|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
|
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już wczoraj wyraziłam swoją opinię dotyczącą pochodzenia tych rzeczy ![]() Wróć stronę czy dwie wcześniej gdzie wczoraj wieczorem były podane linki do aukcji z zeberkami ![]() Prosto z mostu i na temat
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie , to ona moze cala nowa kolekcje sobie wziac ze sklepu i wystawic 50% taniej na allegro ![]() Asiu w razie czego to sie do Ciebie odezwe Tez napierw pomyslalam wlasnie o Wloszech, ale ta Hiszpanska krew jakos bardziej mnie przekonala Poza tym maja tam siedzibe Zary i duze SaLeeee ![]() Ps A odnosnie poznania Tztow to chyba bije rekord, bo swojego poznalam na Sympatii ![]() Smieje sie,ze jak zabraknie mi kiedys pieniedzy to wysle im "Nasza Historie Milosci" i zarobie 1000 zl
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma sprawy, bardzo chętnie pomogę Myślę, że po weekendzie będę już na nogach więc w razie czego pisz ![]() Włosi, nie, oj, nie.. Szczerze mówiąc to dla mnie po pierwsze są zbyt bezpośredni, po drugie zbyt pewni siebie, a po trzecie robią wrażenie jakiś takich niedomytych Co innego przystojni Hiszpanii ![]() I kto by pomyślał, że na sympatii rzeczywiście można poznać swoją drugą połówkę?
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa w czym wyniosła
może w majty wsadziła
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie mialam o tym niedomyciu wspomniec teraz wiem,ze nie tylko mnie sie tak wydajeSympatie zalozylam raz z moja wspollokatorka,z nudow. Smialysmy sie z niektorych wiadomosci ,nie odpisywalysmy nikomu bo nie mialysmy tej aktywacji a tu prosze... Tzcik jak malowany![]() I jeszcze mieszkal na moim osiedlu, a go nigdy nie widzialam!---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Byle w czyste ![]() Ps. Przepraszam,ale zaczyna dzialac moja wyobraznia
|
|
|
|
|
#1057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobre
A serio mówiąc to teraz chyba ciężko nie jest zawsze pod płaszczem łatwo zmieścić kilka warstw a rozbierać ci się nikt na bramce nie każe ![]() Cytat:
Oj, nie tylko Tobie Ja mam przykład dosyć bliskiej rodziny, bo moja ciocia wyszła za mąż za Włocha i jej córka a moja siostra cioteczna jest tym samem w połowie Włoszką i szczerze mówiąc ani na nią ani na wujka patrzeć nie mogę Takie samo wrażenie miałam w czasie pobytu we Włoszech.. coś mi w tej ich urodzie nie pasuje ![]() Cytat:
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam do tej babki w sprawie zeberek i odpisała mi,że już ich nie będzie miała...a szkoda
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubie latynoskie rytmy i w takich klubach mozna mnie spotkac,a tam takich maciupkich wloszkow to peeeelno ![]() Czasami mam wrazenie,ze oni wlosow nie myja tylko zel na calosc nakladaja I sa do tego tacy malutcy (ja mam jakos 162cm , rano to pewnie ze 163 ) a czuje sie przy nich jak wielkolud. Jak mialam 14 lat lat to zwiedzalam Watykan. Boze,od nich to sie opedzic nie moglam. Ochroniarze za mna biegali z wizytowkami , pedofile ![]() Swoja droga ciekawe malzenstwo Moj ex ma tate we Wloszech od 15 lat i on tez dziwnie wygladal Moze juz ma "nalecialosc" Tez chyba powinnam wyprac tunike, wprawdzie inny allegrowicz, ale kto wie moze ten moj wsadzil ja gdzies indziej. I bylo to gorsze miejsce niz majtki
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-02-05 o 21:45 |
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
olivcia - kupiłam pudrową sukienkę w zarze rozm. S - z myślą o tobie oczywiście
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas w klubie tanecznym była taka jedna para - mały okrągły Włoch z włoskami na żel, który tańczył z hojnie przez naturę obdarzoną blondynką w obcasach wyższą od niego tak o pół głowy I ciągle robił takie "pach.." mrugając do innych dziewczyn ![]() A co Włochów we Włoszech to akurat u nich zaczepki są na porządku dziennym Gorsi byli chyba tylko Turcy, którzy zaproponowali mojemu tacie, czy nie chciał by mnie.. sprzedać Haha aż nie chce dociekać co gorszego od tych nieszczęsnych nie do końca czystych majtek możesz mieć na myśli
|
|
#1062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Niesamowite pomysly macie dziewczyny! |
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla nich wiek to chyba zadna przeszkoda. Chyba tlumacza sobie,ze milosc rzadzi sie innymi prawami Wniosek jeden, nie dosyc ,ze niedomyci, niscy to jeszcze wielkie podrywacze Znam jednego pol Wlocha, chyba wloskich genow ma sporo. Oczywiscie wzrost ok 158cm, zel i tors na wierzchu - podstawa Chlopak 21 lat, ma juz 4 letnia corke, a ugania sie za wszystkim co sie rusza. Bylam z nim na sylwestrze to wszystkie panny od niego uciekaly![]() Turcy tez niezli aparaci, jeden to chcial mnie kupic a w zamian dac dywany... Asiu,a jeszcze uczeszczasz na jakies zajecia z tanca? Ps. Wcale nie o to miejce do wkladania tuniki mi chodzilo To chyba przez to,ze mam temperature! (musze sie jakos usprawiedliwic )
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, widzisz, mojemu tacie proponował kasę ale nie wiem ile, bo to chyba było w ich walucie więc trudno mi ocenić, na ile mnie wycenił Tak, ale hobbistycznie tylko (kiedyś tańczyłam sportowo, ale to było dawno i nieprawda ) Za to mój TŻ zajmuje się tańcem zawodowo więc nieraz mam zajęcia taneczne w domu ![]() Haha chyba tak Ja też niestety z temperaturą leżę cały dzień w łóżku i już takie głupoty przychodzą mi do głowy
|
|
#1065 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeżuniu kochany naprawdę??? ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#1066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przerost formy nad treścią ![]() no już! spokój! przystopujcie wyobraźnię
|
|
#1067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no już dobra dobra zawsze służę chętnie pomocą szkoda tylko, że nie za często mogę pomóc w zakupie czegoś, ale niestety do najbliższej zary mam ponad 70 km :/ps.już ci wysmarowałam wiadomośc ![]() ps2. natknęłam się na takie buty - przyznam, że na półce wyglądały dośc intrygująco, na nodze już niekoniecznie - niestety- no chyba że tylko na mojej :/ Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2010-02-06 o 10:49 |
|
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaka jest ich cena?
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1074 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Buciki ładnie wyglądają ale pewnie przy takim koturnie to palce idą do przodu i wychodzą z buta ???
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż pewnie na gołej opalonej nogdze mogłyby wygląda lepiej - na półce naprawdę robią wrażenie - przynajmniej na mnie ![]() wrzucę jeszcze fotkę z przymierzalni (na czarne rajty niestety) |
|
|
|
|
#1078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widzę, żadnego zamka, ani wiązania czyli są po prostu wkładane bez żadnych udogodnień?
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
czy któraś z was ma te botki? Napaliłam się na nie dopiero teraz, na all, więc nie wiem jak leżą na nodze. Znalazłam 2 aukcje mojego rozmiaru ale różnica cenowa między jedną a drugą parą jest kosmiczna: 160 i 225 zł! Tylko ta użytkowniczka od 160 zł ma sporo negatywów i neutrali więc nie wiem czy ryzykować... Wiecie czy mają szeroką cholewkę? (fotka zapożyczona z all)
|
#1080 | |
|
Raczkowanie
|
jaki odcień miał ten płaszcz w rzeczywistości?
widziałam jakiś pudrowo-beżowy w sklepie, ale droższy i o trochę innym kroju ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1263836540 Cytat:
Edytowane przez noisekitten Czas edycji: 2010-02-06 o 13:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

przeszłam się trochę po przymierzalni iiii.......masakra :/ jako niejedno znosząca jeśli chodzi o noszenie obcasów,w TYCH nie dałam rady
widziałam jakiś pudrowo-beżowy w sklepie, ale droższy i o trochę innym kroju