrr do dziś uznaję to jako jeden wielki nie wypał. Bez nastroju, niewygodnie i bez uczuć. Po tym poczułam się jak jakaś prostytutka naprawdę i do dziś tak to odbieram. Poprostu trochę mu uległam mając nadzeije, że może mi też bedzie akurat wtedy przyjemnie nic a nic. A odpowiedź jest prosta: są kobiety i mężczyxni, którym zależy na pełnowartościowym seksie, a nie szybkich, niewiadomo jak i gdzie numerkach. Oczywiście nie neguje i nie propaguje takich czy innych zachowań, poprostu ja osobiscie wolę nastrojowy seks w odpowiednim czasie miejscu (bo osobę juz mam najukochańszą
) Kiedyś też miałam okazje po pijanemu (oboje po kilku setkach) ale w ostatniej chwili powiedziałam, że wolę iść spać i bardzo się z tego ciesze, bo jestem świadoma tego co byłoby później. |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jednak nie dorosłam. Wole udawać, ze sie nie stalo. Ze to sen byl koszmarny. Oby sie Tobie udalo uporać Zabijac nikt nie musi, kastracja (okaleczonko jakieś...) okrutniejsza
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
..a tak wogóle to rowniez miałam kiedy sytuacje po alkoholu...znaczy ja byłam trzeźwa a mój TŻ troche podpity i jak zwykle bywa miał straszną ochotę...namawiał mnie namawiał aż wkońcu uległam...i jak któras już z was tutaj pisała było sucho i nie przyjemnie mimo ze bardzo sie starał...nie dokonczylismy tego i bardzo sie z tego ciesze bo wkoncu z seksu 2 strony musza czerpac przyjemnosc nie tak?!
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
KWC
|
Cytat:
![]() Po wytrzeźwieniu oczywiście niczego nie pamiętał i kilka dni bardzo mnie przepraszał. Wybaczyłam mu, jak zawsze , ale teraz już wiem, że nie było warto
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-04-25 o 00:23 Powód: brzydkie słowo w cytowanym poście. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-04-25 o 00:23 Powód: brzydkie słowo w cytowanym poście. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie mi przykro jak to czytam... wspolczuje i gratuluje sily, bo rozumiem ze poslalas go w cholere...
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U mnie było bardzo,bardzo podobnie... Tyle ,ze nie tradycyjnie, "tam gdzie pan bóg przykazał"...... Dodam jeszcze ,że wielokrotnie mnie wczesniej namawiał do takiej zabawy a ja konsekwentnie odmawialam..Do czasu az bylam zbyt pijana by to zrobic Jak sobie przypomne tego gnoja to mi dosłownie...grrr.... A bylismy razem 4 lata
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
...było mineło
Edytowane przez dominisia21 Czas edycji: 2006-07-16 o 15:56 |
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo wam współczuję
to było kilka miesięcy temu, z moim ślubnym kiedy staraliśmy sie o dzidziusia ( niestey bezskutecznie) a ze desperacja była ogromna to jak tylko poczułam ze mam owulacje to nastawiłam budzik na 5.00 rano i dawaj maglowac mojego miłego musiałam bo tego samego dnia wyjeżdzal na kilka dni, akurat kiedy był najbardziej potrzebny.... biedny....szczególnie ze my oboje to ranne ptaszki nie jesteśmy i wolimy o takiej porze pospac sobie.... ale cóż obowiązek to obowiązek- teraz sie z tego śmiejemy, mamy co wspominać
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-04-25 o 00:38 Powód: brzydkie słowo w cytowanym poście. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny rozumiem, że temat trudny i wzbudza oburzenie, ale apeluję o poprawne słownictwo!
|
|
|
#27 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Bardzo proszę o zwracanie uwagi na używane słownictwo - rozumiem wzburzenie, ale wulgaryzmy na forum nie są dopuszczalne.
Nie chciałabym po raz kolejny musiec edytowac postów i cytatów. Edycja - kurcze, robię tyle rzeczy, że zanim napisałam posta, Pomadka już zareagowała
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny... po prostu nie wiem co powiedzieć... uważam, że niektórych to powinno się po takim czymś za kratki wsadzić...
i jeszcze tłumaczenie, że "niby nie a jednak tego chciałaś"... żałosne po prostu...współczuję Wam Dziewczyny...
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
oj az sie wierzyc nie chce...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

mam nadzieje ze nastepnym razem oboje sie postaramy o porządny seks!!!!!

...
-> co sroce w oko wpadnie